Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Uživatelský avatar
rival
Hlavní admin - živý člověk
Příspěvky: 1335
Registrován: stř 16 lis 2005 9:44
Bydliště: severní­ čechy
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Malé info

Příspěvek od rival »

O výše uvedené zkušenosti se trochu diskutovalo zde http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... ght=#42302 Je nesmírně těžké najít "pravdu". Každý z nás je jedinečný originál a naše těla mohou (a často to dělají) reagovat velmi různě. A proto vzniklo i toto fórum o MMS. Je třeba si vzájemně vyměňovat všechny získané zkušenosti. Jen tak se dozvíme, co můžeme od MMS očekávat. Ale konečné rozhodnutí, zda a hlavně jak MMS užívat, je vždy jen a jen na nás samotných. Proto se zde stále a stále zdůrazňuje individuální přístup.


Uživatelský avatar
milda
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1294
Registrován: čtv 30 črc 2009 20:34
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: ditac

Příspěvek od milda »

Možná by bylo užitečné zeptat se přímo berkyho. Uplynuly skoro tři měsíce a jistě už ví víc...
Závěr by mohl pomoci dalším.


Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: MMS

Příspěvek od hanka »

Tak mě napadá, že snad šlo o Cytokinovou bouři, kdy imunitní systém je tak zaplaven viry, že vysílá do postižených oblastí těla příliš mnoho protilátek současně a tělo se může i samo zabít.

To pomalé navyšování kapek a sledování reakce těla je vážně namístě.



Slunce v duši. Hanka.


Uživatelský avatar
Merlin
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1764
Registrován: sob 21 říj 2006 0:32
Bydliště: Severní Morava
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Dlouhodobé účinky - Dita

Příspěvek od Merlin »

Není to žádná novinka, snad jen u nás. Humble a jiní už to používají více než 15 let. Jediné známé kontraindikace jsou krvácivost a autoimunitní reakce, v takových případech by se tomu člověk měl vyhnout. To je známá věc a člověk si to může přečíst sám, ovšem jen tehdy, když má zájem.

Ty poznámky o "řešení v Africe" považuji za hodně nemístné, spíš bych řekl přepjaté až sprosté. Ten člověk se s tím pachtí desítky let a zachránil desetitisíce životů. Nemůže za to, že si někdo celý život střádal v těle hromady svinstava, a teď si myslí, že se jich může zbavit za týden. To chce 1 - 2 kapky denně, klidně i půl roku, a místo polykání koupele. A hlavně změnit životní styl.

Ohledně vit. C (a jiných vitamínů nezbytných při léčbě) doporučuji přečíst práce od Paulinga a MUDr. Mathiase Ratha. Člověk musí sám hledat vzdělávt se, a nečekat až mu to někdo pověsí všechno na nos....
Někde jsem tady četl, že někdo po MMS dostal dlouhodobý průjem, a tak vynechal, přešel na vit. C... ale průjem má pořád. Samozřejmě, že má! Vit. C působí od jisté dávky jako projímadlo... a kdyby si přečetl, co má, než se do toho pustí, věděl by to a nemohlo by ho to zaskočit.
Někdy mi to připadá, že mnozí mají mentalitu dítěte, které si hraje se sirkama ve stohu.. Tohle není hračka, a neexistuje žádný pevný návod, jen různá doporučení, která se ovšem nevztahují na extrémní situace. Je to jakobyste si pořídili auto, které má na tachometru max. 300 a snažili se ten tachometr za každou cenu využít, bez ohledu na stav silnice a počasí... Tak to přece nejde.


The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Uživatelský avatar
Merlin
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1764
Registrován: sob 21 říj 2006 0:32
Bydliště: Severní Morava
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

K vit. C

Příspěvek od Merlin »

Vitamín C v přírodě

Většina zvířat a rostlin si syntetizuje tento vitamín sama a nepotřebuje žádné jeho přídavky. Na celém světě se tak nedokáže přirozenou cestou zásobovat vitamínem C pouze člověk, některé druhy primátů, morčata, indický netopýr, mezi ptactvem pak červení bulbulové a z vodní říše pstruh duhový a losos.

Tento poznatek vedl některé vědce k závěru, že neschopnost přirozené produkce vitamínu C je genetický defekt, a následně k hypotéze, že pokud by se jeho hladina u člověka vyrovnala s hladinou u zvířat, vedlo by to ke zlepšení jeho celkového zdravotního stavu. K hlavním propagátorům užívání vysokých dávek vitamínu C patřil například dvojnásobný držitel Nobelovy ceny za chemii a biochemii Linus Pauling. Tvrdil, že vitamín C je lékem na všechno - od nachlazení po rakovinu. Na sklonku svého dlouhého života (dožil se devadesáti tří let) užíval denně dávky 12 g vitamínu C a toto množství dokonce zvyšoval na 40 g v době, kdy u sebe pozoroval příznaky nachlazení (doporučená denní dávka je v EU 60 mg - 0,6g).

Projevy nedostatku vitamínu C


Mírná hypovitaminóza se projevuje zpomaleným růstem, zvýšenou kazivostí zubů, narušením stavby kostí (v dětství osteomalacií), krvácením do kloubů a jejich deformacemi, nedostatečnou odolností proti infekcím, zvýšenou únavou, žaludečními problémy, lámavými vlásečnicemi a sníženou tvorbou mléka.

Extrémní hypovitaminóza (avitaminóza) způsobuje nemoc kurděje, která se projevuje anémií (chudokrevností), krvácivostí, otokem kloubů a dásní, ztrátou zubů, křehkostí kostí, sterilitou, častými infekcemi, atrofií (oslabováním a prodlužováním) svalstva a žaludečními vředy.

Projevy přebytku vitamínu C


Akutní toxicita vitaminu C je malá. Podání vysoké dávky vede zpravidla nanejvýš k podráždění žaludku a zažívacího traktu. S klasickou hypervitaminózou se u tohoto vitaminu nesetkáváme. Tělo si nevytváří zásoby vitamínu C a jeho přebytek se vyloučí ledvinami. Po vysazení déletrvajícího zvýšeného příjmu vitaminu C však může dojít k paradoxní hypovitaminóze. Podávání vysokých dávek vitaminu C může interferovat s podáváním některých léků; nebezpečná může být kombinace s některými stopovými prvky, zejména přechodnými kovy, která může vést k tvorbě reaktivních forem kyslíku, v minulosti byly popsány i klinicky významné otravy. Vysoké dávky askorbátu také interferují s řadou běžných klinickobiochemických vyšetření. Dle některých studií zhoršuje dlouhodobé předávkovávání vitaminem C nemocnost i úmrtnost, zejména na onemocnění srdce a cév.

Z Wikipedie http://cs.wikipedia.org/wiki/Vitam%C3%ADn_C

Poslední věta je velmi úsměvná, neříká totiž nic jiného, že při dlouhodobém předávkování je nižší úmrtnost na onemocnění srdce nebo cév! I tak se to dá říct.... "abychom náhodou neurazili"... ;)


The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Majo
Nový člen
Příspěvky: 11
Registrován: sob 29 srp 2009 12:12

MMS

Příspěvek od Majo »

Chcem sa opýtať či pri užívaní MMS je možné používať súčasne aj koloidné mineráli. Ďakujem :D


jvj56
Zasloužilý člen
Příspěvky: 276
Registrován: sob 09 kvě 2009 10:36
Dostal: 3 poděkování

Re: MMS

Příspěvek od jvj56 »

Ano můžeš, nejde to proti sobě

JVJ :D


Uživatelský avatar
Denny
Zasloužilý člen
Příspěvky: 440
Registrován: ned 27 zář 2009 15:24
Bydliště: Bruntálsko
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

gewo

Příspěvek od Denny »

Gewo, na fóru jsem četl jeden z tvých příspěvků o tom, žes viděl film, jak jeden doktor léčí lidem boreliózu......viz.níže. Chlamky jsou zřejmě podobně těžké onemocnění a po týdnu MMS cítím, že musím přestat (píšu o tom na jiném místě). Začaly zlobit ledviny a občas se zase dusím. Myslíš, že by taková kůra (týden/týden - nebo méně/více - až se tělo ozve) byla vhodnější? Poraď starý pardále, ale musíš tak, jako malému děcku, já už mám také ,,přes sát jar" a občas mi to nedochází. :roll:
Dík

_________________________________________________________________________________________________________
GEWO-Včera jsem se díval na film s jedním německým doktorem, který tím léčí boreliózu (Lymská nemoc). Vede léčené LIDI (nikoli "pacienty") tak, že týden berou 6 kapek ráno a večer, čili jen 12 denně, a to týden v kuse. Pak jsou týden bez MMS, ale na velkých dávkách vit. C, a pak opět týden MMS bez vit. C. U horších případů 3 týdny MMS, týden vitamín. Výsledky jsou opravdu ohromující. Bolesti v kloubech a podobné příznaky mizí už po týdnu... atd.

Je to tedy tak, jak jsem tady už psal - MMS se nesnáší s přidanými antioxidanty, vzájemně se eliminují. Ale, na druhou stranu jsou antioxidanty, a zvláště vit. C, enormně důležité pro činnost bílých krvinek (BK). Kdo své BK správně "krmí", má nejlepší výsledky! Tahle kombinace se jeví jako ze všech nejlepší.
_________________________________________________________________________________________________________

Ahoj Denny. Ten film je tady. Na text stránky zkus překladač (třeba Babelfish nebo tenhle http://www.translate.google.com/translate_t#de|cs|)

http://www.alleinklang.tv/themen/naturh ... ement.html


Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Lúthien
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: úte 06 říj 2009 11:43

Re: počet kapek

Příspěvek od Lúthien »

poota píše: Nelam si hlavu s různými doporučeními a vezmi to pěkně v klidu a logicky. ...
Díky Pooto :pivko: Teď jsem si vzala 4 kapky (jsem se dočetla, že navyšovat se má večer před spaním) a je to stále v pohodě. Takže zítra budu brát 4 kapky po 2 hodinách a další den třeba navýším na 5 kapek po 2 hodinách :D
Dále všem vzkazuji, že si myslím, že tohle je nejspíš lepší, než se snažit dostat třeba na 15 kapek najednou ráno a pak najednou večer. Možná to organismus líp pobírá, vyrovnává se s tím... Bude to nejspíš pomalejší léčba, ale budu ráda, když bude probíhat bez nevolností už kvůli mému půlročnímu prckovi. To by asi nebyl nadšený, kdybych trávila den na záchodě :lol:
Tak snad nekřičím moc brzo a bude to dál v pohodě...
Uspěch s MMS všem!


Uživatelský avatar
Bulganin
Stálý člen
Příspěvky: 33
Registrován: pát 16 říj 2009 20:34
Dostal: 1 poděkování

na to spěcháš a kolik stihneš "kulturně" vylučovat

Příspěvek od Bulganin »

kolik a čeho chceš odbourat, jak na to spěcháš a kolik stihneš "kulturně" vylučovat.
Raz som to zkusil a dostal som taku hnacku, ze som myslel ze z teho zhebnu. Vela kulturne mi to neprislo.


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: na to spěcháš a kolik stihneš "kulturně" vyluč

Příspěvek od poota »

bulganin píše:Raz som to zkusil a dostal som taku hnacku, ze som myslel ze z teho zhebnu. Vela kulturne mi to neprislo.
Pod tím "kulturně" si představuji vylučování škodlivin prostřednictvím ledvin a jater, tedy víceméně téměř bez povšimnutí. Jedna dávka, pokud se projeví rovnou průjmem, byla zřejmě buď příliš vysoká, nebo nevhod, tedy například na lačno. Takže to je právě ten případ čištění "nekulturního".
Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
Bulganin
Stálý člen
Příspěvky: 33
Registrován: pát 16 říj 2009 20:34
Dostal: 1 poděkování

Uz som vyliceny.

Příspěvek od Bulganin »

Pod tím "kulturně" si představuji vylučování škodlivin prostřednictvím ledvin a jater
Tak som si to predstavovoval. Ale bolo to celkom ine. Skutocne som to zobral na lacno a mozno ta davka bola trocha privela. No uz som vylieceny a nechcem to viac pokusat. Mozno mi poslali z netu volajaku sragoru.


Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Uz som vyliceny.

Příspěvek od poota »

bulganin píše:...Mozno mi poslali z netu volajaku sragoru.
Tak spíš mám takový dojem, že sis toho o MMS moc nepřečetl, a nebo jen velice zběžně. Jinak by sis uměl sám ověřit, jestli je to opravdu MMS a nebo něco jiného. A taky bys věděl jaké použít dávky a jak je brát. Ale pokud Ti Tvoje zdraví nestojí za pár chvil pozorného čtení, tak Tvoje potíže asi nebudou příliš vážné. Navíc máš jistotu, že státní nebo soukromé zdravotnictví Ti za Tvé peníze věnuje rádo svou kvalifikovanou péči, a to aniž by od Tebe požadovali nějaké znalosti.
Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
Dasena
Stálý člen
Příspěvky: 84
Registrován: pát 04 zář 2009 18:28
Bydliště: Tábor

Re: gewo

Příspěvek od Dasena »

Gewo píše: ....Je to tedy tak, jak jsem tady už psal - MMS se nesnáší s přidanými antioxidanty, vzájemně se eliminují. Ale, na druhou stranu jsou antioxidanty, a zvláště vit. C, enormně důležité pro činnost bílých krvinek (BK). Kdo své BK správně "krmí", má nejlepší výsledky! ....
Zdravím ,
chtěla jsem poprosit o radu, jak je to s těmi antioxidanty. Já jsem si nějak zaryla do paměti, že účinky MMS ruší vit.C - kys. askorbová E314 - tu taky na nálepkách hlídám. Pokud mám jako konzervant uvedený sorban draselný, ruší to účinky MMS stejným způsobem? (užívám kvůli vit. C rakytn.sirup, z lékárny vyjde levněji než biošťáva z racia, ale pokud by měl sorban rušící účinky, ráda zase přejdu na biosirup).
Děkuji moc za rady :lol: :lol:

Takže ještě jednou.
Podle dostupných zdrojů se MMS a kyselina L-askorbová - vitamín C - v potravinářství označovaná jako E300, při společném užívání NAVZÁJEM VYRUŠÍ. Je to tedy stejné, jako byste nebrali nic. Naproti tomu vit. C obsažený přirozeně v zelenině je tělem absorbován jinak a s MMS se "nepere".
Zkráceně: pokud je v jedné baňce (žaludku) pohromadě MMS a syntetický vit. C - ať už braný v prášku nebo tabletách, nebo rozpuštěný jako E300 v džusu - je to k ničemu. Nijak to neškodí, ale ani nepomáhá.
Poté, co se vit. C vstřebá a zbytek vyloučí (třeba přes noc), můžete zase vzít MMS, protože tělo si žádnou zásobu vit. C nevytváří.
Můžete tedy brát "céčko" i na noc, ale nejdříve 2 hodiny po poslední dávce MMS.


Uživatelský avatar
milda
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1294
Registrován: čtv 30 črc 2009 20:34
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Sorban draselný

Příspěvek od milda »

Sorban draselný(Sorbát draselný) - E 202 neruší MMS. Ten je pouze rakovinotvorný.... :? :lol:


Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“