Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS a komáří bodanec

Příspěvek od Palo »

Palo píše:...rozhodl jsem se použít MMS na tyto bodance a to neaktivované, jednu kapku na každý bodanec a rozetřít přes bodanec a kolem. Na rozškrabaném lokti to přestalo svědit a začalo pálit. Toto je lepší, protože nemáte potřebu se škrábat :)
Dal jsem jednu kapku na každý bodanec na noze. Ani v jednom případě jsem nesmýval vodou.
Ráno po bodancích na nohou ani památky. Na lokti pořád trošku štípe a mám tam strup, který se bude hojit zase týden, jak se tak znám...

Takže nikdy neškrabat, hned MMS, pozor na leptání (radši do minuty smyjte). Pokud chcete být drsňáci jako já, zkuste nesmývat :)
Trochu tuto informaci zaktualizuji:

Kdekoliv na těle kromě hlavy, kde jsem použil MMS na komáří bodanec a MMS (tedy chloritan sodný) nesmýval - tam vše bylo bez problémů. Ze zvědavosti jsem zkusil potřít nedefinovatelný objekt na tváři (jakási hrča, asi 4 mm v průměru) a rozetřel. Zřejmě asi špatně, protože pod tímto objektem jsem se poleptal. Toto poleptání se vyznačuje tím, že dlouho dlouho nic a potom, třeba i druhý den zjistíte, že jste na tom místě poleptaní... Vytvoří se mokový strup, při seškábnutí teče samozřejmě znovu.
V poslední době jsem zkoušel nanést na komáří bodanec MMS a do minuty smýt, funguje to dobře. Takže prosím všechny - do minuty smývat neaktivované MMS z těla - za všech okolností. Můžete zkusit i kdekoliv po těle se potřít neaktivovaným MMS a do minuty smyjte. Tak, kde vás to bude pálit, máte nějaký problém - a uvidíte, že takových míst bude hezké množství! :)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
marlenka
Stálý člen
Dostal: 16 poděkování

Súhlasím s Palom.

Příspěvek od marlenka »

Čaute.
Pridávam aj ja skúsenosti s MMS. Doteraz sa mi nepodarilo vyšplhať na 15 kvapiek ale len na 13. Nesilím to, postupujem opatrne, ale stále sa mi nedarí vystúpiť na 15 kvapiek. Ja mám taký istý názor ako Palo u mňa je to tak že keď navyšujem kvapky tak mám aj prejavy. (napr. 8-9 kvapiek mi už nič nerobí ale keď zvýšim na 12 tak sa mi vyhodí zima na perách,mám zvýšenú teplotu a naozaj cítim že pri tomto množstve sa organizmus snaží zbaviť bacilov.(ja osobne vyháňam už 2 mesiace velice odolného streptokoka,ale hodnota ASLA mi rapídne klesajú). Je to zas i o tom že keď chce niekto len preventívnu kúru,tak stačí aj množstvo 8-9 kvapiek. Ale kto má zdr.problém alebo bacila musí dávky zvyšovať.
Samozrejme nechcem dávať návod niekomu kto veľa neznesie,nech sa drží starého osvedčeného,, pomaly ďalej zájdeš,, chcela som len opísať moju vlastnú skúsenosť. majte sa všetci a bojujte,s MMS určite zvíťazíte aj nad tým najodolnejším bacilom.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Súhlasím s Palom.

Příspěvek od Palo »

marlenka píše:Je to zas i o tom že keď chce niekto len preventívnu kúru,tak stačí aj množstvo 8-9 kvapiek. Ale kto má zdr.problém alebo bacila musí dávky zvyšovať.
Dokonce jsem zaslechl názor, že ten, kdo je zdravý, tak při 8 kapkách ze sebe cítí chlor poměrně silně a dlouho, pomalu snad z jakékoliv části těla. Takto to vypadá, že jde o naprosto zdravého člověka, kde MMS už nemá co dělat a snaží se dostat z těla ven. Docela byla sranda, když mě konkrétní osobnost vykládala o tom, že když si brknul, tak se jeho kolegové dívali z okna, jestli někdo v okolí náhodou nepostavil bazén :lol:

Takže vážení - MMS do té doby, než ho ze sebe ucítíme! Já ho ještě se přiznám neucítil...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Azul
Stálý člen

nemocný syn

Příspěvek od Azul »

Tak hlásím, že se mi synek včera opět pozvracel, tentokrát už při dvou kapkách, takže jsem to utla. U něho je problém , že nepozná, že mu začíná být blbě až to všechno vyhodí. Takže nemám šanci snížit nebo vynechat dávku bez blití. Nicméně vypadá dobře, jen kašel zůstal, zahájila jsem céčkovou kůru 3 gr denně rozdělené do třech dávek, plus zinek plus chlorelu, plus zbytek oregánového oleje co tu mám, plus imunity star a večer uvidím, možná ho do té školy i pošlu zítra.

Zkusil bych to nepřímo přes koupele.

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Pro Azul

Příspěvek od Iv »

Četl jsem Váš příběh ze synem velmi pozorně,kluk pravděpodobně patří mezi ty velmi citlivé jedince (znám tyto děcka ze své učitelské praxe)u nichž je problém reakcí na jakoukoliv látku podávanou do těla.Nechci tady zavádět pro někoho nějakou magii,ale zkuste na nějakou dobu,stačí i 15min. ten Váš roztok umístit pod pyramidku a nebo na Teslovu fialovou destičku.Myslím si,že pak synek tak negativně už reagovat nebude.Jen to zkuste,nenutím,jen vyciťuji a když s tím nesouhlasíte,tak to hoďte za hlavu.
No a potom jasně vitamín C a hodně pohybu na sluníčku,prostě pak kluka vyhnat do přírody.

bob
Stálý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Hanka

Příspěvek od bob »

Možno Ťa naštartuje...viď príloha, tiežaj dokument na http://www.mustwatch.cz/film/food-matters/
Bob. :?

sorry, ospravedlňujem sa, patrí to asi do iného vlákna , kde bola spomínaná cukrovka , zapper a MMS, ale akosi to zahaprovalo a zrazu je to tu...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Bob
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

MMS + Zapper?

Příspěvek od hanka »

Prosím, kde byl zařazen můj dotaz ohledně kombinace MMS + Zaper? Nemohu ho nikde najít, chápu, že jsem svůj dotaz zřejmě podala do nesprávného vlákna, nechtěla jsem plevelit, nevěděla jsem ale, kam ho mám poslat. Technické záležitosti internetu moc nechápu, jsem ráda, že jsem zvládla dotaz vůbec poslat :D . Otázka je pro mě ale velice důležitá, vlastně hlavně odpověď, víte, život s cukrovkou na inzulinu je těžký a jako i jiní lidé s různými nemocemi, kteří tady dali dotaz i já jsem prosila o radu.

Pro Boba: Bobe děkuju ti moc za rady, velice si jich vážím, určitě je použiju. Přeji hodně zdraví. Hanka

A kruciš. Našel jsem to v noci ve dvou vláknech, jedno bylo nové, a to jsem zrušil. Ale vím, že do toho druhého příspěvku jsem odpovídal... ale teď to sám nemohu najít! Že by s námi hrála podivné hry databáze?
Naposledy upravil(a) hanka dne ned 21 bře 2010 14:42, celkem upraveno 2 x.

hanka
Zasloužilý člen

MMS + Zapper?

Příspěvek od hanka »

Asi pro Gewa: Já vím, že se mi to ocitlo na 2 místech, už z toho vidíte, že odesílání dotazů se teprve učím, omlouvám se za to :oops: . Přesto mi nakonec přišlo, že to snad nebude až tak hrozná chyba, třeba více lidí už uvažovalo o kombinaci MMS se Zapperem, tak jsem si myslela, že jako další téma by se to možná hodilo. Vidím, že ne, kombinování MMS s něčím jiným se jako téma dávat nesmí, ačkoliv zrovna tohle by třeba účinek MMS znásobilo.
Jeden můj dotaz jste ale mohl nechat, ona cukrovka je už hodně rozšířená nemoc a jsou diabetici - zatím "lehčí", kteří ještě vystačí s dietou a tabletami, časem je ale inzulin při nynějším způsobu léčení cukrovky stejně nemine a bylo by krásné, kdyby se pomocí MMS dalo tomu zabránit. A my, kteří jsme na inzulinu, také hledáme cestu, jak si zdravotní stav zlepšit. Do MMS já osobně vkládám velké naděje a určitě nejsem jako diabetička sama. Byla bych ráda, kdyby se ozvalo více odvážných diabetiků, kteří už s MMS začali, jaké mají výsledky, slyšela jsem už o jedné paní, která se prý díky MMS nutnosti píchání inzulinu zbavila a teď je na dietě a tabletách :eclap:

No, povídám, že je to pro mne záhada. Vím na 100%, že jsem to odmázl jen jednou, toho "sirotka", do kterého jsem předtím, než jsem našel ten druhý příspěvek, i odepsal. Pak jsem odtamtud vykopíroval tu odpověď, přenesl sem, odeslal, a následně smazal ten osamělý post. Je mi úplnou záhadou, jak to, že zmizelo obojí :(

K diabetes a zapperu. Četla jste něco od Huldy Clark? Jaká je to diabetes? 1, nebo 2?

Azul
Stálý člen

pro Iv

Příspěvek od Azul »

Děkuji za nápad, pyramidou ani destičkou bohužel neoplývám.Nicméně po včerejší kůře s Céčkem mi již otrnulo a začala jsem opět podávat přibližně po hodině někdy trochu dýl, jenom jednu kapku a dobrý, zvyšovat nehodlám, rozhodně.

Marie
Nový člen

MMS a Herxheimerova reakce

Příspěvek od Marie »

Pročítám vaše příspěvky co se týče dávkování a docela mě to děsí. Někdo tu píše, že 8 kapek je NIC, že je třeba jít výš. Já jsem se nedostala na víc jak 3 kapky 4 krát denně. A jsem ráda. I tak mám pocit nevolnosti, nechutenství, jsem jak moucha, hroutím se fyzicky i psychicky. Dopoledne většinou strávím na WC ale to, co mi nejvíc vadí je porucha spánku. A to beru Melatonin! Už ani nevím, kdy jsem se naposled vyspala. Takže už mám i tu "mozkovou mlhu", jak se zmiňuje ve svém příspěvku Gewo. Vlastně se u mne postupně objevily téměř všechny symptomy výše zmiňované "Herxheimerovy reakce".
Gewo, je to fakt těžký. Už mi chybí ta Síla. Opravdu nevím, jestli ten vámi předpovídaný půlrok vydržím. Dvakrát jsem se vrátila k jedné kapce 4 krát denně. Teď už jsem zase na třech kapkách, ale mám pocit, že bych měla zas snížit. Ale takhle se nikam nedostanu! Možná dělám něco špatně. Mám si dát céčkovou pauzu? A jaké céčko - s postupným uvolňováním? Nebo je lepší obyčejný? A jak vysoké dávky?
Předem díky za odpověď. Marie

hanka
Zasloužilý člen

MMS a otevřená rána

Příspěvek od hanka »

Na minulé stránce Palo doporučuje kápnout na bodanec neaktivované MMS s následným omytím.
Mě štípnul předevčírem do nohy mravenec - banální věc, jenže mně otekla noha, místo silně zčervenalo a utvořil se jakýsi otevřený vřed, kudy vytéká průhledná tekutina. Svědí to a bolí - nejradši bych si tam taky kápla kapku MMS, ale odrazuje mě ta otevřená rána. ? Nemůžu si vzpomenout, jestli se tady někdy psalo o namáčení otevřených ran do roztoku MMS.... Můžete mi někdo poradit? Předem děkuju.

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS a Herxheimerova reakce

Příspěvek od poota »

Marie píše:Teď už jsem zase na třech kapkách, ale mám pocit, že bych měla zas snížit. Ale takhle se nikam nedostanu! Možná dělám něco špatně.
Jestli máš pocit, že bys měla snížit, tak je nejvyšší čas snížit! A špatně děláš to, že si myslíš, že se takhle nikam nedostaneš. Naopak! Nikam se nedostaneš, pokud nebudeš poslouchat, co Ti říká Tvoje tělo! Pokud budeš pomocí MMS vytvářet ve svém těle víc odpadu, než Tvoje tělo zvládne vylučovat, tak Ti bude zle. A přesně to je to, co je špatně a navíc ještě úplně zbytečně. Netlač na pilu, není kam ani proč pospíchat.
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: MMS a otevřená rána

Příspěvek od poota »

hanka píše:... místo silně zčervenalo a utvořil se jakýsi otevřený vřed, kudy vytéká průhledná tekutina. Svědí to a bolí - nejradši bych si tam taky kápla kapku MMS, ale odrazuje mě ta otevřená rána.

Je to možná opravdu od mravence, ale podle popisu mi to připomíná spíš "kousnutí" od pavouka - ten do rány vypustí svoje žaludeční šťávy, počká, až se maso natráví a pak si to vcucne zpátky, má to tak vymakané proto, aby nemusel rozebírat mouchy. Když to nestihne vycucnout, tak ty jeho šťávy ránu neustále leptají. MMS na to působí opravdu výborně - tedy buď rovnou kapka čistého MMS přímo do rány (osobně mám pocit, že se to tou tekutinou aktivuje) a případně po minutě opláchnout, a nebo aktivovaným potírat ránu i okolí. Já používám úspěšně oba postupy aplikované po sobě, a několikrát opakuji.
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
roman07
Nový člen

Re: MMS a Herxheimerova reakce

Příspěvek od roman07 »

poota píše:Jestli máš pocit, že bys měla snížit, tak je nejvyšší čas snížit! Netlač na pilu, není kam ani proč pospíchat.
poota ma pravdu.zbytocne tyras samu seba.tak bud na jednej kvapke aj dva tyzdnne trebars aj mesiac a zvys si az potom ked nebudes mat problemy.ja som zacal uzivat MMS asi pred dvoma alebo troma tyzdnami aisiel som hore dost rychlo bez toho ,ze by som mal nejake potiaze za sedem dni som bol na 14-stich kvapkach trikrat za den az vtedy sa mi urobilo mierne nevolno od zaludka a mal som dva dni hnacku ale nemusel som utekat hned na zachod ako to tu niekto spominal ze sa nemohol vzdialit od wc.v pohode som si dosiel na wc avykonal potrebu tusimze gewo to tu spominal kazdy sme iny a na kazdeho to ucinkuje inac niekto znesie viacej niekto menej.takze neponahlaj je aj take prislovie :pomaly dalej zajdes.co sa tyka tvojich zdravotnych problemov tak by som ti poradil jedneho pana ktory sa fakt vyzna je to slovak zijuci v usa a na stranke zdravie.sk radi ludom na fore v teme otazky na rng.ak chces mrkni do toho fora a skus mu napisat on pouziva na liecbu potravinove doplnky cize cisto prirodny sposob liecby a jeho vedomosti su fakt na vysokej profesionalnej urovni.takze vela zdaru do dalsieho boja a vytrvaj.

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

céčko

Příspěvek od milda »

Marie píše:...... Možná dělám něco špatně. Mám si dát céčkovou pauzu? A jaké céčko - s postupným uvolňováním? Nebo je lepší obyčejný? A jak vysoké dávky?
Mě se osvědčilo Céčko práškové- rychle rozpustné a střídal jsem ho některé dny s odstupem čtyř hodin s MMSkem.
Někde jsem se tady dočetl, že 1/2 - 1 čajová lžička stačí na den, tak jsem užíval 2x denně 1/2 lžičky do vody. V pohodě se to dá.

Hodně pomůže taky klystýr, nejlépe denně. ;)

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“