Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Návštěvník

Re: Prosím o pomoc.

Příspěvek od Návštěvník »

Nemám ulcus a ani podozrenie na helikobaktera. To rezanie žalúdku ma konečne prešlo po živočíšnom uhlí a čistiacom čaji. Je tu taká možnosť, že som mala nejaké skryté problémy so žalúdkom a mala som tam veľa patogénov,ktoré sa MMS-kom zničili? A ešte sa Vás všetkých skúsenejších chcem opýtať,ako často sa môže opakovať kúra MMS-kom ak chcete len očistiť organizmus?

Ella
Nový člen

Průzkum účinnosti MMS

Příspěvek od Ella »

Zajímavý průzkum účinnosti MMS - pozitivní výsledky zaznamenalo téměř 82 % účastníků, což je nepochybně povzbudivé. Další otázky (celkem 32) zahrnují výskyt nežádoucích účinků, délku užívání, dávkování, spektrum léčených nemocí, redukci jednotlivých symptomů apod.

http://www.curezone.com/faq/p/r.asp?a=28,571&s=59&u=1

Těch zbývajících 18% je tam "mimo mísu"..

socha

Máte niekto podobnú skúsenosť?

Příspěvek od socha »

Ahojte všetci!

Užívala som MMS dva týždne len tak, na očistu organizmu. Niektoré veci sa zlepšili ako spánok, vitalita,ale už počas užívania som mala jeden problém,ktorý neustal ani po dokončení kúry MMS-kom. Neustále ma bolí na pľúcach a hrudnej kosti.Je to bodavá,miestami až ostro-tupá bolesť. Niekedy ma to doslova zobudí zo spánku. Bolia ma aj celé pľúca zo zadu chrbta. Nikdy som takéto problémy predtým nemala. Prosím poraďte mi čo mám robiť,respektíve čo je na to dobré. Postupovala som vždy podľa návodu,nie je možné že chlórdioxid ako plyn zostal v tých pľúcach? Prepáčte mi ,asi trepem kraviny,ale neviem si tú bolesť vysvetliť. Poradíte niekto? Respektíve ako sa dá po kúre vyplaviť MMS z organizmu? Veď nejaký tam predsa musí zostať či nie?
Prosím pomôžte.

Návštěvník

Re: Máte niekto podobnú skúsenosť?

Příspěvek od Návštěvník »

Moje laické vysvětlení: Představ si, že jsi na plicích měla nějaký problém o kterém jsi ani nevěděla. MMS iniciovalo imunitní systém a proto to bolí. Mě bolelo spoustu "starých ran". Doporučoval bych ještě s kůrou pokračovat, ono to zmizí.
Aktivní látka MMS oxid chloričitý (chlordioxid) se redukuje a vyplaví se ve formě soli.

Anonymovi.
Pokud zde chcete reagovat a udílet jakékoli rady, prosím, zaregistrujte se. V opačném případě budou Vaše příspěvky mazány, bez ohledu na obsah.

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Máte niekto podobnú skúsenosť?

Příspěvek od Aquarius1 »

Ano mám a velice podobné,myslím si že tělo bojuje tak bolí,sposta starších věcí na které jsem už zapoměl se ozvala a po čase vše v normálu.S těmi plícemi je to obdobné,ještě po nějaké době mě v nich také pěkně píchne.Zatím beru vitamín C a pak budu opět pokračovat.Myslím si že člověk musí vytrvat ;)

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Aquarius1
Zasloužilý člen

Bolesti dásní a zubů

Příspěvek od Aquarius1 »

Mám malinkou zkušenost ohledně zubů a dásní.Měl jsem docela pekelnou noc se zuby,občas mám i zánět dásní tak jsem ukuchtil MMS a vyplachoval.Bohužel bolest nejenže neustala ale velice narostla,je možné že kyselina citronová jako aktivátor má na zuby neblahý vliv a to i po naředění jak se udává v návodu,prostě si se sklovinou a dásněmi nerozumí.A teď něco mimo MMS pokud Vás budou bolet zuby či dásně tak mám odzkoušeno a za to dám i krk,stačí lžička cukru nejlépe krystalového rozpustit v ústech.Budete se divit jak dobře a rychle to zabere.Je to v naší rodině známo léta,jen že cukr je jaksi nevhodný k léčbě ale opravdu to funguje ;)

K čištění zubů se nedoporučuje MMS aktivovat.. a tím to asi bude. ;)

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
cimirek
Zasloužilý člen
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Re: Bolesti dásní a zubů

Příspěvek od cimirek »

Já mám opačnou zkušenost. Zánět dásně. Mezy zuby jsem inj. střík. aplikoval a vyplachoval ústa aktivovaným a zředěným MMS(2kapky do deci). Po třech dnech OK. Bez recidivy.
Manželku rozbolel zub-odlomená plomba. 1x vyplachování po dobu cca 10min. Druhý den OK. Bez recidivy aš do návštěvy zubaře (asi měsíc).

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

MMS kontra antibiotika

Příspěvek od martin11 »

...zdravím všechy...jelikož jsem byl u zrodu MMS zde od začátku, tak jsem také nějaké zkušenosti pozbíral. Myslím, že průběh "léčeb"...je u všech téměř totožný. Nějaké úlety se mohou vyskytnout, každý se musí pečlivě hlídat. MMS s přestávkami střídám, žádné velké dávky....spíše jen kondice...občas koupel vana, častěji koupel umyvadlo a jen nohy. Výplachy úst také občas....cca 1x týdně...prostě prevence....
...Dotaz...používat někdo MMS v kombinaci s antibiotikama...??....já jsem byl nucen asi před 3mi měsíci užívat dost silná antibiotika, problem byl u zubu...náhlý problem při amputaci....
...zajímal by mě pruběh kombinace antibiotik a MMS...
...a jen poznámka na okraj....před braním těch antibiotik jsem si udělak kůru vitamin C 2x denně 1000mg po dobu 3 dny....vše se srovnalo...t.j prujmové průvodní příznaky MMS....
....antibiotika jsem bral 7 dnů.....po 2 dnech stejmé příznaky jako MMS...tj.....rychlý běh na WC.....okamžitě jsem nasadil uhlí......polevilo to... nyní jsem na dávce 2x denně 3 kapky.......jak jsem psal....údržba.....višně v rumu jsou lepší léčivo.....hezký den všem martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
Socha

Ďakujem všetkým za odpovede.

Příspěvek od Socha »

Ďakujem Vám všetkým za odpovede lebo ma to vyľakalo. Ale prejavy som čakala,len nie také silné. Dúfam že na tomto fóre bude pribúdať čoraz viac spokojných užívateľov. Ešte raz vďaka a prajem všetkým pekné leto. Pa pa.

Richard

Příspěvek od Richard »

Musím říct že se zubama a MMS mám velmi dobrou zkušenost už jsem asi před 2 týdny umístil komentář. Dásně skoro úplně vyléčené (měl jsem jich skoro červené jak rajče). Rád bych se dotázal na koupel!! Jestli je nutné po 20 minutách ve vodě s MMS tělo pořádně opláchnout nebo ne?? Prosil bych o radu!

Aquarius1
Zasloužilý člen

Po lázni

Příspěvek od Aquarius1 »

No opláchnout tě to stejně donutí jelikož se po koupeli člověk strašně potí a i po opláchnutí je to stejné.Nejlepší je zababušit se do postele a vypotit se tam,člověk se i pěkně prospí a pak je jasné že opět sprcha ;)

Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

MMS a zánět zubu.

Příspěvek od Batles »

Musím se s vámi podělit o svoje zkušenosti se zánětem horního levého špičáku a MMS (vždy aktivované a ředěné).
26. července odpoledne mne začal velmi bolet zub a u kořene jsem cítil bolestivou bakulku. Musel jsem si vzít paralen, už to moc bolelo. Ihned jsem také nasadil MMS 3x po 2 hodinách 2 kapky.
Ráno jsem měl šíleně znetvořený obličej a na levé oko jsem neviděl, tak silný byl otok. Celá levá polovina od obočí přes líce a krk až ke klíční kosti obrovský otok a na spodní čelisti bakula velikosti půlky vlašského ořechu. Bylo to vážně strašný. Vyfotil jsem se mobilem a nikdo mne později nepoznal. Řídit jsem nemohl, tak jsem od rána do večera vzal 7x 2 kapky MMS a ráno bylo zlepšení o 50%.
Zvýšil jsem na tři kapky a po dvou dávkách na čtyři kapky každou 1,5 h. V 16 h odpoledne mě bylo velmi špatně a průjem jak sprcha každou hodinku. Tak skončil druhý den léčení.
Třetí den ráno zlepšení otoku i bolestivosti o 80%. Skoro neuvěřitelné! Bylo mi sice pořád špatně a průjem, ale od 14-ti hodin jsem vzal do večera 5x 4 kapky.
Čtvrtý den ráno tvář naprosto v pořádku, žádný otok. Od rána do večera každé 2 h. 4 kapky MMS.
Pátý den stejné dávkování, bylo ještě cítit nad zubem malé ložisko zánětu.
Šestý a sedmý den ze 4 na 5 kapek MMS.
Osmý den ložisko nad zubem zmizelo. Bral jsem 5x 5 kapek MMS.
Když už jsem byl tak rozjetý, pokračoval jsem dalších 6 dní s navyšováním až na 10 kapek MMS a pak jsem málem chcípnul, jak mi bylo zle, slabo a zima. Celkem jsem MMS tedy bral 14 dní.
Hned další den jsem začal brát vitamín C se šípky 4 gramy denně a oříšek kešu (germanium a selen pro bílé krvinky).
Dnes je třetí vitamínový den a jsem zcela v pořádku.
Bylo zajímavé, že mezi 5-ti až 9-ti kapkami jsem nepocítil žádné rozdíly. Až těch 10 mne skolilo.
Pro doplnění - je mi 58 let, kuřák, masař všeho druhu, poloinvalidní důchod kvůli borelioze.
Moje rada - pomaloučku, polehoučku s MMS a je vyhráno.
Mějte se všichni moc hezky. :D

ondraOK

dotaz

Příspěvek od ondraOK »

Již několi let mám alopecii totatlis.Dle léčitelů mám v těle plísně.Pomůže MMS?Díky

MMS proti plísním pomáhá. Začal bych velmi opatrně, kvůli reakci, a to zprvu koupelemi.

Bororo

rp

Příspěvek od Bororo »

Zdravím všetkých. Potreboval by som poradit. Od narodenia mám alergiu na roztoče , prejavuje sa to ekzémom. Tochto roku v januári sa mi podarilo chytit nejakým sposobom zlatého stafilokoka. Od vtedy som užil 4xantibiotika , nič nezabralo , koža vyzerá ako doškrabaný pancier. Lekári namňa len kukajú čo to mám . Pred mesiacom som začal s užívaním MMS, robím si aj kúpeľe a zatial nič moc. Prosím ak má niekdo podobnú skúsenosť napíšte. Vopred ďakujem , ešte chcem dodať , zistili mi velmi vysoké IGE

Bobik
Stálý člen

Re: rp

Příspěvek od Bobik »

Zkoušel si koloidní stříbro? Nevím jak je to s jeho kombinací s MMS - to ti asi někdo zde poradí. Je tu celá diskuze...

Vše je jedno.
Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“