Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Uživatelský avatar
Bardioc
Starší člen
Příspěvky: 134
Registrován: sob 11 dub 2009 16:21
Dal: 19 poděkování
Dostal: 74 poděkování

Zánět

Příspěvek od Bardioc »

Ahoj Majo. Zánět zubového lůžka se zažene poměrně snadno. Měl jsem s tím poměrně problém u šestky vlevo dole. Pak jsem objevil MMS a sláva, pomohlo to. Chce si to nejdřív alespoň třikrát denně vyčistit zuby tvrdým kartáčkem(drsný úkon, alespoň z počátku) a potom aplikovat MMS, ale pouze v ústech, nepolykat. Dával jsem si 6 kapek, aktivoval a rozředil 1dcl vody. Tuto směs jsem převaloval a honil přes zuby a částečně rozedřené dásně kolem 5 minut. Po čtrnácti dnech byl klid a zánět se už nevrátil. Uteklo už půl roku a o šestce vůbec nevím. Manželka, když to viděla, zvlášť když viděla ten proud krve při čištění zubů, tak se jenom křižovala. Ale když viděla, jaký to mělo výsledek, tak se do toho dala také. Výsledek, pro zubaře možná neuvěřitelné, ale po dvou měsících ji opustila paradentóza. Její dásně se postupně zpevnily, zrůžověly, zuby se neviklají a ani estetický výsledek není k zahození. MMS jí poměrně slušně ty její zuby i vybělilo. Navíc, ani při čištění tvrdým kartáčkem se už neobjevuje žádná krev.

Asi tak!


Majo
Nový člen
Příspěvky: 11
Registrován: sob 29 srp 2009 12:12

mms

Příspěvek od Majo »

Diky za radu Bardioc vyskúšam to.

Asi tak :lol:


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Poměr dávkování MMS a aktivátor

Příspěvek od Palo »

Palo píše:...tentokrát na celé tělo, mimo vlasy na hlavě. Avšak jsem ubral na kyselině, zvolil jsem poměr 1:3. Oproti předchozí zkušenosti už to nebylo tak kyselé, přičemž na některých náhodných, místy i choulostivých částech těla to lehce štípalo. Jak jsem asi po 5 minutách napouštěl vodu, tak během 15 minut štípání průběžně odeznělo na všech místech. Mám z toho opět dobrý pocit, že jsem z MMS vytáhl maximum :)
Troufal bych si tvrdit, že poměr 1:3 je minimální, poměr 1:4 dostačující a poměr 1:5 velmi bezpečný – tak to zřejmě Humble myslel...
Konečně mám trochu času a mohu dopsat celkové následky...
Na choulostivém místě se na náhodných částech začaly objevovat jakoby poleptané místa, která po mytí mýdlem "nakynula" a změnila se v slizoidní cosi. Zajímavé je, že "poleptání" se odehrávalo pouze někde. Z toho usuzuji, že MMS aktivované 1:3 s kys. citr. účinkovalo hlavně tam, kde to bylo nejkyselejší - nejnemocnější :D Také bylo zajímavé, že jsem to umýval velmi často a při mytí mýdlem se slizoid neustále objevoval dál a dál, asi celkem 4 dny a postupně oslaboval. Druhý den se objevil i na místě, kde jsem předtím o něm nevěděl. Pak i to se po dalších 4 dnech uklidnilo. A největší paráda nakonec - zásadně se mi omezilo pocení rukou!
Začínám mít takový pocit, že breberky se nejvíc usazují tam, kde by je člověk nejméně očekával ;)


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
Craft
Zasloužilý člen
Příspěvky: 475
Registrován: sob 25 srp 2007 21:27
Bydliště: Severní Morava
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

Nechci se přít, ale osobně si myslím, že u tebe opravdu došlo k poleptání kůže. Pokud vím, přesně tak se totiž chová poleptaná kůže, než se zhojí. A to, že to někde bylo a jinde ne je prostě tím, že kůže je na lidském těle různě citlivá, tohle jsem si mohl dobře ověřit např. při experimentech se zapingem. To omezení pocení na rukou bych spíše přisuzoval možnému poškození potních žláz, ale na druhou stranu třeba jsi objevil novou metodu omezení pachu vhodná pro kosmetická studia :D


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

RE: Craftova oponentura

Příspěvek od Palo »

Craft píše:Nechci se přít, ale osobně si myslím, že u tebe opravdu došlo k poleptání kůže. Pokud vím, přesně tak se totiž chová poleptaná kůže, než se zhojí...
Ano, to souhlasí, to jsem nedávno konzultoval s jedním sikovným chemikem. Pak mi ale vysvětli, proč jsem se poleptal jenom tam, když jsem si namatlal celý tělo tím stejným... A to pocení se mi občas objevuje, ale výjimečně, velmi slabě a je to paráda...

...a zkus vyplnovat kolonku předmět...


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Xion

Re: Anonymnímu

Příspěvek od Xion »

jr píše:skús jesť striedmo - len ľahkú stravu bohatú na vlákninu. (u mňa platí, že MMS sa nemá rado s mäsom-musela som potom byť pol dňa na "polystyrénových" chlebíkoch). držím palce.
Jr v tejto diskusii trafila klincek po hlave. Vacsine ludi nedochadza, ze tie problemy si sposobuje samo zlym stravovanim, ktore nahrava do kariet patogenom. MMS nelieci koren problemov, takto clovek ostane v cykle, kedy si stale bude musiet robit MMS kury a "zomierat" pri nich. Podla mna, lahsie je pochopit, odkial sa zobral koren problemu, a MMS kura prebehne hladko (na vitarianskej strave najlahsie), a casom ju ani nebude treba, pretoze imunitny system sa o vsetko postara sam, a bude si schopny vyrobit vlastne chloridove zluceniny na obranu. Kazdy ma ale svoju cestu, niekto si chce uzivat cely zivot, a potom nasledky zlozito odstranovat... ani MMS nelieci vsetko, a prekyselene telo postupne chradne tak ci tak, neskor ho nezachrania ani astronomicke davky.
Ja osobne by som MMS pouzival iba jednorazovo, na vymanenie sa z prvopociatocneho zleho stavu, a po ulave sa postaral, aby som sa uz do stavu, kedy ma zeru parazity zaziva, nedostal. To jest moj nazor.


Magnea
Starší člen
Příspěvky: 120
Registrován: úte 21 dub 2009 16:06
Bydliště: Medzi Amerokou a Europou
Dal: 12 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Davkovanie

Příspěvek od Magnea »

Ahojte ,
chclela by som sa opytat ci mi neviete poradit , alebo aspon vas nazor na dvakovanie pri chronickej borelioze , myslim tym ci je lepsie byt tyzden na MMS a potom tyzden vitamin C , alebo skor nievo ako striedanie typu 4 dni MMS 2 dni vit C.
Dakujem


marlenka

MMS a Hepres.

Příspěvek od marlenka »

Chcela by som popísať u mňa ďalšiu pozitívnu vec v súvislosti s MMS.
Cirka od 13 rokov mávam pravidelne opar na perách každú zimu a vždy keď vonku mrzne a strasie ma zima sa mi vyhodí na perách a pri nose. Doteraz som vždy bola na 12-tich kvapkách a cítila som že viac neznesiem.Ale tentokrát som si povedala že to risknem a dala som si 3x15 kvapiek. A čuduj sa svete na druhý deň( presnejšie včera) sa mi vyhodila na perách taká zima že mi napuchla celá pera a zasiahla aj nos. Dnes sedím v práci a každý sa na mňa pozerá akoby som vyšla z boxerského ringu. Ale ja cítim že sa MMS snaží maximálne možne vyhnať bacil hepresu z tela von. Mám aj zvýšenú teplotu, čo som doteraz nemala ale to je dobre,nech to ide všetko von.
Chcem sa skúsenejších, ktorí užívajú vyššie dávky opýtať. Nemali ste dojem že čím vyššie dávky tým ste vyhnali z tela viac neduhov?
Osobne som užívala i intervaly 5x6 kvapiek ale nikdy som nemala takú reakciu až teraz. Tuším to tu raz písal ,,La že vysoké dávky lepšia odozva. Ja osobne hovorím za seba že u mňa to teda zabralo 100%-tne-
Zdravím všetkých.


Uživatelský avatar
Dasena
Stálý člen
Příspěvky: 84
Registrován: pát 04 zář 2009 18:28
Bydliště: Tábor

Něco pro holky

Příspěvek od Dasena »

Sice jsem si všimla, že tu převažuje pánská populace, nicméně holky něco pro nás, docela trpim na mykozy, výtoky atd. Tři dny si dávám MMS koupeličku a mohu zodpovědně říct, že zlepšení je min. o 2/3. Jsem přesvědčená, že to bude supr antimykotikum.
Jezdim totiž na koních, a dvouhodinová projížďka po lese, krásnej relax, ale tohle poslední léto mě začly zlobit, jak bych to vyjádřila slušně....zapařený genitálie, výtoky, hnus (asi taky nejspíš přítelkyně chlamky). No druhej den se mi ani jezdit většinou nechtělo.
A tak se chci zeptat? Co si myslíte o tom, když to bude akutní, vypláchnout se zevnitř pomocí toho růžovýho aplikátoru od TAMTUM ROSA, třeba jen jedna kapka MMS s pěti KS na toho půl litra vody? To by asi nemělo ničemu uškodit co? A navíc poševní sliznice může MMS taky dobře vstřebat i do těla? Díky za názory....


sao
Zasloužilý člen
Příspěvky: 393
Registrován: sob 03 bře 2007 13:40
Bydliště: MORAVA
Dostal: 7 poděkování

Re: MMS a Hepres.

Příspěvek od sao »

marlenka píše: Cirka od 13 rokov mávam pravidelne opar na perách každú zimu ...
Aktivuj si dvě (2) kapky na Druhou stranu sklenice (bez vody) . Namáčej si tam prst a potírej si tím Herpes (zimu) , dokud to celé nespotřebuješ (asi 3min) .
Nejlepší je to během dne 2 až 3x opakovat . Asi za dva dny máš pokoj a už druhej den se můžeš skoro normálně smát . (Ověřeno na sobě)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


sao
Zasloužilý člen
Příspěvky: 393
Registrován: sob 03 bře 2007 13:40
Bydliště: MORAVA
Dostal: 7 poděkování

Re: Něco pro holky

Příspěvek od sao »

Dasena píše: Jezdim totiž na koních, a dvouhodinová projížďka po lese, krásnej relax, ale tohle poslední léto mě začly zlobit, jak bych to vyjádřila slušně....

Takhle Dáši

Chlamky , jak říkáš , jsou pěkná svině a nebude to u Tebe jenom , jakože todlencto léto , ale pouze vyvrcholení dlouholetého množení-se ve Tvém těle , bez vnějších , či vnitřních příznaků .
Já bych , tedy být něžné pohlaví , si dal na nějakej čas s koněm pokoj.
Jsou to letité zkušenosti pana prof. Věžníka z Brněnské stáje , jakožto odborníka a kamaráda na slovo vzatého , protože je specialista právě na chlamky a léta o nich po republice přednáší . ( i já jsem je , a bez mučení se přiznávám , taky jednou kdesi našel – jenom tak jsem prostě šel půlnočním městem a najednou princezna na bujném oři uháněla tryskem a všude kolem ty chlamky po zemi trousila jako zlaté dukátky a tak jsem jeden zvednul a ejhle – chlamka se na mě smála od ucha k uchu a já tenkrát nevěděl , že to není platidlo , ale zaplatidlo ...... )

Dál bych vyhodil všechno spodní prádlo a ostatní bych pěkně dezinfikoval a né jakože kalhoty na koně vydrží tejden nebo měsíc – aj jaj .
Taky je potřeba sedlo na koně otřít třebas 2ma kapkama , protože mršky jedny jsou přenosný a kór v Tvém oslabeném organizmu .

Sliznice ve vagíně má sice unikátní schopnosti , nicméně narušení její přirozené funkce bych moc nedoporučoval a spíš bych pokračoval v koupelích a nasadil bych Super Kláru , tedy :

7x6 kapek , rozložených přes den po dvou hodinách s počátkem v 10hod a 22hodinou konče a možná bych dal druhej den i repete a to by v tom byl čert .

No a co maj chlamky společnýho s vlasama – dost , ale to je na dlouhý povídání , takže jenom zkráceně .
Na hlavu si vyčleň zvlášť ručník a nohy si utírej jenom do půl lýtek . (nedělám si srandu)


NAVAR
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1739
Registrován: stř 16 dub 2008 10:00
Dal: 37 poděkování
Dostal: 262 poděkování

Re: Něco pro holky

Příspěvek od NAVAR »

Kdysi jsem byl u léčitelky a chlamydie jsou svinstvo. Kdo si myslí že přežívají jenom na pohlavních orgánech tak se mýlí. Chlamidie jsou schopny se zavrtat skoro všude (oči, průdušky, žaludek). Tohle mi pomohlo alespoň proti akutním problémům, (jsem bordelář neužívám to totiž pravidelně)
http://www.joalis.cz/catalog/joalis/913 ... amydi.html
Jinak na opary léčitel Janča doporučuje jeden zvláštní postup kdy by opar měl zmizet do druhého dne.
V kuchyni najdeme tu nejstarší a nejčernější vařečku, kterou nahřejeme nad plamenem, tak až se začne „rosit“ (asi olej atd. co v ní bylo natažené) Tímto co se z vařečky vyrosilo potřeme opar. Do druhého dne by mělo být po oparu. V případě zájmu postup upřesním.


Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
Uživatelský avatar
Dasena
Stálý člen
Příspěvky: 84
Registrován: pát 04 zář 2009 18:28
Bydliště: Tábor

Chlamky

Příspěvek od Dasena »

Ahoj Sao,
díky moc za všechno, cos tu napsal. Hodinu sedim, vstřebávám a sedí to. A dokonce si vzpomínám, že něco o úzké souvislosti chlamidií se zemědělcema jsem už taky četla. K ježdění jsem se vrátila po 10 letech. Či-li před cca 3 lety jsem si koupila kobylu a následně pořídila novýho chlapa.... chvilku na to, začly se mi dít divný věci. Hádej na koho jsem to svedla? Nicméně jsem dělala dálkově vejšku a všichni včetně doktorů říkali, to máš holka psychický, doděláš to, budeš o.k. Prd psychický. Titul mám a potíže vygradovaly. Teď jsem měsíc fakt mizerná, protože ten muj (pořád stejnej - dobrý co?) přivezl ještě nějakej virus z Číny.

Ty chlamky mi diagnostikovala pani na Oberonu, svítily tam jak lampion. Nebejt jich, prý bych si toho číńana ani nevšimla. Teď mi je potvrdily na infekčnim, když jsem je o to hodně natvrdo poprosila.

No jinak, určitě se zařídím podle Tvých rad, všechno udělám...je vidět, že víš, o čem mluvíš,pokora a ústa vůči Tobě chlape, díky.

A Ty ses jich taky zbavil pomocí MMS?

Jen ještě prosim Tě dvě radičky. Mám od tý čínský mrchy dost zvedlý jaterní testy. Můžu si tuhle SUPER,Kláru dovolit? Jsem teď na 4 kapkách cca 6x deně. Od žaludku je mi blbě měsíc, takže po MMS nevidím rozdíl, průjem nemám.
A to druhý, nechci se ptát jak blondýna, ale. To spodní prádlo fakt do mrtě zlikvidovat? Třeba vyvařit, nechat zdesinfikovat v Savu by asi nestačilo viď? A jak myslíš to jako zdesinfikovat to ostatní. Koňský věci určitě,starý džíny klidně i vyhodim, ale to bude asi chtít všechny kalhoty, ne?

Koně teda vynechám...nerada...teď fakt stejně nemůžu. Tu mojí bestii jsem stejně nakonec vloni prodala, nenašly jsme si k sobě cestu, párkrát mě málem zabila. A hlavně zjistila jsem, že je výhodnější luftovat cizí, lidi jsou za to dokonce i vděčný... snobáci


Ještě jednou děkuju moc....jak říkáš, to by v tom byl čert....a bacha na princezny!!!!

A ještě něco pro všechny. Ta moje paní léčitelka říkala, že jednorázovejma antibiotikama se chlamidie jenom naserou a vlezou všude tam, kde ještě nejsou!!! Takže MMs, MMS a zase MMS. Teď má momentálně paní, která po roce bezúspěšného střídání antibiotik a zhoršování stavu začla s MMS a po dvou měsících má testy konečně negativní. Parádní co?
Naposledy upravil(a) Dasena dne čtv 10 zář 2009 15:33, celkem upraveno 1 x.


Uživatelský avatar
Dasena
Stálý člen
Příspěvky: 84
Registrován: pát 04 zář 2009 18:28
Bydliště: Tábor

Re: Něco pro holky

Příspěvek od Dasena »

Kdysi jsem byl u léčitelky a chlamydie jsou svinstvo. Kdo si myslí že přežívají jenom na pohlavních orgánech tak se mýlí. Chlamidie jsou schopny se zavrtat skoro všude (oči, průdušky, žaludek). Tohle mi pomohlo alespoň proti akutním problémům, (jsem bordelář neužívám to totiž pravidelně)
http://www.joalis.cz/catalog/joalis/913 ... amydi.html
Ahojky Navare,
Detoxikaci Joalis jsem taky zkusila, vyplázla jsem té paní aspoň osmičku, mám doma těch skleniček asi 20. Už tý pani nevěřim ani slovo, nepoznala nic... Ale to tý jedný asi ještě investuju, už jsem o tom přemýšlela. S MMS se to určitě mydlit nebude. Díky za připomenutí


marlenka

Příspěvek od marlenka »

Ahojte všetci.
Mám na všetkých ešte jednu otázku. Nemôže pri dlhodobom užívaní s prestávkami cca 1 rok (napr.2 týždne MMS dva týždne pauza a tak dookola) nemôže sa nejako poškodiť pečeň? Prosím poraďte mi, známa to začala užívať na rakovinu lymf.uzlín a bojím sa ako to celé dopadne. Osobne MMS-ku verím ale nepoznám osobne nikoho kto sa pomocou MMS-ka z tohto ochorenia lieči. ďakujem za názory a rady. Pekný zvyšok dňa prajem všetkým.

P.S.: Sao, ďakujem za radu, už praktizujem.


Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“