A co to ještě vylepšit cukrem?la píše:Pěkný skákadlo s trysek by měla vycházet vodní pára a kyslík.Anonymous píše:Můžete hádat co vychází z trysek.
P.
P.
A co to ještě vylepšit cukrem?la píše:Pěkný skákadlo s trysek by měla vycházet vodní pára a kyslík.Anonymous píše:Můžete hádat co vychází z trysek.
P.
No do toho peroxydu aceton a jiný příměsi asi raděj nee ,mohl by skončit na oběžné dráze kolem zeměkoule i hůř a taky příliž teplo by vadilo,ale to skákadlo je perfektní ,vylepšený dříve to mělo větší nádrže.Zajímalo by mě jestli používají stále jako katalyzátor burel.Anonymous píše:A co to ještě vylepšit cukrem?la píše:Pěkný skákadlo s trysek by měla vycházet vodní pára a kyslík.Anonymous píše:Můžete hádat co vychází z trysek.
P.
P.
Jestli si četl Vandrovce jako že asi ano, tak by jsi na ovce mohl lákat psy, chytat je do smyčky z brzdového lanka a a dělat z nich šašlik napíchaný na špicích z kolajarda ovčák svitavy píše:No jo, no. Je to tak. Mají tradici 300 let nonstop zlepšování konkrétní dovednosti. Dovedou pojmenovat svoje předky na 10 generací zpět a platí u nich můj dům můj hrad. Mají totální nedotknutelnost soukromí a majetku. Jak se jim můžeme rovnat, když nám stáda plundrují toulaví psi. My je nesmíme zastřelit, i když nám mordují právě narozené jehňata pro zábavu.
My se s tím jejich světem a mentalitou nemůžeme rovnat.A s pasením už vůbec ne. Jsou to svobodní lidé a umí se bavit.
Jen pro zajímavost. Jediná legální methoda je psa přejet. Na pastvině je to věru hard core zábava.
Navíc u nás byl velký problém s ochránci zvířat ve spojitosti s vykořistováním psů k otrocké práci.......
Je to fakt hloupé, ale přemnožení toulaví psi, lišky a krkavci mi zabijou kolem 30 kusů ročně.To je kolem 50000kč. A moje práva? Nic. Žádné nemám..............jen k dokreslení té poetické nádhery, jenž i mne velice zaujala. Co jinde funguje, u nás neužije........
...jen tak, protože tady se mužou plkat nesmysly...lajos píše:Tak to mně dostalo: z maďarského fóra-chlap jel 250 na omezení 70, u soudu tvrdil že základní jednotky v metrické soustavě jsou m a s a 70m/s je 252km/h, tak že měl 2km/h rezervu. Pokud vím na našich tabulích také nepíšou km/h jen ty čísla, jen nevím co píšou ve vyhlášce? v maďarské uvádějí jen "rychlost" bez udání jednotek, co u nás ? kdo to zjistí?
Jo a maďarská vyhláška říká že si máš zapnout pás ale něříká jestli před sebou nebo za sebou
http://www.archery.cz/index.php?categoryID=30NAVAR píše:Jestli si četl Vandrovce jako že asi ano, tak by jsi na ovce mohl lákat psy, chytat je do smyčky z brzdového lanka a a dělat z nich šašlik napíchaný na špicích z kolajarda ovčák svitavy píše:No jo, no. Je to tak. Mají tradici 300 let nonstop zlepšování konkrétní dovednosti. Dovedou pojmenovat svoje předky na 10 generací zpět a platí u nich můj dům můj hrad. Mají totální nedotknutelnost soukromí a majetku. Jak se jim můžeme rovnat, když nám stáda plundrují toulaví psi. My je nesmíme zastřelit, i když nám mordují právě narozené jehňata pro zábavu.
My se s tím jejich světem a mentalitou nemůžeme rovnat.A s pasením už vůbec ne. Jsou to svobodní lidé a umí se bavit.
Jen pro zajímavost. Jediná legální methoda je psa přejet. Na pastvině je to věru hard core zábava.
Navíc u nás byl velký problém s ochránci zvířat ve spojitosti s vykořistováním psů k otrocké práci.......
Je to fakt hloupé, ale přemnožení toulaví psi, lišky a krkavci mi zabijou kolem 30 kusů ročně.To je kolem 50000kč. A moje práva? Nic. Žádné nemám..............jen k dokreslení té poetické nádhery, jenž i mne velice zaujala. Co jinde funguje, u nás neužije........
Jsou lidé kterým toulaví psi nevadí, ba co naopak vyhledávají je. Pokud si neporadíš sám zkus sehnat rasa a nebo kuš se zaměřovačem.
Trapné! Politiku bych zakázal pod trestem smrti!Co energie nulového bodu,už něco máš?S Bohem!hapalainen píše:Ještě tam někdo chybí.Medvěděv se jim povedl, no vlastně i ostatní komedianti
Stačí kliknout na obrázek.