Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Lúthien
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: úte 06 říj 2009 11:43

Zapper

Příspěvek od Lúthien »

Zdravím všechny! Koupila jsem si mms, ještě čekám na knížku a pár dní jsem se rozhodla brát Cčko. Chápu to teda správně, že můžu začít 1 kapičkou po 2 nebo 3 hodinách a postupně navyšovat podle toho, jak to moje tělo ustojí? A když si pak udělám týden pauzu na to Cčko, tak po tom týdnu začnu s počtem kapiček, s jakým jsem předtím skončila??? A ještě jeden asi hloupoučký dotaz..co je to ten Zapper, zapování?


jvj56
Zasloužilý člen
Příspěvky: 276
Registrován: sob 09 kvě 2009 10:36
Dostal: 3 poděkování

Re: Zapper

Příspěvek od jvj56 »

Přesně tak, hlavně pozoruj sama sebe.
Zapper je přístroj, který dává elektrické pulsy o různé frekvenci do těla.


Lúthien
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: úte 06 říj 2009 11:43

kojení

Příspěvek od Lúthien »

Ještě by mě moc zajímalo, jestli můžu MMS užívat během kojení? Co si o tom myslíte?


Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

MMS přes ústní sliznici

Příspěvek od hanka »

Zjistila jsem, že MMS se vstřebává i přes ústní sliznici. Čistím si zuby roztokem MMS a nakonec nechám trochu roztoku působit asi 2 minuty v ústech na dásně (kvůli paradentóze). Když cítím, že se uvolňuje kyslík (šumění), roztok vyplivnu. A za pár minut mám pocit jako při nachlazení - pobolívá hlava, nosní dutiny, v krku, píská mi v uších a kašlu. Dělám to tak 5 dnů a poslední 3 dny mám tyhle stavy, jenom intenzita je teď důraznější. Protože od dětství často trpím na nemoci v těchto oblastech, předpokládám, že je to proces čistění. :?

Dásně taky protestují, a to si dělám ředěný aktivovaný roztok jenom z 1 - 2 kapek do větší štamprle. Dělá to tak i ostatním, kteří si s MMS čistí zuby,nebo to dělám špatně? V ústech by to asi nemělo šumět?

To to pěkně začíná a to prý užívání MMS bude pro mě radostí! - Daseno, MMS ukazuje, že si mě taky hezky vychová :(
O nakličování Vám napíšu na SZ - nechci plevelit vlákno.

No, a teď mám stejnou otázku, jako Lúthien: nevím - vypozorovala jsem to, nebo si to pletu s mými častými zdrav. problémy? :ethink:



Slunce v duši. Hanka.


felda
Zasloužilý člen
Příspěvky: 285
Registrován: čtv 22 čer 2006 21:04
Bydliště: Všenory
Dal: 94 poděkování
Dostal: 175 poděkování

paradontoza

Příspěvek od felda »

tak jsem to nechtěl vytahovat na světlo, ale třeba to někomu pomůže.....
Jeden můj kamarád má poslední dobou cca 6 let problémy s dásněmi - viz reklama v tv.Poctivě chodí k zubařce a ta léčí.. vyzkoušel už všechno možné , vyházel peníze za všechno možné - výsledek je , že prognoza doktorky , do 3let zuby fuč se zatím zdvojnásobila , ale když už se mi začaly dva zuby kvrdlat ,jde opravdu do tuhého... Nad řezáky nalité dásně krví ,každé kousnutí do čehokoliv problém , čištění zubů samá krev. atd.. atd.
rozhodl jsem se zkusit MMS - od začátku října si čistím zuby mms mojí oblíbenou dávkou 10/50 , cmrdnu do toho 1dc (asi necelé) vody , půlku vypiju a druhou si vyčístím chrup. zezačátku hrůza , tý černoty co šlo (sražená krev ) , ale zuby jsou krásně hlaďoučké. CCa 4. den a je po krvácení , už ani kapka. Jěště sem tam přes den stopa na ovoci ale i to už ustalo. Od pátého dne mi zmizely boule na dásních a mám stále lepší pocit...
ty dva se kvrdlají dál...Ale je to jednoznačně pozitivní postup k lepšímu, jen škoda , že není o 6 let míň ,už nepoužívám ani zubní pastu jen mms , smrdím jak plavečák v Podolí , ale cca po 15 min. to vyvane a pokud se jeden umeje mýdlem tak to cítit není .
Toliko k tématu :P


felda
Marie
Nový člen
Příspěvky: 13
Registrován: pon 28 zář 2009 9:21
Bydliště: Jižní Čechy

MMS - pauza

Příspěvek od Marie »

Zdravím všechny vytrvalce po trochu delší Cčkové pauze. Mám v úmyslu od zítřka začít opět užívat MMS, ale nevím, zda je to rozumné, mám pořád vodový průjem, trvající někdy celé dopoledne. A pak ta moje nespavost. Měla jsem dojem, že to má na svědomí MMS, ale očividně to nebyla jediná příčina. Ale asi se na tomto mém problému taky podepsalo. Faktem je, že MMS už týden neberu a stejně nespím. A to beru Melatonin. Přesněji - včera jsem ho dobrala (21 tbl.). Takže zvažuji, jestli nemám začít výplachem ústní dutiny, jak popisuje Hanka. Ale někdo tu zmiňoval, že na sliznice MMS nepůsobí, tuším GEWO? Asi to vyzkouším a uvidím. Pak poinformuju. Jo a ještě bych se ráda zmínila o zapperu. Tady u nás se na toto téma není nikdo ochoten se mnou bavit. Test na parazity by mi udělali, ale s následnou medikací kapkami, nebo tabletkami. A to je zase spousta peněz. Já vím, jedná se o zdraví. Ale já už jsem do toho svého zdraví nastrkala tolik peněz, že už další alternativy opravdu zvažuji, zda by to bylo efektivní a přineslo nějaké výsledky.
Jo a ještě něco. Asi se dostávám mimo vlákno, tak jen zmínka. Metoda EFT - je to Hanko v podstatě etikoterapie? Na téma přednášky Jána Cindlera? To je úžasná věc, myslím, že jsem se v tom našla. Nestačila jsem zhlédnout celé video a teď už musím odejít, takže až budu mít možnost, dokoukám a pak se Vám ozvu v SZ. Doufám, že to Gewo nevadí, nechceme plevelit přímo ve fóru, proto ty SZ. Díky. Marie


Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: MMS - pauza

Příspěvek od hanka »

Marie, já bych asi raději zkusila dostat do sebe MMS jinak, než přes trávicí systém. Třeba koupelemi. (Výplachem ústní dutiny se MMS může do těla dostat skrz sliznici (jako např. homeopatika), jenže jenom nepatrné množství - ačkoliv - koupelí se taky přece nevstřebá celá vana, že?)

Taky bych určitě neužívala současně detoxikační přípravky s MMS - buď jedno, nebo druhé! Podle mě detoxikační přípravky působí nepřetržitě hodně dlouho (i měsíce)a při potížích při detoxikaci většinou není antidotum. MMS je rychlejší, působí krátce a při potížích se může jednoduše ukončit užívání a jako antidotum vzít vit. C (A to nemluvím o ceně!)

A ještě k EFT: Ne, EFT odstraňuje emoční bloky na energetické dráze klepáním na určité body a tím se odstraní její zablokování, způsobené konkrétním emočním stresem.

Marie, zdravím Vás a držím palce.

Slunce v duši. Hanka


Lúthien
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: úte 06 říj 2009 11:43

počet kapek

Příspěvek od Lúthien »

Tak jsem se rozhodla, že začnu s 1 kapkou, po 3 hodinách jsem si dala 2 kapky a po dalších 3 hodinách si chci dát radši zase jen 2 kapky, po dalších 3 atd.
Ale začetla jsem se do té knížky, ale nějak jsem se do toho zamotala :( Chtěla bych skončit na 3, max 4 kapkách pětkrát denně. Stačí to na zničení nemoci? Nejde o náhlý akutní problém, ale o dlouhodobé zdravotní problémy, kdy mi už nevadí, když nezmizí okamžitě. I podle své váhy (60kg) bych na víc kapek jít neměla.
Jenomže v té knížce je zase napsané: dát si třeba 10 kapek a za 2 hodiny dalších 10. Pak udělat větší pauzu a ten samý den to zopakovat.
Nebo že je dobré se dostat na 15 kapek dvakrát denně. Já už fakt nevím...jak je to s tím opakováním, kolik kapek denně bych vlastně neměla překročit? :roll:


maxbrayne
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 15 říj 2009 10:52

Čerstvé maso + dále dotaz ohledně C

Příspěvek od maxbrayne »

Zdravím,
pocházím z okruhu známých známých z tohoto fóra. Neuvěřitelným tvrzením zásadně nevěřím, pokud si je můžu ověřit. Takže známí získali MMS a dostalo se i na mě. Zrovna jsem jako na zavolanou dostal menší virózu a těšil se, jak se ona choroba seznámí s frontálním náporem aktivního kyslíku. Bohužel, nezůstal jsem nečinným, klidně pozorujícím civilistou, ale chtě nechtě jsem byl zatažen do konfliktu.
Jelikož jsem to vzal opravdu hopem, během asi dne bylo dávkování cca 4-6-8-2 kapek, došlo i na boj na zadní frontě. Takto se to zjevně dělat nemá, ale já měl virózu a jen málo času na léčbu. Když jsem poté posbíral to, co ze mě zbylo, viróza byla pryč, spolu s několika litry tělesných tekutin a amébami prolezlou střevní výstelkou. Co ale bylo pozitivní, zjistil jsem že mi záhadně zmizely dvě uhrovité cysty kožního mazu, které se jinak drží člověka jako klíště. Tyhle potvory nejsou akné, tvoří se hluboko pod kůží, zůstávají skoro měsíc, způsobují otok, různě se stěhují, můžou být i velikosti čočky nebo hrachu a nedají se zmenšit nijak jinak než svépomocnou řezničinou. A MMS je prostě nechalo zmizet, což je zázrak.

Po vzpamatování z H. reakce jsem si já masochista řekl, že to nejhorší už snad mám za sebou a můžu pokračovat i normálním způsobem. Tedy od 1 kapky zvyšovat po 1 kapce denně. Jsem právě na 6 kapkách. Co pozoruju, je zvýšená zahleněnost a občas divný pocit malátnosti a euforie. Taky to předběžně vypadá, jako by se něco dělo s malou bradavicí na prstě.
I přes své útlé mládí a tečení syrovátky po bradě (21) trpím dlouholetým vodnatým smrkáním, sezónní alergií, sennou rýmou, a obecně nízkou vitalitou. Proto se velice těším na to, co tady popisují někteří uživatelé - vymizení rýmy a alergie a čich ostrý jako pruský bajonet. Zatím mi ten smrad nevadí.

Mám ale dotaz. Pokud MMS žere bacily jen asi do 2 hodin po přípitku, je možné přes den bumbat aktivované MMS a v noci nasadit kúru vitamínu C? Pokud ne, proč? Bylo by to šalamounské řešení, nemusel bych dělat přestávku na céčko a vytoužený cíl žraločího čichu by přišel rychleji.
Dále, nemám přístup k moudré knize a nevím kolik je maximální dávka pro solidních cca 80 kilo? Kde bych měl skončit a dál bráti jen udržovací dávku?
Diskuze pečlivě čtu, ale zatím jsem se vším neprokousal, a odpovědi tam nenašel.


Marie
Nový člen
Příspěvky: 13
Registrován: pon 28 zář 2009 9:21
Bydliště: Jižní Čechy

MMS - pauza

Příspěvek od Marie »

Takže, jestli to chápu dobře, EFT je vlastně reflexní terapie.
Hanko, detoxikačními přípravky, které nedoporučujete společně s MMS, myslíte, předpokládám kapky, nebo tablety. Používat Zapper společně s MMS je myslím vhodná kombinace. Nicméně, nehrozí ani jedno, ani druhé. Zapper by mě sice zajímal a díky Cimirkovi a Elektrovi už o něm a jeho autorce něco vím, ale myslím, že bych si měla napřed sehnat knížku od Huldy Clark a pak najít v Jižních Čechách někoho, kdo se tím zabývá a poradil by mi, jak s tím zacházet, jak si to nastavit, nejsem zrovna technický tip a v těchto věcech se fakt nevyznám. Myslím, že zatím zůstanu u MMS. Večer zkusím znovu koupel. Posledně mi po ní bylo špatně, ale to bylo v kombinaci s vnitřním užitím kapek. Myslela jsem, že v té vaně umřu. Tentokrát to udělám obráceně. Vezmu si kapky až po koupeli. ;) Začít už fakt musím, něco na mne leze. Bolí mě svaly, stehen se nemohu ani dotknout. Takže opatrně, po jedné kapičce, když to půjde, zvýším na dvě.
Hanko, co Vy a MMS? Tuším v úterý jste chtěla začít. Jak to snášíte? Jaké jsou první pocity?
Zdravím a držím palce. Marie


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: počet kapek

Příspěvek od poota »

Lúthien píše:... Já už fakt nevím...jak je to s tím opakováním, kolik kapek denně bych vlastně neměla překročit?
Nelam si hlavu s různými doporučeními a vezmi to pěkně v klidu a logicky. Brát se to má po jídle, takže kolikrát denně jíš, tolik dávek můžeš za den brát. Ale taky jich můžeš brát míň.
Doporučuje se denní dávka 30 kapek, to je ovšem jenom jakási orientační hodnota, ke které se můžeš přiblížit a nebo ji překročit - to ovšem závisí na tom, kolik a čeho chceš odbourat, jak na to spěcháš a kolik stihneš "kulturně" vylučovat. Všechno závisí pouze na Tobě, a jak se rozhodneš, tak to také bude - konečně, následky případného neuváženého rozhodnutí poneseš zase jenom Ty. Zatím je zkušenost, že menší dávky se snášejí lépe a na vysoké se dostává, tedy aby to bylo bez potíží, dost dlouho a obtížně. Ptáš se, jestli stačí 5 x denně 4 kapky. Ovšemže stačí. Akorát musíš počítat s tím, že do úplného zlikvidování nemoci to bude trvat o něco déle, než při dávkování třeba 5 x 6 kapek. Ale i tak to může být nakonec rychlejší, než nasadit vyšší dávky a potom dělat přestávky na "resuscitaci".
Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: MMS - pauza

Příspěvek od hanka »

Ne, EFT a reflexní terapie nemají vůbec nic společného, ani podobného, přečtěte si stránky http://www.eft.cz, tam se dozvíte více 8) . Tu knížku od Huldy Clark si kupte, hodně se tam o těch našich breberkách dozvíte.

Marie, proč ste si myslela, že v té vaně umřete, co Vám to dělalo?, já si chci dneska taky vzít poprvé koupel s MMS, tak abych tam neskolabovala - moje srdce mi totiž dává až moc často najevo, že "tak to tedy NE :enaughty: !" a brání mi v různých, a podle mého názoru užitečných věcech. Jako například v navyšování kapek. Zatím beru 4x 1 kapku, dneska ráno jsem si vzala 2 kapky a už si vyskakovalo, abych ho prý nedráždila :evil:. Tak sem se poslušně vrátila na 1 kapku. Ale i ta 1 kapka pracuje-to by jeden nevěřil, včera jsem měla celý den v krku velký knedlík, ty dásně mi taky pořád protestují (však sem si dřív se zubama něco užila!), ale dneska je to už lepší a knedlík skoro zmizel. Průdušky asi ukončují likvidacií jedné breberky-dráždivý kašel po užití MMS je jenom sporadický.
Asi tu koupel vyřeším šalamounsky - začnu koupat jenom nohy, další části těla budu přidávat postupně při dalších koupelích, oblast srdce až nakonec - jistota je jistota :lol:.

Zdravím, a všem přeju bezproblémovou likvidaci našich nezvaných hostů! :bye:

Slunce v duši. Hanka


Marie
Nový člen
Příspěvky: 13
Registrován: pon 28 zář 2009 9:21
Bydliště: Jižní Čechy

MMS a koupel

Příspěvek od Marie »

Hanko, souhlasím s Vámi, pokud máte problémy se srdíčkem, začněte s tou koupelí od nohou. Já mám zánět žaludku a slinivky, takže mě se bouřila oblast solar plexu. bylo mi na omdlení, na zvracení, i srdce mi bušilo. Bylo mi řečeno, že mám být potopená celá, ale já jsem prostě ten žaludek vůbec nesnesla mít pod vodou. Možná k té nevolnosti přispělo to, že jsem těsně před koupelí zvýšila počet kapek. Takže tolik moje zkušenost. Ale každý jsme jiný, třeba to pro Vás bude příjemný relaxační zážitek- tak to funguje u většiny lidí, zatím jsem slyšela v souvislosti s koupelí jen samá pozitiva, myslím, že jsem vyjímka.
A omlouvám se za svoji negramotnost ohledně likvidace breberek. Objevuji zde spoustu nových věcí a nevím, co dřív hledat na internetu. Takže díky za info.
Marie


Uživatelský avatar
Dita
Stálý člen
Příspěvky: 34
Registrován: stř 07 říj 2009 23:46

MMS

Příspěvek od Dita »

Zdravim.Jsem teprve ve fazi sbirani informaci (ale MMS uz mam objednano).Procetla jsem cele vlakno a v te kladne souznici vlne me zarazil tento prispevek:
berky
Starší člen
Založen: 2.6.2006
Zaslal: út 02 červen 2009 8:13 Předmět: MMS
Před měsícem jsem málem zemřel na neskutečný úbytek krevních destiček (normál je 300 G/l, já měl 2) - psal o tom zmínku Jarda do fora. Konečně jsem schopen k tomu něco trochu napsat. Stále se mi opakovaly určité zdravotní problémy( chřipky, záněty nosních dutin a zubů a afty). Proto jsem si řekl, že vyzkouším MMS, i když jsem k tomu neměl příliš velkou důvěru. Týden předtím jsem užíval 1g vit C denně. Začal jsem na 1 kapce ráno (hodinu po jídle), večer 2 atd. Zůstal jsem na 4 kapkách a po 3 dnech užívání mi zmizely afty, což lze považovat za zázrak. Problém s vypitím jsem neměl ani trochu. Pro upřesnění ještě dodám, že MMS bylo origoš z netu + kniha. Ale k věci: po 3 dnech jsem MMS přestal užívat, protože se mi objevila silná kocovina, únava, krvácení z nosu, bolest jater, ledvin a zubů, modřiny a petechie (krvavé „pihy“) po celém těle. Nevím jakou roli v tom hrálo MMS, ale znovu zdůrazňuji, že se mi to objevilo po jeho užívání (4 kapky). Myslel jsem, že se z toho dostanu sám (dva dny jsem zkoušel vit K, C a různé přírodní produkty), ale když to uviděla manželka, hnala mne do nemocnice. Jsem ji za to vděčný – zachránila mi život. Jen pro představu, byl jsem na hodnotě 2G/l, minimum je 140 a normál cca 300. Rozklad destiček je prý autoimunitního rázu, takže se to MMS možná mohlo ještě víc pokazit. Snažil jsem se získat co nejvíc informací a závěr je takový: Nikdo nedokáže spolehlivě říct, co to způsobilo. Nejspíš souhra víc věcí najednou. Běžné scénáře jsou dva – virový původ nebo na základě léků! 1. jde léčit hůř. Konzultoval jsem to snad s desítkami doktorů a pravděpodobný scénář je, že v těle byl bakteriální zánět (zub, dutiny), k tomu viroza (afty) a tělo si s tím dlouhodobě nedovedlo poradit. Zkoušelo různé protilátky a já tomu pomohl MMS. Afty zmizely a tělo zrovinka vyrobilo protilátku, která jako vedlejší efekt likviduje trombocyty a mylně vyhodnotilo tuto látku jako tu, co pomohla. Pak už nastala řetězová reakce.
Po 2 týdnech mě pustili z nemocnice (ukecal jsem je). Dnes je mi už trochu líp, tak můžu i napsat. Beru teď prednison 60 mg denně, k tomu helicid a kardilan + ostrá dieta. Je prý asi 50% šance na úspěch léčby, jinak odstranění sleziny a prednison doživotně. Je to hrozná sračka - mám z toho cukrovku, způsobuje žaludeční vředy, rozklad krve, poškození ledvin, osteoporózu a ukládání tuků. Všichni co to kdy brali a znám je, mají navíc minimálně 20 kilo. Zkrátka nic moc. Takhle dopadnout nechci a přes známého jsem navštívil jistého MUDr. Jánošku v Táboře a zkouším souběžnou alternativní léčbu. Doufám, že se z toho dostanu.
O účinnosti MMS nepochybuji. Používá se už několik desetiletí na desinfekci a má nesporné výhody a vysokou účinnost. Od začátku jsem ale byl k MMS skeptický hlavně co se týče neškodnosti a selektivity působení. Tak jsem to zkusil a dopadl jak dopadl. Žádnou selektivitu to nemá a ničí i střevní mikroflóru (základ imunity). Kde berete tu jistotu, že působí selektivně? Jen na tvrzení někoho, kdo to napsal do knihy? Papír je nejodolnější materiál, snese všechno. Kde je seriózní výzkum? Kdyby šlo o klinické a laboratorní testy, tak to není zas takový problém. Nemocných lidí, co zkouší MMS, je dost a hodně z nich chodí na rozbory krve. Výsledky si může pacient vyžádat a jaksi si je archivovat. Potom už není problém tyto výsledky shromáždit a nechat pracovat statistiku jako jinde. Pan Humle v knize píše jen spoustu výmluv na své společníky a nepřízeň osudu a chová se jako zapšklý stařec. Další poznatek : MMS silně zatěžuje játra a ledviny- to jsem poznal sám. Popisované detoxikační stavy jsou příznaky otravy. Takže ty nevolnosti a průjem nebude Herxheimer, ale vymlácení mikroflóry a otrava (alergie) MMS. Proč se tu také nikdo nezmínil o tom, že existuje skupina lidí, co mají alergii na určité prvky (např jód). Pro ty pak může být MMS konečná.
Horší je dlouhodobé působení. NIKDO neví co to udělá v budoucnu. Je potřeba vycházet z principu předběžné opatrnosti. Je to silné oxidační činidlo a obsahuje aktivní chlor. Logicky to je karcinogen a mutagen. Obávám se i teratogen. Zplošťuje populační křivku. Možná je to jakési „konečné řešení pro Afriku“. Ano, souhlasím s tím, co tu prezentuje Pepe a Peter. Ať to užívají ti, kteří už se nebudou dál množit nebo jen velmi vážné případy. Vstávají mi vlasy hrůzou, když čtu o preventivním užívání u dětí. Navíc ještě ty dávky vitamínu C. Nechápu z jaké potravy by do sebe člověk denně dostal víc než gram a oni doporučují alespoň 4! Je pravda, že optimální dávka je sporná. Ale ze které potravy dostanu do sebe víc než gram denně??? To mám žrát půl kila šípku za den? Lidi, trochu selského rozumu a zjistěte si kolik obsahují Céčka potraviny, co za den sníte (nebo byste měli). A poslední věc k reakcím ClO2. To si vážně myslíte, že se změní v sůl? Jak? S čím bude reagovat? V krevní plasmě je sodíku hodně, ale ve formě NaCl a s tím už žádná reakce neproběhne. Při rozpadu ClO2 se uvolní molekula kyslíku (v horším případě dva atomy) a aktivní chlór. Ten reaguje se vším, co je poblíž. Většinou to je voda a vzniká HCl + HClO. V těch malých množstvích nemůže uškodit. Horší je to s organikou. Mohou vznikat tisíce sloučenin. Je to známé z vodárenství a tam jsou koncentrace organiky v roztoku podstatně nižší. Závěrem chci požádat moderátora o to, aby tento příspěvek nijak neupravoval a případné připomínky napsal do samostatného příspěvku. Díky za pochopení

Nenasla jsem zadne vase reakce,tak vas timto o ne zadam.Vsem,kteri mi pomohou v orientaci,uprimne dekuji
Dita


roman07
Nový člen
Příspěvky: 25
Registrován: pon 28 zář 2009 15:56

Re: MMS

Příspěvek od roman07 »

ditac píše:Zdravim.Jsem teprve ve fazi sbirani informaci (ale MMS uz mam objednano).Procetla jsem cele vlakno a v te kladne souznici vlne me zarazil tento prispevek:
berky
Starší člen
Založen: 2.6.2006
Zaslal: út 02 červen 2009 8:13 Předmět: MMS
Před měsícem jsem málem zemřel na neskutečný úbytek krevních destiček (normál je 300 G/l, já měl 2) - psal o tom zmínku Jarda do fora. Konečně jsem schopen k tomu něco trochu napsat.........

Nenasla jsem zadne vase reakce,tak vas timto o ne zadam.Vsem,kteri mi pomohou v orientaci,uprimne dekuji
Dita
cital som si tiez na zaciatku prispevky,vacsinu ale tento som asi preskocil no a teraz po jeho precitani mi naskakuje husia koza.jmna by tiez takisto ako ditu zaujimalo co to mohlo sposobit pokial je tu niekto kto by to vedel seriozne vysvetlit bol by som rad pretoze ten clovek to uzival velmi kratko a dokonca bral len male davky.


Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“