Jirko ahojky,gewo píše:Hezký den,..........takže jsem moc vděčná za to, že jsem se o MMS dozvěděla.
A potom, taky jsem chtěla dodat, že tu hnusnou chuť MMS je dobré "zneškodnit" zacpaným nosem :-) Poradil mi to známý a možná byste to mohli taky uvést do zkušeností. Prostě při pití zadržet dech a pak si hned zacpat nos a počkat nějakou tu minutku. Většina lidí, co znám, tak to tak dělá, ale možná ti nováčci by to uvítali :-) Ananasová šťáva je skvělá, ale přeci jenom ten zacpaný nos je stoprocentní :-)
od doby kdy jsem si MMS přestal plést ze zasílanými obrázky mobilem se mi móóc ulevilo. Uveřejněním info o MMS jsi dokázal obrovský kus práce který je oceněn enem díky nás uživatelů. Móóc lidí je ti určitě vděčných a mnozí ještě ani netuší vo co gou?
Mám ověřeno že ananasová šťáva dokonale ztlumí chuť aktivované směsi. Pokud se držíte rady saa ke směsi nikdy nečuchat a nebo si zacpat nos, tak jste v pohodě. Z výše uvedeného příspěvku je vidět že to opravdu pomáhá všem .
Já jsem již na 3x10 kapkách a ještě dnes nevím a ani netuším, jak MMS "voní nebo chutná"
Proto nemám vytvořen vrozený odpor ke směsi jak o tom někteří píší, že se musí do vypití nutit! I vo toto gou
Držím všem palce aby vydrželi, stojí to za to
H.v.