Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Všeobecná diskuze
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Kapátko
Tak jsem si vyzkoušel klasické skleněné oční kapátko a zjistil jsem, že MMS se do něco vleze max 10 kapek... 8 kapek je lepší, není takovej problém to všechno z kapátka dostat ven U běžné vody mi velikost kapek připadá stejná, tzn, těch 10 kapek...
Ale celkem mě udivila velikost kapek u kapátka, protože se mi zdají o poznání větší než u lékárnické plastové PE lahvičky s kapátkem, ve které mám MMS... Proto se mi mohla zdá koupel z 30 kapkami málo...
Ale celkem mě udivila velikost kapek u kapátka, protože se mi zdají o poznání větší než u lékárnické plastové PE lahvičky s kapátkem, ve které mám MMS... Proto se mi mohla zdá koupel z 30 kapkami málo...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kapáníčko to je potěšeníčko
No třeba já tu koupel řešil tak, že jsem do malé skleničky nakapal (!) těch třicet kapek MMS, pak jsem vzal kyselinku a nakapal na lžičku 30 kapek, opticky odhadl množství na lžičce, obsah vylil k MMS a ještě takový čtyři lžičky (ty jsem už nekapal ale vycákl na lžičku, z těch mých lékárenských PE plasťáků s kapadlem ) jsem dodal kyselinky s troškou navíc... Pak jsem odpočítal tříminuťák a hrk s tim do vánisao píše:Jen si pěkně kapte a kapte vesele dál.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Jen co je pravda
Jisté nejmenované individuum mě zcela neomaleně nařklo, cituji:
Takže vážení, to tedy ani náhodou! Poctivě kapu MiMiSu, protože napočítat (momentálně) do 12ti dokážu, alespoň zatím, ještě celkem spolehlivě. Potom, a to zdůrazňuji, vydělím nakapaný počet třemi a podle výsledku, opravdu a skutečně, nasaji do stříkačky tolik ccm, kolik je ve výsledku celých čísel. Vyjde-li mi při dělení nějaký zbytek (zde prosím zajímavost, ještě nikdy mi nevyšel větší než dvě - že by na to byl taky nějaký zákon?), tedy podle něj přidávám ty necelé dvě čárky. Pokoušel jsem se vymámit stříkačky, které by měly každý ccm dělený na třetiny, ale nezdařilo se. A ještě taková malá finta - nasaji přiměřeně víc a na přesnou dávku to zarovnám tím, že přebytek odstříknu zpátky - ono je v té lahvičce špatně vidět na ty čárky. A nakonec ještě prozradím, proč to dělám právě takhle - abych si to jakože náhodou nepoplet - pootaVon si to Poota bez toho kape taky -- aby si to jakože náhodou nepoplet .
Re: dotaz
klokoci píše:Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli mám při braní nějak zohlednit menzes (např. v tyto dny nebrat, nebo menší dávku...). A pak ještě, jestli a jak to může užívat 4 leté dítě, kterému po autonehodě vzali slezinu a velkou část slinivky? Děkuji za odpověď
Podle vlastních pocitů a uvážení, je to individuální.
Z jakého důvodu by to to dítě mělo brát?
Protože v těchto orgánech se vyrábí látky na imunitu. Takže když ji má špatnou, tak jak by se mu mohla zmátořit a nemoce udolat.
Chápu. Co se mne týče, v takovém případě bych to na sobě vyzkoušel. Ale po minidávkách, 1 kapku (+5 kyseliny, 3 minuty aktivovat) co 2 hodiny, 5 x denně - ne na noc. Sledoval bych se a případně zvýšil na 2 + 10 ve stejných časových intervalech.
Hoj,
asi sem trochu skeptik a rád mám uplné informace z okolí, čerpal sem jen věci z netu. Proto nevim jestli je něco v knize. Měl bych par dotazů, jestli na ně někdo ví odpověď. Možná sem to jen někde přehlídnul.
Je někde k nalezení životopis pana Humbla? Možná sem se jen špatně díval ale nic sem nenašel. V jeho rozhovoru jsou odkazy na ruzne společnosti a knihy ale bez letopočtů či názvů knih. Ví někdo něco přesnějšího o tomto člověku.
Stějně tak nějaká historická data o tomto preparátu. Určitě pan Humble tuto látku použil někdy a někde poprvé. Nějaká data kdy, kde, kdo nic z toho sem opet nenašel (pokud to teda neni ve knize).
Dik Marin
asi sem trochu skeptik a rád mám uplné informace z okolí, čerpal sem jen věci z netu. Proto nevim jestli je něco v knize. Měl bych par dotazů, jestli na ně někdo ví odpověď. Možná sem to jen někde přehlídnul.
Je někde k nalezení životopis pana Humbla? Možná sem se jen špatně díval ale nic sem nenašel. V jeho rozhovoru jsou odkazy na ruzne společnosti a knihy ale bez letopočtů či názvů knih. Ví někdo něco přesnějšího o tomto člověku.
Stějně tak nějaká historická data o tomto preparátu. Určitě pan Humble tuto látku použil někdy a někde poprvé. Nějaká data kdy, kde, kdo nic z toho sem opet nenašel (pokud to teda neni ve knize).
Dik Marin
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
životopis
žvotopis je v knize a na netu i na : http://www.youtube.com/results?search_t ... e+MMS&aq=f
tak oboje sem zkouknul zběžně knihu a pečlivě video, ani v jednom sem nenašel větší bibliografický údaje. Sem založenim skeptik a mam odpor k něčemu co je zázračné a ta kniha jako to video je značně nepřesvědčivý, neurčité fotky i dokumenty, snad až na par věcí nikdy neni najednou určení místa i času přesně. Vše psáno neurčitě a jakoby v mlze. Z mé strany je to z tohohle pohledu nepřesvědčivý. Několíkrat píše že mnoho věcí bylo zdokumentováno, ale žádný jasný výsledek sem moc nepobral. Toto vše vyvolává z mé strany nedůvěru a odrazuje mě to zkusit.
Jsou to někdy drobnosti, ale je jich povícero
Už jen i to že sem nikde nenašel datum a místo narození.
V knize píše že při osobní návštěvě ukáže dokument od WHO ale jeho adresu sem nenašel.
Stejně i to že jediné co projde spam filtrem a co je ochotný číst je email s předmětem "mms mě vyléčilo"
Na oficialních stránkách celých 5 příběhů o vyléčení.
...
Jsou to někdy drobnosti, ale je jich povícero
Už jen i to že sem nikde nenašel datum a místo narození.
V knize píše že při osobní návštěvě ukáže dokument od WHO ale jeho adresu sem nenašel.
Stejně i to že jediné co projde spam filtrem a co je ochotný číst je email s předmětem "mms mě vyléčilo"
Na oficialních stránkách celých 5 příběhů o vyléčení.
...
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Anonymní,
nikdo Tě nenutí čemukoli věřit ani cokoli zkoušet. Dostáváš k dispozici pouze určité informace, nikoli zboží za peníze a se zákonem danou záruční dobou. Jim Humble se o Tvých pochybách nedozví, a nám ostatním je víceméně lhostejné, jestli tyto informace využiješ či nikoli - poota
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Skús sa obrátiť na Zentivu, tam ti veľmi radi povedia o zázračných schopnostiach ich "liekov".... a určite ti pridajú ako bonus počet mŕtvych po užití ich liekov i podrobný životopis všetkých ich miešačov chemikálií...Anonymous píše: Sem založenim skeptik a mam odpor k něčemu co je zázračné a ta kniha jako to video je značně nepřesvědčivý, ...
Nechápem, prečo ťa len podrobný životopis presvedčí o účinnosti...? Funguje to a hotovo! Tiež ma nezaujíma, aký pohnutý život mala babka bylinkárka, ktorá prvá spoznala liečebné účinky rumančeka, či nechtíka (měsíčku)...
Anonymous určitě má doma i životopisy všech doktorů, které kdy navštívil, a kopie jejich lékařských diplomů... taktéž sbírá příbalové letáky od meducín a za dlouhých zimních večerů je pečlivě studuje pod mikroskopem, neb jináč se nedá...
U nás, na severu Moravy, takovým říkáme patologický šťoural a vyhazujeme je z hospody okamžitě poté, co se jako takoví projeví. Zlepšuje to trávení a i to pivko hned chutná líp.
- Pego
- Zasloužilý člen
- Dal: 29 poděkování
- Dostal: 19 poděkování
Re: logistika
Pro uplnost, knizky prisli, asi po tejdnu. Cena sedi. Zdroj byl gatier. Takze majPego píše:sem jim tam este take napsal, tak uvi... jak rek slepej take bych chtel tedkom 2 knizky bez postovneho za rozdil cen, dyz to po-orali
Mají tam děsné fofry, nečekali takový nával a je jich málo. Takže - chybka se vloudí, ale v žádném případě to není úmysl. Nikdy jsem s nimi neměl nejmenší problém.
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Mléko
Je kravské mléko opravdu tak nepostradatelné? Je opravdu "perfektní stravou" jak se obecně věří?
"Ne", říká rostoucí počet lékařských autorit zabývajících se výživou. Prohlašují naopak, že mléko podporuje vznik většiny nemocí jako jsou průjmy, astma, arthritidy, aménie, dokonce i srdeční choroby. Poukazují na rostoucí množství lékařských důkazů, včetně klinických zkušeností, které potvrzují toto tvrzení. Jedna z nejvýznamnější autorit popírající dosavadní tradiční názor na mléko, je známý a zkušený vědec Dr. William Ellis, MD, lékař v důchodu, ortoped a chirurg žijící v Arlingtonu, který se 42 let zabýval výzkumem mléka a jeho vlivem na pacienty.
Zde jsou jeho závěry a závěry dalších odborníků zabývajících se studiem mléka:
1) Mnoho lidí trpí nediagnostikovanou mléčnou intolerancí - mléko jim škodí
2) Enzym xantin oxidáza obsažený v kravském mléce zaviňuje srdeční problémy. Přesněji, škodí homogenizované mléko, z takto neupraveného mléka dokáží ledviny xantin oxidázu odfiltrovat.
3) Mléčná bílkovina je přičinou značné části bolesti hlavy, přesněji tyramin, který vzniká z bílkovin při zrání sýrů.
4) Lidé s mléčnou stravou nejsou schopni vstřebat všechny výživové látky ze stravy tak dobře, jak je tomu u lidí bez mléka, což vede k problémům jako je chronická únava, křeče svalů, zácpa aj. Proč je tomu tak? Mléko a mléčné produkty mají schopnost neutralizovat kyselinu solnou v žaludku, což mu způsobuje nejen obtížnější práci, ale i zhoršenou činnost žláz, které se vyčerpávají nadměrnou produkcí HCl.
5) Mléko vytváří hlen, který se usazuje a hromadí ve střevech, plicích, v tělesných dutinách a v celé oblasti hlavy. Tuk a hlen vzniklý v důsledku konzumace mléčných výrobků je v pozadí mnoha dýchacích onemocnění a problémů střev, včetně chronické zácpy.
6) Mléko způsobuje alergii. Jeho konzumací oslabené žaludeční šťávy nedokáží dobře strávit bílkoviny. Částečně strávené bílkoviny v krvi vytvářejí agresivní kyselé prostředí, dráždí tkáně, vyvolávají vyrážky a jiné alergické reakce. Tím, že mléko dráždí tkáně, oslabuje i odolnost organismu vůči dalším alergenům.
7) Mléko nás neochrání před osteoporózou - spíše naopak. Kombinovaný příjem bílkoviny a kalcia mléčných výrobků vede k vylučování kalcia.
Odborné práce z celého světa dokládají, že kalciové přípravky, které doporučuje evropská a americká medicína, ještě zhoršují situaci a vedou k zesílení vylučování kalcia při bílkovinné stravě. K vyplavování kalcia vede i přemíra fosfátů v potravě, obsažených nejvíce v coca-cole, limonádách, uzeninách, konzervách a mase.
Zdroj: http://www.celostnimedicina.cz/mleko-pit-ci-nepit.htm
"Ne", říká rostoucí počet lékařských autorit zabývajících se výživou. Prohlašují naopak, že mléko podporuje vznik většiny nemocí jako jsou průjmy, astma, arthritidy, aménie, dokonce i srdeční choroby. Poukazují na rostoucí množství lékařských důkazů, včetně klinických zkušeností, které potvrzují toto tvrzení. Jedna z nejvýznamnější autorit popírající dosavadní tradiční názor na mléko, je známý a zkušený vědec Dr. William Ellis, MD, lékař v důchodu, ortoped a chirurg žijící v Arlingtonu, který se 42 let zabýval výzkumem mléka a jeho vlivem na pacienty.
Zde jsou jeho závěry a závěry dalších odborníků zabývajících se studiem mléka:
1) Mnoho lidí trpí nediagnostikovanou mléčnou intolerancí - mléko jim škodí
2) Enzym xantin oxidáza obsažený v kravském mléce zaviňuje srdeční problémy. Přesněji, škodí homogenizované mléko, z takto neupraveného mléka dokáží ledviny xantin oxidázu odfiltrovat.
3) Mléčná bílkovina je přičinou značné části bolesti hlavy, přesněji tyramin, který vzniká z bílkovin při zrání sýrů.
4) Lidé s mléčnou stravou nejsou schopni vstřebat všechny výživové látky ze stravy tak dobře, jak je tomu u lidí bez mléka, což vede k problémům jako je chronická únava, křeče svalů, zácpa aj. Proč je tomu tak? Mléko a mléčné produkty mají schopnost neutralizovat kyselinu solnou v žaludku, což mu způsobuje nejen obtížnější práci, ale i zhoršenou činnost žláz, které se vyčerpávají nadměrnou produkcí HCl.
5) Mléko vytváří hlen, který se usazuje a hromadí ve střevech, plicích, v tělesných dutinách a v celé oblasti hlavy. Tuk a hlen vzniklý v důsledku konzumace mléčných výrobků je v pozadí mnoha dýchacích onemocnění a problémů střev, včetně chronické zácpy.
6) Mléko způsobuje alergii. Jeho konzumací oslabené žaludeční šťávy nedokáží dobře strávit bílkoviny. Částečně strávené bílkoviny v krvi vytvářejí agresivní kyselé prostředí, dráždí tkáně, vyvolávají vyrážky a jiné alergické reakce. Tím, že mléko dráždí tkáně, oslabuje i odolnost organismu vůči dalším alergenům.
7) Mléko nás neochrání před osteoporózou - spíše naopak. Kombinovaný příjem bílkoviny a kalcia mléčných výrobků vede k vylučování kalcia.
Odborné práce z celého světa dokládají, že kalciové přípravky, které doporučuje evropská a americká medicína, ještě zhoršují situaci a vedou k zesílení vylučování kalcia při bílkovinné stravě. K vyplavování kalcia vede i přemíra fosfátů v potravě, obsažených nejvíce v coca-cole, limonádách, uzeninách, konzervách a mase.
Zdroj: http://www.celostnimedicina.cz/mleko-pit-ci-nepit.htm
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: mléko
gewo chtěl upoornit na možnou příčinu zdravotních problémů, které může mít někdo z nás a hodlá se pustit do MMS
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
MMS u zubaře
Dobrý den všem.
Napadlo mě, co se asi používá v zubařských ordinacích na vypláchnutí úst mezi zákroky? Chuť lehce nakyslá, zápach po dezinfekci. Vybavilo se mi to při vyplachování huby roztokem 5+25+1dl vody. Jinak celkem slušně to působí na bodnutí od komárů a i na akné.
Napadlo mě, co se asi používá v zubařských ordinacích na vypláchnutí úst mezi zákroky? Chuť lehce nakyslá, zápach po dezinfekci. Vybavilo se mi to při vyplachování huby roztokem 5+25+1dl vody. Jinak celkem slušně to působí na bodnutí od komárů a i na akné.