Zaslal: st 14 únor 2007 20:56 Předmět:
--------------------------------------------------------------------------------
Ondřej napsal(a):
Stop AJC všem. Zapper jsem dělal podle WMM, ale na výstupu jsem naměřil jen 3,2V (digitálním). Moc tenkrát neúčinkoval.
... Teď jsem měřil výstupní napětí osciloskopem a při držení elektrod napětí klesne na 3,8V!! Evidentně to jaksi nestíhá. Při vyřazení výstupního odporu klesne jen na 8V. Ale dal jsem na Dona Crofta (
http://www.worldwithoutparasites.com, nezapomeňte se podívat na filmy o chemtrails) a přidal jsem 10uF kondenzátor, čímž klesla frekvence na 16 Hz a výstup se stal dobře zřetelným nejen v rukách, ale i v celým těle. To bych nevěřil, jak může být cítit blbých osm voltů. Teď na elektrodách naprázdno a s odporem dává 9,1V a při zatížení 8,4V a při navlhčených rukách 7,9V. Croft poukazuje na mnohem vyšší odpor kůže při oněch 31kHz, což je právě na závadu a výrazně to omezuje průnik účinného proudu. Podle mě není potřeba vlhčit. Sranda je když si dám elektrody na spánky, to mi začne blikat obzor. Moc jsem si s tím ale nehrál, řekl bych, že nervy dostávají kapky. Vlastně blikání vidím pořád i když slabé. Kdybych z toho náhodou zhebnul, tak dám vědět. Časem určitě postavím Croftův Terminator.
Pane, Vy jste ... Vůbec NIC jste nepochopil. Postavil jste to celé na hlavu... U zapperu vůbec nejde o to, abyste něco cítil! Pojem "účinný proud" je blbost! Na to si postavte obyčejný induktor s Wagberovým kladívkem a cívkou s výsuvným jádrem a nechte se protřepávat podle libosti. Stačí 4,5V, kdysi to v bakelitovém provedení prodávali v hračkářství za 15 korun...
Tady NEJDE O PROUD, jde o FREKVENCI! Tím, že tu věc "vylepšíte" pokazíte vše. Zajímal jste se někdy o princip účinkování zapperu? K čemu vlastně slouží?
Typický český "zlepšovatel"... původně to měla být měsíční raketa, ale je z toho docela dobré torpédo, že?
Pletete dohromady dvě věci. Croft mluví o elektrizaci, Rife a po něm Clark o rezonanční FREKVENCI breberek a virů, které správná frekvence poškodí stejně, jako když správný tón roztříští skleničku... ale to jsou věci, které leží za hranicemi drátenictví.