sao píše:Čoveče Palo , jak to tak po tobě čtu , tak bys v tom MMSku měl být naloženej od rána do večera a vůbec víš Ty co , stav se u mě a dáme řeč – co a jak dál , protože mě veskrze se..e , když je někdo nemocnej.
Člověče
sao, zastavil bych se ráth, ale nevím, jestli by to mělo efekt. Po dobu, co se potýkám s doktory (obvoďák, známá, bejvalí spolužáci), tak jsem čím dál tím víc přesvědčenej, že ty svoje zmíněný fajnšmekrovosti musím mít zmapované testy. Nechci nic uspěchat, protože jednak se to zhoršuje jen velmi pomalu a jednak když doberu MMS, pak zjistím, že nějaký neprovedený test mi celou věc zkazil
Ještě doplním, že v MMS jsem se již koupal několikrát a bylo to fajn
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Vždycky se začnu po koupeli potit, ale po MMS až po cca pětinásobném čase
Koho zajímá, co říkají doktoři (mix názorů doktorů):
• ty problémy co máš má půlka lidí na celým světě, považuj se za zdravýho
• takový to Tvoje krátké odchrchlení - to je chlamydia plicní a má to každej pátej člověk, léčba antibiotiky na několik let
• alternativní medicína, zejména akupunktura je dobrá
• stříbro funguje desinfekčně... kdysi dávno se pomočila rána a přiložil se stříbrňák, avšak je to těžký kov a požíváním se zanáší oči - rohovka
• učili nás, že alternativní medicína je svinstvo
• prosímtě ten chloritan to je absolutní nesmysl, to vůbec nezkoušej! Zajdi si na neurologii a řekni doktorovi o antibiotika
• (urolog) vím, že když napíšu někomu lék, tak můj nadřízenej z toho může mít i 300 Kč za kus. Když jsem to počítal, tak má z toho něco přes 100 tisíc za měsíc...
Mno
Co dodat
Mé Milé "Sao" (MMS) jsem přesvědčen vyzkoušet, avšak abych šokoval své "doktory", musím mít několik papírů s testy, které mě to umožní. Budu prohlášen za blázna šílence a čaroděje, ale za pokus to stojí
Doktoři ví to co mají vědět, přesto jsou přesvědčení, že mají pravdu a zároveň jsou si vědomi a přesvědčeni, že zdravotnictví je byznys jako kráááááááva