Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

Relax u kávičky

Společenské dění u nás i ve světě.
Zamčeno
Uživatelský avatar
Aquarius1
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1195
Registrován: ned 16 pro 2007 0:43
Bydliště: Planeta Země
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Bububu 2

Příspěvek od Aquarius1 »

Souhlasím ,s tím přesunem je to jen šaškárna pro masy.Já osobně si myslím že rok 2012 nebude o katastrofách,válkách či nějaký globální zlom co se týče uspořádání světové moci,ta je daná a lidé jako jsme my s tím moc neuděláme či vlastně ani nebudeme moci.Myslím si že to bude především zlom v myšlení,obecně se tvrdí že se před sedmi lety narodila generace lidí kteří nás budou učit žít v souladu s přírodou a lidskými hodnotami.V té době jim bude deset let je to dost na to aby si jich lidé pro jejich názory a náhled na svět začali všímat,začne to pravděpodobně v rodinách oněch dětí.Možná to budou opravdu oni kdo změní svět,dejme jim šanci už třeba tím že jim dáme možnost se vyjádřit se a budeme se snažit je pochopit.Mnoho problémů dnešní doby pramení právě z nepochopení.Dinosauři nebudou žít věčně a svět ten nezabrzdíš.Ostatně rebelie mládeže vždy předznamenávala zlom,je to jedna z možností jak upozornit na problémy společnosti.Mnoho z nás byla rebely a v některých ta rebelie zůstala proto jsme tady na tomto fóru,jinak bychom byli jen součástí masy která hltá právě takové,,přesuny,,.Tečka konec ;)


Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Uživatelský avatar
Merlin
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1764
Registrován: sob 21 říj 2006 0:32
Bydliště: Severní Morava
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

předurčení?

Příspěvek od Merlin »

O našich ročnících se říkalo, že jsme reinkarnovanými Atlanťany, kteří se tady údajně objevili proto, aby se svět nedopustil stejných chyb, které vedly ke katastrofě...
No nevím. Když se tak ohlédnu za sebe, nemám pocit, že bych toho moc změnil. Ale možná se mýlím, protože "I mávnutí křídel motýla může změnit historii."


The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Uživatelský avatar
martinq
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1235
Registrován: pon 27 bře 2006 16:33
Bydliště: Prágl
Dal: 31 poděkování
Dostal: 203 poděkování

Rekordně drahý O2 Internet Mobil

Příspěvek od martinq »

Rekordně drahý O2 Internet Mobil
4 Komentáře »
Protože jsem na sebe byl celý rok hodný, tak jsem si koupil pěkné dárky k Vánocům. Např. svůj komunikátor HTC TyTN a k němu jsem si přiobjednal službu O2 Internet Mobil 384 za 550Kč/měsíc. (Navíc ke svému běžnému tarifu O2 Pohoda za 150Kč/měsíc) Aktivace proběhla po dvou dnech a od té doby jsem si vesele surfoval. Jednoho krásného dne mi však přijde od O2 SMS s vyúčtováním za poslední období. Normálně jenom projedu očima a ignoruji, ale 5-ti ciferné číslo mě mírně vyvedlo z míry. Faktura za telefon za poslední měsíc byla vystavena na částku
55 352,93 Kč
To mě trochu zarazilo. Chvíli jsem přemýšlel, kouknu do kalendáře, jestli není apríl. Nebyl. Tak volám O2 operátora. Ten mi potvrdí, že moje faktura je vystavena skutečně na částku 55 tisíc korun. Ale bohužel mi není schopen vysvětlit proč, protože se může podívat na detaily faktury až po několika dnech. Je zajímavé, že částku, kterou máte zaplatít ví hned, ale za co jí máte zaplatit se dozvíte až po týdnu. Následovalo několik dohadování s operátorem. Někteří mě osočovali, že jsem službu využíval před aktivací, jiní, že jsem k připojení používal vytáčené připojení, zkrátka se mě snažili přesvědčit, že chyba určitě není na jejich straně.
Když mi konečně po týdnu dorazila faktura poštou, okamžitě jsem vyrazil do pobočky reklamovat. Tam se naštěstí našel člověk, který si všimnul, že aktivace Internet Mobil je chybně zúčtována jako MMS balíček. Tedy přibližně 200Kč/MB. Škoda, že jsem nepřipojil mobil k počítači natrvalo a nepřipojil se k nějaké P2P. Možná bych se dostal k 1 000 000 000 korun za měsíc a dostal nějaké ty výhody jako VIP zákazník.
Lodní deník, dodatek

Asi po měsíci a půl jsem konečně obdržel dopropis s částkou 60 000Kč, která uhrazuje chyby v předhozích fakturách O2. Nicméně ani zmínka o omluvě nebo odškodnění, přestože vyřizování chyb O2 a hádání se s operátorem nepatří k mým oblíbeným činostem.

Dále chci upozornit na to, že tarif se nevztahuje na WAP. Tudíž pořád platíte 0.7Kč za kilobajt, ikdyž máte jinak neomezené datový limit pro internet. Paradoxně, když si obědnáte např. Java hru ze stránek O2, musíte ještě O2 navíc zaplatit za její stažení :-) Tento přístup českých operátorů k wapu je nejvíce zavrženíhodný. Nicméně takhle pohřbít wapovou technologii snad žádný jiný operátor na světě ještě nedokázal.

Omluvy jsem se sice nedočkal nicméně jsem obdržel benefit body jako bych oněch 60 000Kč opravdu provolal. Můžu si je proměnit např. za 8 lístků do multikina. No alespoň něco :-)

Vložil Techi
Hodnocení článku:

1.
2. -2
3. -1
4. 0
5. +1
6. +2

Current karma: 3.60 of 5, 5 vote(s) 3051 hits
Defined tags for this entry: Internet
Related entries by tags:
O2 se snaží blokovat BitTorrent a jiné p2p sítě
pRSSreader - Konečně dokonalá RSS čtečka pro Windows Mobile
Bejing Bay
Svět na desktopu
WTF? RTFM!
0 Odezvy
Odezva ze specifického URI na tento záznam

1. Žádné odezvy

4 Komentáře
Zobrazit komentáře jako(Lineární | Vláknové)

1. BiG FooT says:
01/29/07 13:24:38

Já to říkám furt, proto jsem je rušil, Eurotel, Telecom nebo O2, všecko jsou to jedny a ty samý zmrdi!!!!

A ještě se snažej dělat z člověka debila, no to mě poser..
2. také bývalý O2 zákazní says:
07/16/07 15:08:57

S H2SO4 alias Errortelem alias Tele-comem mám také jenom ty nejhoší zkušenosti. V tomto molochu pravá ruka neví co dělá levá. Jednou mi dokonce nedopatřením odpojili internet bez jediného slůvka varování. Hodně jsem si oddechl po přechodu ke konkurenci a zrušení všech smluv s touto firmou.
3. xxx says:
08/21/07 22:50:40

xDD docela prdel tady ten clanek njn O2 xDD taky s nima mam spatou skusenost...
4. Jirka says:
09/17/08 11:19:04

Stalo se mi přesně to samé již po druhé nejprve 4000kč a nyní 67000kč, málem mě kleplo, reklamaci jsem poslal ještě dříve (díky předchozím zkušenostem) písemně přes pobočku (jediné rychlé vyřízení).
Teď mám již opravdu strach si datový tarif aktivovat, chci si aktivovat internet v mobilu za těch 150kš/měs (jelikož na těch pár mailů na cestách mi to stačí) ale bojím se co by z toho zase vylezlo na účtu..

´vážně nechápu, jak může k takovým chybám neustále docházet...


zdroj:
http://techi.name/articles/24-Rekordne- ... Mobil.html


Vím, že vím vše, aneb meditace o ničem.
pepe
Zasloužilý člen
Příspěvky: 693
Registrován: ned 21 říj 2007 23:50

Re: Bububu 2

Příspěvek od pepe »

Aquarius1 píše:...Já osobně si myslím že rok 2012 nebude o katastrofách,válkách či nějaký globální zlom co se týče uspořádání světové moci,ta je daná a lidé jako jsme my s tím moc neuděláme či vlastně ani nebudeme moci.Myslím si že to bude především zlom v myšlení...
Aquarius 1 v téjto veci sme pravdepodobne na rovnakéj ,,vlnovéj dlžke". Pre mňa osobne je to dosť zarážajúce , keď vidím ako sa aj tu na fóre luďom neznalím ,,miestných pomerov" podsúva rok 2012 formou ,,strachu zo zajtrajška" . Táto ,,technika" navodzovania strachu z ,,niečoho" sa vo všeobecnosti bežne využíva vplivnými ludimi a je defakto jedno čí je to kapitalista , komunista , darebák alebo ,,svätí" na ovládanie jednotlivca v dave . Takže páni , buďte aspoň trošku realisti a ,,nemalujte si fatamorgánu" do vášho vedomia a podvedomia , pretože to môže mať vážne dôsledky na zbitok vášho bitia tu madzi nami . Pepe


Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Návštěvník

Re: Bububu 2

Příspěvek od Návštěvník »

pepe píše:
Táto ,,technika" navodzovania strachu z ,,niečoho" sa vo všeobecnosti bežne využíva vplivnými ludimi a je defakto jedno čí je to kapitalista , komunista , darebák alebo ,,svätí" na ovládanie jednotlivca v dave . Takže páni , buďte aspoň trošku realisti a ,,nemalujte si fatamorgánu" do vášho vedomia a podvedomia , pretože to môže mať vážne dôsledky na zbitok vášho bitia tu madzi nami . Pepe
Pravdu máš :good:
P.


jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Myslím, že to není o strachu, ale o tom, že je třeba si uvědomit, že se bez systému ani řádně nezbavíme metabolických odpadů.
Strach tady bude každému k smíchu. Leda tak hrůza z vlastní neschopnosti, to jo.


pepe
Zasloužilý člen
Příspěvky: 693
Registrován: ned 21 říj 2007 23:50

Příspěvek od pepe »

jarda ovčák svitavy píše:...Strach tady bude každému k smíchu. Leda tak hrůza z vlastní neschopnosti, to jo.
Tak toto čo si sem dal , je medzi nami vislovene len o strachu. Strach nie je nič iné len o ,,mať niečo alebo ovládať niečo". Takže prepáč ale v tomto prípade sa smiať môže len ,,porazený" . Pepe


Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Pokud se smějí poražení, rád jím budu. Raději než smutný vítěz.....
Je to zajímavá teorie. Pokud něco chci vlastnit, pak bych měl mít strach.....
Pak bych musel být největší strašpytel na světě, protože toho chci v životě ještě strašně moc získat.Proč? Baví mne to.Je to zábava.Ikdyž to nepotřebuju k přežití
Kdosi kdesi řekl, že když se ráno chlap vzbudí a nemá spoustu nápadů a přání, tak začal umírat.
Samozřejmě že mám strach. Jen z jediné věci. Že mi dojdou nápady.
Že zestárnu a budu zapšklý, žlučovitý a nasraný týpek, co zapomene, co je denní dávka smíchu a lásky....
Ostatní je k smíchu.


Uživatelský avatar
Aquarius1
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1195
Registrován: ned 16 pro 2007 0:43
Bydliště: Planeta Země
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Velmi daleko

Příspěvek od Aquarius1 »

Jarda napsal:......................Kdosi kdesi řekl, že když se ráno chlap vzbudí a nemá spoustu nápadů a přání, tak začal umírat. ..........

Super,jsem od smrti neskutečně vzdálen.Pochválen bud' ten kdo to řekl ;)


Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
pepe
Zasloužilý člen
Příspěvky: 693
Registrován: ned 21 říj 2007 23:50

Příspěvek od pepe »

Jardo , ,,porazení" nie je to isté ako porazení . Chcieť niečo a mať niečo je tak velký rozdiel ako nemať strach a mať strach . Vlastníctvo je vždy spojené so strachom a určite ten strach pozná každý kto fyzicky niečo vlastní . Je to strach zo strati , z poškodenia , z odcudzenia atď. Mať nápady je vecou duševného vlastníctva a tato časť nášho ,,Ja" strach nepozná . Vďaka tomu sa v naších nápadoch zatial veci nemožné stávajú možními . Pepe


jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Určitě s tebou souhlasím. Sice ne úplně, ale vím, co tím chceš říct. Taky tě trošičku škádlím.... :oops:
Můj duchovní guru mi vždy říká: zbav se věcí, zasypou tě.... rozptylují tvoji pozornost ve vnímání světa. Jenže, my vetešníci, sbíráme všechno, se vším se mazlíme a na svoje nitro nehledíme......Chceme se polepšit, ale stihneme to až v tom příštím životě. Patrně jako zádumčivý osel, nebo rosomák.....


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

jarda ovčák svitavy píše:zbav se věcí, zasypou tě...
Bejt Tebou bych si starost nedělal, Tvá sbírka, kterou máš na zdi baráku se ještě bude hodit na přetavení na sw500 :lol:


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Sám dobře víš, že to je špička ledovce. Dám si do závěti, že veškeré železné nářadí musí se mnou do hrobu. Už vidím, jak mi na rakev sypou ze sklopky na krchově 4 tuny kovošrotu. :lol: :lol: :lol: andělský kravál.
Jináč odkážu všechno jehovistům. Zatrest.
Chci se bavit i po smrti.


NAVAR
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1739
Registrován: stř 16 dub 2008 10:00
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Příspěvek od NAVAR »

jarda ovčák svitavy píše:Určitě s tebou souhlasím. Sice ne úplně, ale vím, co tím chceš říct. Taky tě trošičku škádlím.... :oops:
Můj duchovní guru mi vždy říká: zbav se věcí, zasypou tě.... rozptylují tvoji pozornost ve vnímání světa. Jenže, my vetešníci, sbíráme všechno, se vším se mazlíme a na svoje nitro nehledíme......Chceme se polepšit, ale stihneme to až v tom příštím životě. Patrně jako zádumčivý osel, nebo rosomák.....
Jardo,
tohle má člověk daný od pravěku kdy trpěl nouzí, tak si zvyknul hromadit zásoby. F. Koukolík popsal toto vrozené zhruba takto: "Narazíš-li na tučnou, sladkou a nebo masitou věc, sežer toho co nejvíce, protože nevíš co bude zítra".


Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Tuco
Zasloužilý člen
Příspěvky: 243
Registrován: stř 10 zář 2008 17:53
Dostal: 10 poděkování

Příspěvek od Tuco »

jarda ovčák svitavy píše:...Samozřejmě že mám strach...Že zestárnu a budu zapšklý, žlučovitý a nasraný týpek, co zapomene, co je denní dávka smíchu a lásky....
Není to tak dlouho co jsem četl o výzkumu, který zjistil, že sklony k žlučovitosti, nasranosti a stařecké nerudnosti má každý čtvrtý člověk. Mít se sám před sebou na pozoru je proto zcela na místě. Výsledek výzkumu lze nicméně interpretovat i pozitivně: se třemi ze čtyř důchodců se dá vyjít bez problémů. ;)


Zamčeno

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“