Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Tomas

Re: MMS

Příspěvek od Tomas »

Navod jsem dostal k baleni od CZ MMS, je tam uvedeno davkováni
5 kapek 10 krát za den, ale výchází každých 2.5h to je pro mě nemožné dodržovat. Tak si myslím, že při braní je důležité nepřesáhnout oněch 50 kapek za den.

Snažím se tedy brát každých 6 hodin do 9 kapek MMS a pak na večer dát dvě po dvou hodinách - tedy vytvořit silnější dávku.

MMS zatím snáším bez nevolnosti silnější dávku než 9 kapek jsem nebral.

Ten "návod" je nesmysl! Takové "koňské dávky" se používají nanejvýš při intenzívním potírání rakoviny, boreliózy apod. V žádném případě se nedoporučuje překročit denní dávku 30 kapek!

Provozovatel CT MMS kompletně vykradl původní web a komerčně využívá mé překlady, aniž by se obtěžoval o nějaký kontakt s původním zadavatelem nebo se mnou. Jimovi neodvádí vůbec nic. Je to zlatokop...

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Průvodní jevy

Příspěvek od Palo »

Aquarius1 píše:I když jsem bral MMS naposledy předevčírem mám pořád průjem...
Co jsem vzal 6 kapek 4× po 30 minutách (čtvrtá dávka letěla ven), tak jsem "normálního stavu" dosáhl až za tři dny. Ovšem to nebyla běžná srajda, to byla celkem "obyčejná" voda :D ...jen pro info...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Tomas

Re: MMS zkušenost

Příspěvek od Tomas »

v sobotu jsem bral 15 kapek a pak po hodine dalších 15 kapek. MMS jsem poměrně dobře a bez problémů snášel, ale taková dávka je příliš silná. Způsobil jsem si silné žaludeční problémy, bolest břicha a prujem. Po živočišném uhlí a následně šumivého multivitamínu 1/2 tablety 2x denně(v prodeji v každé Penny) jsem se do neděle problémů zbavil.

Moje zkušenost je, že šumivý multivitamín mi pomohl, jenom uhlí by to nezvládlo

Po MMS lépe spím, co se mi nezlepšilo jsou nosní dutiny, kde mám zánět a zduřené nosní sliznice. Zkouším koupele, ale žádnou změnu nepozoruji.

Vidím, že absolutně nemá smysl tady cokoli psát. Stejně to nikdo nečte...
Příště zkuste 20 kapek, možná to půjde i horem...

anonym

MMS a antibiotika

Příspěvek od anonym »

Ahoj!! Daji se brat antibiotika a MMS zaroven?
Diiiky!

Tomas

Re: antibiotika a MMS

Příspěvek od Tomas »

anonym píše:Ahoj!! Daji se brat antibiotika a MMS zaroven?
Diiiky!
Kombinovat dvě různé léčby není dobré. Antibiotika potřebují imunitní systém, "udajně" MMS má posilovat imunitní system, ale jejich kombinace může být nebezpečná. Nebo průběh takovéto kombinované léčby může lékaře mást - jsou to přece jenom lidé.
Navíc existuje mnoho typu antibiotik, každé je trošku jiné.

Takže
ROZHODNĚ TO NEDĚLEJTE

Antibiotika jsou plísně. MMS likviduje viry, bakterie a plísně. Jinak řečeno, MMS bude antibiotika (přednostně) potírat, a na to, aby dělal práci odlehčující imunitní systém, už nezbude.

MMS nic neléčí, je to jen minerální doplněk; braní MMS tedy NENÍ "léčba". O léčbu se VŽDY stará výhradně a jen náš imunitní systém, bez ohledu na to, jaké pomocné preparáty používáme.

Jíte rád dort, a přikusujete k tomu kyselou okurku? ;)

Bororo

rp

Příspěvek od Bororo »

Takže já sa snažím MMS-kom vyliečit zlatého stafylokoka na koži. Normálne som začínal od 4 kvapiek , každý deň som zvyšoval až do 15 kvapiek a nič mi nie je. beriem 15 asi 3 dni a po tých 3 dňoch som začal vracať a mal som hroznú hnačku , tak som klesol na 14 nic sa nezmenilo , tak teda 13 , tu už nevoľnosti skončili. Beriem asi 3 dňi 13 a zvyšujem na 14 a ďalší deň na 15. Beriem 15 jeden deň a znova vracanie a hnačky, tak teda idem na 14 stále rovnako a znova až na 13tich klud. Počul som že účinnejšie je brať malé dávky častejšie. Čo si myslíte?

Ella
Nový člen

Re: rp

Příspěvek od Ella »

To si počul asi tu, nie? Když se to tady opakuje horem dolem.. Někdy mám pochybnosti, zda má cenu vůbec sem něco překládat, když pak někteří volí raději průjmy a zvracení a nevolnosti při megadávkách..

... nehledě na to, že pokud mám něco "na koži", půjdu na to především koupelemi.

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Re: rp

Příspěvek od Aquarius1 »

Bororo píše: Počul som že účinnejšie je brať malé dávky častejšie. Čo si myslíte?
Podle mne ano,menší dávky= menší potíže či vůbec žádné.To si musí každý sám vyzkoušet,každý jsme jiný jak váhově tak věkem či potížemi.Po ukončení očisty organismu Vám bude pravděpodobně dost divně,únava,pocit nevyspání a totálního vyčerpání.To je tím jak se naše tělo snaží napravit škody vzniklé různými nemocemi a bakteriemi které MMS zlikvidovalo,chce to vitamín C a hodně pít čistou vodu asi dochází k vyplavování různých věcí co MMS zlikviduje.Toť vše ;)

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Jardá, Gewo, Berky, Rival

Příspěvek od NAVAR »

Přesně jak napsal Jarda i negativní zkušenost a případný průšvih je potřeba brát v potaz:

Vážení přátelé a spolubojovníci. Musím vám sdělit na přání kamaráda z fora, aby jste byli obezřetní, zvláště při poruchách obranyschopnosti organismu. Ten můj kamarád začal po mnoha prodělaných virozách a jiných peripetiích brát mms. Skončil však na 4 kapkách a začal krvácet. A krvácel hodně a dlouho, až skončil ve vážném stavu ve špitále. Vzhledem k tomu, že se dosud souvislosti nepotvrdily ani nevyvrátily, buďmež opatrní.Já sám jsem příznivcem a sám to do sebe začnu lít, ovšem možná, opravdu jen možná budou potíže, při nichž bude nevhodné požívat tuto blahodárnost.
Kamarád, jenž sám uzná za vhodné zveřejnění sám sebe vč chorobopisných podrobností sám nevěří souvislosti, ale čert nikdy nespí. Jinak afty mu zmizely po 2 dnech.Přeji mu tedy brzké uzdravení a hodně destiček v krvi, co mu tak chybí.

Tudíž věřím ve velmi dobrou účinnost některých látek jako léku ale ne již zázračnému všeléku. Kolikrát špatná diagnóza a špatně (nevhodně) podaný lék může stav pacienta zhoršit. I na to je dobré poukázat, neboť mezi zásady správných experimentátorů by mělo patřit to že si nelžou do kapsy. Nazývat věci pravými jmény a nestydět se za něco co mělo vyjít a nevyšlo. Možná by jste se divili co lhářů a upravovačů výsledků je v „akademických kruzích“ když dělají výzkum za a pro peníze.
Správný byl i dotaz co se děje s chlórem jak napsal Berky. Tady i naprosto souhlasím s tím že střevní mikroflora je základ imunitnho systému. Kdo nemá slepé střevo coby imunitní rezervu střevní mikroflory a trpí angínami či problémy se srdcem mu dá jistě za pravdu. Třeba leccos osvětlí ve spojení s příspěvkem od Rivala (Mechanismy okysličování oxidy chlóru) a metabolickou mapou co dávám do přílohy.
Tato moje reakci vznikla z toho že chci MMS vyzkoušet ale nejdřív chci být pokud možno co nejlépe informován a zvážit případná rizika.

Děkuji všem a přeji hezký den
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
jvj56
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Rozlišení

Příspěvek od jvj56 »

Pro NAVAR:nemůžeš to dát v lepším rozlišení (sigma_metabolic_pathways.pdf) ?
Předem dík

NAVAR
Zasloužilý člen
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: Rozlišení

Příspěvek od NAVAR »

jvj56 píše:Pro NAVAR:nemůžeš to dát v lepším rozlišení (sigma_metabolic_pathways.pdf) ?
Předem dík
To rozlišení je O.K. akorát se mi některé části asi tlučou s acrobat readerem a jsou ostré jenom chvilku při změně velikosti. Zkus se kouknout na: http://www.sigmaaldrich.com/etc/mediali ... _02_07.pdf

Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
jvj56
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Re: Rozlišení

Příspěvek od jvj56 »

DÍKY TO JE ONO :good:

Janaj

závislost

Příspěvek od Janaj »

Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat, zda si na MMS nemohu vytvořit závislost. ok, podpoří to imunitu, vše mi to uzdraví, ale když to zase přestanu brát, tak se mi může všechno vrátit, ne? A brát něco do konce života, to přece nejde! Prosím pište své zkušenosti, děkuju moc

Janaj

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: závislost

Příspěvek od martin11 »

....dobrá otázka....ale na čem není člověk závislý...osobně to vidím tak.....MMS je tak hnusný, že na něm závislost vzniknout nemůže....tělo si o to...jako třeba o sex... :jump: neřekne....MMS-kem tělu pomáháme....hezký den martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
Richard

Příspěvek od Richard »

Vážení pochybovači!
Doporučuji pořádně si přečíst knihu p. Humbleho!!Píše tam o chlorované vodě, že může při delším uživání způsobit rakovinu tlustého střeva atd. Nicméně pokud jste ji někdo četl tak Humble zakazuje používání samotného MMS tzn., že vždy ho je třeba aktivovat kys. citronovou, nebrát ho bez používání kys.citronové. Jinak jsem se o tom bavil s jedním lékařem, kt. toto pravděpodobně vyzkouší na některých pacientech, protože podle chem. rozborů by chlordioxid (pozor ne!! - samostatný chlor!!) mohl být prospěšný, protože i tělo si ho v menších dávkách vytváří samo. O tom psal i Humble.

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“