Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
PŘÁNÍ
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Přání
Do Nového roku, ale i těch dalších přeji všem daleko větší tolerantnost a ochotu naslouchat, jakož i bedlivě vážit jak cizí názory, tak i vlastní slova. A když píšu, že všem, tak tedy úplně všem a tedy i sobě - poota
- wolf234
- Starší člen
- Dostal: 9 poděkování
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přání
K tomuto přání bych se rád připojil. Velmi krásně řečenopoota píše:Do Nového roku, ale i těch dalších přeji všem daleko větší tolerantnost a ochotu naslouchat, jakož i bedlivě vážit jak cizí názory, tak i vlastní slova. A když píšu, že všem, tak tedy úplně všem a tedy i sobě - poota
Ilem
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
pozdrav ob Barbuchy
...dnes jsem mluvil...telefonicky s Barbuchou...Všechny....to je VŠECHNY...Vás pozdravuje, přeje to co se přeje....moc se omlouvá za výpadek....nějak se mu přetrhaly dráty....jak je naváže ...tak zase bude mezi námi.....vše vyřizuje a ve všeobecnou známost dává.....čk a martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
- Karel IV
- Starší člen
- Dostal: 1 poděkování
Jak se tak dívám, tak je to přesně rok, co jsem tu byl naposled. Nebýt SZ, co jsem dnes dostal, tak bych se snad k tomu vůbec nedostal se sem podívat. Tak že i já se připojuji poněkud opožděně s přáním do Nového roku 2009 a přeji všem účastníkům hodně zdraví, pevné nervy a trochu toho štěstí v životě.
Budeme to všichni potřebovat.
Budeme to všichni potřebovat.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ohne Bier geht´s nicht
- Karel IV
- Starší člen
-
- Zasloužilý člen
blahopřání
Gratulujeme GROMIT-ovi ke 100 příspěvku do našeho FORA....mnoho tvůrčích myšlenek, nápadů a díků za pomoc při řešení problémů přeje martin11
-
- Zasloužilý člen
blahopřání
...nějakými cstičkami se mi uplně jinde na monitoru ukázalo...
...Iv má narozeniny....Tak Iv...všechno nej....jen nevím , jak ta zprávička je stará....tak i dodatečně....sílu, zdravíčko a elán...přejí Karkulka Červená a martin11
...Iv má narozeniny....Tak Iv...všechno nej....jen nevím , jak ta zprávička je stará....tak i dodatečně....sílu, zdravíčko a elán...přejí Karkulka Červená a martin11
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: blahopřání
Děkuju Martine,ano,dnes 7. mě vyplivli na tento Svět,abych tady strašil-Dík!!Samá sedmička,já už se jí nezbavím.martin11 píše:...nějakými cstičkami se mi uplně jinde na monitoru ukázalo...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Re: blahopřání
Iv.
Všetko dobré nech sa na Teba stále lepí a k tomu stále zdravie a trochu toho úspechu v živite Ti prajeme aj zo Slovenska.
Všetko dobré nech sa na Teba stále lepí a k tomu stále zdravie a trochu toho úspechu v živite Ti prajeme aj zo Slovenska.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
Iv prajem i Já tebe , nech zdravie tvoje ku prospechu tvojmu a k osohu tvojích blízkých ti slúži i naďaléj . Moja ,,srdcovka" , ktorú si vždy pri životných ,,čiarach" rád zahram na svojéj gitare i sám . Nie je to o nás dvoch ale o nás všetkých bez rozdielu , čo sme tu na ,,tomto svete" . http://www.youtube.com/wath?v=J4YLsDc73MI . Pepe
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .