![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
... nepředbíhejme však ... ještě uvidíme ... jak to se mnou zacvičí ... v nejhorším tam s sebou můžeš ... k praotci Čechovi ... vzít tu mojí ... morfologii opičí ...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátor: Gabča
...no já také proti němu nikdy nic neměl...a vůbec nevím , proč mě nemá rád...Karel DR píše:My přineseme vegetariánký, ty umíme. Bez diod.
Kdyby tak někdo umístil na krokový motor z tiskárny ledky, a dvě vrtule, bude to při pádu z rozhledny poblikávat.![]()
KDR
S Karbanem přítelem oponentem bych se rád napil.
Druhý den po ránu výstup na Říp
... ne, Martine, nejseš ... Ty jsi ještě minimálně o stupeň lepší ...martin11 píše:...no já také proti němu nikdy nic neměl...a vůbec nevím , proč mě nemá rád...Karel DR píše:S Karbanem přítelem oponentem bych se rád napil.
p.s.....přemejšlim jestli jsem také 11° ??...
Za A už mám maskáče, a za B ... Martine Ty jsi taky číslomartin11 píše:Gabča má vyjímku....může v bílém.....na rozhledně ji domalujem........
...Říp se dá zvládnout během dopoledne...Kadlín začíná ve 13.oo....viz plakát....Gabča píše:Za A už mám maskáče, a za B ... Martine Ty jsi taky číslomartin11 píše:Gabča má vyjímku....může v bílém.....na rozhledně ji domalujem........
![]()
![]()
. 11
Re: Říp .. Lidi já už určitě na druhý den nebudu, i takhle je to pro mě náročný. Rozprchnu se někdy v noci.
....no doctor dronte...ve stanu.....Karel DR píše:Napít se dokážu s Karbanem i s Vámi čehokoliv, co Vám neublíží, neublíží nikomuS karbanátky se nevnucuju, prostě budou
![]()
A právě proto Říp druhý den, neboť ráno je moudřejší večera. Sólo akce se nepočítá. Nebo se sejít na Řípu v 9 hod. A druhý den na Housku jen pro skalní ?
Kdo by v noci někam jezdil. Doufám, že je možný spaní v autě, že to starosta zkousne. Nebo snad i stany ??????? A jsou tam víly? A jak je daleko Bezděz ?
KDR
martin11 píše:...já mám raději ...štěkanátky...nebo kočkoládu....m11
...na Bezděz po silnici do 50km....štěkanátek a kočkoláda je místní specialita...prozradím v Kadlíně....ale aby se ti neudělalo mdlo.....Karel DR píše:martin11 píše:...já mám raději ...štěkanátky...nebo kočkoládu....m11
Jsem úplně mimo co to je ?![]()
A kolik km na Bezděz ? Ne, že bych se neumněl podívat do mapy, tady, ale jde o pospolitost . Zapomněl jsem pochválit letadélko pěkný, moc pěkný ,ale raketu nikdo nemá, ale já jo heč .
KDR
...odpověď....mužeš....ale 2x větší auto nepojede 2x rychlejc....křídla ti to nevydrží .....na papíru 180-200g/m2.....udělej si to z balsy......ale to je moc práce....doporučuju A4...A(&F) píše:... a můžu si ho vytisknout na A3 ??? ... já jenom, abych pak nebyl diskvalifikován "pro neúměrnou velikost" ...![]()
...
Jakýpak moc práce, 3-5 hodin života výměnou za poskytnutou radost dětí, která to vrátímartin11 píše:[.....udělej si to z balsy......ale to je moc práce.....hezký den všem....dneska bude léto....martin11
Karle dobrý....Karel DR píše:Jakýpak moc práce, 3-5 hodin života výměnou za poskytnutou radost dětí, která to vrátímartin11 píše:[.....udělej si to z balsy......ale to je moc práce.....hezký den všem....dneska bude léto....martin11![]()
Zde jsou osvědčený plánky házedel od nestora modelářství pana Čížka:
http://www.fotozona.net/modelweb/clanky/trihazedla.htm
Jdu dělat raketky a Elektro instalace na Zbořeništi v pastuchovně ....... bez netu ........
![]()
KDR