Já nevěděl, že je to takový problém se zaregistrovat na nějakém foru. Já sobně, protože o nic než o statistiku nejde, používám na všech forech user a pass naporosto stejný a problém nemám. A s louskáním v cizím jazyce, ten mám také, protože patřím do generace, pro kterou byla povinná ruština, takže anglinu, nic moc, spíš tedy nic, než moc. Ale to je každýho problém. Já akorát mysle, že poněkud došla inspirace a " vývoj " stagnuje na několika málo experimentech, tak jsem chtěl pošťouchnout něco k zamyšlení, a ne že hned budu předkládat výrobní výkresy, aby si to mohl kdokoliv postavit / tedy nic proti tomu /,bez zvýšené iniciativy při vývoji. To si konec konců může každý obšlehnout z uvedeného linku a na tomto foru již prezentovat výsledky. Měj jsem dojem, že se tu schází parta nadšenců, pro které existuje i něco jiného než pravda vyřčená pány profesory, proti které nelze ničeho namítat, protože pan Profesor má vždycky pravdu a ne parta replikantů. A pokud má někdo dojem, že patřím mezi trpaslíky / tedy mám na mysli pouze jednoho /, tak to pochopil naprosto špatně. Lidská práce a touha poznat svět i z té druhé strany je mi nadevše a když si při tom člověk rozbyje hubu, to patří k věci. Ano máte pravdu, ještě jsem nic do pléna, krom nějakého linků, nehodil. Nic nejde tak rychle jak by si člověk přál, dítě se také narodí / tedy vetšinou / až za 12 měsíců / pokud zrovna dotyčná nenosí slona / poté co ho chlap vyndal.
Takže pardon polepším se.
Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.