Vodu z kohoutku piju dál, avšak převařenou a chlazenou v chladničce (ne v mražáku). Předtím jsem měl problém usnout a v té chvíli hasil sodou rozpuštěnou ve vodě a v noci mě pálení opět zbudilo, takže soda repete. Teď co jsem změnil vodu na převařenou a chlazenou se vše uklidnilo. Na pár vyjímek, ty jsou však oproti předchozímu stavu zanedbatelné.Palo píše:Taktéž jsem chtěl říct, že poslední dobou jsem pil pouze šťávy (které jsou prý bez konzervantů) s běžnou brněnskou vodou z kohoutku a pálení žáhy mě nepřestávalo obtěžovat.
Takže závěrem - věřím, že brněnská voda z kohoutku nemusí způsobovat pálení žáhy, ale v mém případě jde o zásadní pravidlo tuto vodu - tak jak teče z kohoutku nepoužívat. Takže souhlasím s názorem, který tu zazněl někde na fóru, že dlouhodobé pití způsobuje kyselost organizmu = rakovinu.
Tak mě napadlo - prý dávno byli lidé v žaláři krmeni vodou a chlebem... No v týhle době by měli zřejmě rakovinu nato táta...
K té stevii - samozřejmě jsem o ní četl, úspěšně na ni zapomínám. Musím to napravit, připořídit a udělat žáhovou recenzi