Právě jde o přípravu a bezpečnost.Modest píše:Já bych chápal Dioxychlor jako 2,5 % roztok NaClO2 s homeopatickými minerály - tedy "stabilizovaný kyslík". o kterém píše Jim Humble ve své knize.
Pro zajímavost si přečtěte vyjádření propagátora Dioxychloru a kritika MMS
http://newsgroups.derkeiler.com/pdf/Arc ... g00151.pdf
P.
"Dioxychlor is mentioned highly by MMS people, but they note their
product is alot stronger. Dioxychlor 2.5% Naclo2, MMS is 11 times
stronger− Simply one is safe and one is not. Dioxychlor recomend
against activation as I do, because they understand the technology,
MMS mentioning of injection of activated product has the potential to
explode some ones heart.
Fact: Chlorine dioxide has 1/3 the explosion power of TNT.
Fact : 28% MMS is stronger in concentration than the Industrial
product used to disinfect town water supplies 25%.
Fact : A 4 oz bottle of 28% MMS will make 20,000 litres of sollution
at 1 ppm free Chlorine dioxide."
Netuším, proč, a na základě ČEHO, někdo považuje dávkování MMS za "nebezpečné". To je tvrzení stojící úplně ve vzduchu. Jisté je, že doporučené dávkování ještě NIKOMU neublížilo, naopak pomohlo, mne v to počítaje. Autor plete páté přes deváté:
1/ Desinfekce vody se neprovádí naléváním 25% roztoku NaClO2 do vody, ale tak, že tento je v odděleném reaktoru míchán s kyselinou solnou (HCl) a takto uvolňovaný plyn se vhání do vody, jako kdysi chlór.
2/ doporučené dávky jsou takřka v "homeopatickém ředění" a aktivované, což znamená, že je u základní chemikálie spuštěna neutralizace provázená vývojem ClO2.
3/ Jím popisovaný roztok není nic jiného, než málo účinný "Stabilized Oxygen", který Humble použil při svém počátečním dobrodružství.
Opravdu by mne velmi zajímalo, kolika lidem, a od čeho, pomohlo jím prosazované homeopatické dávkování (opravdu nemám nic proti homeopatii!)? Kde se o tom lze něco dočíst? Kde jsou nějaké zkušenosti těch, kteří se tím léčí nebo byli léčeni? Nač přijde léčba tímto homeopatikem, co to léčí a jak dlouho to trvá? Není tato "kritika" nakonec motivovaná obavami ze ztráty byznysu?