Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Zistil som rozpor v zákonoch
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
MFAAA
...tak zase já.....MFAAA....proč stále píšeš ...řešme rozpory......tady nikdo nic nevyřeší.....už ti to všichni napsali.....tak to vem na vědomí....jenom já ti mužu pomoci s tím známým právníkem....ptal jsem se tě něco s soukromé poště....aby se s tebou mohl právník spojit....tak laskavě alespoň čti tu poštu....jsem jedinej, kdo to tady s tebou myslí dobře....a občas mě poslouchej...nevím kolik ti je roků...já nejsem žádný vořezávátko...je mi 58...!!!! uvědom si že se nabavíš s žádnám holubem nebo zelenáčem....já ti chci pomoci....tak se podle toho chovej....teď ...na změnu zákonů potřebuješ ty mě ....já tě vlastně k ničemu nepotřebuju....já s tebou jen ztrácím čas v zájmu pokroku.....
čekám na odpověď na soukromém vláknu nebo mailu !!!! a už sem nepiš že musíme konat.....nikoho to nezajímá, že nekonají.....uvědom si .....každý je jen sám za sebe.....tak mi napiš co jsem se ptal....jinak si také neumím představit jak budeš odpovídat tomu právníkovi....psal mi, že ti musí položit pár otázek okolo toho práního formulování......napíše mi dnes večer tak ti to přepošlu....martin11
čekám na odpověď na soukromém vláknu nebo mailu !!!! a už sem nepiš že musíme konat.....nikoho to nezajímá, že nekonají.....uvědom si .....každý je jen sám za sebe.....tak mi napiš co jsem se ptal....jinak si také neumím představit jak budeš odpovídat tomu právníkovi....psal mi, že ti musí položit pár otázek okolo toho práního formulování......napíše mi dnes večer tak ti to přepošlu....martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
A čo demokracia??? Takto by ste chceli zmeniť nejaké totalitné praktiky? Ak každý sám za seba tak o niečom čo sa ho týka, ale tu ide o všetkých a tak by sa mali ľudia k tomu aj postaviť, lebo tu sám za seba nikto nič nedosiahne.
Kedy tí ľudia pochopia že ak v niektorých veciach nebudú držať spolu bude to pre nich iba horšie?
Čo si myslíte čo by urobili s vami ak by ste získali vy PM? Hocikto z vás. Už ste tresli do reality a zistili ste o čom vám píšem?
Ja som chránená osoba a bola mi ukázaná aj budúcnosť Bohom. A vám by pomohol kto???
Vy nemáte ani poňatia čo som vám všetko už napísal.
Kedy tí ľudia pochopia že ak v niektorých veciach nebudú držať spolu bude to pre nich iba horšie?
Čo si myslíte čo by urobili s vami ak by ste získali vy PM? Hocikto z vás. Už ste tresli do reality a zistili ste o čom vám píšem?
Ja som chránená osoba a bola mi ukázaná aj budúcnosť Bohom. A vám by pomohol kto???
Vy nemáte ani poňatia čo som vám všetko už napísal.
kdybych mel PM tak umim si to zaridit tak, ze se o tom dozvi maximalni mozne cislo lidi nejen v CR ale po celym svete.
kdyz jsi vymyslel neco tak nerikej, ze nemuzes vymyslet jak svuj vynalez dostat do sveta tak aby te neodpraskli drive nez pujdes rano na WC
jak rikam, podle me vubec nic nemas nebo mas ale jses paranoik, ale to je ti k nicemu - do konce svych let budes psat a dozadovat se nejakych rad, ale prd dostanes.
politika je jen o penezich a vyhodach tohoto zamestnani - ty si snad myslis, ze by do politiky sel nekdo s tim, ze mesicne bude dostavat 15-25 tisic hrubeho?
zakony jsou jen neco jako vira ve vladu, obcas se respektuji a jen proto aby se nereklo, uze jsou k nicemu - stejne se porusuji a ze vseho chteji penize.
mas napady, zverejni je a nestresujse, protoze jinak jses v mych ocich jen zvanil a paranoik
kdyz jsi vymyslel neco tak nerikej, ze nemuzes vymyslet jak svuj vynalez dostat do sveta tak aby te neodpraskli drive nez pujdes rano na WC
jak rikam, podle me vubec nic nemas nebo mas ale jses paranoik, ale to je ti k nicemu - do konce svych let budes psat a dozadovat se nejakych rad, ale prd dostanes.
politika je jen o penezich a vyhodach tohoto zamestnani - ty si snad myslis, ze by do politiky sel nekdo s tim, ze mesicne bude dostavat 15-25 tisic hrubeho?
zakony jsou jen neco jako vira ve vladu, obcas se respektuji a jen proto aby se nereklo, uze jsou k nicemu - stejne se porusuji a ze vseho chteji penize.
mas napady, zverejni je a nestresujse, protoze jinak jses v mych ocich jen zvanil a paranoik
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
MFAAA
hele MFAAA....nepleť do zákonů ...navíc patentových a tudíž technických...politiku a demokracii a Boha......uspěšně motáš všechno dohromady...já s tebou budu řešit jen tu patentovou problematiku...chceš..???? a nechci nic slyšet o Bohovi a demokracii...ani ten právník...a jestli o tom v souvislosti s tou patentovou problematikou začneš mluvit....tak ho...toho právníka nadobro ztratíš...a pak ti už asi opravdu nikdo nepomůže....tak si rozmysli , co vlastně píšeš......řešíme patenty.....!!!!!! respektive jak nápady patentově legálně v souvislosti se zákony ošetřit aby ti vyhovovali....odpověz také na otázku ze soukromé pošty....která firma tě v Německu poškodila... mě a soukromě...martin
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: MFAAA
Vzpamatuj se nějaké anonym píše, a Ty si myslíš, že je to MFAAA,martin11 píše:........MFAAA.......jsem jedinej, kdo to tady s tebou myslí dobře....a...martin11
Taky už si myslíš, že si jedinej ....neuspěchej soudy.Budeme si dál v klidu experimentovat ........ on už sem třeba ani nechodí může si z nás
utahovat třeba pepe nebo jánevímkdo.
K.
Akciovka je zajímavá s ním i bez něj.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
...no... poobedie som strávil dvoma obchodnými stretnutiami, a čo pekného sa dozvedám?Anonymous píše:Ja sa urážať nenechám!!! Počuj a tebe teraz ide o čo? Ty mi niečo ponúkaš? Nie. Tak čo tu gibicuješ? Čo tu predpokladáš nezmysly. Čo ti mám ja napísať? Nejaké nápady? A prečo? Taký ako ty sa tvária ako žobráci aby mohli kradnúť. Čo iné teraz robíš si myslíš? Žobreš aby si mohol vidieť nápady, ale keby si ich videl tak už by jasne neboli moje? A čo sa tak pričiniť o to aby si ich mohol vidieť ako slušný človek a to normálne podľa terajších zákonov? Ty si horší ako tý čo si písal že ti klopú na dvere, lebo oni to robia aspoň slušne a ich konanie nemá následky tak hrozné ako vaše.
Ak niečo predpokladáš tak predpokladaj všetky možné varianty aj tie najnepravdepodobnejšie, lebo ak tak nečiníš a predsa predpokladáš je z tých tvojich príspevkov jasné že sa snažíš iba urážať.
Ja mám svoje práva. A ty hrubo tie práva porušuješ. Už niekoľko krát som napísal že nebudem o nápadoch nič konkrétne písať !!! Nevidíš čítať!!!
Tak čo tu stále žobreš??? Takto si ty odsúdil iných a že ti klopú na dvere a ty asi tak čo teraz robíš??? Sa hanby človeče. O iných píšeš ako o žobrákoch a to že oni ti nič neponúkli sám odsudzuješ, ale ty bez akejkoľvek hanby urobíš to isté??? To je čo toto za správanie???
Vážim si každého žobráka, pretože ten kto žobre už vyčerpal všetky možnosti slušného človeka. Dnes je totiž pre mnohých ľahšie niekoho pre 20 korún podrezať, než pokorne žobrať u kostolnej brány...
Mimochodom - svojich nápadov mám dosť... aj na rozdávanie... zadara...
- Praktik
- Stálý člen
- Dostal: 1 poděkování
Páni ja sa vám divím...
Ja sa vám divím, že strácate čas nad polemikou s takými ako sú MFAAA alebo Anonym. Dlhšie som tu nebol, ale teraz som si toto vlákno prečítal pekne od začiatku, Je to miestami úsmevné čítanie ale väčšinou je to smutné. Smutné preto, že napohľad vzdelaný človek ktorý by mohol byť užitočný v spoločnosti pre iných, sa ukáže ako duševne postihnutý a namiesto toho nás všetkých oberá o čas. Je jedno pekné heslo: TIME IS MONEY - tým nemyslím že všetko svoje konanie podriaďujem zarábaniu peňazí. Je to skôr chápem ako ČAS JE DRAHÝ a treba ho využiť na užitočné projekty.
Duševné poruchy sa prejavujú rôzne a žiaľ často sa na prvý pohľad zdá že dotyčný je OK. Po viacerých jeho prejavoch však jednoznačne vidieť - je to prípad pre psychiatra.
Duševné poruchy sa prejavujú rôzne a žiaľ často sa na prvý pohľad zdá že dotyčný je OK. Po viacerých jeho prejavoch však jednoznačne vidieť - je to prípad pre psychiatra.
Re: MFAAA
Karel m , o príspevkoch od ,,anonymních a pseudoanonýmnich'' by vedel rosprávať Rival . Vedz , že Ja osobne na rozdiel od iných a teba tým nevinímajúc , tu na tomto fóre nemám ani jeden jediný príspevok ako anoným a ani ako pseudoanoným pretože na rozdiel od ,,Vás'' to nemám za potreby . Asi si zabudol a musím podotknúť , že už to tu začína byť pravidlom , že nebyť aj mojích (nielen ty o tom vieš) a to niekedy velmi ,,štiplavých'' poznámok na smer vašéj ,,cesti'' (elektrolýza) , tak dodnes sa v néj ,,zahrabávate'' . Zas sa len potvrdilo to staré známe o človeku , čo ,,Druhému vodu káže a sám pritom víno pije'' (nesúď ak nechceš byť sám súdený), že žialbohu nieje mu dané pochopiť to . Mimochodom , nie len v prírode je to o ,,dipóloch a bumerangoch'' . PepeKarel m píše:Vzpamatuj se nějaké anonym píše, a Ty si myslíš, že je to MFAAA,martin11 píše:........MFAAA.......jsem jedinej, kdo to tady s tebou myslí dobře....a...martin11
Taky už si myslíš, že si jedinej ....neuspěchej soudy.Budeme si dál v klidu experimentovat ........ on už sem třeba ani nechodí může si z nás
utahovat třeba pepe nebo jánevímkdo.
K.
Akciovka je zajímavá s ním i bez něj.
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tak jako chlapi bez urážky ale toto vlákno ma dojalo, jako miestami v pohode chlap ten MFAAA či čo to je, a na strane druhej bol fakt niaky divný. ... velmi dlho som rozmyslal co s tym ked to bude fachať , a musím úprimne uznať, že som chcel na tom zarobyť a zvýhodniť sa a dať si to patentovať , ale keď som si toto prečítal zistil som , že je to absolútne zbytočné - aj tak to niaky Japončík postaví a da si to patentovat tak ako to spravili v Trenčíne v bývalej Ozete.. , a tie blbé patentové zákony sa dajú predsa "oklamať" - šak šlahnem to na net postaví to tisíc ľudí a politici sa možu posr** a aj tak všetkých nepochytajú..bude to už len reťazová reakcia... A potom sa ukáže pravá tvár politikov...ak som niekoho nasr** tak sa ospravedlňujem
Sme až príliš ďaleko na to, aby sme prestali...
Ja to vidím trochu inak. Tak ako to má byť správne, normálne a pre všetkých. Ja som niečo vymyslel čím môžem ľuďom pomôcť a ešte by som chcel z toho aj vyžiť tak normálne a pracovať aj na iných potrebných nápadoch napríklad pre záchranu životov, ap.. Myslí si snáď niekto že vynálezca Perpetuum mobile by nemal zo svojho nápadu aj vyžiť? Ale mne to momentálne zákony neumožňujú. Perpetuum mobile je nie koniec vedy, ap.. To sa bude ďalej zdokonaľovať ako sa zdokonaľujú terajšie objavy.
prajem krasny vecer,Anonymous píše:Ja to vidím trochu inak. Tak ako to má byť správne, normálne a pre všetkých. Ja som niečo vymyslel čím môžem ľuďom pomôcť a ešte by som chcel z toho aj vyžiť tak normálne a pracovať aj na iných potrebných nápadoch napríklad pre záchranu životov, ap.. Myslí si snáď niekto že vynálezca Perpetuum mobile by nemal zo svojho nápadu aj vyžiť? Ale mne to momentálne zákony neumožňujú. Perpetuum mobile je nie koniec vedy, ap.. To sa bude ďalej zdokonaľovať ako sa zdokonaľujú terajšie objavy.
uspesne som si precital viac-menej cele forum. Takze by som sa rad pripojil:
1. places na nespravnom hrobe, toto nie je forum narodnej rady, europskeho parlamentu, ani OSN. Tu nikto zakony nezmeni.
2. tvrdis ze mas skvele napady, ktore mozu zachranit vela ludi, ale mas problem s patentovanim - uz tu niekto myslim napisal nieco v tom duchu: skonstruuj, predved, ponukni - ak ti to niekto ukradne mas rukolapny dokaz, ze si bol prvy, vymyslel to a on to ukradol.
3. co ma ale zaraza - pri tom ako sa stavias do polohy spasitela si akosi prilis presiaknuty mamonom - zjavne mas pristup na internet, takze nie si uplne na dne so zabezpecenim, ale zjavne to nie je dost (peniazky, peniazky, peniazky...) Tusim aj v biblii sa pise: "Chorých uzdravujte, mŕtvych krieste; malomocných očisťujte, zlých duchov vyháňajte. Zadarmo ste dostali, zadarmo dávajte." Tak aky to vlastne si?
To je jediné čo vás zaujíma (myslím ako ľudí všeobecne). Áno vymyslel som Perpetuum mobile, áno vyskúšal som Perpetuum mobile!!!)
Približné otázky ľudí na internete kde som písal boli:
Používaš ho?
(Odpoveď nie, lebo to nemám patentované a ak by som si to nechránil zachovali by ste sa presne opačne ako je to napísané čo si myslíte že ak to niekto zverejní v časopise, ap. tak až potom budú dodržané vynálezcove práva. Ja sa pýtam prečo sú nie dodržané teraz??? )
Dal si sa liečiť na psychiatrii?
(Neviem prečo je tu od administrátorov umožnené takto urážať vynálezcov??? Jednoducho som písal asi na 15 fór a len v troch administrátori dodržali moje práva!!! Všetci ostatný mi znemožnili o tomto písať lebo oni sú presvedčený že to je nie možné a čo je horšie písal som im aj o tom že mám 45 nápadov na záchranu životov ľudí a teda ak neviete aké sú to nápady porušujú sa automaticky zákony a ľudia sú ponechaný vo všeobecnom ohrození a to v súlade zo zákonmi nie je!!! Za osem rokov čo som písal politikom (a písal som politikom v EÚ, USA, ÁZII, ap.) som už narátal asi 500 000 obetí len preto že ponechali a ani mi len neodpovedali na rozpor v zákonoch ktorý by vyriešil takéto porušovanie práv vynálezcov a ľudí všeobecne!!!)
Bavil som sa na tom dobre dúfam že to nemyslíš vážne?
(Myslím to vážnejšie ako len vážne!!! Dôkazom sú obete. Dôkazom je že ste sa to nedozvedeli od novinárov a pritom som ich oslovil, ale vám musím písať ja lebo oni chcú len zarábať aj keď toto už s podnikaním jasne nemá nič spoločné a ide tu len o porušovanie práv s tragickými následkami!!!)
Ako vzorka názorov na ktoré sa ľudia na internete zmohli je to asi všetko. Úbohé, nedemokratické, podporujúce zločinnosť, jediné o čo im išlo bolo ukradnúť nápady a keď sa im to nedarilo tak nadávali, ap..
Čo k tomu dodať??? 500 000 obetí (a to len odhadom určite je ich viac), alebo porušovanie práv, alebo uzamknutie fór, alebo kde je pravda, ap.???
Ani po toľkých rokoch sa v tomto nič nezmenilo a sú tu porušované práva ako boli pred storočiami. Nič sa nezmenilo.
Myslíte si že v minulosti sa ľudia správali menej lakomo a urážlivo k vynálezcom??? Odkiaľ mali tí vynálezcovia zobrať na patenty ak samotné patentové zákony sú v rozpore. (Neukáž nápady nikomu, ale zožeň si na patentovanie!!!) To je teda riadna blbosť!!!
Teda čo si ty zač??? Konáš proti svojim ale aj proti mojim právam. Špekuluješ ako nápady získať a nič si nevymyslel.
Tomu ako sa správaš sa hovorí ohováranie bez dôkazov. A všetko čo si napísal na vynálezcu PM odteraz platí na teba!!! Ako sa teraz cítiš??? A čo si čakal od toho že si to napísal mne???
V Ústave sa píše nikoho nemožno trestať, ap. za to že sa dožaduje svojich práv.
Základné ľudské práva garantujú len dva základné argumenty a to právo na život a právo na práva!!!
Približné otázky ľudí na internete kde som písal boli:
Používaš ho?
(Odpoveď nie, lebo to nemám patentované a ak by som si to nechránil zachovali by ste sa presne opačne ako je to napísané čo si myslíte že ak to niekto zverejní v časopise, ap. tak až potom budú dodržané vynálezcove práva. Ja sa pýtam prečo sú nie dodržané teraz??? )
Dal si sa liečiť na psychiatrii?
(Neviem prečo je tu od administrátorov umožnené takto urážať vynálezcov??? Jednoducho som písal asi na 15 fór a len v troch administrátori dodržali moje práva!!! Všetci ostatný mi znemožnili o tomto písať lebo oni sú presvedčený že to je nie možné a čo je horšie písal som im aj o tom že mám 45 nápadov na záchranu životov ľudí a teda ak neviete aké sú to nápady porušujú sa automaticky zákony a ľudia sú ponechaný vo všeobecnom ohrození a to v súlade zo zákonmi nie je!!! Za osem rokov čo som písal politikom (a písal som politikom v EÚ, USA, ÁZII, ap.) som už narátal asi 500 000 obetí len preto že ponechali a ani mi len neodpovedali na rozpor v zákonoch ktorý by vyriešil takéto porušovanie práv vynálezcov a ľudí všeobecne!!!)
Bavil som sa na tom dobre dúfam že to nemyslíš vážne?
(Myslím to vážnejšie ako len vážne!!! Dôkazom sú obete. Dôkazom je že ste sa to nedozvedeli od novinárov a pritom som ich oslovil, ale vám musím písať ja lebo oni chcú len zarábať aj keď toto už s podnikaním jasne nemá nič spoločné a ide tu len o porušovanie práv s tragickými následkami!!!)
Ako vzorka názorov na ktoré sa ľudia na internete zmohli je to asi všetko. Úbohé, nedemokratické, podporujúce zločinnosť, jediné o čo im išlo bolo ukradnúť nápady a keď sa im to nedarilo tak nadávali, ap..
Čo k tomu dodať??? 500 000 obetí (a to len odhadom určite je ich viac), alebo porušovanie práv, alebo uzamknutie fór, alebo kde je pravda, ap.???
Ani po toľkých rokoch sa v tomto nič nezmenilo a sú tu porušované práva ako boli pred storočiami. Nič sa nezmenilo.
Myslíte si že v minulosti sa ľudia správali menej lakomo a urážlivo k vynálezcom??? Odkiaľ mali tí vynálezcovia zobrať na patenty ak samotné patentové zákony sú v rozpore. (Neukáž nápady nikomu, ale zožeň si na patentovanie!!!) To je teda riadna blbosť!!!
Teda čo si ty zač??? Konáš proti svojim ale aj proti mojim právam. Špekuluješ ako nápady získať a nič si nevymyslel.
Tomu ako sa správaš sa hovorí ohováranie bez dôkazov. A všetko čo si napísal na vynálezcu PM odteraz platí na teba!!! Ako sa teraz cítiš??? A čo si čakal od toho že si to napísal mne???
V Ústave sa píše nikoho nemožno trestať, ap. za to že sa dožaduje svojich práv.
Základné ľudské práva garantujú len dva základné argumenty a to právo na život a právo na práva!!!
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Pomôcky na záchranu zdravia a života
Ale Ty ešte nie si vynálezca, lebo nemáš nič patentované. Zbavil si sa úradnej možnosti byť vynálezcom, a nepristúpil si na žiadnu spoločenskú konvenciu, na ktorú pristúpili tí, čo sú dnes ako vynálezcovia označovaní. Ty si sa za vynálezcu zatiaľ vymenoval iba sám.
Ja sa napríklad nebojím, že by mi niekto ukradol zopár z podobných pomôcok prispievajúcich k záchrane života ešte neviemakých ľudí:
1. Čelná zrážka s rovnako rýchlo idúcim ťažkým autom sa prejaví až 4násobkom deformačnej energie v porovnaní s nárazom do pevnej prekážky.
2. Zdvojnásobenie rýchlosti značí 4násobok energie a tým aj brzdnej dráhy.
3. Bočný alebo predobočný vietor dokáže auto vtlačiť do priekopy, či protismeru, zvlášť na klzkom povrchu.
4. Nedostatočný odstup treba zrušiť.
5. Nepredbiehať, ak je v protismere objekt, príklad cyklista, chodec.
6. Pri vjazde na T križovatku sa treba pozrieť do obidvoch smerov, lebo predbiehanie na križovatkách vodiči často ignorujú.
Dúfam, že som nevyčerpal ani možnosti, ani oblasti, ak sem niekto niečo doplní, tak to možno niekoho zachráni.
Ja sa napríklad nebojím, že by mi niekto ukradol zopár z podobných pomôcok prispievajúcich k záchrane života ešte neviemakých ľudí:
1. Čelná zrážka s rovnako rýchlo idúcim ťažkým autom sa prejaví až 4násobkom deformačnej energie v porovnaní s nárazom do pevnej prekážky.
2. Zdvojnásobenie rýchlosti značí 4násobok energie a tým aj brzdnej dráhy.
3. Bočný alebo predobočný vietor dokáže auto vtlačiť do priekopy, či protismeru, zvlášť na klzkom povrchu.
4. Nedostatočný odstup treba zrušiť.
5. Nepredbiehať, ak je v protismere objekt, príklad cyklista, chodec.
6. Pri vjazde na T križovatku sa treba pozrieť do obidvoch smerov, lebo predbiehanie na križovatkách vodiči často ignorujú.
Dúfam, že som nevyčerpal ani možnosti, ani oblasti, ak sem niekto niečo doplní, tak to možno niekoho zachráni.