Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

Re: Mám dotaz

Příspěvek od Aquarius1 »

Zdravím.Kup si v lékárně Pangamín (snad se ještě prodává) jsou to sušené pivovarské kvasnice ve formě lisovaných tablet ve veliký piksle,žvejkat to nemusíš a je to vlastně doplňková strava hlavně pro lidi co užívají svůj volný čas aktivně.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Příspěvek od poota »

Denny píše: No už se těším na kvasnice s rybím tukem, to bude bašta.
Bude to mít obrovskou výhodu: po té "dobrotě" Ti bude MMS připadat jsko mana nebeská. :lol:
Zdravím - poota
To pepe: o Céčku v kvasnicích jsem se nezmiňoval "ani brokem" - "to sem nebyl já, to byli dědóšek" :D

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

vynikající podpůrný program

Příspěvek od Merlin »

Zázračný olej.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

Denny píše:........... No už se těším na kvasnice s rybím tukem, to bude bašta.
Když je řeč o kvasnicích..... musí to být pouze pivovarské kvasnice?
Proč ne běžné kvasnice, mají přece totéž složeni, jenom jsou živé, už dlouho mi to vrtá hlavou .....když se berou nalačno (jak to doporučuje dr. Bieler v knížce "Jídlo-tvůj nejlepší lék" , ve střevech přece nekvasí. Přesto často čtu, že droždí ne ... může mi to někdo vysvětlit?
Zdánlivě se ptám mimo téma MMS, ale souvisí to, protože jde o posílení imunitního systému v domě C-čkové pauzy.

------------------------
Slunce v duši. Hanka.

roman07
Nový člen

Příspěvek od roman07 »

Denny píše:Prozraďte mi někdo prosím, kde bych sehnal koňské dávky vit.d, které mi doporučil gewo. Lékaři to odmítají, na internetu mezi distributory vitamínů také nelze /není povoleno/ v kombinaci s vápníkem (či jinými) je ho málo a mám obavy, že bych se převápnil atd...Pokud to tu na fóru již bylo uvedeno, tak jsem to přehlédl a nebo zapoměl.
Děkuje a hezký den všem přeje

http://www.vseprozdravi.cz/vitaminy-a-m ... min-d.html

"Koňskou dávkou" je míněno 300,000 IU (mezinárodních jednotek) 3x denně
Kalcium je zde jen jako vazební prvek, není ho tam tolik, aby to stálo za řeč.
Denny na jednej internetovej ceskej stranke predavali vyrobky od swansonu stranka uz nefunguje ,ale dam ti mail kontakt ak chces napis im co potrebujes zozenu ti to.ja osobne si od nich objednavam produkty pretoze su lacnejsie ako tie u nas v lekarnach a swanson ma navyse aj kvalitu.od tejto ceskej firmy co to dovaza je to aj o 100% drahsie ako ked si to objednas zo swansonu priamo ty ale musis pocitat s postovnym a colnymi poplatkami takze aby sa ti to oplatilo musel by si objednavat velke mnozstvo a vediet anglicky.toto som nasiel napr.:http://www.swansonvitamins.com/SW1210/ItemDetail?n=0.tu mas ten kontakt na mail:zhajek@seznam.cz.tu mas zase stranku s produktami od swansonu:swansonvitamins.com

milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

"Zázračný olej"

Příspěvek od milda »

hanka:
jeden zázračný olej je tady: http://www.vilcakul.estranky.cz/stranka ... i-a-pohode

je to on? ;) :D

Ivuska
Nový člen

MMS

Příspěvek od Ivuska »

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s MMS a starými lidmi (takz. ležáky, omlouvám se za ten výraz)? Děkuji. S pozdravem Ivuska

Magnea
Starší člen
Dal: 12 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Příspěvek od Magnea »

Denny píše:No už se těším na kvasnice s rybím tukem, to bude bašta.
Deny , ja napr na vit D beriem ryby olej.... pijem ho kazdy den.... som na Islande, a tu je to tak akois vseobecne zazuzivane, ludia si to preventivne kupuje a najme cez zimu popijaju kazdy den hlave preto, lebo tu nemame Slnko. Len nemam potuchy ci je v pohode dostupny V CS ci SK, tu ani nevychadza velmi draho.

Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Příspěvek od Denny »

roman07 píše:.. aby sa ti to oplatilo musel by si objednavat velke mnozstvo a vediet anglicky.toto som nasiel napr.:http://www.swansonvitamins.com/SW1210/ItemDetail?n=0.tu mas ten kontakt na mail:zhajek@seznam.cz.tu mas zase stranku s produktami od swansonu:swansonvitamins.com
Děkuji ti Romane 07, podívám se na to a pokusím se, jen nevím jak pochodím s tou anglinou.

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

rybí tuk

Příspěvek od lajos »

Rybý tuk vyráběli u nás už za hlubokého totáče s citronovou příchutí, bez příchuti rybyny, kde to dnes existuje nevím, nezabýval jsem se s tím.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS

Příspěvek od Palo »

Ivuska píše:Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s MMS a starými lidmi (takz. ležáky, omlouvám se za ten výraz)? Děkuji. S pozdravem Ivuska
Zřejmě máš někoho takového poblíž... Já mít (možná to už bude brzy, snad né, samozřejmě), tak bych do MMS hned šel. Nečekal bych zázraky, avšak v knize o MMS se píše, že to pomohlo staré paní, co chodila velmi těžko o holi...

Spíš jde o to, že lidé věří doktorům a nic lepšího podle nich neexistuje (než jejich "léčba")... Tak je někdy opravdu složité vysvětlit lidem, že toto jim může narozdíl od jiných léků opravdu pomoci...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Příspěvek od Denny »

Magnea píše:Deny , ja napr na vit D beriem ryby olej.... pijem ho kazdy den.... som na Islande, a tu je to tak akois vseobecne zazuzivane, ludia si to preventivne kupuje a najme cez zimu popijaju kazdy den hlave preto, lebo tu nemame Slnko. Len nemam potuchy ci je v pohode dostupny V CS ci SK, tu ani nevychadza velmi draho.
Díky Magneo, u nás - jak jsem nastudoval na internetu, je k dostání rybí tuk snad jen v tobolkách a jeho složení - to jsou samé vit. B, ale o déčku ani zmínka. A o té zimě mi ani nemluv, u nás na horách ji už máme od 14.10. taky - brrrrrr! Jó - abych nezapoměl - pozdravujem Island!!!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Marie
Nový člen

MMS po pauze

Příspěvek od Marie »

Jak jsem slíbila, informuji: po přibližně týdenní pauze s céčkem + spoustou dalších vitamínů jsem začala koupelemi. A světe div se! Nejen že mi nebylo špatně, ale spala jsem jak mimino! Asi po dvouměsíční nespavosti to byla skutečná úleva. Ale nesmím těsně před koupelí užít MMS vnitřně. Takže teď už užívám i vnitřně, během dne asi 4 krát, někdy i 5 krát, ale hlavně večer vždy až po koupeli. Ale ten žaludek opravdu nesmím potopit. Polejvám si ramena a hrudník, ale stačí když mi ta teplá voda stéká na žaludek a už cítím lehkou nevolnost. Prostě je to jasné - zánět nesnese horko. Ráda bych odstranila i tento problém, ale vzhledem k tomu, že je to chronické - žaludek i slinivka, tak na to musím jít fakt opatrně. A poslouchat tělo. I když mě to někdy štve. Úspěšně a nadšeně se vyhrabu na 3 kapky ale ono mě to zase pěkně vrátí zpátky. A po zkušenostech raději reaguju ihned. Jo a co se týče těch koupelí, střídám jeden den MMS, druhý den si vysypu do vany kilo soli (jakékoliv - mořské, nebo obyč.) a KONEČNĚ spím! Už jsem byla zoufalá, nespala jsem ani po Melatoninu (21 tbl. za 420 Kč), což je spánkový hormon a měla jsem po něm spinkat jak mimino a ráno vstávat odpočinutá. Opak byl pravdou. Nespala jsem skoro vůbec a celý den jsem byla neskutečně ospalá a unavená. Mozková mlha. :cry: Ta ospalost sice ještě přetrvává i když se vyspím, prý to v organizmu zůstává asi 14 dní po dobrání, ale to už přežiju. A hlavně se těším do postele! :lol: (byla jsem už na tom tak, že jsem se na tu postel nemohla ani podívat!) Tak to bylo trochu mimo vlákno. I když, ta únava a ospalost ve dne je zřejmě způsobená taky mmskem. Když jedu na nějaké jednání a potřebuju být fit, tak si MMS radši nevemu a doháním to odpoledne. Třeba i po hodině. A nic mi to nedělá :lol:! Jsem celkem v pohodě, žádné průjmy.
Teď ještě k těm vitamínům. Snažím se dodat tělu vše potřebné pro boj s toxiny, takže céčko, tedy krom zeleniny a ovoce obsahuje ječmen a chlorella(tam je i spoustu jiných vitamínů a minerálů), vit. D - OMEGA-3 od NaturaMed PHARMA (údajně kvalitní přírodní produkt z Norska) a denně 2 lžičky lněného semínka smíchaného se sezamem bílým a černým. No a přidala jsem k tomu B-komplex, nevím, jestli to není na škodu, je to chemie. A mám tu už od dřívějška koupený GS Premibion Q10, ale to už bych asi byla převitamínovaná. :D A hlavně, je to zase další chemie, takže vlastně tím přidělávám mmsku práci.
Je to fakt docela těžký dodat tělu vše potřebné a použít při tom minimum chemie. Zaujal mě článek o lněném oleji. Zeptám se na něj v prodejně zdravé výživy. Ten článek je trochu zmatečně zpracovaný, ale dá se z něj čerpat.
Opět předem děkuji a budu vděčná za názory ohledně vitamínů.
Všechny zdravím a držím palce. Jo a Oberon zatím odsouvám. I když bych byla zvědavá, jak na tom jsem. Musí to počkat až vymlátím. :? Marie

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Ano

Příspěvek od Merlin »

Díky, Marie, to je opravdu krásná ukázka toho, jak na to! Ne podle nějakých návodů, ale podle toho, co chce a snese tělo. Držím palce!

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MMS po pauze

Příspěvek od Palo »

Marie píše:Jo a Oberon zatím odsouvám.
Ten Oberon mě zaujal. Předběžně jsem se domluvil na "test" na příští týden... Tak jsem opravdu zvědavý, co ve mě zůstalo, co ne a co se dozvím nového... ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“