Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
wer

dávkování a málo omílané věci

Příspěvek od wer »

Chci se zeptat..moc se tady nerozebíralo, jak do sebe dostat vetší dávku vit.C umělé C mi přijde nevhodné ikdyž se bere po 12h. po dávce MMS.
Beru vymačkaný citron, máte někdo lepší návrh?
Za další nikde moc nejsou rozepsané dávky, jsou různé možnosti jak často to brát, ale moc jich tu není.
Pak mám dotaz jak kloktat MMs pro zlepšení zubů a dásní když mám plomby..?Jak dlouho jak často a jestli se to s tím olovem nehádá..?

1/ Nejlépe polknutím...
2/ Vymačkaný citron je kyselý, ale abyste získal potřebné množství vit. C, musel byste si vymačkat denně tak 1 1/2 kila..
3/ MMS se v těle rozloží po dvou hodinách (2 hodinách) Po třech hodinách tedy už mezi MMS a vit. C nemůže dojít k žádné vzájemné neutralizaci.
4/ Dávkování je INDIVIDUÁLNÍ. Neměly by se překračovat doporučené dávky, ale v nutných případech nejsou stanoveny žádné hranice - rozhodující je odezva organizmu každého individua.
5/ Kloktat podle návodu. Reakce s plombami je zanedbatelná.

(Stačí to takto, nebo to tady mám pro jistotu omlít desetkrát po sobě?)

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Re: dávkování a málo omílané věci

Příspěvek od Aquarius1 »

No s tím vitamínem C ,i když ho budeš brát třeba na kila tělo si vezme jen tolik kolik samo potřebuje ostatní půjde stejně ven (krásnej průjem nebo se pěkně osypeš).A s tím kloktáním,kloktal jsem tedy vyplachoval dvakrát denně,ráno i večer po čištění zubů a to vždy tři aktivované kapky MMS rozředěné ve velikém kelímku obyčejnou vodou,akorát jsem cítil v ústech kovovou příchuť jinak nic a to mám celý vršek v kovu(památka na havárku na kole).No a jak dlouho?to jsem nestopoval,prostě do vypotřebování obsahu kelímku.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
marlenka

Příspěvek od marlenka »

Čo sa týka toho vit.C,tak najlepší čo mám vyskúšaný je podľa mňa Ester C. Je to askorbát vápenatý a je omnoho účinnejší ako bežný vit.C.Ja osobne užívam týždeň MMS a týždeň mám pauzu na vit.C, ktorý si dávam že ráno jednu tabletu,večer jednu tabletu. Osobne nie som za vitamíny s postupným uvoľňovaním nakoľko v tých je ešte väčší sajrajt ako v normálnom vit.C. Čistý vit.C je bez oxidov,fosfátov,síranov,lepku,gluténu, proste napr. napísané na krabičke čisto v zložení len askorbát vápenatý alebo kys. askorbová. Mnohí u nás na Slovensku vychvaľujú vit.C od firmy Jamieson, ten má aj 1000mg gramáže,ale mňa ten strašne preháňal.
Vitamín C užívam vo vyšších dávkach už dva roky, nakoľko je to veľmi potrebné z hľadiska chorôb a voľných radikálov. Verte že Linus Pauling ako používateľ ktorý odporúčal vysoké dávky vit.C zistil že pri užívaní piatich gramov denne sa z organizmu do moča vyplaví minimálne množstvo.On sám na sebe zistil že pri tejto dávke vyplaví najviac 200mg ostatné je plne využité organizmom. Je pavda že C-éčko niekedy spôsobí hnačku,ale mne sa to stane len keď preženiem dávku nad 5 gramov. Pekný zvyšok leta praje marlenka.

felda
Zasloužilý člen
Dal: 94 poděkování
Dostal: 175 poděkování

mms do očí

Příspěvek od felda »

no tak jsem to tady prohlížel - holka má problém s hnisáním oka -bere na to kapky , pořád kape- cca druhý rok, zmírní to, zesílí to a pořád přetrvává...
Myslím si , že by to nebyl pro MMS problém , jen si nejsem jist jakou dávku....
byl bych asi velni opatrný - začalbych 1/5 kapkami naředěné po aktivaci destil. vodou(mám nemocniční) tak cca 20ml a vykapávat po dvou hod?
máte někdo doporučení nebo odzkoušeno ? -felda

felda
felda
Zasloužilý člen
Dal: 94 poděkování
Dostal: 175 poděkování

MMS na dovolené

Příspěvek od felda »

tak jsem léčil -já ne -MMS -bolavý zub 3/15+ malý paňák vody na kloktání-bolavou stoličku- zřejmě poč. zánět - kloktáno cca 5x , k zubaři jsme nemuseli , MMS byl vzat mojí ženou na milost
dále čuba vykousáno mezi prsty na zadní pacce a ž do masa - zakapáváno 3/15 říznuto paňákem vody kapátkem tři dny , pes OK , zahojeno
zapálený a 2x stržený puchýř -3/15 zakapáno (naředěno vodou) 3x - druhý den už chodila s ponožkou, třetí o ničem nevěděla - prostě super
škrábanec cca 7cm na boku od jakési trnité rostliny v csardě -krásně se podebírající - ještě večer napatlán mojí obvyklou konstelací , ráno v poho bez zapálení, zastrupovaný a na pohmat bez bolesti
z mengele budu asi dr. bolíto

felda
Bororo

rp

Příspěvek od Bororo »

MARLENKA ,Ešte som chcel vediet tych 12 kvapiek MMS beres kolko krat denne alebo v akych davkach?vdaka Boris

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: mms do očí

Příspěvek od poota »

felda píše:no tak jsem to tady prohlížel - holka má problém s hnisáním oka -bere na to kapky , pořád kape- cca druhý rok, zmírní to, zesílí to a pořád přetrvává... -felda
Je to trochu mimo, ale můžeš zkusit mrtvou vodu, stříkat do oka, může být i zavřené, nejlépe rozprašovačem. Mám vyzkoušeno, že to pomůže během pár dní i tam, kde Ophtalmoseptonex selhává - poota

marlenka

Příspěvek od marlenka »

Boris.
Ja beriem 12 kvapiek ráno, 6 kvapiek na obed a 12 kvapiek večer.
Zdraví ťa marlenka.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Již týden užívám mms v malých dávkách, jak jsem o tom psal zde: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... &start=315 po zkušenostech s "kapanými doplňky". Jelikož jsem doposud bez jakýchkoliv potíží, mms mám jen jako prevenci, či odbourání skrytých věcí, nezaznamenal jsem při braní mms jakýkoliv změnu, jak zdrav. stavu, průjmu, nálady... atd
Průběh v pohodě, asi dle přísloví "méně a pravidelně znamená více".
Pachuť a pach chloru mi nevadí, dlouhá léta jsem závodně plaval a hrál vodní polo, tedy jsem z bazenu zvyklý.
Pár kapek mms ve vodě není téměř postřehnutelných, pil jsem mnohem drastičtější a smradlavější dryjáky.
Tedy na závěr: dobré, z mé strany doporučuji :)

Kazalin
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kazalin »

Pardon, nenalogoval jsem se..
(asi z mála diskuzí, kde jde odeslat příspěvek jako anonym :D )
Již týden užívám mms v malých dávkách, jak jsem o tom psal zde: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... &start=315 po zkušenostech s "kapanými doplňky". Jelikož jsem doposud bez jakýchkoliv potíží, mms mám jen jako prevenci, či odbourání skrytých věcí, nezaznamenal jsem při braní mms jakýkoliv změnu, jak zdrav. stavu, průjmu, nálady... atd
Průběh v pohodě, asi dle přísloví "méně a pravidelně znamená více".
Pachuť a pach chloru mi nevadí, dlouhá léta jsem závodně plaval a hrál vodní polo, tedy jsem z bazenu zvyklý.
Pár kapek mms ve vodě není téměř postřehnutelných, pil jsem mnohem drastičtější a smradlavější dryjáky.
Tedy na závěr: dobré, z mé strany doporučuji

Hledám, zkoumám,poznávám.
Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

technická

Příspěvek od Merlin »

Žádám všechny anonymy, aby se přihlásili za řádné členy. Trvá to 2 minuty!
Bylo by mi líto, kdybych vaše příspěvky musel mazat... ale sami víte, jak je to s "výjimkami".

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
mary
Nový člen

akné

Příspěvek od mary »

Nemáte někdo zkušenosti s léčbou akné pomocí MMS? Nějak jsem v tomto ohledu zatím nezaznamenala žádoucí efekt.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: akné

Příspěvek od Palo »

V mém případě vnitřní užívání snížilo akné na obličeji o 90 %. Nevím ale, jestli je to jen můj případ. Dával jsem často i 20 kapek...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
jr
Nový člen

Vitamín C

Příspěvek od jr »

marlenka píše:Čo sa týka toho vit.C,tak najlepší čo mám vyskúšaný je podľa mňa Ester C. Je to askorbát vápenatý ...
Marlenka, prosím ťa, kde kupuješ Ester C - hľadala som na internete, ale našla som ho len ako súčasť iných preparátov. Zháňam čo najčistejší vit.C, resp. askorbát. Dík za odpoveď.

Bororo
Nový člen
Dostal: 1 poděkování

rp

Příspěvek od Bororo »

Ahoj vsetci. Chcem sa opýtať. Já beriem MMS 3kvapky , každé 2 hodiny , 8x za deň. Teraz mam týždeň pauzu pro vit. C . Blíži sa škola a cez školu MMS každé dve hodiny nebudem moct brat , preto sa chcem opytat ako inak by som mohol rozlozit tie dávky aby to malo rovnaký učinok ako cez prazdniny :?: Vopred dakujem , Boris

;) a šlo to, že?

Musíš zkoušet. Třeba 4 kapky co 4 hodiny, když budeš ve škole. To se dá.
Co likviduješ?

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“