Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Zistil som rozpor v zákonoch
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Mám pro tebe jedinou radu.Dej se na politiku a tyto rozpory v zákonech konečně vyřeš a už nebudou žádné rozpory,teď jen jestli by tvé řešení nebylo v rozporu s lidskou morálkou a zdravím rozumem.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Ja vám zle nechcem, ale začnite sa konečne starať sami o seba! Ako sa chcete dozvedieť o nápadoch na záchranu životov ľudí všeobecne zo zákona? Je vám v tom bránené sa takéto poznatky dozvedieť? A teraz nepíšem len o mojich nápadoch. Taký nápad môže mať ktokoľvek.
A vy nechcete meniť zákony no tak ako potom sa pýtam vy chcete dozvedieť že niekto v rozvojovej krajine má liek na neviem akú chorobu a prišiel na to náhodou. Vylieči sám seba a čo ostatný? Umrú? Prežijú? Poďme si tipovať? Vám toto v tých zákonoch nevadí?
Píšem že politici mi ani neodpísali na záchranu životov a nekonali ani novinári ani polícia. A tak ja hurá idem v takomto prostredí podnikať, kde mi štát neodpovedal ani na základné potrebné veci??? Veď ak toto urobili tak čo ešte viac môžu? Ani základné veci si nesplnili. A ja by som mal podnikať a dodnes neviem ani odpoveď na rozpor v zákonoch čo je vec absolútneho základu v štáte. tak to som nevedel že ak niekto začne podnikať tak len potom mu odpovedia a napíšu konali ste ...?
A vy nechcete meniť zákony no tak ako potom sa pýtam vy chcete dozvedieť že niekto v rozvojovej krajine má liek na neviem akú chorobu a prišiel na to náhodou. Vylieči sám seba a čo ostatný? Umrú? Prežijú? Poďme si tipovať? Vám toto v tých zákonoch nevadí?
Píšem že politici mi ani neodpísali na záchranu životov a nekonali ani novinári ani polícia. A tak ja hurá idem v takomto prostredí podnikať, kde mi štát neodpovedal ani na základné potrebné veci??? Veď ak toto urobili tak čo ešte viac môžu? Ani základné veci si nesplnili. A ja by som mal podnikať a dodnes neviem ani odpoveď na rozpor v zákonoch čo je vec absolútneho základu v štáte. tak to som nevedel že ak niekto začne podnikať tak len potom mu odpovedia a napíšu konali ste ...?
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Stát ti odpoví pouze tehdy, když jim pomůžeš naplnit kasu. Politikové totéž, když jim zvedneš preference. A my.... až z tebe něco rozumného vypadne.
Takže to bude pouze příběh o holčičce, co u moře křičela celé dny: pomoooooct, já se topím. Mnohokrát za ní lidé běželi a snažili se pomoci.
Nakonec se holčička utopila, páč lidé otupěli.
Jsme tupí a demoralizovaní tím stále se opakujícím tramtadadááááááá
Takže to bude pouze příběh o holčičce, co u moře křičela celé dny: pomoooooct, já se topím. Mnohokrát za ní lidé běželi a snažili se pomoci.
Nakonec se holčička utopila, páč lidé otupěli.
Jsme tupí a demoralizovaní tím stále se opakujícím tramtadadááááááá
No jestli i ten zbytek rozumných lidí na tomto světě bude tak zachraňovat životy 44 nápady jako MFAA, ze kterých ani jeden není schopen ověřit prakticky sám, tak to raději skáču do prvního vlaku co pojede do nedodělaného tunelu, aniž bych to vlastně musel udělat.
MFAA máš mě na svědomí, jestli mě rychle nepřijdeš zachránit svým nápadem .
Je to 50 na 50. Buď umřu normálně anebo při testování tvého nápadu.
Asi si vyberu raději normální rychlou smrt, nerad bych kdyby se záchrana náhodou nepovedla a musel bych žít jen s částí svého těla po amputaci.
Ale když se ti to podaří i bez patentu, garantuji že ten patent ti zaplatím a vystaví ti ho sám božský Venca Klausů.
MFAA s tebou je fakt zábava a máš pekelnou výdrž. Tebe napojit na dynamo tak máme perpetum mobile jak vyšité. Víc takových lidí jako ty a můžou zavřít jaderné elektrárny.
všude je a bude + a - . A mezi tím něco co má neskutečnou a nekonečnou sílu to měnit oběma směry, ale vždy k rovnováze. Jen to najít a umět použít (a nikdy nezneužít).....
Áno dá sa povedať že aj proti tomu mám niečo. Ale nemám ťa na svedomí a ani by som ťa nemal ja na svedomí. To by ťa mali všetci čo podporovali alebo nekonali pre vyriešenie rozporov v zákonoch a myslím že ani ty si zatiaľ neurobil nič aby sa tie zákony zmenili a mohol si zachrániť sám seba.
A overiť všetky možné varianty ku každému nápadu dokáže kto? Aj v praxi sa preverujú len tie najpredpokladanejšie, ap. Takže ak to schvália úrady?
A čo sa týka tých JE tak tie by som dokázal zrušiť aj sám a to pomocou PM.
A overiť všetky možné varianty ku každému nápadu dokáže kto? Aj v praxi sa preverujú len tie najpredpokladanejšie, ap. Takže ak to schvália úrady?
A čo sa týka tých JE tak tie by som dokázal zrušiť aj sám a to pomocou PM.
Človíčku, neblázni, zákony tvoří lidé, jejichž morální kodex je obecně známý A zákony podle toho pak vypadají. Hrej hru, jako já. Říká se tomu slalom. vyhýbej se kontrolním stanovištím,které na tebe dosáhnou. Nic jiného v tom není. Pak můžeš žít spokojený život desperáta jako já. V principu budeš strašně nešťastný člověk. V tom hledám tvoje hoře. Nikde jinde. A že nezachráníš lidi?? Jednak jich je jako plev a jednak má každý zodpovědnost sám za sebe. Tohle když si párkrát odříkáš, uleví se ti.
Pokud můžeš pomoci a nepomůžeš, je to otázka pouze tvého svědomí a tvé morální čistoty.Takže budeš muset pochopit, že každý je zodpovědný sám za své neštěstí. Nezapomeň, že zákonodárcům o lidi vůbec nejde. Takže není důvod cokoli měnit.Zákon setrvačnosti. Nechápu však, co tě nutí řídit se zákony???? Na jednu stranu nemůžeš nic skrze zákony a na druhou necháváš pozdechat regimenty lidí??? Co to máš se svědomím, človíčku..........
Pokud můžeš pomoci a nepomůžeš, je to otázka pouze tvého svědomí a tvé morální čistoty.Takže budeš muset pochopit, že každý je zodpovědný sám za své neštěstí. Nezapomeň, že zákonodárcům o lidi vůbec nejde. Takže není důvod cokoli měnit.Zákon setrvačnosti. Nechápu však, co tě nutí řídit se zákony???? Na jednu stranu nemůžeš nic skrze zákony a na druhou necháváš pozdechat regimenty lidí??? Co to máš se svědomím, človíčku..........
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
MFAAA a zákony
...i když jsem si řekl, že nebudu reagovat...tak musím....ono to je poučné pro všechny...
...nedavno asi měsíc...jsem musel na Živnostenská uřad zaznamenat zmenu v ŽL....adresa provozovny...běžná administrativa...na 2 minuty...
...a hle...byl jsem tam 2 hodiny...
...od někdy je nový zákon ...a...
....staré živno listy plat...a nové nebo opravované se musí předělat....podle nového zákona,,,tak jo říkám uřednici....co to obnáší....přečetla mě ...v čem mohu podnikat na specialní povolení...pamatuji se ....jékařství, obchodování s nemovitostmi...a další celkem specialní práce....běžného člověka netýkající se.
...pak přede mne dala tiskopis....a prej zaškrtněte si v čem budete podnikat....čučim na to jak eskymák na pomeranč....coooooo..??...já jsem fotograf....no to ano, ....praví rozšafně celkem pohledná uřednice....jinak foto byla živnost licentovaná....vázaná dost tvrdými podmínkami vzdělání a praxe...
...zaškrtněte si co všechno chcete dělat....hmmm... já nato a čtu...kdo tam byl tak ví vo co gou...80různých živností....tak jsem zatrhnul ...foto, tiskařskou činnost, a ptám se....vyrábím z papíru obrazová leporela a do nich se vlepí fotky....aha ona na to....to je obor výroba papíru....tak zatrhávám výroba papíru....to obsahuje....výrobky z papíru lepenky...atd....ale i kácení lesů a zpracování celulosy...dál na starám ŽL jsm měl...výroba aprodej prostředků s foto související....takže ....dřevěný rámeček....odborně adjustace fotografií je nyní truhlářská výroba včetně dřevostaveb...kovový rámeček nebo foto na plech podložce....je kovovýroba včetně sváření potrubí...namíchání vývojky special....je chemická výroba ....mimo výbušnin...to naštěstí nesmím....zdravím LA....je to škoda cooo...
...no a takto mám z 80 ti bodů vyškrtáno asi 25....protože jsem ukecanej...tak se ptám ...známámá povolení věštit z karet....joooo...povídá uřad....to je bod 78....poradenská služba osobního charakteru....tak to mám také....á totiž právo....učit fotografii...už 30let...tedy nikdy jsem neučil...ale co kdyby...jo věštit teď mužu....z čehokoli....a ze zákona....no a perla nakonec....bod 80 výpisu podnikatelských aktivit....všechny ostatní služby a profese zde NEVYJMENOVANÉ....čučim a ptám se ...co to je....odpověď....no sem vám říkala všechno ostatní mimo toho zakázaneho....tak to jsem zaškrtl také....na poslední dotaz....to jsem mohl zaškrtnou vše....se dozvídám...ANO.....dost lidí to dělá.....
....nevim jak na Slovensku....tohle je česká praxe....
...vzkaz pro MFAAA a spol....za 1000.-mužete dělat cokoli....zákon nezákon....máte na to povolení....jen nedělat to co je zakázané...
....mam pocit , že někomu radil Ferda Mravenec.....a z titulu tohoto zákona.....Nejsou žádné rozpory v zákonech. tak MFAAA neboj se ničeho...a už konečně začni něco dělat....a nefňukel furt....hezký den všem martin11 ...z vlastní a svodné vůle Karkulka Červená
...nedavno asi měsíc...jsem musel na Živnostenská uřad zaznamenat zmenu v ŽL....adresa provozovny...běžná administrativa...na 2 minuty...
...a hle...byl jsem tam 2 hodiny...
...od někdy je nový zákon ...a...
....staré živno listy plat...a nové nebo opravované se musí předělat....podle nového zákona,,,tak jo říkám uřednici....co to obnáší....přečetla mě ...v čem mohu podnikat na specialní povolení...pamatuji se ....jékařství, obchodování s nemovitostmi...a další celkem specialní práce....běžného člověka netýkající se.
...pak přede mne dala tiskopis....a prej zaškrtněte si v čem budete podnikat....čučim na to jak eskymák na pomeranč....coooooo..??...já jsem fotograf....no to ano, ....praví rozšafně celkem pohledná uřednice....jinak foto byla živnost licentovaná....vázaná dost tvrdými podmínkami vzdělání a praxe...
...zaškrtněte si co všechno chcete dělat....hmmm... já nato a čtu...kdo tam byl tak ví vo co gou...80různých živností....tak jsem zatrhnul ...foto, tiskařskou činnost, a ptám se....vyrábím z papíru obrazová leporela a do nich se vlepí fotky....aha ona na to....to je obor výroba papíru....tak zatrhávám výroba papíru....to obsahuje....výrobky z papíru lepenky...atd....ale i kácení lesů a zpracování celulosy...dál na starám ŽL jsm měl...výroba aprodej prostředků s foto související....takže ....dřevěný rámeček....odborně adjustace fotografií je nyní truhlářská výroba včetně dřevostaveb...kovový rámeček nebo foto na plech podložce....je kovovýroba včetně sváření potrubí...namíchání vývojky special....je chemická výroba ....mimo výbušnin...to naštěstí nesmím....zdravím LA....je to škoda cooo...
...no a takto mám z 80 ti bodů vyškrtáno asi 25....protože jsem ukecanej...tak se ptám ...známámá povolení věštit z karet....joooo...povídá uřad....to je bod 78....poradenská služba osobního charakteru....tak to mám také....á totiž právo....učit fotografii...už 30let...tedy nikdy jsem neučil...ale co kdyby...jo věštit teď mužu....z čehokoli....a ze zákona....no a perla nakonec....bod 80 výpisu podnikatelských aktivit....všechny ostatní služby a profese zde NEVYJMENOVANÉ....čučim a ptám se ...co to je....odpověď....no sem vám říkala všechno ostatní mimo toho zakázaneho....tak to jsem zaškrtl také....na poslední dotaz....to jsem mohl zaškrtnou vše....se dozvídám...ANO.....dost lidí to dělá.....
....nevim jak na Slovensku....tohle je česká praxe....
...vzkaz pro MFAAA a spol....za 1000.-mužete dělat cokoli....zákon nezákon....máte na to povolení....jen nedělat to co je zakázané...
....mam pocit , že někomu radil Ferda Mravenec.....a z titulu tohoto zákona.....Nejsou žádné rozpory v zákonech. tak MFAAA neboj se ničeho...a už konečně začni něco dělat....a nefňukel furt....hezký den všem martin11 ...z vlastní a svodné vůle Karkulka Červená
... věřím, že se " TO " povede ......
Takže ak štát vykoná teraz niečo prečo nebudeš môcť podnikať urobíš čo? Budeš sa sťažovať na internete, alebo budeš žiadať vyriešiť tých zákonov a oni ti neodpovedia. Urobíš čo? Skrachuješ alebo urobíš nejaké nelegálne veci ale to je ten rozpor v zákonoch. To je ten prístup politikov že ak oni nekonali ako mali sú tu porušené zákony a ak by oni donútili teba aby si porušoval zákony tak s tebou môžu aj zametať a neurobíš nič. Pochopil si že si pre nich len ... Nie toto odmietam.
-
- Zasloužilý člen
umíš číst..????
...nikdo ti nic nezakazuje..!!!....mužeš si dělat co chceš...nesmíš krást, vraždit, znečišťovat svojí prací životní prostředí, rychle jezdit v obci, operovat lidi bez licence lékaře, zrovna tak zvířata, nesmíš obchodovat s cennými papíry a nemovitostmi, vlastnit banku...platit daně z přijmu soc a zdrav ..pojištění...zajdi na živnostenský uřad...a nebreč furt...vymešlíš si ptákoviny , že nějkde někdo něco...nenenenenenene nemáš pravdu...v patentových zákonech rozpor není....přečti i to alespoň 2x....jestli je něco nejasný rádi odpovíme....le nemel furt ty tvoje bláboly o rozporu..a o politicích...vykašli se na to...na politiky.....jem plkáš...a máme tady všichni dojem, že kromš toho holícího strojku a jeřábu jsi nic nevymyslelAnonymous píše:Takže ak štát vykoná teraz niečo prečo nebudeš môcť podnikať urobíš čo? Budeš sa sťažovať na internete, alebo budeš žiadať vyriešiť tých zákonov a oni ti neodpovedia. Urobíš čo? Skrachuješ alebo urobíš nejaké nelegálne veci ale to je ten rozpor v zákonoch. To je ten prístup politikov že ak oni nekonali ako mali sú tu porušené zákony a ak by oni donútili teba aby si porušoval zákony tak s tebou môžu aj zametať a neurobíš nič. Pochopil si že si pre nich len ... Nie toto odmietam.
...když jsi se odmlčel...tak jsme tu byli rádi, že jsi se konečně chytil...mužeš nám říct, kde jsi prudil jinde....a zas jsi sem vrátil....a já jsem zase jako blb a chci ti pomoct....uvědom si, že tě neznam, nic s tebou nemam, nic od tebe nedostanu...ani bych nechtěl....asi 100x jsem se ptal...na jakým principu máš to PM....nic tico....jen ten tvuj přiblblej monolog.....zjistil som rozpor v zakonoch....jak tu kdys někdo...vím kdo napsal...spamovej robot...dnes víme jak se jmenuje MFAAA....m11
A už by ste si mohli všimnúť ten rozdiel že ak som priamo pre záchranu životov niečo namietal a oni nekonali tak načo je štát? Na to aby sa dívali ako ľudia umierajú?
Môžete mi napísať jasne teraz hneď ako by som mal tie nápady dostať do praxe a neporušte ani jeden zákon lebo mi budete platiť sankcie! Teda ak niečo namietnem a to podľa zákona tak by ste skrachovali? Tak si to skúste akože takto v praxi.
Štát a úrady vám nepomôžu a ani neodpovedia a teda ste v situácii ako ja.
Urobili by ste čo?
Vzali by ste si pôžičku?
Môžete mi napísať jasne teraz hneď ako by som mal tie nápady dostať do praxe a neporušte ani jeden zákon lebo mi budete platiť sankcie! Teda ak niečo namietnem a to podľa zákona tak by ste skrachovali? Tak si to skúste akože takto v praxi.
Urobili by ste čo?
Vzali by ste si pôžičku?
-
- Zasloužilý člen
čti
půjčku na co..??...na podnikání....já jsem si vzal stroj na fotky na leasing....splácím 3 mil Kč....jen dotaz...kolik potřebuješ....???...Anonymous píše:A už by ste si mohli všimnúť ten rozdiel že ak som priamo pre záchranu životov niečo namietal a oni nekonali tak načo je štát? Na to aby sa dívali ako ľudia umierajú?
Urobili by ste čo?
Vzali by ste si pôžičku?
...zajdi do první banky...předlož jim podnikatelskej plán, výpis z rejstříku trestů, bezdlužnost na soc a zdrav poj...živno list na cokoli....v čr bod 80...všchna ostatní činnost...což záchrana životů je...a začni....ýádný rozpor nevidím...a co PM....napíšeš..???...
Naposledy upravil(a) martin11 dne pát 13 bře 2009 13:43, celkem upraveno 1 x.