Karel m píše:
Naprosto souhlasím s Akordem, navíc je to je to druhé vlákno, kde se nedržíš tématu. A strháváš další teď např. mně
Nadýcháním se žumpových výparů všichni ztratí představu proč přišli a co hledají . To nám Velebnosti neuniklo.Víc mluvit nebudu ani Tobě odpovídat.Bylo nám tu líp bez Tebe.
K.
A zase bude.
Co to motáš, mě to stále připadá, jako by jsi nejenom ty vynechal na základce čtení.
Linux je jedna z věcí kterým "rozumím", dokonce si troufám tvrdit, že víc jako celý toto vlákno, ale to už by bylo mimo téma.
Tak se předveď jak umíš hobořit k tématu, jsem zvědav.
Tvůj post o tom, že se zde nedržím tématu je naprosto mimo realitu.
Pokud je mi známo, je to vlákno s názvem Linux, mohl by jsi mi ukázat, kde jsem psal o něčem co se ho netýká?
Víš co bys udělal líp, než se slabomyslně navážel do lidí co mají jiné názory a ke všemu i pár let zkušeností?
Pokud si myslíš, že se jenom vytahuju a snažím se čeřit vodu aniž bych o tom něco věděl, tak v tomto případě jsi naprosto mimo.
Máš zájem si něco ověřovat? Fajn, něco ti ukážu.
Lidé.cz IRC Gateway díky této aplikaci sem se dostal do společnosti
http://seznam.cz
C++ win32 kernel hook - "Cheating" k MMORPG hře jménem
Ragnarok. (nedokončeno...)
To by zatím stačilo, takže teď je řada na tobě.
Pokud máš dojem, že mluvím o nečem o čem nic nevím, máš šanci to dokázat, ale předem ti říkám, že opravdu nemám potřebu mluvit o něčem o čem nic nevím, takže do toho.
I když možná bych se spokojil s jednou drobností, takže pokud chceš někomu něco dokazovat "blbýma kecama" máš možnost.
Kód: Vybrat vše
/([^ ]+)[[:space:]]+([0-9.]+);[[:alnum:][:space:]]+(?:[ ]([[:alnum:]]+).)+/iu
Tak se ukaž, pokud to "vyluštíš" a napíšeš všem tady copak to dělá, máš u mě menší plus, pak si ještě vysvětlíme kernel-hacking, algoritmy při psaní aplikací a v neposlené řadě můžeme zkončit u SQL, nemám s tím problém, ale v tvém případě se obávám, že to zase tak veliký jako tvoje "huba" nebude.
Takže doufám, že budeš té lásky a ukážeš nám, že umíš víc než kecat a soudit ostatní podle sebe.
Přeji pěknou a veselou zábavu, snad se dočkáme (já minimálně) ještě letos.