Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

Vidíš to je ta moje madarština, ale stejně je to podobný sajrajt který pouštěji do žíli

otilrak
Nový člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od otilrak »

Pavouček se asi ptal z toho důvodu, protože se dočetl, že se MMS nemá rádo s vit. C a tyto zelené potraviny ho obsahují celkem velké množství.

Mezi umělými antioxidanty a vitamíny obsaženými v potravě je značný rozdíl. Ty druhé mají spoustu doprovodných látek, které je vážou a umožňují rychlé využití. Vit. C "navíc", tedy dodaný, syntetický, se chová jinak.

,,Umění žít spočívá v tom, umět se včas rozhodnout, na co se dřív vysrat!¨
jeff
Zasloužilý člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

pro zajímavost

Příspěvek od jeff »

Cloritan sodný, roztok 25% se prodává v chemickém velkoskladu Brenntag v 50l barelech (60kg), 1kg za 35,-Kč, tedy 60kg za 2100 + DPH = 2499,-Kč. Pokud by se sešlo více zájemců, dalo by se v něm klidně i koupat

Jeff

Těch 24 - 25% je v pořádku, používáme už více než rok právě tento produkt. Dávkování je tak či tak individuální. A zásoba nikdy neškodí. Dost možná po tom někdo "sáhne", jakmile se užívání "namnoží".

Ella
Nový člen

Užívání vitamínu C

Příspěvek od Ella »

otilrak píše:Pavouček se asi ptal z toho důvodu, protože se dočetl, že se MMS nemá rádo s vit. C a tyto zelené potraviny ho obsahují celkem velké množství.
Problém by to být neměl, pokud se dodrží dvouhodinové pauzy před a po užití MMS, viz Zásadu č. 4: http://jimhumble.biz/biz-fundamentals.htm

"Fundamental Four:
Avoid all forms of Vitamin C for two hours before and after use of MMS."

Podle posledních zjištění Humbla chlordioxid uvolňovaný z MMS zůstává v těle max. 2 hodiny.

Neužívat např. vitamín C s postupným uvolňováním.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: pro zajímavost

Příspěvek od Palo »

jeff píše:Cloritan sodný, roztok 25% se prodává v chemickém velkoskladu Brenntag...
Je to klasifikované jako jed, i třeba chemici to musí evidovat (zejména pevné skupenství)... Je jisté, že to prodají? Přidal bych se, jak by byly nějaký kačky...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
jeff
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jeff »

jeff píše:Cloritan sodný, roztok 25% se prodává v chemickém velkoskladu Brenntag...
Volal jsem tam a normálně prodají, na cestu ještě dají letáček, jak zacházet s chemikáliemi v případě problémů.

Jeff

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Příspěvek od martin11 »

jeff píše:Cloritan sodný, roztok 25% se prodává v chemickém velkoskladu Brenntag v 50l barelech (60kg), 1kg za 35,-Kč, tedy 60kg za 2100 + DPH = 2499,-Kč. Pokud by se sešlo více zájemců, dalo by se v něm klidně i koupat

Jeff

Těch 24 - 25% je v pořádku, používáme už více než rok právě tento produkt. Dávkování je tak či tak individuální. A zásoba nikdy neškodí. Dost možná po tom někdo "sáhne", jakmile se užívání "namnoží".
...pravděpodobně se to dá skladovat v plastu, takže 10 lidí po 5 l....jeff bude ...k pivu navíc čepovat Chloritan.....přidá si nějakou marži....to není problem....navrhuju 65kč/litr x 5 l =320kč 5 litrů....Jeffe co ty na to...???...stačí ti 25% rabat...??...
...kyselinu citron máme v každý drogerii nebo potravinách...

...Jeff udělej si seznam....
já se hlásím.... martin11 :lol: 5 litrů...

... věřím, že se " TO " povede ......
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

OK, takze k skodlivosti/neskodlivosti by som sa rad spytal ludi uzivajucich MMS (zacal som aj ja a prestal som - kvoli nestihaniu): po zaciatku uzivania som si vsimol ze sa mi zlupal jazyk, potom sa to povlak obnovil - je to "spravne" spravanie sa? Navyse - obnovil sa povlak v povodnom rozsahu, alebo doslo k zmenam? Zvlast ma zaujma ako to vyzera na koreni jazyka. Navyse zmenila sa nejako farba (povlaku aj jazyka) ?
Toto je myslim najjednoduchsia diagnostika ako urcit co a ci sa nieco deje a kam to smeruje.
Dakujem, Krovak

Pego
Zasloužilý člen
Dal: 29 poděkování
Dostal: 19 poděkování

zlyhala logistika

Příspěvek od Pego »

takze misto 2 x MMS komplet prislo 2 x jenom MMS... Ponevadz chci zacit, verejne se priznavam, ze du stahnout knizku pres torenty... Platit 2 x za knizku plnou cenu + dalsi postovne, tak to panackove neeee... Toz tak! :shock:
dodatek: krom toho mi nejak nevychazi $19.90 ~ 35.00 EUR ???

ondra
Nový člen

objednávka

Příspěvek od ondra »

Kdyby jste to nakonec objednali ve větším množství, tak si taky vezmu litr nebo dva. 8)

email: eleshar@seznam.cz

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Na pokusy

Příspěvek od 1220 »

Beru 5 l, pokud to bude k mání.Homeopatie pro velké domácí zvíře :shock: Jak dlouho je to stabilní ?
K.

jeff
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Pego

Příspěvek od jeff »

nic si z toho nedělej, objednal jsem knihu a přišly mi chemikálie. Odepsal jsem, že se jim vloudila chybička a aby mi tu knihu teda poslali sólo, ale bez toho příplatku 290,-Kč, když už je jednou zaplacený a zkonili to, zatím se mi ještě neozvali. Pokud se mi zítra neozvou, tak budu taky shánět, kde knihu stáhnout.

Jeff

jeff
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

chloritan sodný

Příspěvek od jeff »

To se nám to ale pěkně rozbíhá, jestli to takhle bude pokračovat, tak těch barelů koupím klidně i víc, vytvořím tu malý mezisklad :lol:
Mám tady skleněné demižony, tak to do nich přečerpám, sklo je přece jen sklo.

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

jsou tam dost popletený...na centrále MMS...

Příspěvek od martin11 »

....jsou tam dost popletený...asi toho maj moc....já objednal...a 14 dní nic.....tak mi to objednal La... :lol: ...přišlo to do 3 dnů...komplet...a za 2 dny znova....tak jsem to druhé poslal zpět...ta kniha je zajímavá....ale pulka je o ničem...jak mistr jezdil po světě...druhá půle je sada návodů...ale osobně myslím.....že jsme toho tady už napsali dost...a když tak přítel GEWO...pomůže......v knize se stále a jen a jen zdůrazňuje....1+5 kapek.to tam je alespoň 8x.a několik případů ze života....a pak je to jen na každém z nás....martin11 :lol:

Tu knížku psal Američan pro Američany... a to jsem polovinu opáček už drsně vyházel při překladu.. ;)

... věřím, že se " TO " povede ......
Pego
Zasloužilý člen
Dal: 29 poděkování
Dostal: 19 poděkování

logistika

Příspěvek od Pego »

sem jim tam este take napsal, tak uvi... jak rek slepej :) take bych chtel tedkom 2 knizky bez postovneho za rozdil cen, dyz to po-orali

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“