Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Laik se ptá fyziků

Drontí akce, události, novinky...

Moderátor: Gabča

Odpovědět
Gabča
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od Gabča »

Tak jo, maskáče na sebe :D
Bude to akční 8)

aNONym
Zasloužilý člen
Dal: 8 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Maskáče

Příspěvek od aNONym »

Jo, to bude vono!!! ;)
Gabča píše:Tak jo, maskáče na sebe :D
Bude to akční 8)
Po házení motyček ( možná i krumpáče ),
když kvůli výsledku, půl noci propláče,
tak ranní ptáče, dál určitě doskáče,
(za podpory Gambáče z lahváče)
má-li na sobě flekatý maskáče
(zvlášť, když navíc sundá si,
lyžařský "přeskáče". :D )

Vyskočí vysoko,
pak ještě výš,
představa
veselá
šiš
:lol:

The fact that a new idea is ridiculed doesn't increase its likelihood of being eventually found to have merit. Most new ideas, even in science, fail, and are quietly swept under the rug of history - D.E.S.
Gabča
Zasloužilý člen

Příspěvek od Gabča »

:-))))
ony se ty maskáče třeba budou i hodit. Slyšela jsem tu něco o ropných škodících agentech, tak musíme být bratři v zbrani. Motyky byly zbraně husitů, opevníme se eventuelně na rozhledně. :evil: :D

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

dront....létající

Příspěvek od martin11 »

...pro Gabča.....sestrojil jsem letadlo......bude se jako vystřihovánka rozdávat dětem v Kadlíně....prosím manžela Gabči, aby 2-3 ks slepil, aby bylo na co koukat....lepší házet letadla....než olověný koule....tedy pro mě ....vytisknout na kladívkovou A4...zdraví martin11 :lol:
...p.s....model je tedy pro všechny , co chtějí udělat dtem radost.... :idea:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

... věřím, že se " TO " povede ......
martin11
Zasloužilý člen

kadlín a Dronti

Příspěvek od martin11 »

...v příloze plakát na kadlínskou akci...g= 9.81 paní Gabriela :idea: ..upozorňuji, že součástí bude i pravá....nefalšovaná vesnická , pouťová zabijačka...všechny srdečně zve martin11 :lol: ...první světový sběratel motyček.....museum motyček je samozřejmě v obci Kadlín....www.kadlin.cz

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Re: dront....létající

Příspěvek od A(&F) »

martin11 píše: ....vytisknout na kladívkovou A4...zdraví martin11 :lol: ...p.s....model je tedy pro všechny , co chtějí udělat dtem radost.... :idea:
:good: ... dóóobrýý.

... jenom malá technická konstrukční připomdívka ... nevím Martine, estli sis toho všim, ... ale máš na jedný polovině křídla mnohem víc VELKEJCH PÍSMENEK (neboli verzálek) .... no, já jen, aby se Ti to pak nepřevažovalo k jedný straně ... :D :D :D

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
martin11
Zasloužilý člen

Příspěvek od martin11 »

A(&F) píše:
martin11 píše: ....vytisknout na kladívkovou A4...zdraví martin11 :lol: ...p.s....model je tedy pro všechny , co chtějí udělat dtem radost.... :idea:
:good: ... dóóobrýý.

... jenom malá technická konstrukční připomdívka ... nevím Martine, estli sis toho všim, ... ale máš na jedný polovině křídla mnohem víc VELKEJCH PÍSMENEK (neboli verzálek) .... no, já jen, aby se Ti to pak nepřevažovalo k jedný straně ... :D :D :D
...všiml....je to proto , že v Kadlíně fouká zleva.....tak to je vyvážený....a potom zde ještě působí rotace zeměkoule....tak se to staticky i dynamicky vyrovnává.....ale máš u mě kladný bodík za všímavost....myslel jsem , že mě na to upozorní karban :idea: ....jinak máš za povinnost....si to vytisknout a slepit a přivést....bude soutěž Drontů.....letadla z rozhledny....
....objednal jsem vesnickou zabijačku....takže povinnost přijet.....vezmi všechny příbuzný....martin11 :lol:

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

martin11 píše:
A(&F) píše:
...všiml....je to proto , že v Kadlíně fouká zleva.....tak to je vyvážený....a potom zde ještě působí rotace zeměkoule....tak se to staticky i dynamicky vyrovnává.....ale máš u mě kladný bodík za všímavost....myslel jsem , že mě na to upozorní karban :idea: ....
... ale bude se to tím pádem házet pravotočivě, že ... :!: ... protože jinak bys musel i ten potisk vévévéček z pravoboku přesunout na druhou stranu ... :D :D

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
martin11
Zasloužilý člen

Příspěvek od martin11 »

A(&F) píše:
martin11 píše:
A(&F) píše:... jenom malá technická konstrukční připomdívka ... nevím Martine, estli sis toho všim, ... ale máš na jedný polovině křídla mnohem víc VELKEJCH PÍSMENEK (neboli verzálek) .... no, já jen, aby se Ti to pak nepřevažovalo k jedný straně ... :D :D :D
...všiml....je to proto , že v Kadlíně fouká zleva.....tak to je vyvážený....a potom zde ještě působí rotace zeměkoule....tak se to staticky i dynamicky vyrovnává.....ale máš u mě kladný bodík za všímavost....myslel jsem , že mě na to upozorní karban :idea: ....
... ale bude se to tím pádem házet pravotočivě, že ... :!: ... protože jinak bys musel i ten potisk vévévéček z pravoboku přesunout na druhou stranu ... :D :D
....hele...kémo....co to je pravotočivě....to už tady řešil karban....co je pravá a levá....prostě budeme házet...a letadlo je na to zkonstruované...
ono totiž...ta rozhledna se jmenuje Hradišť...a je to pra pra pra slovanské obydlí....a ti naši ...pra.....se ubytovali tam, kde to bylo dobrý....jako pes, nebo kočka si také vybere místo bez geopatogenu...
...až tam budeš, tak mi zdělíš jaké máš pocity na duši.....myslím , že budeš překvapen.....nedaleko je hrad HOUSKA....!!!....brána do jiného prostoru.. :idea: .....martin11 :lol:

Gabča
Zasloužilý člen

Re: kadlín a Dronti

Příspěvek od Gabča »

martin11 píše:...v příloze plakát na kadlínskou akci...g= 9.81 paní Gabriela :idea: ..upozorňuji, že součástí bude i pravá....nefalšovaná vesnická , pouťová zabijačka...všechny srdečně zve martin11 :lol:
To jakože si ten guláš můžu strčit za klobouk? ;) Marťasss, ty jsi opět genius.
Já vymyslím teda jen něco lehčího na závěr.

klient

Příspěvek od klient »

martin11 píše:nedaleko je hrad HOUSKA....!!!....brána do jiného prostoru.. :idea: .....martin11 :lol:
A jako na potvoru tam ve stejném datumu je,...... koukněte se na to....... :|
Leč hlavu vzhůru přátelé i svatba tam jde uzavřít......... ;)

Gabča
Zasloužilý člen

Bohnice

Příspěvek od Gabča »

klient píše: A jako na potvoru tam ve stejném datumu je,...... koukněte se na to....... :|
Zvládneme cestou tam :D Je potřeba se seznámit s tím, kde třeba skončíme taky :lol: díky za tip. Gabča

martin11
Zasloužilý člen

Příspěvek od martin11 »

klient píše:
martin11 píše:nedaleko je hrad HOUSKA....!!!....brána do jiného prostoru.. :idea: .....martin11 :lol:
A jako na potvoru tam ve stejném datumu je,...... koukněte se na to....... :|
Leč hlavu vzhůru přátelé i svatba tam jde uzavřít......... ;)
...svatbu lze uspořádat i na rozhledně...v Kadlíně....já ji tam měl s tou mojí.....vloni v červnu..7.6..no zatím se další odvážlivci nenašli....ale ...nic není nemožné......jo a měli jsme nejdelší svatební kytici.....ze zhora až dolů....19,45 m....jsme v Guinesově knize rekordů.... :lol: zdraví martin & eva :lol: :lol:

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

martin11 píše:jo a měli jsme nejdelší svatební kytici.....ze zhora až dolů....19,45 m.
To mě zaujalo. Nemáš fotku? To snad musela být kytice z lián :shock:

"Dum spiro spero"
Ciceron
Gabča
Zasloužilý člen

Příspěvek od Gabča »

Áááách,
no tak to my jsme měli zase svatební hovnocuc :D , takovej ten klasickej šedej, s bílými pentličkami zdobený... :-)))) I Japonci si to fotili
Gabča

Odpovědět

Zpět na „Dronti a Kadlín“