Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů I.
Co se týče jater, dle toho, co jsem zde vyčetla, dle slov mojí paní léčitelky a tak trochu z vlastní zkušenosti...játra dostanou zátěž hlavně na začátku užívání, kdy vlastně fitrují a odvádějí z těla zneškodněné patogeny. Až se tělo vyčistí, játra i ledviny budou v pohodě.Vedle léků, které na její onemocnění užívá, je to určitě zátež zanedbatelná a přechodná. (Jinak na regeneraci jater je dobrý ostropestřec mariánský.)
Např. Honza mi psal, že mu hodnota ALT vystoupla až na 9 (norma je asi 0,79), a po šesti týdnech se to dalo do kopy. Já jsem měla po týdnu užívání ALT3,2 a všechno ostatní taky zvýšené. Ale chce to prý vydržet, tak to prostě vydržim. Je to dobrá známka, že se něco děje.
Ale je to boj. Játra se zřejmě začínají čistit ve 4 hodiny ráno, kdy mě to pravidelně vzbudí, nekecám přesně ve čtyři, už mě to nenechá usnout celý dopoledne je mi hodně špatně a pak to postupně odeznívá, ve dvě odpoledne už je to dobrý. Do těch dvou jím pouze se sebezapřenim a hlavně kvůli MMS, jinak bych to sebe nenasoukala ani mrť.
MMS taky hodně věřím a dalo mi strašnou naději...přeji Tvě známé, ať se s tím pořádně popere, hodně sil a hlavně víru
Např. Honza mi psal, že mu hodnota ALT vystoupla až na 9 (norma je asi 0,79), a po šesti týdnech se to dalo do kopy. Já jsem měla po týdnu užívání ALT3,2 a všechno ostatní taky zvýšené. Ale chce to prý vydržet, tak to prostě vydržim. Je to dobrá známka, že se něco děje.
Ale je to boj. Játra se zřejmě začínají čistit ve 4 hodiny ráno, kdy mě to pravidelně vzbudí, nekecám přesně ve čtyři, už mě to nenechá usnout celý dopoledne je mi hodně špatně a pak to postupně odeznívá, ve dvě odpoledne už je to dobrý. Do těch dvou jím pouze se sebezapřenim a hlavně kvůli MMS, jinak bych to sebe nenasoukala ani mrť.
MMS taky hodně věřím a dalo mi strašnou naději...přeji Tvě známé, ať se s tím pořádně popere, hodně sil a hlavně víru
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Játra jsou základem celého těla. Od nich se odvíjí skoro vše. Správná funkce a detoxikace jater je základním kamenem léčení mnoha menocí.marlenka píše:Ahojte všetci.
Mám na všetkých ešte jednu otázku. Nemôže pri dlhodobom užívaní s prestávkami cca 1 rok (napr.2 týždne MMS dva týždne pauza a tak dookola) nemôže sa nejako poškodiť pečeň? Prosím poraďte mi, známa to začala užívať na rakovinu lymf.uzlín a bojím sa ako to celé dopadne. Osobne MMS-ku verím ale nepoznám osobne nikoho kto sa pomocou MMS-ka z tohto ochorenia lieči. ďakujem za názory a rady. Pekný zvyšok dňa prajem všetkým.
P.S.: Sao, ďakujem za radu, už praktizujem.
Na vyčištění jater a ledvin mám dobré zkušenosti s přípravkem Cleansee.
Obsahuje pampeliškový kořen, medvědici léčivou, červenou řepu, ostropestřec mariánský, petržel. Přípravek sám o sobě je dost drahý, jedno balení vyjde na cca 600kč. Tudíž si to vyrábím sám a za oněch 600kč toho "nabouchám" pro sebe i ostatní hromadu.
V případě zájmu pošlu recept. Vzhledem k vyššímu obsahu pertžele nedoporučuji užívat těhotným ženám. Jinak to funguje i trochu jako afrodisiakum.
Pěkný den přeji
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
-
- Zasloužilý člen
No počkej...., já myslel že to budou čtyřčata Ty hele, to Ti jedině pomůže, já si myslím že už máš po termínu a přenášíš
- milda
- Zasloužilý člen
- Dal: 710 poděkování
- Dostal: 489 poděkování
Re: Něco pro holky
Nešlo by to prosím trochu rozvést- je to dost zajímavé téma.
sao napsal(a):
No a co maj chlamky společnýho s vlasama – dost , ale to je na dlouhý povídání , takže jenom zkráceně .
Na hlavu si vyčleň zvlášť ručník a nohy si utírej jenom do půl lýtek . (nedělám si srandu)
Nevím, jestli ty mršky mám. ale beďáky ve vlasech a jiný příznaky by se našly...
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nové zkušenosti
Jelikož mě trápí nedoslýchavost a výhrůžky doktorů s naslouchátky, jsem se rozhodl aktivované MMS aplikovat lehce zředěné jako nosní kapky. Po dobu tří až čtyř dnů jsem si připadal jako totálně nachcípanej (rýma). Pěkně to teklo, kudyma mohlo...
Jak se to uklidnilo, jednou z rána jsem měl pocit, jakoby se mi jedno ucho dávalo do pořádku... Slyšel jsem pouze nízké kmitočty, bylo to prostě v tomto smyslu o něco lepší...
Mám takové podezření, že díky tomu že jsem velmi často tahal "ty věci" vnitřkem, tak se mi zasvinila eustachovka a zároveň s tím mi začlo týct z nosu, což neustále pokračuje, přes vysoké dávky MMS.
Jako další faktor je fakt, že mám v uších "šumpískot".
Teorie je taková, že jak se to zasvinilo, tak se mi tam vytvořila zřejmě nějaká infekce, která způsobuje zmiňovaný šumpískot. Hluchota byla zřejmě způsobená tím borčusem.
Tímto jsem došel k názoru, že MMS opět použiju jako startér a pak pěkně povinně smrkat POUZE kapesníkově a tím se mi eustachovka s největší pravděpodobností pročistí a začnu opět slyšet jako předtím. Jsem na to opravdu zvědavý, výsledek bych měl vědět asi do měsíce.
Za celou dobu mě zkoušeli eustachovku pročišťovat tlakem vzduchu, ale nic platnýho to nebylo.
Jak se to uklidnilo, jednou z rána jsem měl pocit, jakoby se mi jedno ucho dávalo do pořádku... Slyšel jsem pouze nízké kmitočty, bylo to prostě v tomto smyslu o něco lepší...
Mám takové podezření, že díky tomu že jsem velmi často tahal "ty věci" vnitřkem, tak se mi zasvinila eustachovka a zároveň s tím mi začlo týct z nosu, což neustále pokračuje, přes vysoké dávky MMS.
Jako další faktor je fakt, že mám v uších "šumpískot".
Teorie je taková, že jak se to zasvinilo, tak se mi tam vytvořila zřejmě nějaká infekce, která způsobuje zmiňovaný šumpískot. Hluchota byla zřejmě způsobená tím borčusem.
Tímto jsem došel k názoru, že MMS opět použiju jako startér a pak pěkně povinně smrkat POUZE kapesníkově a tím se mi eustachovka s největší pravděpodobností pročistí a začnu opět slyšet jako předtím. Jsem na to opravdu zvědavý, výsledek bych měl vědět asi do měsíce.
Za celou dobu mě zkoušeli eustachovku pročišťovat tlakem vzduchu, ale nic platnýho to nebylo.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
-
- Zasloužilý člen
Detoxikace přípravek
Asi před hodinou jsem se vrátil z města a nakoupil co je nutné na přípravek. Nemohu jinak než to vyrobit sám, to že funguje mám ověřeno, cena za 1 kůru je poměrně astronomická (2x cca600kč)Dasena píše:To je jasný, petržel, aby dlouho vydržel, předkové byli moudří....pošli recept prosím....musím teď játrům pomáhat, co to jde....díky
Medvědici léčivou musím koupit, ta je chráněná.
Pampeliškový kořen se snažím dělat z vlastních zásob
Červenou řepu taktéž, Petržel z vlastní zahrady (nať i kořen).
Ostropestřec kupuji.
U ostropestřce a pak celého přípravku je důležité aby byl čerstvý, ostropestřec nesmí být žluklý atd. Proto jej uchováváme v zábrusových lahvích. Samozřejmě že vše musí být suché. Jednotlivé ingredience opatrně usuším, rozemelu na prášek a smíchám v poměru Petržel zahradní nať 85 mg, červená řepa 75 mg, smetanka lékařská 75 mg, Medvědice léčivá 75 mg, Ostropestřec mariánský 37,5 mg. Plním do želatinových kapslí, tak že nasypu na misku směs a kapsli do ní zabořím, tím se naplní, druhou polovinou pak kapsli uzavřu. Kapsle se dají koupit v lékárně za cca 0,8kč ks.
Náklady takto po domácku vyrobeného přípravku jsou pak asi 10% originálu. Ne že bych farmaceutickým společnostem zjisk nepřál, ale prostě nepřál v hodnotách tisíců procent navrch
Myslím že v případě MMS je dobré tělo a zejména játra udržovat v dobré kondici aby veškerý odpad z toho co MMS zlikviduje mohl být co nejrychleji vyloučen. Jinak vznikne jev "přeplněné poplenice" a člověk si uškodí.
Níže jsou uvedeny komerční informace
Bylinný detoxikant Cleanse plus obsahuje látky, které urychlují čistící procesy na úrovni jaterní a ledvinové filtrace a podporují optimalizaci složení žluči a zlepšení metabolických funkcí vůbec.
Výrazně posiluje regenerační schopnosti orgánů zažívacího traktu – udržuje je mladé a správně fungující. Zprostředkovaně působí i na žlázy s vnitřní sekrecí. Příznivě ovlivňuje funkci imunitního systému. Přímo svými baktericidními a protizánětlivými účinky, nepřímo tak, že odbouráním toxinů uvolní jeho účinné složky k boji s bakteriemi a viry.
Jak nám CLEANSE plus pomáhá?
Medvědice
má antibakteriální a protizánětlivé účinky hlavně v urogenitální soustavě. Působí také jako astringent, tonizuje srdeční sval, napomáhá jaterním funkcím. Pro dobré diuretické vlastnosti se používá při léčení ledvinných kamenů, cukrovky, průjmů, zánětů močových cest a mnoha dalších potíží
Červená řepa
upravuje funkci jater a přispívá k odstranění jaterních toxinů. Je vhodná i při zácpě a střevních potížích. Napomáhá k redukci zvýšeného krevního tlaku, má protinádorové účinky a příznivě ovlivňuje imunitní systém.
Petržel
patří do skupiny diureticky působících bylin, má účinky karminativní, spasmolytické, vasodilatační, antiseptické, antirheumatické a litotriptické – napomáhá k vylučování ledvinných kamenů.
Ostropestřec
má proticirhotické, protizánětlivé, tonizační a protinádorové účinky. Působí antidepresivně. Díky hlavní účinné substanci silymarinu je výborným antioxidantem. Stimuluje růst nových jaterních buněk.
Smetanka
napomáhá ke zlepšení chuti k jídlu, snižuje nadýmání a plynatost. Působí proti bakteriím a plísním, snižuje vysoký krevní tlak, spolupůsobí při odbourávání krevních toxinů a má preventivní protinádorové účinky. Smetánka se řadí do skupiny jaterních čističů a bylin optimalizujících tvorbu žluči.
Dávkování : dospělí 2 kapsle 2-3x denně před jídlem, děti 1 kapsle 1-2x denně před jídlem
Složení : v 1 kapsli
Petržel zahradní nať 85 mg, červená řepa 75 mg, smetanka lékařská 75 mg, Medvědice léčivá 75 mg, Ostropestřec mariánský 37,5 mg
Balení: 120 kapslí
Doplněk stravy
Naposledy upravil(a) NAVAR dne pát 11 zář 2009 15:45, celkem upraveno 3 x.
-
- Zasloužilý člen
Re: Nové zkušenosti
Možná to bude znít blbě, rýmu jsem neměl už asi 10let. Dříve jsem trpěl na záněta středního ucha. Ale pokud jsem rýmu kdysi měl, tak mi pomohlo dráždění nosní sliznice. Možná to bude znít blbě ale stačí se polechtat, třeba tyčinkou v nose, někdy je dobrý přivonět k čerstvému křenu. Prostě jsem se snažil ukýchat k smrti, všechno šlo ven. Ono takové kýchnutí má silný očisťující účinek a pomáhá i jako nepřímá masáž srdce, pro tělo to jsou velké rázy.Palo píše:Jelikož mě trápí nedoslýchavost a výhrůžky doktorů s naslouchátky, jsem se rozhodl aktivované MMS aplikovat lehce zředěné jako nosní kapky. Po dobu tří až čtyř dnů jsem si připadal jako totálně nachcípanej (rýma). Pěkně to teklo, kudyma mohlo...
játra..... kdysi jsem měl možnost mluvit s nepálskou léčitelkou. Mají to prosté. Na játra jíst játra.Na klouby jíst klouby a šlachy. A hloupost to věru není. Navíc bych podpořil játra výtažkem či olejem z ostropestřce mariánského a zapomínaný epavit.V pozdnějším věku bude nutné pečovat i o dopravu krve. Pohanka je jedinečná na zpevnění cév a žil.K ní už jen routa vonná. Obě obsahují rutin, pojmenovaný právě po routě.Když jsou dobré žíly a cévy, pak se vše prokrvuje tak jak má. Mozek, srdce i játra.Dokonce i klouby, že? Jen si rozřízněte játra a koukejte, kolik krve tam najdete. Všechna musí proudit. Nejsou li cesty krve v cajku, pak do sebe může našinec lít koloidní platinu a bude mu to k prdu.Navíc játra jako taková mají velikou tendenci být psychosomaticky trápena. Jako srdce i slinivka. Takže staří léčitelé a šamani tyto tři orgány popisovali jako trápené duší..........Jináč ten molotovův koktejl od navara není žádná sranda. Je to báječná věc kterou produkuje i firma pharmaton ze švýcar a chtějí za to majlant.
-
- Zasloužilý člen
Nevím jestli to pomůže v tomto případě, ale předčilo to kosmetiku z canabis na opary a beďáry atd. Tímto canabis samozřejmě nchci deklasovat ale na "8-mičku šroub je dobré používat 13tku klíč"milda píše:Nešlo by to prosím trochu rozvést- je to dost zajímavé téma.sao píše:
No a co maj chlamky společnýho s vlasama – dost , ale to je na dlouhý povídání , takže jenom zkráceně .
Na hlavu si vyčleň zvlášť ručník a nohy si utírej jenom do půl lýtek . (nedělám si srandu)
Nevím, jestli ty mršky mám. ale beďáky ve vlasech a jiný příznaky by se našly...
Dělám to takto.
Na jaře než vyrostou kopřivy vytrhám jejich kořeny, umyji je a napěchuji do sklenice, zaleju 80% lihem. Přidám natrhené březové pupeny. Celé to nechám macerovat cca měsíc. Pak to doředím březovou šťávou na koncentraci cca 30%, zfiltruji. Používá se pár ml jako vlasové tonikum, nechá se působit přes noc, vlasy po použití nemýt, spíše až tak druhý den.
Těm kdo měli problémy s mastnou pokožkou, beďáry va vlasech a lupy to pomohlo.
Jenom pár poznámek, březové pupeny se nejlépe trhají sdrhnutím z větve, musí být mladé, jsou trochu lepkavé. Březovou vodu jímám tak že když jsou pupeny v samém zárodku, seříznu konec větvičky tlusté jako dětský malíček a pověsím na ní lahev do které šťáva teče. Za sluných jarních dní a třeba i o úplňku je přes noc lahev plná.
Z březové šťávy jdou dělat i jiné dobré věci ale o tom až jindy.
-
- Zasloužilý člen
Tak a teď už zbývá jíst jenom mozky našich nepřátel abychom byli chytřejší. Ne dělám si legraci..., vždyť právě přípravky z chrupavek se používají na léčení kloubů (různé geladrinky).jarda ovčák svitavy píše:játra..... kdysi jsem měl možnost mluvit s nepálskou léčitelkou. Mají to prosté. Na játra jíst játra.Na klouby jíst klouby a šlachy. ...
S krví máš pravdu, ucpané trubky netečou, proto šťáva z bezinek rozproudí krevní řečiště tvé. Toxiny se musí vyplavovat, kde neproudí krev tam to pak hnije. Včera jsem bezinek dovalil 30kg. Skvělá prevence proti chřipce a revmatismu. V době ruzných strašáků H1N1, léků pro vyvolené je to lepší než nic, vlasně lepší než se klepat v koutě posranej strachy a čekat na injekci se zázračnou vakcínou která byla vytvořena coby injekce finanční pro kapsy mocných.
Jako "mladej šaman" souhlasím se starými šamany. Nemoci srdce to je smutek dlohodobého rázu, nemoci žlučníku slinivky a jater to spíš když máš problémy a nebo tě někdo štve, žaludek když nemůžeš něco překousnout a strávit. Takže shrnuto nemoci duší, jak jsi napsal.
Něco mi říká že bych měl rozšířit své znalosti a bylinkovou zahrádku.
Jenom ta pružina z rolety co držel ten léčitel v nějakém českém filmu mi chybí:-)
Pochopila jsem to trochu jinak, snad se Sao brzy ozve, aby nám to vyjasnil.milda píše:Nešlo by to prosím trochu rozvést- je to dost zajímavé téma.sao píše:
Podle mě chlamky ve vlasech přežívají a čekají na příležitost, jak se dostat někam, kde by se jim líbilo víc. Tim že si utřu jednym ručníkem vlasy a pak zbytek těla, hezky je transportuju tam, kam chtěly. To samý asi platí o nohách. Psal, že mám zdesinfikovat sedlo, kalhoty, všechno...prostě tam číhaj, mrchy
Ďakujem všetkým za postrehy a rady. ten ostropestrec má doma a robí si z neho čaj. To všetkým takto vyskočia hepatálne testy?(pečeňové)?
Lebo ja idem za dva dni na preventívnu prehliadku k lekárke a ona bude zalamovať rukami,keď tam zbadá zvýšené hodnoty. Inak tí lekári sú vskutku dobrí. Dva roky som mala vysoké ASLO a pozitívne streptokoky a lekárka len stále aby som bola v pohode že to prejde a antibiotík mi dávala na kilá.Ale ja som vedela že keď mi to neprešlo po prvých tak to nebude také ľahké. Ostatné recepty som vyhadzovala, začala s užívaním MMS a hodnoty rapídne klesajú. A doktorka že: no vidíš ako krásne ti tie antibiotiká zaberajú. No coment.
Lebo ja idem za dva dni na preventívnu prehliadku k lekárke a ona bude zalamovať rukami,keď tam zbadá zvýšené hodnoty. Inak tí lekári sú vskutku dobrí. Dva roky som mala vysoké ASLO a pozitívne streptokoky a lekárka len stále aby som bola v pohode že to prejde a antibiotík mi dávala na kilá.Ale ja som vedela že keď mi to neprešlo po prvých tak to nebude také ľahké. Ostatné recepty som vyhadzovala, začala s užívaním MMS a hodnoty rapídne klesajú. A doktorka že: no vidíš ako krásne ti tie antibiotiká zaberajú. No coment.
Ahojky Marlenko,
čaj z ostropestřce dobrej, jako prevence určitě, ale silnější jsou bylinné tinktury nebo samotná semena, která se buď koušou nebo macerují.
Hodnoty jaterních testů stoupají asi hlavně těm hodně zaneřáděnejm, jako jsem já. Ba ne, mě přítel z Číny přivezl nějaký virus a hodnoty byly vysoké už před užíváním MMS. Ale je dobrý, že mě na infekčnim hlídají, aspoň vím, jak se to pohybuje.
Co se týče streptokoků,stafylokoků a jiné verbeže, blahopřeji Ti, že nad tím vítězíš. Můj syn začal s nástupem do školky taky hodně marodit, pořád angíny, antibiotika...pak doktorka nařídila absolutně vynechat skladký, všechno mlíčný a posílit střevo lactobacilem. Bylo to sice hustý u malýho děcka, ale fungovalo znamenitě.
Jak dlouho MMS užíváš?
čaj z ostropestřce dobrej, jako prevence určitě, ale silnější jsou bylinné tinktury nebo samotná semena, která se buď koušou nebo macerují.
Hodnoty jaterních testů stoupají asi hlavně těm hodně zaneřáděnejm, jako jsem já. Ba ne, mě přítel z Číny přivezl nějaký virus a hodnoty byly vysoké už před užíváním MMS. Ale je dobrý, že mě na infekčnim hlídají, aspoň vím, jak se to pohybuje.
Co se týče streptokoků,stafylokoků a jiné verbeže, blahopřeji Ti, že nad tím vítězíš. Můj syn začal s nástupem do školky taky hodně marodit, pořád angíny, antibiotika...pak doktorka nařídila absolutně vynechat skladký, všechno mlíčný a posílit střevo lactobacilem. Bylo to sice hustý u malýho děcka, ale fungovalo znamenitě.
Jak dlouho MMS užíváš?