Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Relax u kávičky
- Edgar
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 24 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
dotázek
Měl bych takovej blbej dotaz, na mobilním telefonu lze zjistit např. zůstatek kreditu příkazem *22#, existují i nějaké další příkazy? Google mi nepomohl a ještě můj dotaz vyhodnotil jako chování viru
Edgar
Edgar
Ještě u elektrotechnickýho vesla, ňákou dobu moh by sedět Tesla.
Re: dotázek
http://www.cellular.co.za/gsm_hash_code.htm . PepeEdgar píše:...existují i nějaké další příkazy?...
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
- Edgar
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 24 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
No Jardo a já přidám,že z deseti mladých vyjdeš jen s jedním! Ani nevíš,jak si vážím svého věku a jsem na něj hrdej,že jsem to přežil až do teď a je mně líp,než když mě bylo 12.Tuco píše:Není to tak dlouho co jsem četl o výzkumu, který zjistil, že sklony k žlučovitosti, nasranosti a stařecké nerudnosti má každý čtvrtý člověk. Mít se sám před sebou na pozoru je proto zcela na místě. Výsledek výzkumu lze nicméně interpretovat i pozitivně: se třemi ze čtyř důchodců se dá vyjít bez problémů.jarda ovčák svitavy píše:...Samozřejmě že mám strach...Že zestárnu a budu zapšklý, žlučovitý a nasraný týpek, co zapomene, co je denní dávka smíchu a lásky....
- Iv
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Pro Jardy
No Jardo a já přidám,že z deseti mladých vyjdeš jen s jedním! Ani nevíš,jak si vážím svého věku a jsem na něj hrdej,že jsem to přežil až do teď a je mně líp,než když mě bylo 12.A pokud si mladá generace nebude vážit těch kmetů,kteří mají životní zkušenosti a bude útočit,jistě se pak nevyhneš chvíli,kdy se z tebe najednou na chvíli stane nerudnej dědek,ale to přejde a představ si toho arogantního floutka,jak ho ve čtyřicítce nesou do zákrystií,protože ten tlak moderního řevnivého systému hold už nevydržel,ale ty si pěkně budeš užívat,to je uronie(od slova urologie) jejich uvažování.Tuco píše:Není to tak dlouho co jsem četl o výzkumu, který zjistil, že sklony k žlučovitosti, nasranosti a stařecké nerudnosti má každý čtvrtý člověk. Mít se sám před sebou na pozoru je proto zcela na místě. Výsledek výzkumu lze nicméně interpretovat i pozitivně: se třemi ze čtyř důchodců se dá vyjít bez problémů.jarda ovčák svitavy píše:...Samozřejmě že mám strach...Že zestárnu a budu zapšklý, žlučovitý a nasraný týpek, co zapomene, co je denní dávka smíchu a lásky....
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
námět k přemýšlení...
...námět k přemýšlení, pro žlučovité dědky.....už knim také pomalu patřím....ještě rok a jsem tam....martin11
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Re: námět k přemýšlení...
Ahojky,martin11 píše:...námět k přemýšlení, pro žlučovité dědky.....už knim také pomalu patřím....ještě rok a jsem tam....martin11
do důchodu nespiché, néni o co stát
ALE !!!
Díky MMS mám nějakou jinou chuť do života a radost ze života. Eště si spolu vypijeme nějaké ten pohárek
Vydržať H.
PS- za MMS enem prosté ale upřímné díky
- Iv
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
To musí člověk vidět
Opravdu borec
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Právo na klid?
Zase opatrně s tím právem na klid.. nás tu buzeroval soused za to že na svátek práce urovnáváme buldozerem obecní pozemek abychom na něm mohli pořádat soutěž..
Nic není svaté a nedotknutelné, ovšem je třeba vždy skutečně objektivně posoudit..
A ten člověk snad vážne nebyl vpořádku s tím souhlasím.. kamna zavedený do okna a ten zbytek už byl vážne trošku moc, jak já sem rád že nežiju v paneláku:-) a zeď nejbižsího souseda je asi 25metrů vzdálená..
Dvell
Nic není svaté a nedotknutelné, ovšem je třeba vždy skutečně objektivně posoudit..
A ten člověk snad vážne nebyl vpořádku s tím souhlasím.. kamna zavedený do okna a ten zbytek už byl vážne trošku moc, jak já sem rád že nežiju v paneláku:-) a zeď nejbižsího souseda je asi 25metrů vzdálená..
Dvell
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
Jo, je to součást reklamní kampaně
jedné nejmenované pojišťovací společnosti na http://www.tvujsoused.cz
Farma: (dost dobrý )
Chemik: (nepřipomíná vám to někoho??? )
Fízl: (hodně slabší, asi jim došla invence )
Stačí se jen podívat na zbytek filmů z dané galerie autora:jarda ovčák svitavy píše:Nu, tak i mě poklesla čelist. To snad nemůže být pravda, to musí být nějaký vtip. No ne?
Farma: (dost dobrý )
Chemik: (nepřipomíná vám to někoho??? )
Fízl: (hodně slabší, asi jim došla invence )
The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Otevřený dopis naší vládě
Tohle mi dnes poslala kamarádka,doufám že to pan Kocáb dostane i když asi k nápravě nikdy nedojde.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.