Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Candida albicans

Příspěvek od Palo »

kutil píše:...Candida albicans je tou kvasinkou, která mi způsobuje reflux se kterým se trápím již více jak 20 roků...
Kandídu jak jsem posléze zjistil, tak jsem ji taky měl. Zbavil jsem se jí v době, kdy jsem dal 6 kapek 4x po půl hodině. Komplet celá 4. dávka letěla fofrem ven. Poté zimnice, srajda asi 3 dny, ale po candídě ani památky.
Candida se mi projevovala tak, že po větší dávce syntetického vitaminu C se mi objevovaly na těle boule podobné akné, avšak například centimetr v půměru, ale pouze s mokem. Teď po vitamínu mám pouze ekzém :lol:

Jestli se jí chceš rychle zbavit, tak doporučuju. Ale poležíš si (jako s chřipkou) a posedíš si - jak já říkám na trůně :lol:

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Má drahá skončila se zimnicí

Příspěvek od Palo »

Včera má drahá lehce onemocněla rýmou a bolestí v krku. Dnes mi navrhla, že mi dokáže, jaké je MMS placebo, s tím, že počítá, že rýmu bude mít týden. Takže jsme kolem 16 hodiny "naordinovali" 4 kapky. Nic. Po dvou hodinách 6 kapek, nic. Po dalších dvou hodinách 8 kapek, ale tentokrát si stěžovala na příliž kyselou chuť. To opravdu nechápu, jak může někdo vypít 8 aktivovaných kapek 10% kyselinou citronovou, navíc jen s vodou, bez ucpaného nosu a stěžovat si akorát na kyselost :lol:
Do čtvrt hodiny dostala zimnici a nyní leží v posteli a spí...

Jenže!
Po dávkách předtím neměla potřebu "hasit" pachuť v ústech a po dávce s 8 kapkami se napila ještě čaje (měla žízeň).

Tímto bych chtěl upozornit na možnost, že může záležet na tom, kolik vypijete tekutin zároveň s dávkou MMS! Je možné, že pokud vypijete míň tekutin (v tomto případě žádné), tak se síla MMS nemusí hned projevit a POZOR NA TO!

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Rýma

Příspěvek od milda »

tak já si právě vychutnávám svoji každoroční podzimní rýmu :evil:

Vždycky to trvá týden, ať dělám co dělám, pouze velká porce česneku a výplach nosu malinko pomohl... :?
Teď jsem dostal rýmu uprostřed užívání MMS. Potvora se drží už tři dny. Před chvílí jsem si "naládoval" tabletky MMS2 na zítra do práce, tak jsem zvědav... :D

Tak dopadnou všichni, kteří zapomenou na vitamín D.
MMS působí v krvi a zčásti v tělních tekutinách, nosní sliznice k tomu opravdu, ale opravdu nepatří..
;)

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Pro Palo:Žízeň

Příspěvek od Aquarius1 »

......Je možné, že pokud vypijete míň tekutin ........

Moje zkušenost je že v době braní MMS jsem měl žízeň pořád jako po slaném jídle,i když jsem se napil za chvíli jsem musel znovu.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Azul
Stálý člen

Prosím o radu

Příspěvek od Azul »

Zdravím, prosím o radu, mám sedmiletého syna , onemocněl, kašel a horečka, nasadila jsem MMs, dostali jsme se na tři kapky za hodinu, při druhé takové dávce všecko vyzvracel hned při podání a samozřejmě si to zhnusil a už do něj nic nedostanu.Nicméně jsem neviděla v průběhu těch sedmi hodin vůbec žádné zlepšení, jako by na něj mms nefungovalo. Můžete popsat někdo svoje zkušenosti s užitím MMS na běžné infekce, za jak dlouho lze vidět nějaké výsledky atd. Dneska zkusím propašovat jenom kapičku po hodině do čaje, uvidíme jestli mi to vyjde.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím o radu

Příspěvek od Palo »

Určitě aktivovat citronem (ne citronkou), pachuť není tak silná. Zkusit jednu kapku do toho co pije - předpokládám, že čaj, tu kapku třeba do půl litru, prostě hodně naředit. Zkoušet jaké naředění snese a snažit se, aby pil pořád něco s MMS. Kapky nenavyšovat, pokud bude pít stále, může se mu pachuť zesilovat. Navyšovat v případě, že sám řekne, že to snese.

Snad to pomůže.

Nejsem si úplně jistý, jestli nevadí míchání MMS s čajem. Případně čaj nahradit citronádou (může být teplá).

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

Palo píše:
kutil píše:...Candida albicans je tou kvasinkou, která mi způsobuje reflux se kterým se trápím již více jak 20 roků...
Kandídu jak jsem posléze zjistil, tak jsem ji taky měl. Zbavil jsem se jí v době, kdy jsem dal 6 kapek 4x po půl hodině. Komplet celá 4. dávka letěla fofrem ven. Poté zimnice, srajda asi 3 dny, ale po candídě ani památky ........
Jestli se jí chceš rychle zbavit, tak doporučuju......
Ahojky, díky za reakci.
Já jsem od přírody proti razantním řešením a když sem si reflux pěstoval 20 roků tak jej přece nevyléčím za 3 dny :roll:
Zatím se mi osvědčuje častěji podávat ty dvě kapky, ale nekloktám :idea:
Usrkuji po troškách tak aby se mi to rozlilo v krku, nechám chvilku působit a znovu. To 1/2 deci cucám asi 1/4 hodinky a po 2 až 3 hod. znovu. Ty kvasinky ztrácí na aktivitě, již se nestíhají množit v takovém množství a pomalu mizí.
Je to jako s tou chemií na zahrádce.
Loni jsem tam chytil padlí, ale na všem-grrr Po postřiku chvíli klid a znovu nárůst nálezů. Teprve když sem zopakoval postřik v kratších intervalech tak houbová choroba zmizela úplně.

Tož tak. Vypadá to že bude líp a doporučuji všem aby vytrvali. Chce to sledovat reakce svého těla a použít to mmsko cíleně třeba enem v místě potřeby.
Díky za rady
H.v.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

kutil píše:...já jsem od přírody proti razantním řešením a když sem si reflux pěstoval 20 roků tak jej přece nevyléčím za 3 dny :roll:
Asi máš radši ztloukání hřebíků podrážkou místo pořádnýho kladiva :) To je Tvoje věc :)

Smurf
Nový člen

Ředění MMS

Příspěvek od Smurf »

Já jedu MMS asi 10 dnů po 2 hodinách 8 kapek, ale žádnou změnu zatím nepoci´tuju. Jediný co je, tak se mi zdá, že to kyselý (ředím to jen 1-1,5dcl vody) to spálí nějaký bacily v krku (ten krk mám chronickej). Te´d teda nevím, jestli to nemám začít víc ředit nebo zapíjet čistou vodou, myslel jsem, že se to v žaludku stejně hned naředí, tak jsem to pil takto kyselý, když mně to nevadí... A jak dlouho myslíte že můžu užívat těch 8 kapek co dvě hodiny? Třeba půl roku?

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Ředění MMS

Příspěvek od Palo »

Smurf píše:A jak dlouho myslíte že můžu užívat těch 8 kapek co dvě hodiny? Třeba půl roku?
S nějakýma C-pauzama klidně půl roku... Ale 15-kapkový mršky v tobě stejně zůstanou, jak jsem psal již dříve a někteří stále poukazují na to, že je zbytečný mít hladinu víc jak (hádám) 8 kapek, když se to bere po dvou hodinách (což je hloupost), tedy je potřeba mít i hladinu 15 kapek. Doporučoval bych - v Tvém případě místo dvouhodinovek po 8 kapkách si udělat od 8 kapek až k 15, po dvou hodinách, třebas první den od 8 do 12 a další den od 11 do 15...

Co bude potom jen čert ví... Dal bych C-pauzu, tři dny, pak den úplná pauza (i bez C) a pak opakovat 8-12, 10-15. Pak zase C-pauza...

Kdyby i přesto potíže přetrvávaly, zkus turbokláru po 10 kapkách. Tzn. opakovat 10 kapek stále popůl hodině, dokud se "něco nestane". Zatím se v každém případě stalo :)

Jestli Ti ani tohle nepomůže, tak nevěřím tomu, že jsi nemocný :)

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

Palo píše:Asi máš radši ztloukání hřebíků podrážkou místo pořádnýho kladiva :) To je Tvoje věc :)
Palo, to je čistě věc názoru.
Já se asi mám moc rád :oops: On je totiž rozdíl když plácneš podrážkou vedle, nebo kladivem. Od kladiva to móóc bolí ........
Jak sleduju toto fórum tak na každého působí MMS trochu jinak, ale podstata zůstává:
Na mmsko si nemohou breberky vytvořit rezistenci a je opravdu jen otázka času kdy je usměrníš.
Sem se dočet, že kvasinky má v sobě káždý již od 6 měsíce věku a dokonce je i potřebuješ. Není tedy žádoucí vymlátit je všechny najednou, ale dostat je zpět do původní úrovně kdy se nepřemnožovali. Dříve na to jejich přemnožení reagovako jen pár jedinců, dnes je to již každý čtvrtý člověk. Proč asi?
Až nalezneme odpověď, tak budeme chytřéši ;)
Vydržať H.

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

kutil píše:Palo, to je čistě věc názoru.
Já se asi mám moc rád :oops: On je totiž rozdíl když plácneš podrážkou vedle, nebo kladivem. Od kladiva to móóc bolí ........
Souhlas :) Dělej jak myslíš :)

Azul
Stálý člen

nemocný syn

Příspěvek od Azul »

Díky za odpověď Palo, rozhodně zkusím aktivovat citronem a zkusím jít na dvě kapky, musím tajně jinak mi to nevypije, co se z toho poblil tak má blok. Jinak také potom včera lehl a spal, teď vypadá daleko lépe, nemá horečku, trochu kašle a má rýmu.Tak nějak jsem doufala že za dva dny půjde do školy, no zatím to na školu nevypadá. Uvidíme zítra. Pochopila jsem správně že při akutní infekci jedete co to dá dokud není nějaká špatná reakce-průjem, zvracení?

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: nemocný syn

Příspěvek od poota »

Azul píše:Pochopila jsem správně že při akutní infekci jedete co to dá dokud není nějaká špatná reakce-průjem, zvracení?
Špatně.
Dávka se má zvyšovat jenom do té doby, než začnou podobné reakce. U sebe člověk rozezná dost přesně, kdy už má zabrzdit, ale u druhého, navíc dítěte, je to dost obtížné. Když už se dostaví takovéto reakce, tak je to dávno pozdě. Brzdit je potřeba už tehdy, kdy se nám to zdá zbytečně brzo. Raději "léčit" v pohodě o pár dní déle, než muset těch pár dní počkat s pokračováním.
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Jak?

Příspěvek od Merlin »

"Nikdy si během kúry nepřivoďte nezdravé pocity. Příjem MMS1 i 2 okamžitě snižte, jestliže si povšimnete, že vás to dělá nemocnějšími, než i tak už jste."

... "Buďte vždy velmi opatrní a kdybyste měli pocit, že u vás MMS vyvolává zhoršení, redukujte dávky až na nulu. Ale pak velmi brzy začněte znovu."

... "Pokud se cítíte hůř, je to způsobeno tím, že nákazu potlačujete tak rychle, že se v těle příliš rychle vytváří přebytky toxického odpadu. Zpomalte. "

Jim Humble v oznámení o uvolnění informace o MMS 2

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“