jarda ovčák svitavy píše:Ahoj palo. Máš zkušenosti s mms a otevřenou ránou???Mě jeden léčitel dal mastičku, ale ta tak šíleně pálí, že se to nedá vydržet. A to nejsem cimprlich a bolest mi nikdy nečinila potíže. Myslím, že k výrobě masti použil vitriol nebo louh kravský. Proto se ptám na účinky na ránu, páč klouček je imrvére dobytej jak Berlín. Díky za info.
Čau, s MMS a ránou mám zkušenosti jen jako koupel, tedy ne MMS přímo na ránu. U mě je problém v tom, že klasické strupy jsem měl naposledy jako mládě, tak 20 let zpět. Místo toho se mi po krvácení, které trvá víc jak několik hodin (krev chvíli teče, chvíli neteče) udělá jakási blána, což tak nějak nechápu. Asi metamorfuju do ufóna...
Nebál bych se aktivované MMS dát na nějakou gázu a přiložit na ránu. řekl bych, že to pálit nebude, ale ruku do ohně bych za to nedal. Jde o to to vyzkoušet (na sobě, že jo)... Tehdy mě to nenapadlo... No a výsledky z vany? Před nějakou dobou jsem tu dával fota, jsou na této stránce:
http://upramene.cz/forum/viewtopic.php? ... &start=150
Osobně bych řekl, že po koupeli s MMS s bez jsou v podstatě na oko stejné výsledky, jen s lehce větším desinfekčním efektem při MMS. No máme tu v Brně chlorovanou a tvrdou vodu, tak otázka, jestli s vodou ze studny by to bylo podobné...
Pokud by to někdo zkoušel, nebyl bych proti - stejně půjde "jen" o desinfekci rány... Pokud je to spáleniště, pak mám pocit, že se dává MMS neaktivované a do minuty důkladně omýt vodou.
Když se moje žena nedávno připekla na Pálavě a já jí řekl o MMS, tak začala zuřit "Jasně MMS všechno léčí, MMS je zázrak, jsi normální?"
Tak asi tak...