delam na zarizeni na vyrobu a prenos energie eteru.jistou podobnost jsem nedavno nasel v zarizeni co udelal nejaky Avramenko.puvodni zapojeni tesly ale nefunguje jak ma a chova se docela zvlastne.ale to sem do sekce o testatice nepatri.lajos píše:Na čem na Teslovy pracuješ?
To stim drevem,jsem psal jako jakysi priklad,ze ne vsechny materialy jsou nevhodne.pokud ma totiz ten kruh tvorit material,ktery ma mit izolacni vlastnosti,tak plast neni potom vhodna volba (ten se preci dokaze staticky nabit a porusit tak moznou funkci pristroje).Naprotitomu drevo nema takou tendenci se nabit staticky.
Samozrejme se muzu plest,ale zni to logicky.Ledaze by ten material mel mit jiste dielektricke vlastnosti,to pak ani drevo neni vhodne!!(celkem logicky).
to gewo- v profilu jsem se nepochlapil,protoze necitim potrebu zdelovat ostatnim neco co nechci.
to poota: muj model testatiky nepracuje,protoze jsem ho nikdy nepostavil.stejne jako jine zde,hledal jsem inspiraci a napady.stavbu planuji az sezenu vsechen material.pak uz to pujde raz na raz.Ale rikam,delam hlavne na Teslovi.
p.s. pokracovani pozdeji musim do prace.