Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Mám dotaz

Příspěvek od hanka »

No, a pak se, člověče, vyznej - jedni při výzkumu zjistí, že 2000 U.I. je příliš, jiní zase, že by to chtělo přidat :dknow: . Je pravda, že ta moje knížka je z r. 1992 (i když se vyznačuje tím, že jejich autoři jsou zastánci vyššího dávkování vitamínů a minerálních látek), ale životní podmínky se od té doby zase změnily a výzkum pokročil. Já osobně bych začala od 300 U.I. (900 U.I. za den je slušná dávka), event. bych přidala opalování v solárku - když vezmu v úvahu, že předtím jsem žádné doplňky vit. D neměla, tak by se to mělo projevit. Jestli bych po čase poznala, že je to málo, až pak bych dávkování zvýšila - dělala bych to postupně, beru neustále v úvahu to ukládání vit. D v těle. Asi jsem moc opatrná, ale je lehké se předávkovat, horší je na to přijít a špatné je, když se na to přijde pozdě.

Zdravím, Hanka.
------------------------------------
Slunce v duši.

Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Re: Úžasná pomoc při detoxikaci střev, jater a ledvin!

Příspěvek od Denny »

Jestli se neurazíš, tak taky dobrý http://www2.energy.sk/cz/vyrobky/Zoznam2.asp?druh=3

Neurazím. Ale je to naprosto neporovnatelné. Nutrabona je úplně o něčem jiném, doporučuji pečlivě prostudovat.
Mimochodem... jeden z těch přípravků byl vyvinutý už dávno.. pro armádu a civilní obranu. Po Černobylu se ho tam poslaly tuny v padesátikilových pytlích. Zachránilo to tisíce životů...

P.S. Tohle není reklama, nic s nimi nemám, ale beru to a vím, co to dělá. Plná náhrada colon therapy + kompletní obnova střevní flóry. V kombinaci se zapperem/MMS naprosto ideální věc. Jde o živé kultury, nejsou to prosté směsi chemikálií.

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Příspěvek od Denny »

Úryvek z http://www.zdravi-az.cz/Co_ovlivnime_a_co_ne_05.php, což pochází od -ditac -........... :roll: Prospěšné je v rozumné míře sluneční záření formou letního opalování, kde na základě tohoto záření tělo produkuje vitamin D. K tomu, aby naše kůže vyrobila doporučenou denní dávku vitaminu D, stačí vystavit celé svlečené tělo na 1 minutu denně slunci, nebo v oblečení uskutečnit denně hodinovou procházku na čerstvém vzduchu. Pouze v oblastech, kde nesvítí slunce po dlouhé období, zejména v zimních měsících, je potřeba vitamin D doplňovat potravou. Terapeuticky lze doporučit i záření tepelné a infračervené k celkovému, nebo místnímu prohřátí organizmu či orgánů. Nic však nepřehánět, všeho s mírou dle selského rozumu, případně letitých ověřených zkušeností.

Ostatní typy záření jsou škodlivé a ve vyšších, případně kumulovaných dávkách i smrtelně nebezpečné. Nemá patrně význam rozebírat záření radioaktivní, jehož nebezpečnost je obecně známá a běžně se s ním nesetkáme, také nebudu komentovat nesmyslné zimní opalování v soláriích, čemuž se normální člověk dobrovolně nevystaví, ............. :?: ;) Ještě zkusím jestli se mi ozve imejl zhajek@seznam.cz,údajně je schopen to dovézt. Možná, že to bude chtít nabrat trochu rozumů od konkurence - http://chlamydie.info/node/3957
Naposledy upravil(a) Denny dne pát 23 říj 2009 20:23, celkem upraveno 1 x.

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Dasena
Stálý člen

Příspěvek od Dasena »

Zatím mne zaujala tato adr. http://www.swansonvitamins.com/SW1210/ItemDetail?n=70 kterou mi poskytl hodný Roman 07. Nejsem si jistý zda 2,000IU
je 200 000IU dle gewa (čert aby se v tom vyznal), pak by stačilo 10 kapslí denně, ale jestli to tak není-nechci ani domyslet. V tom lepším případě by zatím stačilo 10 balení tj. na půl roku léčby a pak se uvidí (pokud to přežijem). :lol:
Tohle vypadá dobře. O víkendu nám změní čas, takže to asi bude vážně na místě, světla moc neužijem. Píšou tam, že ta jedna kapsle 2000IU je podle nejnovějších výzkumů doporučená denní dávka. Takže 10 kapslí určitě ne!!! A taky , že se tomu říká sluneční vitamín mimo jiné. Přesně to, co potřebujem.Tak já to zkusím objednat. 8 dolarů není zas taková darda.(to je stejně nějak levný 250 tablet, co?) Všude si chválí, jak americké kamenné obchody perfektně fungují, aspoň to vyzkoušíme, co?

Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Hepatil

Příspěvek od Merlin »

polský preparát nepostradatelný při očistě jater. V Polsku volně k dostání, 2 krabičky po 40 tabl. po 150 mg (L-aspargin a L-ormitin) - za cca 100 Kč.

Např. http://apteka.nadmorska.eu/images/pliva ... epatil.jpg
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Rada od šamana:

Asparagus (chřest)
Vařený. Léčí ledviny, likviduje ledvinové kameny, zvyšuje objem moči (ale ne na úkor ztrát draslíku), řeší záněty močových cest, zlepšuje krvetvorbu, pomáhá srdci, normalizuje krevní tlak, udržuje vlásečnice, zabraňuje krevním podlitinám po těle (náchylnost k modřinám), zvyšuje počet krevních destiček*.
Obsahuje folát, vit K, glutathion a řadu dalších potřebnýcch složek.

Návod: Uvařit asparagus, rozmixovat a brát 4-6 polévkových lžic (1 PL = 15ml) dopoledne a 4-6 PL odpoledne.
Problémy mizi koncem druhého týdne, ale je nutné pokračovat dál, aby se obnovila normální srážlivost krve.

Použitelný je i konzervovaný chřest, jen je nutné zvýšit dávku asi o 2 PL!

Ale pozor!
Zdravému člověku obecně nehrozí při časté konzumaci žádné zdravotní potíže, jen lidé, kteří trpí překyselením organismu (onemocněním dna), by měli chřest konzumovat jen velmi zřídka nebo vůbec, protože obsahuje vyšší hladiny purinu, látky, která zvyšuje hladinu kyseliny močové v těle.

Vynikající článek!!
http://www.volny.cz/lekarnik/Lekarna/Ne ... seleni.htm

Velmi dobré čtení
http://www.knizniweb.cz/jnp/cz/katalog/ ... azrak.html
a pro diabetiky
http://www.knizniweb.cz/jnp/cz/katalog/ ... _typu.html

(*Pro Berkyho!)
Naposledy upravil(a) Merlin dne sob 24 říj 2009 17:20, celkem upraveno 1 x.

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Dasena
Stálý člen

Kyselé versus zásadité

Příspěvek od Dasena »

gewo píše: Ale pozor!
Zdravému člověku obecně nehrozí při časté konzumaci žádné zdravotní potíže, jen lidé, kteří trpí překyselením organismu (onemocněním dna), by měli chřest konzumovat jen velmi zřídka nebo vůbec, protože obsahuje vyšší hladiny purinu, látky, která zvyšuje hladinu kyseliny močové v těle.

Vynikající článek!!
http://www.volny.cz/lekarnik/Lekarna/Ne ... seleni.htm

Velmi dobré čtení
http://www.knizniweb.cz/jnp/cz/katalog/ ... azrak.html
Šla jsem touhle cestou, než se mi stal průšvih s mononukleozou. Navedla mě k tomu kniha bylinkáře Pavla Šímy, kde píše, že zásadité tělo = zdravé tělo a vitální tělo. Musím ze zkušeností říct, že přizpůsobit jídelníček poměru 4:1 (zásaditá:kyselá strava) není žádná prča. Prameny se o zásaditosti a kyselosti potravin dost liší. Ale na to by bylo nové vlákno. Tedy v krátkosti. Když jsem všechno shrnula, vyšlo mi, že zásaditá je pouze čerstvá zelenina (jakákoliv tepelná úprava ji promění na kyselou), z ovoce pouze hrušky, ananas, citron je neutrální, možná grep,určitě fíky, některé kefíry, ořechy(ovšem v kupovaných je zase spousta plísní),naklíčené obilí a z pití plzeňská dvanáctka možná ještě krušovice, ostatní alkohol - opět kyselý). Všechny přílohy, pečivo jsou kyselé, jako i všechno maso.
Každý stres naše tělo taky okyselí, a co si budem nalhávat...kdo je dneska v klidu
Takže jsem na to tvrdě najela, skutečně jsem si poměr pěčlivě hlídala. Bohužel asi pozdě nebo blbě. PH jsem si sem tam změřila z moči, ani po dvouch měsících nic moc.
Když jsem to pak diskutovala s paní léčitelkou, tak mě na jednu stranu pochválila, že cíl jsem si stanovila dobrý, na druhou stranu zdrbla, že cestu k němu tragickou. Ona uznává spíše makrobiotiku a tam je čerstvá zelenina pro organismus ve větší míře nezpracovatelná a spíše jej zatěžuje. Samotnou stravou se to tudíž dohání těžko, doporučila mi UM výrobky (pasta, ocet, kuličky - jde koupit v každé biovýživě), které jsou silně zásadité.
Najít kompromis ve výživě a to v dnešní době, je skutečně oříšek. A to si myslim, že jsem jedla celkem zdravě i před tím. Jídla spíše dušená, kořeněná bylinkami, min. 2x týdně ryba,k tomu pak králík, jehně - domácí, co šlo urvat ze vsi. A to skutečně spíše spontálně, že mi to prostě chutná. Řízkům, hranolkám, knedlíkům nebo sladkýmu jsem neholdovala nikdy.

Je to přesně jako o MMS. Nechce se držet nějakých pravidel a snažit se zapadnout do nějakýho šuplíku, musí se poslouchat vlastní tělo.

Přesně tak. Ale je dobré znát mechanizmy, které se na pošpatnění podílejí a vyhnout se těm nejhorším zlozvykům.

Odkyselit tělo tedy určitě ano (bakterie a viry nemají rádi zásadité prostředí), ale rozumnou cestou a mít se při tom rád.

Dita
Stálý člen

Re: Kyselé versus zásadité

Příspěvek od Dita »

Přesně tak. Ale je dobré znát mechanizmy, které se na pošpatnění podílejí a vyhnout se těm nejhorším zlozvykům.

http://www.zdravi-az.cz/Potraviny_jako_ ... eky_00.php

Dita
Stálý člen

Vitamin D

Příspěvek od Dita »

Úryvek z http://www.zdravi-az.cz/Co_ovlivnime_a_co_ne_05.php, což pochází od -ditac -........... :roll: Prospěšné je v rozumné míře sluneční záření formou letního opalování, kde na základě tohoto záření tělo produkuje vitamin D. K tomu, aby naše kůže vyrobila doporučenou denní dávku vitaminu D, stačí vystavit celé svlečené tělo na 1 minutu denně slunci, nebo v oblečení uskutečnit denně hodinovou procházku na čerstvém vzduchu. Pouze v oblastech, kde nesvítí slunce po dlouhé období, zejména v zimních měsících, je potřeba vitamin D doplňovat potravou. Terapeuticky lze doporučit i záření tepelné a infračervené k celkovému, nebo místnímu prohřátí organizmu či orgánů. Nic však nepřehánět, všeho s mírou dle selského rozumu, případně letitých ověřených zkušeností.

http://www.zdravi-az.cz/Hydratace_organizmu_04.php
Clanek je poucny cely,zvlast vas chci upozornit na vitaminy obsazene v mrkvi.

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Kyselé versus zásadité

Příspěvek od hanka »

I já si myslím, že změnit své tělo z kyselého na zásadité stravou je velice těžké, v mých očích dokonce takřka nemožné. Tohle dokážou snad jenom
vegani, kteří jedí pouze syrovou stravu, bydlí daleko od civilizace někde vysoko v horách, kde není znečištěné životní prostředí (měli by jste vidět jablka z mých stromů - začerněná od spadu, a to nemáme zahradu u cesty!) a to nemluvím o stresech....... Ale je dobré znát úhlavní "zakyselovače" a pokud možno se jim vyhnout a občas ulevit svému tělu od kyselin např. podle knížky Kurta Tepperweina "Pryč s kyselostí!", teď to ale nedělejme, jelikož zásady MMS ruší (soda, vit. C) ;) .

Jinak po týdenní pauze bez MMS, pouze s vit. C a Zapperem, jsem zase na MMS, začínám 2 kapkami a jsem zvědava, kolik kapek snesu, když teď už nebudu současně i zappovat. A že mám co likvidovat! - samé těžké kalibry - dle Oberonu malé tasemničky Lamblie (mám je všude), Ancylostomu, škudlovce (diphillobotrium latum), Trichinelu, Toxoplasmozu, Alveokok, Echinokok, a samozřejmě nesmí chybět všudypřítomná Candida! Dálší potvory mi paní z oberonu neřekla, prý budu mít co dělat s tím, co mi prozradila a dále se uvidí. Tak prosím o laskavé držení palečků, abych snesla co nejvíce MMS, abych mohla s těmi potvorami zatočit :evil: !

Díky, Hanka. :D

P.S.: Palo, jsem moc zvědava, jestli Ti na Oberonu potvrdí, že jsi bez breberek - určitě nám napiš, jak jsi dopadl, bude to pro nás velké povzbuzení :P !
(Obávám se ale, že to nebude tak optimistické, jak všichni očekáváme, ale kéž se mýlím!)
------------------------------------------
Slunce v duši.

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

oberon

Příspěvek od lajos »

Byl jsem také na oberonu a měl jsem přemíru tří stafilokoků v různých orgánech, které jsem měl úplně v pohodě ale co mi jinak bylo to samozřejmě nevěděla. Teď jsem již v podstatě zdráv a všechny ty zjištěné stafilokoky dál napájím pivem a jsme všichni spokojeni. Tak že oberon ale s mírou. Člověk málem po vyšetření aby šel rovnou na hřbitov, nic se nepapá tak horké jak se zdá.

Azul
Stálý člen

průběžná zpráva

Příspěvek od Azul »

Užívala jsem MMs dost nepravidelně, před pár dny mě však postihlo jakési drobné nachlazení tak jsem si řekla je čas to testnout fest. No během dneška jsem se dostala opravdu na šest kapek po hodině, maximálně hodině a půl, rýmečka pomalu zmizla, problém je že včera večer jak jsem přestala mms brát tak zase vylezla. Jenže já už v sobě měla jedno céčko na noc s pozvolným působením, tak jsem alespoň vystříkala nos a dutiny jenom jednou kapkou- máte s tím někdo zkušenosti ? Docela to pomohlo. Dneska žádné výrazné reakce, tak nevím, opotila jsem se jednou trvalo to asi půl minuty. Pak mě chviličku bolely uzliny kolem uší, ale asi minutu. Jinak nic naštěstí, doufám, že to fachá, trochu se bojím těch dávek. Rýma jakž takž mizí ale ještě to není ono.Dokonce jsem si říkala, jak dlouho může to céčko zůstat jestli nejsem bez reakcí proto, že se to vybíjí na tom céčku. Ale doufám, že dýl jak 12 hodin snad ne? Na krabičce to není. Co se týče synka, jak jsem psala minule, tak byl doma týden, mms jsem potom už podávala jen dvě kapky ráno, ze kterých vypil tak půlku. Myslím, že tehdy zvracel možná i proto že málo pil, do něj dostat tekutiny je docela problém... A tělíčko se odpadu nemohlo zbavit.Nicméně po tom prvním dnu s MMs se to opravdu zlepšilo. Ještě se chci zeptat na bradavice, natírám tim mladšímu bradavici na ruce a pořád mrška odolává, Potírám neaktivovaným a do minuty oplachuji. Za jak dlouho zmizely vám? A poslední dotaz, máte někdo zkušenosti s výrůstkem na kloubu?Na dlani u prvního kloubu malíčku se mi udělal malinký výrůstek na kosti, boulička. Před dvěma lety jsem měla podobný na prostředníčku tehdy zmizel po detox kůře. Máte zkušenosti, že by někomu zmizelo něco podobného po MMS? Děkuji velmi.Azul

Magnea
Starší člen
Dal: 12 poděkování
Dostal: 27 poděkování

MMS1 MMS2 Hiv protokol

Příspěvek od Magnea »

Ahojte, chcela by som sa opytat ci tu niekto je , kto berie MMS1 spolu s MMS2, mna zaujal Jimov HIV protokol, tusim je to casovo rozlozene na 3 tyzdne brania tejto kombinacie MMS1 a MMS2.
Dalsia otazka je , ze si xcem kupit MMS2, pozerala som si vase odkazy ,ale velmi sa bojim, tu na Islande ani neviem kde to dostanem "shock pool" lebo plavecke obchody tu nemaju, ale i tak... prosim vas mozete mi poradit co by na to shock pool nemalo byt napisane, ake prisady? ake su nebezpecne? lebo niekde som citala , nejaky american vo fore uvadzall, ze to kupil a bol tam pridany aj kyanid. Tu na Islande je so vsetkym trochu tazsie, mama mi minule posielala obycajny framikoin..mast do oci a otvorili balik a povedali mi ze je to tu zakazane, takze tu"neprepasujem" nic.

Pego
Zasloužilý člen
Dal: 29 poděkování
Dostal: 19 poděkování

Clark - Syncrometer

Příspěvek od Pego »

http://www.drloyd.com/syncrometer.pdf
komplet manual i se schematem pro sik. ruce a trpelive hlavicky.... :lol:

jvj56
Zasloužilý člen
Dostal: 3 poděkování

Re: Clark - Syncrometer

Příspěvek od jvj56 »

To je přesně co jsem potřeboval. Dík :good:

cimirek
Zasloužilý člen
Dal: 258 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Re: Clark - Syncrometer

Příspěvek od cimirek »

strojový překlad - bez korektury
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) cimirek dne úte 27 říj 2009 18:16, celkem upraveno 1 x.

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“