Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Animálnosti

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
pepe
Zasloužilý člen

Re: Nevyhnutelnost

Příspěvek od pepe »

gewo píše:Owenova teorie organizační úchylky

Každá organizace má určitý počet míst, vyhrazených pro naprosté blbce.

Z čehož vyplývá:
Když z jeden blbec odejde, je promptně nahrazen jiným.
Pri tom množstve nick-ov a pseudonickuv , ktoré na tomto fóre niektorý používajú to má svoju logiku . Pepe
Naposledy upravil(a) pepe dne pon 08 čer 2009 23:43, celkem upraveno 1 x.

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
cico

na co elektronika

Příspěvek od cico »

ludia...neblaznite......taka jednoducha vec...NAPOJTE ELEKTRODY NA AKUMULATOR,POUZITE DOSTATOCNE SILNE VODICE A POMALI PRISYPAJTE DAJAKY HIDROXID (TO JE JEDNO AKY)MIMOCHODOM,NEPOUZIVAJTE ZIADNE NULOVE ELEKTRODY,ALE STRIEDAJTE +,- NAJLEPSIE NEREZ,ZIADNY INY KOV RADSEJ SI TO DAJTE VYROBIT...POZOR NA PRUD,VELMI EFEKTIVNE TO PRACUJE UZ PRI ODBERE 5AMPER.........ps:BACHA NA EXPLOZIU !!!!! JANO CICO Z PRIEVIDZE

pepe
Zasloužilý člen

Re: Oznámení ... Karbanovi

Příspěvek od pepe »

Ilem niet sa čomu diviť . Doposial v písanéj históriji ludstva , tam keď sa ,,spravíl" z otroka Pán , tak tam sa to aj vždy zvrhlo na ,,šaškárnu". Pepe

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

pepe píše:Ilem niet sa čomu diviť . Doposial v písanéj históriji ludstva , tam keď sa ,,spravíl" z otroka Pán , tak tam sa to aj vždy zvrhlo na ,,šaškárnu". Pepe
... :roll: ... Pepe, ... víš, když mi nedávno udělila PČR pokutu ve výši 1000,- CZK, protože jsem měl čerstvě nepatrně rozbité pravé přední světlo, ale pečlivě přelepené silnou průhlednou fólií (což jsem udělal ihned, poté co se mi to přihodilo, během cesty u jednoho z našich zákazníků), tak tam jsem cítil, že došlo ke zneužití moci ... tu pokutu jsem dostal s odůvodněním, že jsem měl vůz ihned odstavit a nechat ho odtáhnout na plaťáku, protože v tomto stavu není způsobilý k jízdě, přesto mi potom již ale nedali žádné doporučení ani přikázání, abych s vozem už dál nepokračoval ... se skřípěním zubů jsem zaplatil, byť mi tam scházel lidský přístup ... nicméně, můj otec by v tomto případě ještě navíc reagoval slovy: "Víte, znám spoustu policistů z vedlejšího města, a ti rozhodně nejsou žádný blbci ... "

... takže si to, prosím, přeber jak chceš, ... ale pochybuji, že by sis dovolit takto reagovat v případě, pokud by zdůvodnění BANu bylo podepsáno přímo Rivalem ... nebo snad ano ??? ...

... doporučuji ti, aby ses nad tím zamyslel ... alespoň trochu ... vdaka ...

... přeji ti příjemný zbytek dne ... A(&F) ...

PeS: ... a pokial chces, hoci aj nastav mi ,,zrkadlo" ... rád se do něj podívám ... :|

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

pepe píše:Ilem niet sa čomu diviť . Doposial v písanéj históriji ludstva , tam keď sa ,,spravíl" z otroka Pán , tak tam sa to aj vždy zvrhlo na ,,šaškárnu". Pepe
A(&F) ak si to prejdeš ešte raz , verím tomu že ti neujde detail ktorý si si asi nevšimol . Je to myslené všeobecne a to znamená že sa to týka každého bez výnimky , tj. i mňa samotného . Byť Pánom a robiť zo seba Pána nie je ani zďaleka jedno a to isté . Ten BAN na Karbana je podla mňa nespravodlivý . Stačí ak si porovnáš jeho príspevky predtým a teraz . Nielenže sú k veci ale sú aj bez ,,kopancov" . Môj osobný názor je , keď prestane Martin11 pri každéj možnéj príležitosťi ,,kopať" do Karbana , nebude treba v téjto veci nič ,,riešiť ". Je len velmi málo tak technicky zdatných oponentov ako je Karban a bolo by len na škodu veci pre toto fórum o neho takto nerozvážne prísť . Platí to len v prípade , ak tu nemá v plnom rozsahu platiť ta stará známa veta ,,Teoria je nanič , počíta sa prax". I Ja ti prajem príjemný zbytok dňa . Pepe

Dvell
Zasloužilý člen

Nikým a ničím neovplivňované ,,Právo volby"

Příspěvek od Dvell »

Buďte pozdraveni
Nuže dle mého je toto téma zajímavé a nehodlám ho hodit za hlavu, otázka svobody mně zajímá a proto jsem se rozhodl Vaší diskusi přesunout abyste mohli pokračovat zde..
pepe píše:
jarda ovčák svitavy píše:...Ať jsou všechny bytosti šťastné.........
Čo má byť nech je , bo len každému čo právom patrí . Pepe
Elektro píše:
pepe píše:Čo má byť nech je , bo len každému čo právom patrí . Pepe
Zdravím Pepe.
Aké právo máš na mysli? Pretože nie je právo ako právo. Zacituj z toho Tvojho práva. Prosím. Rád sa podučím. :dknow: :oops:
pepe píše:
Elektro píše:...Zacituj z toho Tvojho práva...
Jedným zo základných práv je npr. nikým a ničím neovplivňované ,,Právo volby". Pepe
Elektro píše:
pepe píše:Jedným zo základných práv je npr. nikým a ničím neovplivňované ,,Právo volby". Pepe
Zdravím Pepe.
Už len prostredie v ktorom žiješ, túto voľbu ovplyvňuje, a to nehovorím o ďalších vplyvoch ovplyvňujúcich voľbu jednotlivca (rodina, komunita, spoločnosť, štát, región v ktorom žiješ, ďalej škola, oznamovacie prostriedky, atd.). Také miesto alebo svet, kde je nikým a ničím neovplyvňované právo voľby môže existovať len v predstavách morálne mimoriadne silných jedincov (starých duší?...) a tých je prakticky mizivé percento.
Podľa mňa je hmotný svet určený na to, aby sa duša každého jednotlivca mala kde učiť a určovať svoje smerovanie, až kým nedosiahne vrchol (pozitívny alebo negatívny), kde splynie s harmóniou (Stvoriteľom "Absolútnou inteligenciou tvorivou"???) alebo chaosom ( Satanom "Absolútnou inteligenciou deštrukčnou"???). To ostatné medzi tým je učenie a ovplyvňovaná osobná voľba v smerovaní jednotlivca. A už len tým, že jednotlivec má hmotné a zraniteľné telo, je ovplyvnená voľba jednotlivca.
Toto je výlučne môj osobný názor na hmotný svet a život v ňom a nikomu ho nevnucujem. Každý nachádza svoju cestu a ja ponúkam svoj pohľad na svoju cestu a netvrdím, že je ten najsprávnejší. To je čiste otázka osobnej voľby jednotlivca.
Zdravím všetkých a želám príjemný zvyšok dňa.
pepe píše:Hmm... napísal si to pekne Elektro a z mojéj strani klobúk dole . No presto všetko vedz , že Ja poznám na téjto zemi bez rozdielu na pohlavie a vek len dva druhy ludí a to , ,,Otrokov a Slobodných" . O tom a len o tom je ,,Právo volby". Čo myslíš kam patrím Ja? Pepe
Elektro píše:
pepe píše:Hmm... napísal si to pekne Elektro a z mojéj strani klobúk dole . No presto všetko vedz , že Ja poznám na téjto zemi bez rozdielu na pohlavie a vek len dva druhy ludí a to , ,,Otrokov a Slobodných" . O tom a len o tom je ,,Právo volby". Čo myslíš kam patrím Ja? Pepe
Zdravím Pepe.
Naša debata nepatrí svojou témou do tohoto vlákna. Ak chceš pokračovať, tak vo vlákne, kde téma nenarušuje zameranie vlákna. Navrhni.
Príjemný deň.
pepe píše:
Elektro píše:...
Naša debata nepatrí svojou témou do tohoto vlákna...
Podla mňa , nie len do tohto vlákna . Možno ,,neskôr" to bude mať zmysel sa nad tým zamyšlať a pokračovať v debate . Z mojéj strany už to tu neriešim a i ty to kludne možeš hodiť za hlavu . Pepe
Z mé strany jen asi tolik, to že jsi svobodný neznamená že nejsi závislí..
"Závislost je slabost" krásná hláška z jednoho filmu a podle mně naprosto dokonale popisuje naši situaci..
Ale k věci.. Podle toho co popisuje Pepe jeho rozhodnutí nikdo neovlivňuje - není závislí.. to znamená že rozhodnutí zda ráno vstane a půjde do práce je pouze na něm a za žádných okolností ho neovliní to jestli by s ním šéf za absenci a nedodržení pracovní smlouvy rozvázal pracovní poměr.. (pokud jsem to nepochopil správně klidně mě opravte)
Nuže budtě slušní jako do teď a můžeme pokračovat v diskusi..

S pozdravem

Dvell

P.S: jestli jsem některý z Vašich příspěvků opomenul, neváhejte upozornit a já editnu tuto zprávu..

"Dneska už nikdo nechodí s písničkou do boje a nezpívá když umírá, ptám se Vás čím to je? Možná že sme se konečně sami sebe zeptali, při tom šílenství, v té bolesti, proč vůbec sme kdy zpívali..."
pepe
Zasloužilý člen

Re: Nikým a ničím neovplivňované ,,Právo volby"

Příspěvek od pepe »

Dvell píše:...jeho rozhodnutí nikdo neovlivňuje - není závislí.. to znamená že rozhodnutí zda ráno vstane a půjde do práce je pouze na něm a za žádných okolností ho neovliní to jestli by s ním šéf za absenci a nedodržení pracovní smlouvy rozvázal pracovní poměr...
Správne si to pochopil . Kto ma pozná dobre vie , že hoc som živnostník , moj zákaznik u mňa nie je moj Pán . Človek ktorí si toto o sebe myslí ako zákazník u mňa nepochodí . Takýto zákaznik ma nezaujíma a bez zaváhania s ním ,,vyrazím dvere" bez toho aby som sa vobec zaoberal jeho potriebami . Pepe

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Teorie

Příspěvek od Aquarius1 »

Nejsem tu zas tak dlouho a už vůbec nemám právo jakkoliv zasahovat do dění zde na fóru ale co takhle založit nějakou sekci pro ,,teoretiky,,.Měli by prostor pro sebe a své argumenty a možná by z toho mohla vzejít i nějaká ta myšlenka potřebná pro praktiky.Nechal bych tam všemu volný průběh a nijak bych nezasahoval do příspěvků.A měl by tam přístup kdokoliv,třeba i Karban a jemu podobní bez toho pokud by přispíval do této sekce že by byl nějak trestán,prostě takové ,,Karbaní hřiště,,.Nebo smetiště?
Jindra

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
pepe
Zasloužilý člen

Re: Pro Ilema

Příspěvek od pepe »

A(&F) píše:... oponentura je potřebná a mnohdy i přínosná, ... ano, ale zde na fóru, pouze taková, která bude zároveň i konstruktivní ...taková, která někoho posune dál a nezabrzdí ...
Kto o tom rozhodne čo a pre koho je ešte z danéj oponentúry konštruktívne a čo už nie ?
A(&F) píše:... je ukrutný rozdíl býti pro fórum "přínosem" oproti tomu být jeho "popravčím" ...
Kto o tom rozhodne čo je pre toto fórum ešte ,,prínosom" a čo už je jeho ,,popravov" ? Pepe

pepe
Zasloužilý člen

Re: ... co s ním ?? ...

Příspěvek od pepe »

A(&F) píše:...(1) Karban opět pokouší vyvolat zbytečné rozbroje, ... alespoň já to tak vnímám ... :| ... uvědomuješ si to anebo ne ???... ...(2) ještě poznámka pro Pepe-ho (i pro ostatní): ... zvykni si laskavě (a dodržuj to), že o rozhodnutích administrativy se veřejně nediskutuje ... ať už jsou jakákoliv ... a máš-li snad nějaké výhrady k mým rozhodnutím, tak využij SZ pro komunikaci se mnou nebo s Rivalem jakožto vrchním správcem tohoto fóra !!! ...
(1) A čím preboha ? Snaď nie tým , že si dovolil vysloviť nahlas svoj vlastný (,,nepartajný") názor na vec . (2) Veci verejné treba riešiť verejne , takže na komunikáciu cez SZ v prípade neprávosti voči komukolvek v mojóm prípade radšej ,,zabudni" . Pravidlá sú len pre tých , čo potrebujú pravidlá . Pepe

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

pepe píše:(1) A čím preboha ? Snaď nie tým , že si dovolil vysloviť nahlas svoj vlastný (,,nepartajný") názor na vec . (2) Veci verejné treba riešiť verejne , takže na komunikáciu cez SZ v prípade neprávosti voči komukolvek v mojóm prípade radšej ,,zabudni" . Pravidlá sú len pre tých , čo potrebujú pravidlá . Pepe
Navrhuji "Týdenní ban pro pepeho za spamování fóra" :lol: :lol: :lol:

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Palo píše:
pepe píše:(1) A čím preboha ? Snaď nie tým , že si dovolil vysloviť nahlas svoj vlastný (,,nepartajný") názor na vec . (2) Veci verejné treba riešiť verejne , takže na komunikáciu cez SZ v prípade neprávosti voči komukolvek v mojóm prípade radšej ,,zabudni" . Pravidlá sú len pre tých , čo potrebujú pravidlá . Pepe
Navrhuji "Týdenní ban pro pepeho za spamování fóra" :lol: :lol: :lol:
Navrhuju týdenní ban pro všechny za spamování fóra.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Ilem píše:Navrhuju týdenní ban pro všechny za spamování fóra.
:hip: :lol:

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

Palo píše:...
Navrhuji "Týdenní ban pro pepeho za spamování fóra"...
Jelikož smiech lieči , tak v pohode aj na rok . Pepe

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Příspěvek od A(&F) »

RE: ... ,,nelieč" si len na ňom svoju ,,bolačku"...
... nemám potřebu si zrovna na něm čosi liečit, dear Pepe, ... opravdu nemám ... :?
pepe píše:
A(&F) píše:...Karban opět pokouší vyvolat zbytečné rozbroje, ... alespoň já to tak vnímám ... :| ... uvědomuješ si to anebo ne ???...
A čím preboha ? Snaď nie tým , že si dovolil vysloviť nahlas svoj vlastný (,,nepartajný") názor na vec .
... tento a následující příspěvek ti snad připadají jako "vlastní názor k věci" ??? ... na co konkrétně ??? ... zkus si odmyslit fakt, že Karban je tvůj kamarád, a potom si přečti i ty předcházející ... tobě to snad přijde normální ta diskuze kterou vedl s Mimem ??? ... :| ... nehledě na to, že navíc již neměl právo diskutovat ... qvótu přidělených příspěvků vyčerpal (vyplýtval) již dávno ...
pepe píše:
A(&F) píše:... ještě poznámka pro Pepe-ho (i pro ostatní): ... zvykni si laskavě (a dodržuj to), že o rozhodnutích administrativy se veřejně nediskutuje ... ať už jsou jakákoliv ... a máš-li snad nějaké výhrady k mým rozhodnutím, tak využij SZ pro komunikaci se mnou nebo s Rivalem jakožto vrchním správcem tohoto fóra !!! ...
Veci verejné treba riešiť verejne , takže na komunikáciu cez SZ v prípade neprávosti voči komukolvek v mojóm prípade radšej ,,zabudni" . Pravidlá sú len pre tých , čo potrebujú pravidlá . Pepe
2) ... mýlíš se, ... věci veřejné možná ano, ... ale ROZHODNĚ NE kritika admistrativy na jakékoliv úrovni ... ta se řeší pomocí SZ s dotyčným adminem nebo ještě lépe s jeho "nadřízeným", či-li v tomto případě přímo s Rivalem ... pravidla jsou ... a budou ... podřiď se tomu ... nebo odejdi ... jiné řešení opravdu není ... :|

... tento tvůj příspěvek týkající se právě probraného tématu, kterým jsi opět naprosto vědomě porušil toto základní pravidlo, ti bude pro dnes ještě tolerován bez postihu ... ale naposledy ... příští už nikoliv ... nezabudni, v knize hříchů máš záznam od minule...

--------------------------
... jak jsem již napsal zde: "pokračování na toto téma zítra v té správné rubrice" ... nenapadlo tě, proč jsem to odsunul na druhý den ??? ... protože "ráno moudřejší večera" ... a taky protože jsem měl poměrně náročný týden, tudíž jsem nechtěl, aby se do těchto mých rozhodnutí promítl jakýmkoliv způsobem ... ostatně to tak většinou dělám vždy ... :|

... doporučuji ti přečíst si ještě jednou motto jenž je na začátku tohoto příspěvku ... A(&F)

(případné komentáře a připomínky očekávám v SZ)

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Zamčeno

Zpět na „Černá díra“