Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Animálnosti

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

voda

Příspěvek od martin11 »

...prosím ptal jsem se jak se dá z tekutiny - vody vyseparovat 1 molekula H2O ??? moc mě za dotaz nekamenujte nejsem ani chemik ani stojař.....jsem martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
pepo.bn
Zasloužilý člen

Re: voda

Příspěvek od pepo.bn »

martin11 píše:...prosím ptal jsem se jak se dá z tekutiny - vody vyseparovat 1 molekula H2O ??? moc mě za dotaz nekamenujte nejsem ani chemik ani stojař.....jsem martin11 :lol:
Páni zdravím Vás . Martin11 pokús sa téj molekuli vody ,,dotknúť'' a to tak ako sa ,,matka dotíka svojho malého dieťaťa'' . Buď si istý , že tá molekula vody potom pojde už sama za tým ,,dotikom'' a to tak ako chodí dieta za milujúcov matkou , t.j. bez odporu a bez násilia . PePo

Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

setkání s molekulou vody

Příspěvek od martin11 »

děkuji Pepo.bn za nesmírnou trpělivost s jakou mě vysvětluje.fyzikální zákony...a možná jen mě...
....ale...já se té molekuly nechci dotknout, já ji chci nacpat do spalovacího prostoru motoru ...proto se ptám jak se chová a jak ji vyrobit a jak ji transportovat....prostě jak udělat auto na vodu.....což je učel tohoto vlákna....děkuji za rtrpělivost a pozdrav všem martin11

... věřím, že se " TO " povede ......
pepo.bn
Zasloužilý člen

Re: setkání s molekulou vody

Příspěvek od pepo.bn »

martin11 píše:...(1) a možná jen mě...
(2) já se té molekuly nechci dotknout,..(3) učel tohoto vlákna...
Martin11 (1) nemaj boja , nie si ani prvý a ani posledný komu odpovedám . (2) A to je chyba , pretože čistá voda je až príliš ,,živá'' nato aby sa neriadila zákonom ,,Akcie -> Reakcie'' . (3) A o tom je , len asi ešte ,,nedošli súvislosti'' . PePo

y

Příspěvek od y »

pepo.bn píše:pokús sa téj molekuli vody ,,dotknúť'' PePo

...možno by ju stačilo iba vidieť. Keď nič nie je také ako vyzerá, prečo by práve molekula vody mala vyzerať tak ako nás učili?

V poslednom WM je článok o kymatike. Dalo by sa toto nejako použiť na ladenie? Možno ako celok, z opačného konca.

pepo.bn
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepo.bn »

,,Y'' , ak bol ten dotaz kladený na mňa , nepoteším ťa . Neodoberám ho , nekupujem si ho a ani som sa za týmto časopisom dteraz nenaháňal , takźe neviem o čom ten článok pojednáva a týmpádom sa k nemu nebudem zatial ani vyjadriť . No ak mi to (len menovaný článok) niekto pošle na SZ ako Pdf súbor (v mojóm mobile si ho viem otvoriť) tak potom nevydím problém . Chcem ťa upozorniť , že kőli jednotlivým článkom si ja časopisi nekupujem . PePo

Barbucha
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 61 poděkování

množství vodíku

Příspěvek od Barbucha »

Tak nevím, buď neumím hledat, nebo se o této otázce nikde nic moc nehovoří. Každé energetické zařízení má nějakou " výtěžnost". Tzn. poměr jednotky výkonu k objemu motoru, ploše elektrod a pod. Ale nikde nemůžu najít alespoň orientační ukazatel výtěžnosti množství vyvinutého H2 k ploše elektrod. Pořád se řeší problém malého množství HHO z vyvíječe, ale aby to nebylo o tom, že ten vyvíječ zkrátka v efektivním provozu není schopný víc HHO dodat. Když pak chceme více HHO z vyvíječe o dané ploše elektrod, dostaneme se do neefektivního režimu, kdy se začne zahřívat a topíme namísto vývinu HHO. Je takovýto parametr někde uveden? :bye: :pivko:

Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
pepo.bn
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepo.bn »

Aquarius1 píše: Říká se že voda je nosičem informace a má paměť.
Páni zdravím Vás . Voda je nosičom ,,chemickéj informácie'' a nie mechanickéj . Je to niečo na sposob ,,DNA'' a prejavuje sa to usporiadaním klustrov v néj . Preto nie je voda ako voda a nie každá voda je vhodná na všetko , i keď sa navonok (chemicky) javî ako voda . PePo

Y

pepovi

Příspěvek od Y »

myslel som hlavne sledovanie molekuly zrakom. Lebo keď Meyer toľko vecí zatajil nebude to len tak. Preňho to boli veci samozrejmé možno preto sa nerozpisoval. Dotknúť sa niečoho či niekoho len hmatom je riziko. Ak sa dotkneš intímnej zóny človeka vyfasuješ facku a na veľmi dlho vytvoríš nepriaznivý názor. Ak má ísť voda za tebou, musí ťa obdivovať, milovať, musíš jej byť sympatický, vyvolávať u nej erotické predstavy. Siahnúť jej na erotickú zónu hoci omylom je riziko ešte väčšie ako u ľudí. Ak pokazíš prvý dojem, radšej nemysleť. Lenže bez videnia, ako všetci vidíme, to nechce a nechce fungovať.

Samozrejme , pri takom množstve replikantov sa možno cíti obletovaná, je to riadna koketa, letmé dotyky niektorých je vzrušujú, jej milenci mlčia ako hrob. ... alebo v hrobe?

Chcelo by to šamana.

pepo.bn
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepo.bn »

,,Y'' pozoruj prírodu a nasleduj prírodu . A to bez toho aby si ju pretváral k ,,obrazu svojmu''. Vzhladom nato , že si evidentne mýliš pojmi s dojmami a dojmi s pojmami , doporučujem ti prečítať si ten moj príspevok z ktorého vyťahuješ moje slová ešte raz . PePo

pepo.bn
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepo.bn »

pepo.bn píše:
martin11 píše:...prosím ptal jsem se jak se dá z tekutiny - vody vyseparovat 1 molekula H2O ??? moc mě za dotaz nekamenujte nejsem ani chemik ani stojař.....jsem martin11 :lol:
Páni zdravím Vás . Martin11 pokús sa téj molekuli vody ,,dotknúť'' a to tak ako sa ,,matka dotíka svojho malého dieťaťa'' . Buď si istý , že tá molekula vody potom pojde už sama za tým ,,dotikom'' a to tak ako chodí dieta za milujúcov matkou , t.j. bez odporu a bez násilia . PePo
,,Y'' dám ti to sem aby si to nemusel hladať a mohól si si to v klude navzájom porovnať o čom píšeš ti a o čom píšem Ja . PePo

Petr Mach

Re: fuj

Příspěvek od Petr Mach »

Mimo téma (offtopic)
pepo.bn píše:
Petr Mach píše:Ten soubor na začátku ke stažení je ukraden a zmršen odsud: http://wraith.iglu.cz/usl/usl.html
Čo to tu zas ,,na mňa'' hráš za komediu . Zámerne si ,,prehliadol'' (tak ako vždy) , že je tam uvedený nie len zdroj odkial to bolo stiahnuté ale je to tam aj v pővodnóm jaziku a z mojéj strani bez úprav . Ja na rozdiel od teba nemám za potreby po fórach robiť zo seba ,,národného umelca'' . Nezabudni si za toto svoje ,,umelecké dielo'' pripísať karmičku na jeden z tvojích nickov zaregistrovaných tu na tomto fóre , tak ako to mávaš bežne vo zviku . Mimochodom , buď rád , že som sa o tebe ešte slušne vyjadril , pretože nie vždy bývam k luďom ,,tvojho druhu'' taký šetrný . PePo
Jestli to bylo na mě, tak se uklidni. Jsem autor odcizeného dokumentu a neposkytl jsem ti oprávnění k jeho kopírování natož ho takhle mršit, žádám tě o jeho odstranění. Na tomto fóru se vůbec nevyskytuji, podléháš paranoie, ale to se lidem tvého typu běžně stává. Na toto fórum jsem narazil jen proto, že mi zanáší bordel do statistik.

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

Tam gde je elektrika , tam je vždy aj chémia . Sú to spojené nádoby a jedno bez druhého nefunguje a je jedno o aký zdroj sa jedná . Katalizátor sa ,,chémie'' priamo nezúčastňuje len ju sprostredkováva . Katalizátor ako taký sa v procese nemíňa , no dá sa ,,otráviť'' a to jak chemicky tak aj elektricky . Množstvo Fe v bežných nerezoch a to aj nemagnetických je 50% a viac . Je to velmi dobrí katalizátor z pohladu ,,prenosu'' el. náboja . Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
zawin
Stálý člen

Příspěvek od zawin »

Pepe preco uz niesi pepo.bn?

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

zawin píše:Pepe preco uz niesi pepo.bn?
Zawin zdravím ťa . Konečne po dlhóm čase (hodne dlhóm) ,,prikvitnem do Bankoku'' , takže ak platí tvoje číslo , možme dať ,,sčucha'' a prehodiť o tom (medzi iným) pár nesúvyslich vieť na ,,video'' (osobne) . Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Zamčeno

Zpět na „Černá díra“