Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Všeobecná diskuze
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
závyslost-janaj
souhlasím s martinem a asi nebudeme samy s tím odporem, zřejmě si ještě mms nebral a budeš rád a až ho nebudeš muset brát. Zdá se mi že stačí ho brát 2-3 dny a čtvrtý den si říkám-nevemu, spíš si vypěstuješ k němu odpor, kecám nepěstuješ, to příjde samo.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
závyslost-janaj
Na závislost na MMS by člověk musel být nejspíše masochista
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Závislost
Ne na všechno co je hnusný nemůže vzniknout závislost.
Alkohol, káva a cigarety taky nejsou zpočátku žádná lahůdka. To snad zpočátku nemůže nikomu ani chutnat.
Alkohol, káva a cigarety taky nejsou zpočátku žádná lahůdka. To snad zpočátku nemůže nikomu ani chutnat.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
spíš naopak
Já souhlasím: odpor k MMS se dostaví okamžitě nebo nejpozději po druhém čuchnutí si. Spíš si myslím, že je to naopak - že MMS pomáhá od závislostí! Spousta lidí tu psalo, že ztratilo potřebu zapálit si. Já osobně protože dělám v baru, jsem si občas nějakou tu sklenku alko dala. Při braní MMS mě ale chuť přešla, naopak jsem měla k alkoholu odpor a chlupy se mi zježily jen jsem si dala na špičku jazyka. Během pauzy, kdy jsem MMS nebrala asi měsíc, jsem se opět mohla sem tam napít, ale s tím MMS se to nesnese - což je pozitivní:-)
- Batles
- Zasloužilý člen
- Dal: 284 poděkování
- Dostal: 709 poděkování
Ahoj Berky, co se týče žaludečních vředů, mám jednu zkušenost. Bral jsem MMS kvůli obrovskému zánětu zubu a asi tak po 8-10-ti dnech jsem si všimnul, že mne už vůbec neřeže v žaludku po jakémkoli jídle, či černé kávě. Mile mne to překvapilo, protože jsem se někdy bolestí kroutil. Jestli za to mohly vředy nevím, protože jsem s tím u doktora nebyl, ale už jsem o tom fakt uvažoval, bylo to měsíc od měsíce horší a horší. Jsem opravdu moc zvědav, jak dlouho mi bude dobře. Teď je to asi tak necelé dva týdny.
Měj se hezky a pevné zdraví.
Batles
Měj se hezky a pevné zdraví.
Batles
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: závislost
MMS pomůže imunitnímu systému, nic víc. Jestli si ovšem střádáte na různé choroby mizernou životosprávou, kterou nehodláte měnit, brzy budete zase tam, kde jste byla předtím.Janaj píše:Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat, zda si na MMS nemohu vytvořit závislost. ok, podpoří to imunitu, vše mi to uzdraví, ale když to zase přestanu brát, tak se mi může všechno vrátit, ne? A brát něco do konce života, to přece nejde! Prosím pište své zkušenosti, děkuju moc
Janaj
Někteří lidé si sbírají na průšvih po celý život, a pak chtějí být najednou zdraví... když taková pochodující sbírka dlouho hýčkaných a lékaři rozmazlovaných chorob začne s MMS, může být Herx-reakce velmi nepříjemná. Je to daň za předchozí nedbalost a poctivé polykání farma-bonbónků. Kupodivu se to stává především lidem s chemickým vzděláním. Ti stále ještě věří na kouzla z laboratoře. Než pochopí, že JEDINÉ, co je může uzdravit je jejich imunitní systém, bývá už značně pozdě.
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
berky píše:Knihu jsem četl. Zmínku o tom, že by si tělo samo dělalo ClO2 si nevybavuji. Spíš se jedná o kyselinu chlornou, ne? I ta je ovšem zanedbatelná v porovnání s peroxidy a radikály.
Stále mi nikdo nebyl schopen napsat jak se může z ClO2 v těle udělat kuchyňská sůl. Kde se bere ten sodík pro reakci? To, že někdo napíše v nějaké knize, že odpadním produktem je sůl je sice fajn, ale chtělo by to něčím podložit. Ty reakce zmiňované v knize jsou jak odpovědi politiků - nabubřelé a na ho...
To nepopírá desinfekční účinky ClO2. Ty jsou skutečně obrovské. Co selektivita - dělal někdo laboratorní testy na různých kulturách (samozřejmě i těch žádoucích)? Já ne, ale vím, jak jsou "selektivní" ostatní oxidační činidla.
Ještě dotaz: bral někdo s žaludečními vředy MMS? Dost mě to zajímá. Já s tím zkušenost mám a moc fajn to nebylo...
Pochybovač s nemilou zkušeností
Ahoj,
však proto jsem sem dal odkaz na tu mapu metabolismu těla ať si každý udělá úsudek sám. Jenomže to by asi chtělo vytisknout ji na formát A0, vzít si k tomu knihu od Humble a zamyslet se.
A nebo si říct rovnou že ládovat do se jakýkoliv kyselý roztok v případě žaludečních vředů znamená riziko a nebo ten vřed vyloženě na MMS čekal .
Každopádně tělo musí chlór někde zjískávat. V žaludku je přeci kys. chlorná, nebo chlorovodíková co já vím, tuším že v koncentraci 4%.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Selektivita MMS
Pro mě MMS rozhodně selektivní je. Přesvědčil jsem se o tom při mé "Turbo Kláře" (6 akt. kapek po 30 minutách), kdy jsem si opravdu hezky "provětral" svá střeva. Poté, co se mi kultury ve střevech obnovily a co dál užívám MMS, nesleduji žádný další, podobný střevní problém.berky píše:Co selektivita - dělal někdo laboratorní testy na různých kulturách (samozřejmě i těch žádoucích)? Já ne, ale vím, jak jsou "selektivní" ostatní oxidační činidla.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
berky
vřed mám zčerstva zjištěný ale nedělalo mi to nic ani před tím ani pak. Asi nebudu typický s reakcí-beru 4 kapky 3x 4x denně, občas mi to zakroutí žaludkem ale myslím si že to jsou spíš sranda reakce vůči reakcím některých ostatních.
Habana: MMS a koloidní stříbro
Habano, četl jsem tvoje přízpěvky na diskuzi Koloidní stříbro. Máš zkušenost i s MMS. Co hodnotíš jako vhodnější užívat?
Vše je jedno.
- Kazalin
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, přelouskal jsem celou diskuzi a mám smíšené pocity, hlavně z pár posledních reakcí. Tím myslím závody v prolévání se desinfekcí, kdo "dá víc kapek". Z mých několikaletých zkušeností s koncentrovanými "po kapkách" užívanými produkty (či doplňky stravy, nazvěme to tak nějak ) platí zásada: začít od jedné, 3x denně a končit na max. 9, s týdenní přestávkou po 3 týdenním užívání. Po přestávce začínat opět na min. dávce a pomalu zvyšovat. Mám několik osvědčených bylinných a minerálních koncentrátů a macerátů.
Ani se nedivím, že si mnozí stěžují na průjem, jelikož pokud na lačno požije člověk sklenici vlažné vody, s kávovou lžičkou kuchyňské soli NaCl a vymačkanou půlkou citronu, stane se to, že střeva začnou "makat" a NaCl či jiný chlorid na sebe začne vázat veškeré toxiny ze stěn střev... pak se opravdu jedná o sifonový efekt
Předpokládám, že stejná formule MMS nevyvolá efekt jiný.
Pokud někdo touží po dokonalém průplachu střev, doporučuji tuto kůru:
Na lačno 1/2 l vlažné vody, do ní vmísit kávovou lžičku kuchyňské soli nebo raději 1/2 kávové lžičky Kalii chloridu KCl (KCL) a doplnit vymačkaným citronem, raději grepem. Efekt se dostaví do 20 min. nejpozději. Mám několikrát odzkoušeno a vypozorováno.
Zkušenosti: dostaví se sifonový efekt, nastane zimnice a těžká únava, poopicové stavy, taková hodně špatná kocovina. Raději tedy provádět na víkend, ne v pracovním týdnu. V neděli večer je člověk jako rybička.
(Zmíněný roztok vody a KCl se dávál prasatům na vyčištění střev před porážkou, ale to budou vědět spíše živočicháři.)
Vrátím se k MMS. Dlouho jsem na U Pramene nebyl, volnou energii jsem na moment vypustil ze středu zájmu a věnoval se duchovním tématům, ale tyto dvě a více vecí se nevylučují, právě naopak, vše souvisí se vším.
Zabrousil jsem sem proto, že jsem se rozhodl vyměnit můj starý Zapper za nový, s plynulým přechodem spektra frekvencí a ejhle- ono nové (pro mě nové) MMS.
Samozřejmě MMS vyzkouším, ač vím, že bude "násilnější" než Zapper.
I ten jsem užíval pravidelně s nutnou přestávkou. Ale o Zapperu jsou tu nejméně dvě vlákna, proto nebudu plevelit.
A nakonec pointa, proč jsem se sháněl po novém Zapperu: u kamaráda jsme s několika dalšími vyklízeli starou půdu, kde bývalí majitelé chovali králíky a slepice a jinou havěť.. megahnus, promočená stará sláma, uschlé výkaly od koček a potkanů... do dvou dnů všeci zkolabovali a skončili na antibiotikách a v horečkách. Já ne, protože jsem si hned večer po brigádě udělal 3x8 min. Zapperu. Tak nějak tuším, že MMS bude stejně dobré/ý. Nemluvě o tom, že za nový typ zapperu chtějí kolem 10litrů :-/
Ani se nedivím, že si mnozí stěžují na průjem, jelikož pokud na lačno požije člověk sklenici vlažné vody, s kávovou lžičkou kuchyňské soli NaCl a vymačkanou půlkou citronu, stane se to, že střeva začnou "makat" a NaCl či jiný chlorid na sebe začne vázat veškeré toxiny ze stěn střev... pak se opravdu jedná o sifonový efekt
Předpokládám, že stejná formule MMS nevyvolá efekt jiný.
Pokud někdo touží po dokonalém průplachu střev, doporučuji tuto kůru:
Na lačno 1/2 l vlažné vody, do ní vmísit kávovou lžičku kuchyňské soli nebo raději 1/2 kávové lžičky Kalii chloridu KCl (KCL) a doplnit vymačkaným citronem, raději grepem. Efekt se dostaví do 20 min. nejpozději. Mám několikrát odzkoušeno a vypozorováno.
Zkušenosti: dostaví se sifonový efekt, nastane zimnice a těžká únava, poopicové stavy, taková hodně špatná kocovina. Raději tedy provádět na víkend, ne v pracovním týdnu. V neděli večer je člověk jako rybička.
(Zmíněný roztok vody a KCl se dávál prasatům na vyčištění střev před porážkou, ale to budou vědět spíše živočicháři.)
Vrátím se k MMS. Dlouho jsem na U Pramene nebyl, volnou energii jsem na moment vypustil ze středu zájmu a věnoval se duchovním tématům, ale tyto dvě a více vecí se nevylučují, právě naopak, vše souvisí se vším.
Zabrousil jsem sem proto, že jsem se rozhodl vyměnit můj starý Zapper za nový, s plynulým přechodem spektra frekvencí a ejhle- ono nové (pro mě nové) MMS.
Samozřejmě MMS vyzkouším, ač vím, že bude "násilnější" než Zapper.
I ten jsem užíval pravidelně s nutnou přestávkou. Ale o Zapperu jsou tu nejméně dvě vlákna, proto nebudu plevelit.
A nakonec pointa, proč jsem se sháněl po novém Zapperu: u kamaráda jsme s několika dalšími vyklízeli starou půdu, kde bývalí majitelé chovali králíky a slepice a jinou havěť.. megahnus, promočená stará sláma, uschlé výkaly od koček a potkanů... do dvou dnů všeci zkolabovali a skončili na antibiotikách a v horečkách. Já ne, protože jsem si hned večer po brigádě udělal 3x8 min. Zapperu. Tak nějak tuším, že MMS bude stejně dobré/ý. Nemluvě o tom, že za nový typ zapperu chtějí kolem 10litrů :-/
Hledám, zkoumám,poznávám.
Ahoj ja uz mam MMSko doma a tak nejak som cakal na prvu chripku/nadchu kym ho vyskusam aby som mohol otestovat ako je najlepsie ho brat. Teraz sa uz chripka dostavila ale niesom si isty vyrobou aktivatoru.
Viem ze je tu par stran dozadu popisane ze treba pouzit destilovanu vodu/ pr. filtrovanu (mam kys. v prasku) ale mna zaujima ci moze byt z vodovodu (tam je predsa filtrovana nie? ) pripadne prevarena voda a ako to moze ovplyvnit konecny vysledok.
V knihe som o tom nic nenasiel.
Vopred dik za odpved
Viem ze je tu par stran dozadu popisane ze treba pouzit destilovanu vodu/ pr. filtrovanu (mam kys. v prasku) ale mna zaujima ci moze byt z vodovodu (tam je predsa filtrovana nie? ) pripadne prevarena voda a ako to moze ovplyvnit konecny vysledok.
V knihe som o tom nic nenasiel.
Vopred dik za odpved
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Voda na aktivátor
Čau, destilka je ideální, avšak dle mého názoru stačí převařená a odstátá voda...June píše:Ahoj ja uz mam MMSko doma a tak nejak som cakal na prvu chripku/nadchu kym ho vyskusam aby som mohol otestovat ako je najlepsie ho brat. Teraz sa uz chripka dostavila ale niesom si isty vyrobou aktivatoru...
U Tvého problému bych osobně začal na jedné kapce a po dvou hodinách navyšoval po jedné do chvíle, když ucítíš, že se něco začíná dít, pak pokračovat stejnými kapkami a jak se to uklidní zas dat více. Na běžnou chřipku by mělo stačit řekněme 6 kapek, možná to dát dvakrát a druhý den bys měl být fit
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.