Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

Gewo Gewo . Na rozdiel od teba tu celý čas hovorým len o chemicky čistom vitamíne C (prírodný , sintetický) a nie aj o ,,balaste", ktorý je okolo neho alebo v ktorom je ,,zabalený". Evidentne nemáš ani šainu o tom , že v chémijí existujú jak pravotočívé tak aj lavotočívé molekuly a následne aký obrovský vpliv má táto polarizácia molekúl na ,,chémiu" v živom organizme (človeka nevynímajúc) . Ako ,,pouhý kibic" ti radím , nemýl si pojmi s dojmami . Pepe

:lol: :lol: :lol:
Máš pravdu. Já opravdu netuším, proč tady celý čas hovoríš o něčem úplně jiném, než my. A podsouváš sem věci, které nikdo neřekl?
O biochemii nemusíš rozprávať. Mám pro konzultace po ruce skutečné experty, nedovolil bych si plácat do vzduchu. A mimochodem, proč asi používám název kyselina l-askorbová?
Víš ty co? Jdi se z té tvojí grafománie vyspat. ;)
(A používej jazyk kmene, kterému lidé rozumí. Vplive...)

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

MMS seznam nemocí?

Příspěvek od Palo »

Měl bych dotaz - existuje někde nějaký seznam nemocí včetně průměrné (popř. orientační či od-do) doby vyléčení? Nemyslím ty "běžné", ale spíše ty, u kterých je léčení klasickými metodami zdlouhavé nebo nemyslitelné (cukrovka, AIDS, chlamydie...)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

stránky pro hloubavé

Příspěvek od la »

jeff
Zasloužilý člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

chloritan

Příspěvek od jeff »

Je to domluveno, zítra jedem koupit chloritan sodný, roztok 25% a ještě, pokud budou mít, kyselinu citronovou, uvidím jaké balení, ale asi v pytlích 25, 30kg, uvidíme. Takže doufám, že obojí bude k dispozici, ještě to potvrdím.
Jinak k těm receptům a postupům k léčení různých problémů jsem taky nikde nezaregistroval něco konkrétního ohledně cukrovky. V Africe tím asi moc lidí netrpí, ale že by ani v Americe?

Jeff

pepe
Zasloužilý člen

Re: pre pepe

Příspěvek od pepe »

Elíz píše:...Chceme znať iba podstatné veci, ktoré využíjeme v súvislostiach s MMS, nie podstaty molekulárnej chémie.
Vedz , že to čo je dôležté (všeobecne) pre kohokolvek z nás , zaleží len od našéj ,,povrchnosti" (nezáujem o odpoveď na otázku ,,prečo") a preto , to čo je podstatné pre teba , nemusí biť podstatné pre mňa a naopak . Npr. pre teba podla tvojéj reakcie a vzhladom na ,,dôverihodnosť" informácie tu podanéj je dôležité , že máš použiť viac ako 2g vit.C . Keď že je velký nepomer v cene medzi prírodným a sintetickým , je velmi pravdepodobné že siahneš vďaka svojéj ,,povrchnosti" na sintetický vit.C . To , že prírodný v mg-ových dávkach plne nahradzuje g-ové dávky sintetického a že sintetický je vďaka svojéj ,,obrátenéj" molekule príčinou tvojích kolýk (už nad 1g denne spôsobujé ,,kamene" všeho druhu v ludskom organizme) ťa už pre tvojú ,,povrchnosť" evidentne nezaujímá . Atď. atď. Každému čo právom patrý . Pepe

Návštěvník

Zkušenosti uživatelů.

Příspěvek od Návštěvník »

Vůbec nepochybuji, že to funguje. ClO2 spolehlivě zabije všechno. Když vyjdu ze zkušenosti tohoto uživatele, http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 1009#41009 tak mi to připadá jako určitý druh chemoterapie s následným vyčištěním organismu antioxidanty.
Jenom mi vadí podsouvaní názoru, že chlordioxid je tak inteligentní, že zabije jenom ty špatné bakterie a dobrých si nevšímá. Každý má zdraví jenom jedno a je sám zodpovědný za to co s ním udělá.
P.

Bardioc
Starší člen
Dal: 19 poděkování
Dostal: 74 poděkování

Re: chloritan

Příspěvek od Bardioc »

jeff píše:Takže doufám, že obojí bude k dispozici, ještě to potvrdím.
Ahoj

V Brenntagu (v Praze) chloritan sodný mají. Šedesáti litrový, čtyřhranný plastový barel s 50 litry 25% chloritanu přijde bratru na 3445,49 Kč, včetně vratné zálohy na barel.
Pozor při přepravě, naštěstí jsem to vezl na přípojném vozíku a po dojezdu jsem zjistil, že barel mírně tekl. :? Po bližším ohledání jsem odhalil, že to kapalo zpod uchycení bočních madel. Sice jen málo, ale zapasované za sedadlo řidiče bych to určitě nevezl. Na kyselinu citronovou jsem se neptal - mám jí dost. :D

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Půjdu blejt

Příspěvek od Palo »

Güten tahág,

taxem byl dnes s "vyučeným" ko"laborantem", co má ženu "cholesterolistku" na pívu a po dnešním přivytržení se mi chce opravdu blejt. Je to neuvěřitelný, jak ty k***y z těch pos*****ch farmaceutickejch firem to mají fšechno vošéfovaný... Já se svýma testama na chlamydii nejsem schopnej dokázat, že chlamydii mám, natož, že ji po používání MMS nemám. Testy jsou absolutně neprůkazný. Rakovinu, ač bych mohl teoreticky dokázat vyléčit za pomocí MMS nebo javoráku se sodou nedokážu, páč nikoho nezná, kdo by do toho šel a navíc tomu nevěří, páč rakovina = organizmus. Tzn. když prej začnu vitamíny, tak podporuju rakovinu a když ošidím organizmus, tak ošidím rakovinu.... Zásaditost/kyselost organizmu nikoho nezajímá, mají na to svoje špeciality ve smyslu ARS nebo taknějakej hovadin... Jeho žena mi "vyhrožovala", že když prdím na cholesterol, tak abych se "nedivil" až budu mít "infarkt".
Jak jsem byl u doktora na test chlamydie, tak mi rovnou nechal dělat testy na EB viry, železo, cholesterol a jiný kraviny... Už se těším, jak mu řeknu, že mu na "cholesoról" neskočím :D Ještě že tu sem nechodí Karbani s tlachama o správným doktorstvím :D

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Palo

Příspěvek od lajos »

Prosím tě kolik jsi měl piv, málem kdybych viděl sám sebe.
To chce klid, sám svět nezachráníš a většinou ani jedince. Nenech se cloumat se svým majestátem, i když věci se zdají občas beznadějné!

Aqw3R
Nový člen

vitamin C

Příspěvek od Aqw3R »

Ahoj,
mna by celkom zaujimalo ako to teda je s tym vitaminom C. Uz predtym som pocul nieco o pravo / lavo tocivych molekulach vitaminu C, ale nikde som zatial nenarazil na nejake podrobne vysvetlenie, len na tvrdenia, ze to tak je... Ale to mi samozrejme nestaci :]
Vzhladom na fakt, ze uzivanie MMS sa strieda s uzivanim vitaminu C, tato tema sem patri a mozno by tu mohol niekto, KTO SA V TOM VYZNA, napisat o tom nieco viac... thx

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Palo

Příspěvek od Palo »

lajos píše:Prosím tě kolik jsi měl piv, málem kdybych viděl sám sebe.
To chce klid, sám svět nezachráníš a většinou ani jedince. Nenech se cloumat se svým majestátem, i když věci se zdají občas beznadějné!
Jen 5! Ale po dlouhý době, tak účinek silnej. Beztak to byly navíc 12ky...
Klid bude ;) jen na to chci jít konstruktivně. Mám hodně šikovnou známou ve zdravotnictví (sex a psycho, to se hodí :lol:), která jak jsem se dozvěděl si je vědoma lobysmu ve zdravotnictví, tak to doufám půjde po másle, půjdu za ní teď ve čtvrtek ;) Na nějakých krevních testech jsem už byl, chci opravdu vědět, co MMS s tělem udělá za cca měsíc užívání s koncovkou vitaminu C...

Jó a bavili jsme se na pívě i o stříbru... Že prej, jak se olovo ukládá do kostí, tak stříbro se ukládá do oka - rohovky... Tak pánové koloidníci, vážili jste své oči? :lol:

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

"Inteligence" MMS

Příspěvek od poota »

Anonymní P. napsal:
...Jenom mi vadí podsouvaní názoru, že chlordioxid je tak inteligentní, že zabije jenom ty špatné bakterie a dobrých si nevšímá....
Chlordioxid nepřemýšlí a nevybírá, likviduje všechno, co je "kyselejší", a je mu zcela lhostejné, jestli je to prospěšné nebo ne. Takže léčí "inteligentně" pouze díky tomu, že "škodlivé" bakterie jsou kyselejší, než ty "prospěšné". Antibiotika toto rozlišení nemají, takže pro ně bakterie=zlikvidovat, a to bez milosti včetně těch prospěšných. A zatím jsem si nevšiml, že by to oficiální lékařské vědě nějak vadilo, dokonce jen nemnohý lékař upozorní na to, že je vhodné si obnovit střevní mikroflóru pomocí laktobacilů, tedy za vlastní peníz. Zdravím - poota

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Zbytečné kecy!

Příspěvek od Batles »

O vitamínu C je známo, že jeho nadměrné množství tělo vyloučí, u umělého C to až tak neplatí. Například - kdybychom pili denně několik sklenic šumivého celaskonu dlouhodoběmohli bychom si způsobit tvorbu ledvinových a močových kamenů.
Co je to dlouhodobě? Několik sklenic je kolik sklenic? Mohli bychom si způsobit, čiže také nemuseli bychom si způsobit?
Stačí pít 1-2l denně vody a se syntetickým vitamínem není problém,že? Při léčbě MMS se přece doporučuje při problémech 5-6 dní 2-3 gramy céčka se šípky a ne dlouhodobě.
Tak co se tady pořád zbytečně kecá?

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Zbytečné kecy!

Příspěvek od 1220 »

Batles píše: Tak co se tady pořád zbytečně kecá?
Promiň kámo, pij si samosebou, to na co máš, ale dozvěděl ses, a tak buď zdráv.
Jako by nebyly věci dobré, lepší a nejlepší, jako nebylo celé spektrum možností, vzchop se a uvažuj.
Tak jako má každá nemoc svou příčinu, léčba zůstane léčbou a když skončí ,co se snadno stane ? Že se nemoc vrátí. Může se snadno vrátit, když se neodstraní ze života její příčina. Co může být příčinou, kromě vrozené dispozice, a zničeného životního prostředí? Třeba nevědomý , přesto však nesprávný životní zvyk. Třeba pojídání prášků, na každou nemoc máme prášečky, že ano ......., výživa bez vitaminů atd. včetně kouření a všech druhů narkotik včetně alkoholu........Při této kůře bude každý kromě bez C taky bez B a měl by vědět co jíst aby, to co rychle projde mohl nahradit v dostatečném množství.
Hovgh.

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

jarda ovčák svitavy píše:Vážení přátelé a spolubojovníci. Musím vám sdělit na přání kamaráda z fora, aby jste byli obezřetní, zvláště při poruchách obranyschopnosti organismu. Ten můj kamarád začal po mnoha prodělaných virozách a jiných peripetiích brát mms. Skončil však na 4 kapkách a začal krvácet. A krvácel hodně a dlouho, až skončil ve vážném stavu ve špitále. Vzhledem k tomu, že se dosud souvislosti nepotvrdily ani nevyvrátily, buďmež opatrní.Já sám jsem příznivcem a sám to do sebe začnu lít, ovšem možná, opravdu jen možná budou potíže, při nichž bude nevhodné požívat tuto blahodárnost.
Kamarád, jenž sám uzná za vhodné zveřejnění sám sebe vč chorobopisných podrobností sám nevěří souvislosti, ale čert nikdy nespí. Jinak afty mu zmizely po 2 dnech.Přeji mu tedy brzké uzdravení a hodně destiček v krvi, co mu tak chybí.
Tak tak a to ste stále ešte len na ,,špičke ľadovca" . Mimochodom pre ,,neomylných" ktorí to nasadia aj svojím detom a vnukom asi največou ,,srandou" bude zistenie , že ako rod vymrú ,,po semene". To už je ale iná kapitola dejím , ktorá sa tuším ,,Nemom" začína . Pepe

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“