Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Zistil som rozpor v zákonoch

Sem jsou přesouvána "spící" a uzamčená témata. Spící témata je možné opětovně probudit k životu...
Odpovědět
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Honzíkovi ďakujem.

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

mfaaa

Příspěvek od martin11 »

Anonymous píše:Ja sa urážať nenechám!!! Počuj a tebe teraz ide o čo? Ty mi niečo ponúkaš? Nie. Tak čo tu gibicuješ? Čo tu predpokladáš nezmysly. Čo ti mám ja napísať? Nejaké nápady? A prečo? Taký ako ty sa tvária ako žobráci aby mohli kradnúť. Čo iné teraz robíš si myslíš? Žobreš aby si mohol vidieť nápady, ale keby si ich videl tak už by jasne neboli moje? A čo sa tak pričiniť o to aby si ich mohol vidieť ako slušný človek a to normálne podľa terajších zákonov? Ty si horší ako tý čo si písal že ti klopú na dvere, lebo oni to robia aspoň slušne a ich konanie nemá následky tak hrozné ako vaše.
Ak niečo predpokladáš tak predpokladaj všetky možné varianty aj tie najnepravdepodobnejšie, lebo ak tak nečiníš a predsa predpokladáš je z tých tvojich príspevkov jasné že sa snažíš iba urážať.
Ja mám svoje práva. A ty hrubo tie práva porušuješ. Už niekoľko krát som napísal že nebudem o nápadoch nič konkrétne písať !!! Nevidíš čítať!!!
Tak čo tu stále žobreš??? Takto si ty odsúdil iných a že ti klopú na dvere a ty asi tak čo teraz robíš??? Sa hanby človeče. O iných píšeš ako o žobrákoch a to že oni ti nič neponúkli sám odsudzuješ, ale ty bez akejkoľvek hanby urobíš to isté??? To je čo toto za správanie???
...toto psaní bylo určeno komu od MFAAA....martinovi 11 ??? nebo někomu jinému ???? jsem to nepochopil martin11

... věřím, že se " TO " povede ......
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

chce to vypsat as

Příspěvek od 1220 »

Ano Akciovou společnost, popř získat mecenáše Keely to měl skoro stejný.
akcii za 10 tis nové nepapírové měny v souč hodnotě cca 10000Kč.
zatím 50-100 akcií
1 akcii bych koupil, správce momentálně dělat nemohu
veďme diskuzi o tom, jestli je tento postup dobrý nebo špatný
odpovídá platným zákonům ? ano :!:
Je to o tom, zda nastíněným množstvím informací o předmětu podnikání této hypotetické as se přihlásí jěšte 49 lidí.
Nepapírová měna by musela být invariantní vůči pádu ekonomik, která pak velmi brzy nastane. Je toho moc k veřejnému projednání, začínám autorovi vlákna rozumět. Nesnadná cesta z bludných kruhů by tímto modhla začít.

Návštěvník

To bolo pre Chiq (asi dnes nemá deň.)

Návštěvník

Ja sa o seba starám. Veď záchrana životov sa týka všetkých!!!
Dodržte všetky moje práva a starajte sa aj vy o seba. Týka sa to vás, týka sa to mňa, týka sa to všetkých. Tak je úplne prirodzené že som vám o tom napísal. Dokonca mi to nariaďuje zákon aby som vás (ak zlyhali úrady, ap.) informoval o nebezpečenstve ale tak isto je v tých istých zákonoch že nikto nesmie porušovať pritom ako to vyriešiť moje práva!!!

martin11
Zasloužilý člen

zdravím Karel m

Příspěvek od martin11 »

...jo akciová společnost by byla dobrá...Ale já jsem sehnal MFAAA právníka...a s nikým se dělit nebude...Nemá důvod, když mu nevěříte a jen se posmíváte....teď to máte...ani Perpetum mobile vám nedá...leda prodá...!!!!! němajtě boja....ono to nějak dopadne...m.

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

zdravím martine

Příspěvek od 1220 »

Přece se nemusí dělit, a s koupí na základě smlouvy jeho funkční modely a smluvně ošetřeno může mít exkluzivní výrobní právo za podíl ze zisku, to jsou všechno osvědčené procedury. Po pravdě řečeno ale stejně nepřispívá pokud on není momentálně v anonymitě.
Skoro mám ale pocit , že podobná a.s. inv jako invariantní by nebyla od věci i tak, až na to že 43 - 45 věcí zatím ani v součtu a nota bene dotažených těžko zatím dáme dokupy. Invarintnost lze získat i na základě poměrné efektivní hodnoty, zavedení novinek má svá úskalí vždy.Stát ve státě už ale byl, templáři dopadli mooc špatně.
dokud se autor vlákna k tomuto nevyjádří, už o tom já osobně psát taky nebudu.
:bye:
K.

martin11
Zasloužilý člen

rozpory v zákonech

Příspěvek od martin11 »

Nejdříve se musí vyřešit ty rozpory v zákonech jak správně poukázal MFAAA. Pak se dají řešit další věci a využívat těch patentů. Ty ale musí být řádně a podle zákona vystaveny. MFAAA má pravdu....a to se změní...Aby nezomíerali lidé a aby se mohlo využít to perpetu mobile.
Myslím ,že je MFAAA na dobré cestě ...Nejdříve zákony podle práva. Tak je to správné, tak to má byť. m11

Návštěvník

Tak (ak som správne pochopil čo si napísal nie celkom jasne) toto som už skúšal. Mal som ponuku od Slováka sprostredkujúceho patentovanie v Nemecku na 60% a on by mal 40%. Všetko klapalo až sa nenašiel výrobca. V takom prípade nezískaš nič. (A o niekoľko dní vyšla jedna firma s niečím podobným a doteraz pritom nič také nebolo). Takže už nešpekulujem.
Žiadam zmenu zákonov tak aby boli dodržané moje práva a nie nejaké špekulácie. Zákony musia byť pre každého jasné a nesmú si navzájom odporovať!!! Teraz si zákony odporujú!!!
A určite chápeš že pri takomto správaní sa politikov kde ľudí len tak nechávajú umierať aj po upozornení čo tým napáchajú a podporujú podnikateľov a mne neumožnili ani podnikať lebo neboli schopný riešiť rozpory v zákonoch (čo je ich najdôležitejšia práca a za čo sú priamo platený aby mali zákony v súlade zo všeobecnými základnými ľudskými právami, ap.) Ja nebudem špekulovať či to má byť tak, alebo tak. Tu ide o životy ľudí a nie o podnikateľa s kvetináčmi, ap. a preto tie zákony musia byť jasne napísané a nie špekulatívne!!!
Má niekto právo riskovať s tvojim životom??? Tak požaduj zákony jasne a presne na určitú situáciu!!! Ak sú nie jasné, alebo v rozpore je normálne ak som ich požiadal o nápravu a vyriešenie týchto zákonov. Ak sú raz tie zákony v rozpore treba to vyriešiť (od toho sú tí neznajBohovia v parlamentoch!!!) a ja by som tie rozpory teraz obišiel a tváril sa že nie sú komu by to pomohlo??? Si si vedomí toho že oni teraz kalkulujú s tým že majú imunitu a preto ťa nechali takto bez poznatkov (ani len tie ti nezabezpečili). Tak ale to ste si neustrážili demokraciu.
Ak by ťa zachytil vlak (aj proti tomu mám nápad) mohli by ti poslať aj 20 sanitiek a zjavne by ti aj tak nepomohli!!! Pochopil si!!!

martin11
Zasloužilý člen

MFAAA

Příspěvek od martin11 »

...Jasně, že jsem pochopil, už dávno. Rozhovor s právníkem bude právě na toto tema....vyřešit všechny rozpory v zákonech o patentování. Je to složité ale ne nemožné.
mužeš mě na soukromou adresu napsat , která firma ti co v Německu ukradla....mohli bychom se na to také podívat a situaci zvrátit ve tvuj prospěch....napiš na soukromou adresu jméno firmy a výrobek na který máš nárok. také jsem psal soukromý mail, tak stejnou cestou odepiš m11

Návštěvník

Najskôr pekne poporiadku. Riešme rozpor v zákonoch lebo tu ide o životy ľudí a to je podstatné. Potom budem myslieť aj na iné veci.

marx

Příspěvek od marx »

je zajimave jake lidi existuji... schovavaji sve napady a skrti se, chteji z toho penize.

kdyz jde o zivot lidi, neco co pomuze vsem globalne, proc to syslit? skrtit se a schovavat vse do trezoru od padesat zamku.

Zverejni to, ldi ti bude vdecny, a bude se tobe psat v knihach o vyvoji lidstva, historckych knihach, pojmenuji po tobe univerzity, skoly. budou psat knihy o tobe a stavet sochy...

dobre se budes mit tak jako tak... tachranuji lidi a budes hrdina uznavany po celym svete

vyval co jsi vynaleznul, rekni vsem jake mas znalosti.

chces globalni propagaci? svolej stovky novinaru a rekni to pred kamery co jsi zac a co mas.

nechapu takove lidi, kdyz jde o zivot tak pomahej

Návštěvník

Koľký mi akože poďakovali že som niečo také vôbec vymyslel???
Že sa budem mať dobre to vieš odkiaľ???
Ja som novinárov už dávno oslovil.
Takže neukrývaj doma peniaze a už aj ich daruj na charitu! Ľudia ti budú za to vďačný.
Tiež nechápem takých ľudí.

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování

Příspěvek od Aquarius1 »

Člověče zlatá,ty už snad ani nevíš co píšeš.Předem si uvědom že Ty!jsi přišel na toto forum s nějakou myšlenkou,nikdo tě nenutí zde zůstávat,poukazuješ na něco co je všeobecně známo a každý se s tím musí prát denodenně,nabízíš něco co nechceš zveřejnit je to tvé právo a tvá volba ale pak nemůžeš očekávat nějakou podporu,říkáš že jde o záchranu životů no proč ne,je život méně než tvůj doživotní plat?? Že by ti tady někdo něco znemožňoval to jsem si nevšiml pokud si to myslíš je to jen tvá věc.Byla ti nabídnuta pomoc a ty jí odmítáš s tím že ti chce někdo něco ukrást,to je napadání a to z tvé strany!!Myslím že jsi to už přehnal a to dost!!! Měl by jsi popřemýšlet o svém odchodu někam kde budou tvé nářky číst s pochopením a pofoukají tvá bebíčka,tady jsi na foru o něčem úplně jiném.
Osobně nic nemám ani proti tobě či jiným kteří tvrdí podobné je to jen jejich a tvá volba.Uvědom si že dnes za slova nedostaneš nic i kdyby zákony byli tak jak mají být.Znám jednoho člověka co tvrdí že ,,prohlédl"má moc pomáhat druhým a pomáhá nic za to nechce a říká že je to boží přání,žije jako každý druhý,spíše skromněji bez nároků na pozornost okolí.Je z něj cítit síla a životní moudro což v tvém případě z tvých příspěvků cítit není.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
marx

Příspěvek od marx »

ja doma penize neukryvam, cim muzu to davam na charitu. dam skoronove obleceni fetakum a bezdakum v cervenym krize, dam nabytek komu potrebuje za odvoz, detem v domove kazdy rok na vanoce rozdam pres 10kg ruznych sladkosti.

to co vydelam mi staci na zivobiti a na vse co potrebuju, skoro nic neusetrim tak mi tady nevykladej hovadiny.

novinare jsi svolal? to bych te asi pamatovat z nejakych rubrik, protoze urcite 3 z 10 novinaru by o tobe nekde neco napsalo.

svolej je zpusobem, ze chces neco predstavit ches to dat do TV.

podle me vubec nic jsi nevynaleznul nebo mas takove napady, ze jsou zcela smesne. vubec ti neverim, delas tu podle me jen off topic tzv. flame.

nikoho jsi neoslovil, nic jsi nepredstavil. vubec nic.

toto tema je zbytecne.

taky bych mohl tvrdit, ze jsem vymyslel 5x perpetuum mobile a ruzne dalsi veci... jenze v takovem pripade bych to nesyslil a verejne bych to priznal, rohlasil bych to vsude. ty jses majitel, ty mas plany, ty mas dukazy, ze prave ty jsi to vymyslel a sestrojil a ver mi, ze kdybych vynalezl stroj na volnou energii tak to priznam a rozdam to vsem kdo to muze vyrabet a urcite nebudu paranoik

Odpovědět

Zpět na „Archiv - Jak na to“