Tak panáčkové
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Dneska jsem chtěl zamachrovat a spustit
Turbo Kláru. Tzn. 6 kapek po půl hodinách
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Ze začátku to šlo, ale čtvrtá dávečka, která byla v 11 hodin (po mým posledním příspěvku zde) se začly dít věci! Ještě jsem slihl dobafat cigárko. Pak jsem si říkal, že se mi to jen zdá, ale po patnácti minutách jsem zjistil, že se mi to opravdu nezdá a kompletně vyčistil můj žaludek při WC. Následoval podivný stav - zimnice a pocity jako u chřipky při zvýšené teplotě - avšak zvýšená se mi nezdála (neměřil jsem se). Asi po hodině jsem zavítal opět na WC s opačným koncem. Špunt vyletěl a následovala pěkná tekutá. Ta měla však ještě zdravou barvu, takovou hnědočervenou, připomínající svojí barvou koření - papriku, spíše pálivou. Postupem času jsem byl ještě asi šetkrát a to množství vody, co ze mě vylítlo bych si ani nemyslel, že moje tělo obsahuje
Na finále barva byla taková, že by nikdo nepoznal, jestli jsem byl na "malé" či "velké". O takovým klystýrku si můžete nechat jen zdát
Teď se cítím už fajn
Troufnu si tvrdit, že pokud MMS zůstává v těle pouze dvě hodiny, tak následky, co udělá MMS, "odejdou" i za 6 a více hodin.
Já si to musel prožít, abych měl pocit, že se opravdu něco děje. Ostatním to nedoporučuju, pokud se chtějí cítit při "dávání se dokupy" fajn
Jsem s výsledkem spokojen, ikdyž to moc příjemné nebylo. Teď mám k MMS opravdu respekt
Další dávkování zase po nějaké pauze, až mi MMS zase začne "vonět"
Závěrem bych dodal (teď mě pan Sao asi flákne po čuni), že TĚLO si SAMO řekne, kolik zvládne a za jakou dobu. To poznáte. Nedívejte se na hodinky, myslete kolik kapek byste (někdy) teď zvládli... Dnes při třetí dávce jsem cítil, že to asi ideál nebude, ale při čtvrté dávce jsem cejtil, že to tělo křičí "né, né né" a já na tu sklenici koukal asi minutu a říkal si "budu drsnej" a šup a bylo to
Úprava: Všechny dnešní 6-kapkové dávky byly nalačno, aby bylo jasno
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)