Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Všeobecná diskuze
-
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 13 poděkování
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím
Co plíseň nohou?....
Stačí koupel při 10ti kapkách?...
nebo může i více?....
dík....
Stačí koupel při 10ti kapkách?...
nebo může i více?....
dík....
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zdravím
Jo, v lavoru Ale lepší je celý tělo s 30 akt. kapkama (osobně dávám do vany i 50) a vnitřně taky dobře pomáhá... Jinak na plísně je taky dobrý na pár hodin stříbro do pusy... A nezapomenout případně zkrátit nehty na nohách
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- jarop
- Stálý člen
- Dostal: 1 poděkování
Re: DMSO
hej a kde najdu návod na výrobu MMS?NEmáte někdo překlad té knihy o mms?la píše:dobrý je si to přečíst
http://www.proenzi.cz/aktuality.asp?da_id=496
http://www.prozdravi.cz/msm-glukosamine-1000-mg.html
http://cs.wikipedia.org/wiki/Methylsulfonylmethan
http://www.veterinarnipece.cz/veterinar ... -3066.html
http://www.kornax.com/Merchant2/merchan ... zAodQyOz1Q
http://dimethyl-sulfoxide.navajo.cz/
Děkuji
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
mms-nevolnost
Chceme se podělit i požádat o radu: s přítelkyní užíváme mms podle návodu - od jedné kapky a zvyšovat o jednu večer. Já se dostal k 7 kapkám a začaly bolesti v břiše. Tak jsem snížil na 5 - po 2 dnech zvýšil na 6. Bylo mi trochu nevolno, tak jsem se rozhodl, že ulehčím koupelí. Dal jsem si ráno 6 kapek a do vany 30. Celý den jsem zvracel, měl jsem průjem až do večera. Dnes je to třetí den, na kapky se nemůžu ani podívat, hned se mi zvedá žaludek a pořád cítím lehkou nevolnost. Taky mám pocit, že jsem tím chlórem celý prosáklý. Nemůžu jíst, je mi stále nevolno. MÁ S TÍM NĚKDO PODOBNOU ZKUŠENOST?
Přítelkyně prošla taky celodenními průjmy a zvracením po 13 kapkách. Včera si dala 11 a zase celý den průjem, zvracení a dnes celý den velké bolesti v břiše. ???
Děkujeme za inspirace. Nikos a Hanka
Přítelkyně prošla taky celodenními průjmy a zvracením po 13 kapkách. Včera si dala 11 a zase celý den průjem, zvracení a dnes celý den velké bolesti v břiše. ???
Děkujeme za inspirace. Nikos a Hanka
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: DMSO
Výroba? Tak to bys se asi hodně zapotil... Lepší koupit...Anonymous píše:hej a kde najdu návod na výrobu MMS?NEmáte někdo překlad té knihy o mms?
Děkuji
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
nevolnost
ahoj, s nevolností a průjmy bojuji tak nějak od května, co to beru, ale v poslední době mám osvědčenou metodu - když se něco takového děje, snížím kapky i počet braní na 4 MMS 2-3x denně a zůstávám tak třeba 5 dní. Když se ne a ne srovnat, u mě hlavně průjmy, nasadím 1x denně cca po hoďce a půl po MMS 2-3 tabletky černého uhlí (rozmačkám v 0.5-1 dcl vody), a žaludek i střeva se mi sklidní. Černé uhlí funguje především jako absorbent většiny toxinů v traktu, takže to po požití nějak zabalí a ven to jde přirozenou cestou a hlavně přijatelným způsobem (a ne 10x v dopoledni na WC). Ještě pro info a srovnání - mám 160 cm a 48 kg a od letoška nějaká haprující játra (brala jsem v dubnu tetracyklin kvůli zánětu žlučovodů)
Jen mně napadlo..
S MMS nemám skušenosti nemám důvod užívat (zatím) a vůbec jsem relativně zdravý mladý člověk, to sem ovšem nepatří
Jen mně napadlo jestli-že máte takto podobné příznaky, nemáte vadnou dávku? přeci jen to zní dosti povědomně.. nějaká přímes v léku.. Byl to jen nápad kdyžtak mně klidně ukamenujte.. ale bylo by celkem zajímavé porovnat datum výroby Vašich dávek a dodavatele možná by byl nalezen viník Vašeho soužení..
S pozdravem
Dvell
Vážený příteli. Už se Vám někdy doma zkazila sůl? Pro jistotu se podívejte, jestli ta Vaše náhodou nemá prošlou lhůtu. Mohlo by se stát, že Vám z ní bude špatně... To, o čem se snažíte hovořit, totiž není nic jiného. Je to prostě sůl. A soli se nekazí.
Zdá se, že patříte k typu "skřivánek". Třepotá se nad všemi poli a musí si vrznout, i kdyby měl zmrznout.
Velevážený kdosi velmi nepodepsaný.. tak nevím, sůl se mi opravdu nekazí, kdo tady mluví o kažení solí? Já se ptal jestli mají stejnou dávku.. né jestli je zkažená, měl jsem namysli to že do ní při výrobě mohla být, chybou, omylem, nevědomky, zamíchána nějaká další přísada..
Tím byla myšlena narážka na datum výroby, ne na stáří výrobku jako takového ale ověření zda tyto konkrétní balení nepocházejí z jedné várky..
Tak sem měl pocit že člověk má snahu vždy poradit.. já mám skušenost že se přivalí někdo kdo o problému netuší a řekne totální, na první pohled, blbost ale při dalším bádání se zjistí že na to blábolu něco bylo..
Opravdu nevím k jakému typu patřím, a opravdu nevím co je Vám po tom, avšak vzhledem k tomu že můj zpěv spadá do oblasti zbraní hromadného ničení jsem natolik lidský že své okolí ušetřím.
S pozdravem
Dvell
Jen mně napadlo jestli-že máte takto podobné příznaky, nemáte vadnou dávku? přeci jen to zní dosti povědomně.. nějaká přímes v léku.. Byl to jen nápad kdyžtak mně klidně ukamenujte.. ale bylo by celkem zajímavé porovnat datum výroby Vašich dávek a dodavatele možná by byl nalezen viník Vašeho soužení..
S pozdravem
Dvell
Vážený příteli. Už se Vám někdy doma zkazila sůl? Pro jistotu se podívejte, jestli ta Vaše náhodou nemá prošlou lhůtu. Mohlo by se stát, že Vám z ní bude špatně... To, o čem se snažíte hovořit, totiž není nic jiného. Je to prostě sůl. A soli se nekazí.
Zdá se, že patříte k typu "skřivánek". Třepotá se nad všemi poli a musí si vrznout, i kdyby měl zmrznout.
Velevážený kdosi velmi nepodepsaný.. tak nevím, sůl se mi opravdu nekazí, kdo tady mluví o kažení solí? Já se ptal jestli mají stejnou dávku.. né jestli je zkažená, měl jsem namysli to že do ní při výrobě mohla být, chybou, omylem, nevědomky, zamíchána nějaká další přísada..
Tím byla myšlena narážka na datum výroby, ne na stáří výrobku jako takového ale ověření zda tyto konkrétní balení nepocházejí z jedné várky..
Tak sem měl pocit že člověk má snahu vždy poradit.. já mám skušenost že se přivalí někdo kdo o problému netuší a řekne totální, na první pohled, blbost ale při dalším bádání se zjistí že na to blábolu něco bylo..
Opravdu nevím k jakému typu patřím, a opravdu nevím co je Vám po tom, avšak vzhledem k tomu že můj zpěv spadá do oblasti zbraní hromadného ničení jsem natolik lidský že své okolí ušetřím.
S pozdravem
Dvell
"Dneska už nikdo nechodí s písničkou do boje a nezpívá když umírá, ptám se Vás čím to je? Možná že sme se konečně sami sebe zeptali, při tom šílenství, v té bolesti, proč vůbec sme kdy zpívali..."
MMS a Alkohol
zdraviim,moze sa zobrat vecer mms ak si dal clovek napr niekolko piv alebo nejaky ten tvrdy pripitok??
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: MMS a Alkohol
...v knize jsem se nedočetl zákaz...prakticky jsem nepozoroval změnu účinku při vypití mé denní dávky...cca 3 piva. v sobotu a neděli i 8....za den.... asi u 7 kapek se projevily známé a všeobecné příznaky...alkohol to nezastavil ani nezvětšil....nevím jak ostaní....to je za mne a za tu mojí....ta místo piva červené...a místo feraku ...becher...martin11Anonymous píše:zdraviim,moze sa zobrat vecer mms ak si dal clovek napr niekolko piv alebo nejaky ten tvrdy pripitok??
... věřím, že se " TO " povede ......
- Pego
- Zasloužilý člen
- Dal: 29 poděkování
- Dostal: 19 poděkování
Re: MMS a Alkohol
Rum/kofola v poho, pivo/kofola v poho, cervene, bile take, vodka/juice v poho. enem ty cigarety s MMS chutijo vytecne - ani rano neni spatne. Jo, na mol sem pri MMS nebyl, ale asi by to pak bylo jedno ze?