To je mylná informace! Kyselina citronová nevadí, vadí kyslelina l-askorbová, což je opět vit. C - na potravinách značeno jako E-300!sharaki píše:Marie vydrž! Každý tady ti poví, že to stojí za to. Ber klidně jen jednu aktivovanou kapku, pij to jen s vodou a dávej si pozor na to, co jíš - aby to neobsahovalo umělý vit. C nebo kys. citronovou. Zůstaň na jedné kapce klidně 14 dní, dokud sama nebudeš cítit, že už ti to "nic nedělá" a pak teprve zvyš dávku na 2 akt.k. Hlavně si to neoškliv - musíš se na to těšit, je to naděje. Kousnout do paralenu je mnohem hnusnější
Jinak, já to zajídám kouskem hořký čokolády. Jinak čoko nejím, takže se na to vždy těším
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů I.
- Merlin
- Zasloužilý člen
- Dostal: 54 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pro Marii
The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
MMS
S tou kandidou máš asi pravdu. Kandida je kvasinka, která se běžně vyskytuje v trávícím ústrojí, v ústech ( i jinde) a může se pomnožit při léčbě širokospektrými antibiotiky, při snížené imunitě. U oslabených jedinců může postihnout i vnitřní orgány ( jícen, plíce). To sedí! Brala jsem 6 týdnů širokospektrá antibiotika, což je při mé snížené imunitě katastrofa. Probiotika beru už asi 3 měsíce, ale na tuhle potvůrku to asi neplatí. Probiotika pouze doplní vymlácenou mikroflóru ve střevách, ale určitě nezlikvidujou kvasinku. A chuť na sladké opravdu mám. Hlavně večer. Takže, opět děkuji, vím, na co se mám zaměřit. Pravděpodobně, kdybych si nechala udělat testy, tak se tam objeví. MMS teď beru 1 kapku 2krát denně. Asi by bylo dobré častěji, ale i tak mám pocit, že to působí. Pokusím se víckrát, uvidím, co to se mnou bude dělat.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
MMS a komáří bodanec
Včera jsem doma zabil jednoho komára a přitom, jak se rozplácl jsem zjistil, že se parchant už nacpat k prasknutí... Pak jsem zjistil, že mám bodanec napravém lokti, který jsem si začal velmi kvalitně škrábat... Poté v noci jsem zjistil, že mám bodance rovnou tři a to ještě tedy dva na pravém chodidle, zezhora.
Rozhodl jsem se použít MMS na tyto bodance a to neaktivované, jednu kapku na každý bodanec a rozetřít přes bodanec a kolem. Na rozškrabaném lokti to přestalo svědit a začalo pálit. Toto je lepší, protože nemáte potřebu se škrábat
Dal jsem jednu kapku na každý bodanec na noze. Ani v jednom případě jsem nesmýval vodou.
Ráno po bodancích na nohou ani památky. Na lokti pořád trošku štípe a mám tam strup, který se bude hojit zase týden, jak se tak znám...
Takže nikdy neškrabat, hned MMS, pozor na leptání (radši do minuty smyjte). Pokud chcete být drsňáci jako já, zkuste nesmývat
Rozhodl jsem se použít MMS na tyto bodance a to neaktivované, jednu kapku na každý bodanec a rozetřít přes bodanec a kolem. Na rozškrabaném lokti to přestalo svědit a začalo pálit. Toto je lepší, protože nemáte potřebu se škrábat
Dal jsem jednu kapku na každý bodanec na noze. Ani v jednom případě jsem nesmýval vodou.
Ráno po bodancích na nohou ani památky. Na lokti pořád trošku štípe a mám tam strup, který se bude hojit zase týden, jak se tak znám...
Takže nikdy neškrabat, hned MMS, pozor na leptání (radši do minuty smyjte). Pokud chcete být drsňáci jako já, zkuste nesmývat
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
pre mariu
len jedna otazka bokom ako sa robi to ked chcem reagovat na niekoho prispevok tak to dam do toho ramceka vo svojom prispevku?a teraz pre mariu na kandidu existuje domaci test.ak chces tak ho vyskusaj moja sestra ma tiez kandidu a potvrdilo sa jej to aj pri tomto teste takze:test sa robi rano ked vstanes nic nejedz ani nepi nalej si do pohara cistu vodu a napluj do nej ak mas kandidu tak do desiatich minut najdlhsie do polhodiny sa slina zacne tahat smerom ku dnu ako nit ak nemas tak slina ostane kompaktna na hladine.
Kupel s MMS
Asi som to prehliadla a neviem s urcitostou, ci sa po kupeli s MMS mam osprchovat, alebo utriet uterakom alebo sa nechat oschnut. Dakujem za Vase skusenosti.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: mms
Destilka z pumpy je určena do chladičů automobilů a tak se tedy na ní vztahují jiné bezpečnostní požadavky. Destilovaná voda z lékárny má mnohem vyšší požadavky na kvalitu.Majo píše:Hovorilo sa tu že je rozdiel v kvalite medzi obyčajnou destilovanou vodou (z benzín pumpy) a des. vodou z lekárne. Zaujímalo ma v čom lebo ja používam des. v. z benzín pumpy a chlór sa normálne produkuje. Ďakujem
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kupel s MMS
Je to úplně jedno, jestli se utřeš ručníkem nebo osprchuješ a pak utřeš. Osobně vždycky, když jdu z vany, tak se osprchuju chladnější vodou. Určitě bych se ale utřel, přeci jen případné prochladnutí může být nepříjemnéIsis píše:Asi som to prehliadla a neviem s urcitostou, ci sa po kupeli s MMS mam osprchovat, alebo utriet uterakom alebo sa nechat oschnut. Dakujem za Vase skusenosti.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
Re: mms
Podle mě v ní určitě nejsou minerální látky, které by se srážely v chladiči.Palo píše:Destilka z pumpy je určena do chladičů automobilů a tak se tedy na ní vztahují jiné bezpečnostní požadavky. Destilovaná voda z lékárny má mnohem vyšší požadavky na kvalitu.
Mohou tam být bakterie, ale ty by MMS mělo zlikvidovat.
Není jistota, že tam nejsou jiné zdraví neprospěšné látky, které pro technické účely nevadí. Mohou to být např vyluhovaná změkčovadla z plaast. lahve a podobně.
MMS
Mám několik otázek. Všechny se sem nevejdou, protože u některých bych se musela pustit do složitějšího vysvětlování. Nechci to komplikovat . Ale možná postupně. Momentálně se mi daří bez velkých problémů brát MMS 4 krát denně po dvou kapkách, což je u mne úspěch. Ale mám dost silné bolesti hlavy. Přes den to ještě jde, ale v noci kvůli tomu opět nespím. A to je pro mne, mírně řečeno, nepříjemné, protože poslední dobou jsem toho moc nenaspala ( z různých důvodů ), takže mám velký spánkový deficit. Řeším to Ibalginem. Na hlavu zabere a aspoň pár hodin se prospím. A teď ta otázka: je možné brát syntetická léčiva při užívání MMS? A další dotaz: co MMS a káva? Mám nízký tlak a bolestmi hlavy ( a nejen hlavy - páteř, klouby) trpím často. A jsem nevyspalá, takže ta jedna instantní káva s mlékem a s cukrem mě po ránu aspoň trochu zprovozní. Turka nesnáším - křeče v žaludku. A Ibalgin mi, do určité míry, zabírá i na bolesti páteře. (Už jsem brala i horší analgetika, ke kterým se nechci vracet. Tramal zabral na všechno, ale....) Prosím o názor kohokoliv, kdo o tomto problému něco ví. Díky, Marie
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Re: MMS
Zdravím Marie.Marie píše:... A další dotaz: co MMS a káva? Mám nízký tlak a bolestmi hlavy ( a nejen hlavy - páteř, klouby) trpím často.
Nízkym tlakom a bolesťami hlavy so svojho času trpel aj ja (vtedy som mal asi 24 rokov). Pri pravidelnej prehliadke (bolo to vo vojenskej nemocnici) som o tom povedal lekárovi. Lekár mi vysvetli, že to nie je od nízkeho tlaku, ale že ten tlak mi lieta hore dole. Doporučil mi vypiť denne 2-3 kávy, čo mi ten tlak bude stabilizovať. Začal som piť 3-4 kávy denne a od vtedy nepoznám bolesť hlavy (teraz mám 54 rokov).
Čo sa týka MMS a pitia kávy, tak ja som s tým pri braní MMS nemal žiadny problém. Ovšem, každý sme iný.
Želám príjemný deň.
Pro Elektra
Elektro, díky za rychlou odpověď.
Abych to upřesnila: jedná se mi o to, zda syntetické léky, nebo káva neovlivňují účinky MMS. Snažím se upravit denní režim tak, aby tam byly ty hodinové intervaly mezi jídlem, nebo pitím kávy a MMS. Ne vždy se mi to však podaří. Někdy mám docela černé svědomí. To by člověk musel být opravdu jen doma a hlídat hodiny. A to není možné. Faktem je, že účinky MMS na sobě zcela zřetelně pociťuji. (Lehká nevolnost, průjem, bolesti hlavy, poruchy spánku atd.., mám spoustu symptomů, které popisuje GEWO.)
Jsem vděčná za tuto komunikaci, protože Humble ve své knize nemohl podchytit vše. A nebo mi možná něco uniklo. Vidím to tak, že je to ve vývoji a v podstatě to na sobě testujem v civilizovaných podmínkách. Jsme zvyklí na rady lékařů, které zde chybí. Ale to už je každého věc, pokud se rozhodne pro tuto alternativu. Mě lékaři za 10 let nepomohli, takže, co mi zbývá: "člověče, pomoz si sám"!
Díky za každou radu. Zdravím. Marie
Abych to upřesnila: jedná se mi o to, zda syntetické léky, nebo káva neovlivňují účinky MMS. Snažím se upravit denní režim tak, aby tam byly ty hodinové intervaly mezi jídlem, nebo pitím kávy a MMS. Ne vždy se mi to však podaří. Někdy mám docela černé svědomí. To by člověk musel být opravdu jen doma a hlídat hodiny. A to není možné. Faktem je, že účinky MMS na sobě zcela zřetelně pociťuji. (Lehká nevolnost, průjem, bolesti hlavy, poruchy spánku atd.., mám spoustu symptomů, které popisuje GEWO.)
Jsem vděčná za tuto komunikaci, protože Humble ve své knize nemohl podchytit vše. A nebo mi možná něco uniklo. Vidím to tak, že je to ve vývoji a v podstatě to na sobě testujem v civilizovaných podmínkách. Jsme zvyklí na rady lékařů, které zde chybí. Ale to už je každého věc, pokud se rozhodne pro tuto alternativu. Mě lékaři za 10 let nepomohli, takže, co mi zbývá: "člověče, pomoz si sám"!
Díky za každou radu. Zdravím. Marie
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pro Elektra
Samozřejmě, že syntetické léky se s MMS ovlivňují, každý jinak a jinak silně. Léky, které nejsou nevyhnutelně nutné je potřeba vysadit při braní MMS...Marie píše:Abych to upřesnila: jedná se mi o to, zda syntetické léky, nebo káva neovlivňují účinky MMS.
MMS přece odbourává jedy = léky
U kávy si nejsem jistý... Vím jen, že se v knize píše, že opravdu není dobré aktivované MMS dávat do kafe, ale řekl bych, že kafe MMS podporuje, jistý si ale nejsem.
Jak dál s užíváním
Vážení přátelé, jsem nezkušený nováček a prosím o radu. Jedu týden dle nového dávkování: první den po dvou hodinách 2kapky, další dny jedu už 5 kapek MMS (+25aktivátoru) po dvou hodinách. (6x denně). Nevolnost cítím, když si dám MMS po ránu nalačno, jinak zatím ne. Mám ještě navyšovat kapky a do jakého počtu a jak dlouho na max. dávce vydržet? Po jaké době se u nového dávkování doporučuje pauza a jak dlouho? A jak pokračovat po pauze dál? Jen dovětek: trpím na chronické bronchitidy, záněty nosohltanu, angíny apod. Děkuji za odpovědi
MMS, jídlo a léky
Ahoj Marie,A teď ta otázka: je možné brát syntetická léčiva při užívání MMS? A další dotaz: co MMS a káva? Mám nízký tlak a bolestmi hlavy ( a nejen hlavy - páteř, klouby) trpím často. A jsem nevyspalá, takže ta jedna instantní káva s mlékem a s cukrem mě po ránu aspoň trochu zprovozní.
knížku čtu už podruhé a nikde jsem tam nenašla, proč brát MMS až hodinu po jídle(no možná jsem jen nepozorná). Naopak si ale jasně vybavuji pasáž, že ztráty účinnosti MMS vzhledem k plnému žaludku jsou vskutku zanedbatelné a je lepší užívat MMS po jídle, než na lačný žaludek. Co se týká Ibalginu, myslím si, že lepší se je trochu vyspat s Ibalginem a další den fungovat, znám to proválet se celou noc. Logicky si vem, MMS účinkuje 1-2 hodiny po podání dávky, či-li když vezmeš MMS kolem osmé večer, v deset si můžeš dát svůj noční Ibalgin. Podle mě no problem. A ještě si vybavuji z knihy větu jako: "léky si s MMS klidně užívejte,MMS to nevadí, bude stejně působit, časem je nebudete potřebovat."
Já teď bojuju s mononukleozou a žaludek mi taky dával fest zabrat a tak jsem si MMS nedovolila dát bez toho, aniž bych před tím něco malého zakousla.
V kávě bych už neviděla vůbec problém.
Já sama nyní začínám mít pocit, že MMS přináší svůj vytoužený výsledek. Užívám tedy cca 1 měsíc poměrně chaoticky podle toho jak mi bylo. Když líp, tak více, když hůř tak méně.(ale nikdy jsem nešla nad 5 kapek, spíš jsem zkrátila frekvenci). Měla jsem hodně chycený játra, tak jsem se taky bála to nějak hrotit a stejně to ani nešlo. Ale minulý týden mi ALT kleslo z 3.2 na 1.12 během týdne, což ani optimistická paní primářka z infekčního nečekala. Od tý doby užívám MMS 3 kapky každou hodinu či dvě, jak to vyjde. Sem tam to proložím MMS2, ale ta mi dělá problémy.(dávám si poloviční dávku a stejně půl hodiny po požití cítím nepříjemný pocit v žaludku, ale možná to bude tím, že pro sichr piju 1 litr vody na ex).
V moči jsem měla asi už z dávna 2 bakterie. Mycoplasmu a ureoplasmu. Bez užívání antibiotik mám z posledního vyšetření v moči už jenom ureoplasmu a potíže z velké části ustoupily.
Jen se stále cítím dost unavená a trnou mi zuby, ale i to přičítám částečně MMS. Čištění prostě bolí a aby tělo z hubení takových mrch nebylo unavený.
Nicméně bych tady chtěla zopakovat, že děkuji p. Humblovi za to, že MMS existuje a adminům za toto fórum. Obojí mi dalo strašnou naději a kuráž, že ty potvory prostě jednou porazim. Díky