Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Smurf
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: pon 21 zář 2009 15:47

Re: antibiotika a MMS

Příspěvek od Smurf »

Antibiotika jsou plísně. MMS likviduje viry, bakterie a plísně. Jinak řečeno, MMS bude antibiotika (přednostně) potírat, a na to, aby dělal práci odlehčující imunitní systém, už nezbude.

MMS nic neléčí, je to jen minerální doplněk; braní MMS tedy NENÍ "léčba". O léčbu se VŽDY stará výhradně a jen náš imunitní systém, bez ohledu na to, jaké pomocné preparáty používáme. [/b]


Tak trochu tomu nerozumím: píše se zde že MMS likviduje viry, bakterie, plísně a o větu níž se píše že MMS je jen minerální doplněk a není léčba. Může mi to někdo objasnit? Tak je to jen minerální doplněk a posiluje jen imunitu, jak se píše i v letáku, nebo hubí bakterie, viri apd.?

MMS je aktivovaná sůl, je to roztok minerální látky, používaný jako doplněk.
Zásaditá látka vznikající jeho degradací si dobírá k neutralizaci elektrony z látek kyselé povahy. Protože bakterie a viry jsou kyselé povahy, bere si potřebné elektrony od nich, a to tyto organizmy nemohou přežít. Ostatní buňky v našem těle jsou slabě zásadité až neutrální povahy, čímž se od vetřelců výrazně liší a nehrozí jim, že budou napadeny.

Jelikož náš ubohý imunitní systém, přetížený environmentálními jedy a potravinovými plísněmi a farmaceutickými jedy, s takto "jaksi mimochodem" odstraněnými invazory předtím bojoval jen na hranicích svých možností, znamená tato úleva hodně. Jakmile uklidí bitevní pole, může se pustit do regenerace celého organizmu. Pak už MMS nepotřebuje, LÉČÍ.
Ještě více mu při tom ale pomůžeme tím, že se věnujeme své životosprávě a přestaneme do sebe soukat další barvičky a potravinové jedy. Teprve pak můžeme očekávat, že se nám tělo uzdraví.

MMS NENÍ povolenka k nezřízenému životu!

NEEXISTUJÍ žádné "léky", které by něco vyléčily. I ty nejlepší farmaceutické drogy (většinou jako vedlejší účinek...) jen odlehčí imunitní systém, ty horší potlačují jen následky, a ještě více ho zatěžují. MMS překonává dokonce i účinky těch nejlepších - a je takřka zadarmo.
Člověka může vyléčit jen jeho vlastní imunitní systém. MMS je tedy minerální doplněk ke všem ostatním nutným doplněním a změnám v našem životě.


Uživatelský avatar
Dasena
Stálý člen
Příspěvky: 84
Registrován: pát 04 zář 2009 18:28
Bydliště: Tábor

MMS a ATB

Příspěvek od Dasena »

Já jse tohle také diskutovala s mojí paní léčitelkou, která mi MMS doporučila. Na bakterie v moči mi byla klasicky předepsána atb. Měla jsem docela nepříjemný řezání a bolesti. Paní léčitelka mi řekla, že pokud to nevydržim a do atb půjdu, ať MMS rozhodně nevysazuji. Pokud užíváš atb, ty bakterie se pouze zapouzdří (jakoby stáhnou do pozadí), zánět se tedy na nějakou chvilku zlikviduje, člověku se uleví, ale při dalšim oslabení organismu bakterie opět ukáží, co umí. MMS podle ní to zapouzdření hodně znesnadní možná znemožní. Čtyři kapky MMS deně jsou dle ní žádoucí.


Uživatelský avatar
Aquarius1
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1195
Registrován: ned 16 pro 2007 0:43
Bydliště: Planeta Země
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Stravovanie a MMS

Příspěvek od Aquarius1 »

Moje zkušenost se stravováním je ta že téměř všechny potraviny obsahují nějaké to É-čko.Tím pádem dochází k utlumení či dokonalému vyprázdnění :D a to i několikrát za malou chvíli.Při braní MMS jsem za domácí stravu bez polotovarů či jinak konzervovaných surovin,prostě vařit jako za dob našich mominek.Pak je riziko oněch příznaků daleko menší. ;)

Řeč není o éčkách jako takových, ale výhradně o ANTIOXIDANTECH, čili látkách bránícím okysličování, a to je přesně to, co MMS dělá OKYSLIČUJE.


Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Lúthien
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: úte 06 říj 2009 11:43

Kojení a MMS

Příspěvek od Lúthien »

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s užíváním MMS během kojení? Může to mít na mě nebo na dítě nějaký negativní dopad?


Jana
Nový člen
Příspěvky: 11
Registrován: stř 08 črc 2009 12:37

Kyselo v žaludku

Příspěvek od Jana »

Vzala jsem 1. den 1. kapku, druhý den 2, třetí 3, dneska chci vzít 2x2.

Mám po tom pocit jako při překyseleném žaludku, je to běžné?

Jen doufám, že nemám třeba ten chlorytan nějak vyprchalý a cpu do sebe jen kyselinu citronovou a vypalim si tim žaludek haha

Je mi divné, že žádné jiné příznaky nepociťuju...

Jana


Uživatelský avatar
milda
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1294
Registrován: čtv 30 črc 2009 20:34
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: Kyselo v žaludku

Příspěvek od milda »

MMS se nesmí brát na prázdný žaludek.
Musí se skladovat v tmavé lahvi a potmě.

Aktivovaný roztok např. 2kapky MMS+10 kapek 10%kys. citronové aktivovaný po dobu tří minut je mírně nažloutlý a "voní" trochu po chlóru a po kyslíku. - ten je v pořádku
Přidá se cca 1dcl vody a může se vypít. Je to trochu kyselé, ale v žaludku by to asi nemělo být znát.
Příznaky při malém množství nemusí být citelné.


Jana
Nový člen
Příspěvky: 11
Registrován: stř 08 črc 2009 12:37

Nic mi není

Příspěvek od Jana »

Zdravím všechny,

1. den jsem vzala 1 kapku, 2. den dvě, 3. den tři.
4. den 2 ráno, 2 večer, 5. den 2 ráno, 2 v poledne 2 večer.

Dnes si vemu tedy asi 4x2.

Nic mi není. Nepociťuji žádné změny. Ani kladné ani záporné...žádná nevolnost, ale ani nárůst energie. Tak nevím. Měl to někdo taky tak? Začne to až při více dávkách?

Předem díky za odpovědi,

mějte se všichni krásně.

J.


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Nic mi není

Příspěvek od poota »

Jana píše:Začne to až při více dávkách?
Neboj, jednou to začne. Ale asi ne při více dávkách, spíš při vyšších dávkách, většinou to bývá tak kolem čtyř kapek, kdy je lepší na nich nějaký čas setrvat. Zatím Tvoje tělo stíhá škodliviny vylučovat v pohodě. Pak se začne objevovat mírná únava, které si ani nemusíš povšimnout. Prvním signálem je stoupající odpor k vůni chlóru. Někdy také stačí vzít dávku nalačno. Moje rada: buď ráda, že je to takhle a snaž se to tak udržet i nadále. Věř tomu, že MMS pracuje a že pracuje dobře - je lepší tomu věřit, než se o tom na záchodě přesvědčovat mnohem častěji, než je člověku milé.
Zdravím - poota

EDIT 12.4.2013 -- NIKDY (s výjimkou speciálních případů) neužívejte více, než 3 kapky co hodinu!M


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Jana
Nový člen
Příspěvky: 11
Registrován: stř 08 črc 2009 12:37

Implantovaný orgán

Příspěvek od Jana »

Může používat MMS člověk s nějakým implantovaným orgánem?

Popř. pokud má voperované čočky do oka, nebude se to snažit imunitní systém nějak zničit, když to je cizí těleso?

díky za odpovědi

J.

Co s tím má společné MMS? Předtím jste svůj imunitní systém neměla? MMS není imunitní systém, ten máte od narození v sobě, a jsou to bílé krvinky. O těch se ví, že do oka nemohou, proto také zákaly a záněty očí jsou to nejhorší, co člověka potká.
Takže, nad tím bych se nevzrušoval. To Vám spíše salmonely sežerou náramkové hodinky... ;)


putujicioblak
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: pon 07 zář 2009 21:12
Kontaktovat uživatele:

Začátek s MMS

Příspěvek od putujicioblak »

To já se dostal asi na 8 kapek(teď nevím kolik to bylo)a měl jsem průjem 1,5 dne :-)

A naopak- když jsem ho dostal, tak sem si dal pár kapek a odeznělo to.

Chvála MMS


Jana
Nový člen
Příspěvky: 11
Registrován: stř 08 črc 2009 12:37

Asi jsem na MMS nějaká imunní či co :-DDDD

Příspěvek od Jana »

No přidávala jsem po 2 kapkách, 2x2, 3x2, 4x2, včera jsem vzala přes den 3x2 a večer 4 kapky a žádné změny nepociťuji. Přítel přidává jen po 1 kapce, protože je mu každý večer zle, chudák :-D, asi je mnohem víc zaneřáděný, než já...

Tak dneska asi zkusím 3x3 a uvidíme.


rejpal
Nový člen
Příspěvky: 22
Registrován: pon 13 črc 2009 9:39
Bydliště: JM
Dostal: 3 poděkování

Nic mi není vs. kys. askorbová

Příspěvek od rejpal »

Dovolím si jenom takové malé rýpalské upozornění, z vlastní zkušenosti. Jak už tady na fóru bylo mnohokrát uvedeno, při projevech extrémně nežádoucích účinků MMS je vhodné k neutralizaci užít syntetický vitamín C - kyselinu askorbovou. Většina z nás ví, ale v určitých chvílích si to neuvědomuje, že tato látka je také hojně užívaný konzervant, který je v poměrně značném množství obsažen například v sirupech a mnoha sladkostech.
Nemusí to být tento případ, ale troufám si tvrdit, že účinnost MMS může být snižována i brzkou konzumací některé z těchto potravin.

Neškodilo by přečíst si pořádně to, co už tady je na jiných místech 100x - že nápojům a potravinám se syntetickým vit. C je třeba se vyhnout.


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Implantovaný orgán

Příspěvek od Palo »

Jana píše:Může používat MMS člověk s nějakým implantovaným orgánem?

Popř. pokud má voperované čočky do oka, nebude se to snažit imunitní systém nějak zničit, když to je cizí těleso?

díky za odpovědi

J.

Co s tím má společné MMS? Předtím jste svůj imunitní systém neměla? MMS není imunitní systém, ten máte od narození v sobě, a jsou to bílé krvinky. O těch se ví, že do oka nemohou, proto také zákaly a záněty očí jsou to nejhorší, co člověka potká.
Takže, nad tím bych se nevzrušoval. To Vám spíše salmonely sežerou náramkové hodinky... ;)
Jirka zapomněl dodat, že se tu už někdo ptal na implantovaný orgán, už nevím, co to bylo, ale něco jako sdrce nebo játra. Samozřejmě s tím se berou léky na snížení imunity - aby tělo orgán neodmítlo. Tam může samozřejmě vzniknout nebezpečí. Pro tyto lidi bych rozhodně MMS vnitřně nedoporučoval. Spíš jen koupele. V zásadě platí, že jakmile doktoři udělají nějaký zásadní zásah, pak už nepomůže ani MMS. Samozřejmě jak u čeho.

Pokud jsem dobře pochopil Janin dotaz, jde tady výslovně o implantované oční čočky, které tělo v zásadě neodmítá. Z již uvedených důvodů ani nemůže, rohovka ani sklivec nepatří k prokrvovaným orgánům. V ostatních případech, jako po transplantacích orgánů nebo při přebuzené autoimunitě, je samozřejmě na místě nejvyšší opatrnost. Ale to už tady také někde stojí, tučným písmem.


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
Merlin
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1764
Registrován: sob 21 říj 2006 0:32
Bydliště: Severní Morava
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Spousta článků k tématu zdraví

Příspěvek od Merlin »



The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“