zkoušeli jsme 10 cm stěnu z mýdlobetonu 1:3 (1kg na 200L) a vydrželo to tlak bez průsaků vody přes 2 atm.
H.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ahojky, zadé si do vyhledávače dětské domovy a najdi si nejbližší k vámjarda ovčák svitavy píše:Potřebuju kontakt na někoho, kdo se zabývá samaritánskou činností. Nějaká charita či tak něco. Mám po dětech, nevděčných dětech mnoho hraček. Mnohé nerozbalené v původních obalech.... lego, letecké modely, bionicle, stars wars, a mnoho jiných.....modely aut, letadel i lodí. je toho plný kufr od většího auta. Cca 100kg.Možná víc. Pomozete mi sehnat někoho, kdo by to dokázal poskytnout potřebným.Vše je nové, nebo jako nové bez známek použití či opotřebování.
stačí mi tel či mail.
Jaroušku, chlape drahá. Víš co zkus....jarda ovčák svitavy píše:Počkaj, počkaj, to je oda pro mé slechy..... jen eště, co takhle mýdloomátka, to by mne tedy také zajímalo. Cementem šetřit nebudu, ve stavebninách toho mají hromady..... Zkusil jsem totiž nějakou chemii od bayeru a žádný výsledek. Dělal to jejich firmou certifikovaný mistr. takže chyba se nepřipouští. Už nechci chémii. Ten mazlák se mi líbí. Však jsme se ho na vojně nažrali........
Klidně ti trochu odlehčím starosti, pokus bys měl zájem... Stačí mi mailnout a domluvíme se...jarda ovčák svitavy píše:Mám po dětech, nevděčných dětech mnoho hraček. Mnohé nerozbalené v původních obalech.... lego, letecké modely, bionicle, stars wars, a mnoho jiných.....modely aut, letadel i lodí...
Zajímávý věci, toto sem eště nikde neviděljarda ovčák svitavy píše:Palo, napiš mi, určitě se domluvíme. Ve třech sirotčincích jsem dostal košem.....
Potřebuju poradit, jak by jste vyrobili tento nástroj. Potřebuju nutně.
Je to zvukový úlet. Zřejmě to bude ocel. Bojím se bronzu. Co myslíte?
Koupit se to na celém světě nedá. Jinak bych neotravoval.
Anonymous píše:Zajímávý věci, toto sem eště nikde neviděljarda ovčák svitavy píše:Palo, napiš mi, určitě se domluvíme. Ve třech sirotčincích jsem dostal košem.....
Potřebuju poradit, jak by jste vyrobili tento nástroj. Potřebuju nutně.
Koupit se to na celém světě nedá. Jinak bych neotravoval.![]()
Někde sem zahkíd město Hamburk a adresu vote.dantebucci.com
H.v.
Můj názor:jarda ovčák svitavy píše: Potřebuju poradit, jak by jste vyrobili tento nástroj. Potřebuju nutně.
Koupit se to na celém světě nedá. Jinak bych neotravoval.
Ještě k tomu mýdlu.jarda ovčák svitavy píše:Počkaj, počkaj, to je oda pro mé slechy..... jen eště, co takhle mýdloomátka, to by mne tedy také zajímalo. Cementem šetřit nebudu, ve stavebninách toho mají hromady..... Zkusil jsem totiž nějakou chemii od bayeru a žádný výsledek. Dělal to jejich firmou certifikovaný mistr. takže chyba se nepřipouští. Už nechci chémii. Ten mazlák se mi líbí. Však jsme se ho na vojně nažrali........