Taky Ti chodí v průměru 300 majlů denně?Mim píše:Už toho dostávám také tolik, že jestli mi napíšou na email členové fóra, tak mi to vůbec nevadí....oklepávám se čím dál tím víc....Jsem nad věcí....
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Relax u kávičky
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: To je v pohodě....
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
- Mim
- Zasloužilý člen
- Dostal: 3 poděkování
pro Gewo....
No....300 ne, ale dvěstě přiznávám.... Hospodský se ze mě zbláznil a teď už zavřel hospodu a nalévá jen sobě a mě.
Však ono to půjde!!!
- Mim
- Zasloužilý člen
Pro všechny....
To, že jste "umřeli" před jednou, vás nešlechtí....zrovna jsem si chtěl povídat....
Však ono to půjde!!!
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pro všechny....
Jsem pořád tady, protože čert nikdy nespí! A řešíme s Ivem ten debilní motorek...Mim píše:To, že jste "umřeli" před jednou, vás nešlechtí....zrovna jsem si chtěl povídat....
A neslij se. Rozpojuje to neurony a stárneš!
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
- Mim
- Zasloužilý člen
pro Gewo....
No, někdy i spojuje....neboj...já jsem OK....Jak jsem ti psal, motorek mohu zjistit až v pondělí, protože jsem mimo. ( to nesouvisí s mým stavem a s nickem) Ozvu se ti...
Však ono to půjde!!!
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
To je síla!
Uff..
Ono to ten hobrázek nějak nechce Ukáže se až po kliknutí, ale zmršený. A to jsem to zkoušel dvakrát.
Ono to ten hobrázek nějak nechce Ukáže se až po kliknutí, ale zmršený. A to jsem to zkoušel dvakrát.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
A je to vyřešené...
- Ondřej
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
Re: Dilema
gewo píše:Ukázka z každodenní praxe. Právě došlo. Otisknu, budu za vola... neotisknu, bude o mně všude trousit, že jsem ignorant.
Co o tom soudíte vy? Kde v tom je "jádro pudla"?
Gewo, ty vážně přemýšlíš o Kendziorovi? Pokud ho otiskneš, tak začnu vážně pochybovat nad úrovní WMM! Tenhle týpek by se měl odstěhovat mimo naši soustavu, jelikož má magnetické pole. Bohužel to má ale nevýhodu v tom, že ve vesmíru se mu nedostane psychiatrické pomoci.
Něco podobného než co ti poslal, jsem v křečích četl už před rokem. Níže je jiný jeho postřeh:
"Popíší vlastní zážitek při pití tak zvané Diamantové vody.Přivezly mně jí děcka od paní z Olomouce.Začal jsem jí množit a pít.Mám na takové věci svůj vlastní názor,to znamená,že si všechno ověřují.Já na zázraky nevěřím,ale její vznik byl popsán tak odborně,že jsem došel k názoru,že může mít nějaké účinky.Každý den jsem pil asi litr této vody.Asi za 14 dní se mně při večeři udělalo tak špatně,že jsem musel jít na wc a tam začal zvracet.Když jíž nemělo ze mně co jít jsem najednou měl pocit,že mně od žaludku jako kdyby se něco tlačilo ven přes jícen.Bylo to tak veliké,že mně to začalo dusit.Najednou jsem ucítil na podnebí strašné píchání,jako stovky jehel.Když jsem jíž nemohl ani se nadechnou a vydechnou,se mně podnebí prasklo a já jsem doslova ucítil jak ze mně něco vyletělo a i gejzírem krve.Manželka mně chtěla odvést do nemocnice,ale já jsem chtěl chvíli počkat.Byl jsem z toho divný.Asi za půl hodiny se mně podnebí zatáhlo,zbyl červený flek.Krve bylo asi čtvrt litru,možná o něco méně nebo více.A tak jsem musel změnit názor na život.Nikdy by mně nenapadlo,že ve mně může bydlet cizí duch.Vždycky jsem si myslel,že duchové žijí mimo nás,v nehmotném světě."
:)Co na to tvůj mladej? A jaký je u vás na severu podnebí?:)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
duch
Z diamantové vody si dělám kafe (jinak vodu nepiju) a manželka ho používá do žehličky. Asi si budu muset pokecat s žehličkou, kdo z nás má symbionta.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
... ... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Jsou věci, nad kterými se snad ani nedá vážně přemýšlet. Podobných prací chodí tak pět do měsíce... dal jsem to sem jen jako perličku. Nevěřili byste jak jsou tihle lidi vytrvalí a jak dovedou být zlí, když jim slušně sdělíte, že článek nechcete.Ondřej píše:gewo píše:Ukázka z každodenní praxe. Právě došlo. Otisknu, budu za vola... neotisknu, bude o mně všude trousit, že jsem ignorant.
Co o tom soudíte vy? Kde v tom je "jádro pudla"?
Gewo, ty vážně přemýšlíš o Kendziorovi?
:)Co na to tvůj mladej? A jaký je u vás na severu podnebí?:)
Mladému takové věci neukazuju, mohl by ztratit víru v to, že na světě vůbec žijí ještě nějací normální lidé.
Na slunci je 15°C, ale fouká ledový "Polák" ze severovýchodu... zima před prahem...
Naposledy upravil(a) Merlin dne pon 30 říj 2006 13:16, celkem upraveno 1 x.
- ZeusJuri
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
Re: duch
A jak se na to kafe ta žehlička tvářílajos píše:Z diamantové vody si dělám kafe (jinak vodu nepiju) a manželka ho používá do žehličky. Asi si budu muset pokecat s žehličkou, kdo z nás má symbionta.
I když nemám auto efektivní výroba vodíku mě velice zajímá.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: kafe
Ochutnávat žehličku je skoro stejně šílený nápad jako pokoušet se hladit hodnou včelu...lajos píše:To jsi mně vyhmátl, já mám mix diamant-kafe, žehlička čistě diamant bez příchutě.