Trochu tuto informaci zaktualizuji:Palo píše:...rozhodl jsem se použít MMS na tyto bodance a to neaktivované, jednu kapku na každý bodanec a rozetřít přes bodanec a kolem. Na rozškrabaném lokti to přestalo svědit a začalo pálit. Toto je lepší, protože nemáte potřebu se škrábat
Dal jsem jednu kapku na každý bodanec na noze. Ani v jednom případě jsem nesmýval vodou.
Ráno po bodancích na nohou ani památky. Na lokti pořád trošku štípe a mám tam strup, který se bude hojit zase týden, jak se tak znám...
Takže nikdy neškrabat, hned MMS, pozor na leptání (radši do minuty smyjte). Pokud chcete být drsňáci jako já, zkuste nesmývat
Kdekoliv na těle kromě hlavy, kde jsem použil MMS na komáří bodanec a MMS (tedy chloritan sodný) nesmýval - tam vše bylo bez problémů. Ze zvědavosti jsem zkusil potřít nedefinovatelný objekt na tváři (jakási hrča, asi 4 mm v průměru) a rozetřel. Zřejmě asi špatně, protože pod tímto objektem jsem se poleptal. Toto poleptání se vyznačuje tím, že dlouho dlouho nic a potom, třeba i druhý den zjistíte, že jste na tom místě poleptaní... Vytvoří se mokový strup, při seškábnutí teče samozřejmě znovu.
V poslední době jsem zkoušel nanést na komáří bodanec MMS a do minuty smýt, funguje to dobře. Takže prosím všechny - do minuty smývat neaktivované MMS z těla - za všech okolností. Můžete zkusit i kdekoliv po těle se potřít neaktivovaným MMS a do minuty smyjte. Tak, kde vás to bude pálit, máte nějaký problém - a uvidíte, že takových míst bude hezké množství!