Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Metody léčení
flotační terapie
Já vím,že to sem asi nepatří,ale měl jsem možnost relaxovat ve flotační nádrži. I když nejsem důvěřivý a že by moje zhuntované tělo i mysl něco mohlo osvěžit,v to jsem nedoufal. Rodilý izraelec má u nás ve východních sudetech farmu a jako kamaráda mne pozval do sklepa. Má tam saunu a flotační nádrž. Naplnil ji vodou a solí z mrtvého moře. Dodržel originální salinitu, teplota lázně byla dodržována topnými kabely pod kachličkama. Nádrž velká 2x2 metry a hluboká 50 cm. Teplota lázně byla kontrolovaná 3 čidly a udržovaná na 36,6 grádu. Zabudovaná podvodní reprosoustava s 8 reproduktory byla k meditační hudbě a k rezonančním pokusům,jenž se konaly. Já v nádrži byl 1 hodinu a úplně jsem ztratil pojem o čase. Nejdříve mi naservíroval nějakou upištěnou meditační hudbu a potom hluboké tony a zpěv jakýchsi sibiřských lovců,nebo co. Jmenují se yat ka. Ty ultrahluboké tony barytonu mě příjemně zozvibrolvali a úplně uchlácholily. Vylezl jsem a nevěděl,jak se jmenuju. naprosto neuvěřitelný odpočinek,který jsem dosud nezažil. Máte někdo podobnou zkušenost?
JÁ NEŘÍKÁM TAK ANI TAK,ALE NA MOJE SLOVA DOJDE
pro nemocné
Není to sice koloid ale kdysi mi pomohla spagirická esence. Esence se dělají z bylin které si člověk určí sám , nebo když by to nešlo,měl by mu je určit člověk, který se v bylinách vyzná, a je s nemocným v dobrém kontaktu a záleží mu na něm. Předesílám , že jsem technik a doba,kdy jsem to dělal aktivně již dávno uplynula. Dávám to sem proto, že to není všeobecně známo, a v tomto malém společenství by to mohlo leckomu pomoci, pokud by byl okolnostmi donucen k tomu přistoupit.
http://home.i.cz/mast/reid/k13.html
Na toto vlákno obvykle nechodím , ale shodou okolností jsem se včera sešel s někým kdo sem chodí , a tak mi to nedalo.....
Jednodušší návod je v knize od Fratera Alberta:Příručka alchymisty.
http://home.i.cz/mast/reid/k13.html
Na toto vlákno obvykle nechodím , ale shodou okolností jsem se včera sešel s někým kdo sem chodí , a tak mi to nedalo.....
Jednodušší návod je v knize od Fratera Alberta:Příručka alchymisty.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Magnetoterapie
Dovolím si založit nové téma - Magnetoterapie.
Osobně jsem přístrojek podle schématu p. Matyáska postavil už před pár lety pro manželku, nedávno ho vytáhl ze skříně a začal si s ním léčit bolavý loket. Protože by to mohlo zajímat i ostatní připojuji veškeré informace.
JOVA
Osobně jsem přístrojek podle schématu p. Matyáska postavil už před pár lety pro manželku, nedávno ho vytáhl ze skříně a začal si s ním léčit bolavý loket. Protože by to mohlo zajímat i ostatní připojuji veškeré informace.
JOVA
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Stálý člen
- Dostal: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Detox vanička
Vše kolem jednoduchého zařízení, které je prodáváno za až zlodějské ceny. Zařízení na principu elektrolýzy, jako u mrtvé a živé vody, pouze že pracuje s napětím 24 V.
Jak jednoduše zhotovit je zde : http://www.wikihow.com/Test-a-Detox-Foot-Bath
Jak jednoduše zhotovit je zde : http://www.wikihow.com/Test-a-Detox-Foot-Bath
Voda neni lék ale má léčivé účinky.
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
Balíček pre zdravie
Vďaka spolupráci s orgonelabs, dostali sme výmenou niekoľko balíčkov originálnej "orgone" masy, ktorá je zabalená v látkovom obale. Po zahriatí v papiňáku a jej následon vychladení zhruba na telesnú teplotu sa z nej uvoľňujú "bióny". Malé bublinky, ktoré pri pozorovaní v mikroskope majú modrú žiarivú farbu. Aplikuje sa priložením na choré miesto.
Bióny majú pomerne silný liečivý účinok. Harmonizujú v tele metabolické pochody, dobíjajú slabé energetické dráhy, u detí zvyšujú odolnosť voči nachladeniu od 20 do 30%, čo je zrovnateľné s pobytom pri mori.
Mám niekoľko balíčkov navyše. Záujemcom z radov tohto fóra poskytnem bezplatne. Prosím píšte na sz.
sano
Bióny majú pomerne silný liečivý účinok. Harmonizujú v tele metabolické pochody, dobíjajú slabé energetické dráhy, u detí zvyšujú odolnosť voči nachladeniu od 20 do 30%, čo je zrovnateľné s pobytom pri mori.
Mám niekoľko balíčkov navyše. Záujemcom z radov tohto fóra poskytnem bezplatne. Prosím píšte na sz.
sano
-
- Starší člen
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
Bionic 880
http://www.medienberatung.de/biophoton_ ... 80_eng.htm
Neviem ci je vhodne vytvarat podtemu, ale neviem potom, do akeho vlakna mam zaradit toto . Chcela by soms a iba opytat , ci niekto nema susenosti alebo akekolvek informacie o tejto moznosti liecby, resp. akekolvek nazory....
Neviem ci je vhodne vytvarat podtemu, ale neviem potom, do akeho vlakna mam zaradit toto . Chcela by soms a iba opytat , ci niekto nema susenosti alebo akekolvek informacie o tejto moznosti liecby, resp. akekolvek nazory....
fialové tabulky pozitivní energie znáte?Máte?Funguje to..?
http://www.energytable.cz/et-univerzaln ... ergie.html
viz,tento odkaz, cena je trochu vyšší takže nevím jestli by se vyplatilo do něčeho takového jít.
díky za asociace..
viz,tento odkaz, cena je trochu vyšší takže nevím jestli by se vyplatilo do něčeho takového jít.
díky za asociace..
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
CA LUNG
Další možnost dát se do kupy
Můžete tomu říkat třeba Placebo efekt Pokud to někomu pomůže, jedině dobře
Díky patří nejmenovanému člověku, od kterého to mám
Můžete tomu říkat třeba Placebo efekt Pokud to někomu pomůže, jedině dobře
Díky patří nejmenovanému člověku, od kterého to mám
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Léčba vodou
Přišel mi zajímavý mail, avšak jelikož mám rozečtenou knihu od Viktora Schaubergera "Tajuplná a léčivá síla vody", tak se s textem moc neztotožňuji díky faktu, že voda je všude jiná a chlorovaná z kohotku je dle Viktora Schaubergera a jistých členů z tohoto fóra rakovinotvorná.
V každém případě dávám do přílohy DOC soubor k přečtení. Myslím, že to může být další díl velké skládačky.
V každém případě dávám do přílohy DOC soubor k přečtení. Myslím, že to může být další díl velké skládačky.
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
voda
Palo.....pokud ti sem můžu skočit.....
Voda z kohoutku sice není moc dobrá (viděno třeba očima Schaubergera),ale lepší je volit menší zlo....
mimochodem včera mě profesor chemie říkal že naše Brněnská voda je v dobré kvalitě (viděno očima chemika)
jinak v tom článku maj celkem pravdu..nepiješ- zemřeš ,piješ- taky sice zemřeš ,ale později.....
vidím to na ženě...zatímco já vyžahnu za den určitě přes dva litry vody (samozřejmě záleží ny výdeji) tak ona stěží litr a neustále si stěžuje na bolesti břicha ,hlavy a pod a když se večer zeptám kolik vypilas ,tak ona....hmmm....jedno kafe ....skleničku vody .....a.....možná dvě skleničky......... A to me pak dovede nas....když poslouchám skuhrání někoho kdo místo toho aby nejdřív udělal něco tak jednoduchýho pro svoje zdraví jako je vypít občas trochu vody.... tak si vezme algifen....aby se prostě jen umlčely dusledky něčeho jinýho......místo řešení příčiny.........takže schauberger dobrý (taky se tím ještě prokousávám ) ale pít se musí a když zrovna nemam na dosah nějakej dobrej pramen vody .tak dám za vděk i vodě z kohoutku......
ps:když už není ten pramen ,tak radím ,aspon si třeba do petlahve dát vodu z kohoutku třeba den předem a popsat si tu lahev nápisy typu :léčivá voda ,zdravá voda,harmonická voda či láska harmonie atd....fantazii se meze nekladou .Já si takhle beru vodu do práce ,ale popsanou petlahev mám radši olepenou páskou ,(jako z duvodu izolace) abych nebyl za magora....znáte to ..realisti....to stejný sem udělal i z malou lahvičkou na kyselinu citronovou na MMS....pár harmonických nápisu vubec nebude na škodu spíš naopak.......doporučuji těm co ještě nevědí o čem to vlastně píšu ,přečíst něco od Masaru Emota.......
Tak zdraví zdar a krásnýmu podzimu též
Voda z kohoutku sice není moc dobrá (viděno třeba očima Schaubergera),ale lepší je volit menší zlo....
mimochodem včera mě profesor chemie říkal že naše Brněnská voda je v dobré kvalitě (viděno očima chemika)
jinak v tom článku maj celkem pravdu..nepiješ- zemřeš ,piješ- taky sice zemřeš ,ale později.....
vidím to na ženě...zatímco já vyžahnu za den určitě přes dva litry vody (samozřejmě záleží ny výdeji) tak ona stěží litr a neustále si stěžuje na bolesti břicha ,hlavy a pod a když se večer zeptám kolik vypilas ,tak ona....hmmm....jedno kafe ....skleničku vody .....a.....možná dvě skleničky......... A to me pak dovede nas....když poslouchám skuhrání někoho kdo místo toho aby nejdřív udělal něco tak jednoduchýho pro svoje zdraví jako je vypít občas trochu vody.... tak si vezme algifen....aby se prostě jen umlčely dusledky něčeho jinýho......místo řešení příčiny.........takže schauberger dobrý (taky se tím ještě prokousávám ) ale pít se musí a když zrovna nemam na dosah nějakej dobrej pramen vody .tak dám za vděk i vodě z kohoutku......
ps:když už není ten pramen ,tak radím ,aspon si třeba do petlahve dát vodu z kohoutku třeba den předem a popsat si tu lahev nápisy typu :léčivá voda ,zdravá voda,harmonická voda či láska harmonie atd....fantazii se meze nekladou .Já si takhle beru vodu do práce ,ale popsanou petlahev mám radši olepenou páskou ,(jako z duvodu izolace) abych nebyl za magora....znáte to ..realisti....to stejný sem udělal i z malou lahvičkou na kyselinu citronovou na MMS....pár harmonických nápisu vubec nebude na škodu spíš naopak.......doporučuji těm co ještě nevědí o čem to vlastně píšu ,přečíst něco od Masaru Emota.......
Tak zdraví zdar a krásnýmu podzimu též
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: voda
Víš co je docela zajímavé? Že lidé, co pijou málo "vody" byť třeba z kohoutku, tak když si dají trochu sody do vody, tak pak mají sucho v hubě a chlastaj o mnoho víclaik píše:Palo.....pokud ti sem můžu skočit.....
Přemýšlel jsem o tom, jestli tak náhodou si tělo neříká "Tak když mám dostávat takovýhle svinstvo pořát do sebe, tak to radši co nejvíc omezím."
Troufám si tvrdit, že voda z kohoutku je opravdu svinstvo - chemik nechemik... Vždyť i chemici často odrazují od MMS, znaje složení... Taky je otázka, jak k tomu přistupuje každý lidský organizmus jako originál. Někdo vodu z kohoutku snáší bez problémů, někdo jako já a Tvoje žena s problémy - dá li se to tak nazvat - vodu co nejvíce omezuje, byť i nevědomky - prostě jak si organizmus řekne. Ta soda - mám ten pocit - toho špatnýho vyžene z vody dost a pak tělo řekne "jo, tohle bych pilo" a nastaví pocit na sucho v ústech nebo žížeň
Takže závěrem... Zkus se domluvit s ženou, aby si do každý vody z kohoutku dala trochu sody a když bude mít sucho v ústech, tak si dá další vodu se sodou bicarbónou... Stačí třebas i půl kávové lžičky do půl litru vody, ale jednoduše to pít stále
Mám takovou troufalost - bych i tvrdil, že by se takto daly vyřešit i případné ledvinové kameně...
Třebas se nám prozradí zase další věci, které ještě neznáme
Jinak k těm PET lahvím... Snažím se jim vyhýbat, nahrazovat sklem... Tuhle jsem třebas slyšel, že se z toho plastu uvolňuje cosi jako ženský hormon... No kdo ví, jestli třeba kvůli těmhle ropnejm potvravinodržičům, chlapům brzy přestane stát No je to asi na diskuzi...
-
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
k nepitiu sa hovori zvlast pri zenach tiez o jednom prozaickom psychickom bloku - v praci nepije, lebo by potom musela ist na zachod (spolocny, s pochybnou cistotou)Palo píše: Troufám si tvrdit, že voda z kohoutku je opravdu svinstvo - chemik nechemik... Vždyť i chemici často odrazují od MMS, znaje složení... Taky je otázka, jak k tomu přistupuje každý lidský organizmus jako originál. Někdo vodu z kohoutku snáší bez problémů, někdo jako já a Tvoje žena s problémy - dá li se to tak nazvat - vodu co nejvíce omezuje, byť i nevědomky - prostě jak si organizmus řekne. Ta soda - mám ten pocit - toho špatnýho vyžene z vody dost a pak tělo řekne "jo, tohle bych pilo" a nastaví pocit na sucho v ústech nebo žížeň
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
něco k tématu ...
... nic se nemá přehánět ... ani pití vody ne ...
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerik ... liony.html
... ale znám pár chlapů, který by ty svý manželky přihlásili do takovýhle soutěže okamžitě bez zaváhání ... to následné odškodné by potom byl už jenom takovej malej drobnej bonus navíc ...
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerik ... liony.html
... ale znám pár chlapů, který by ty svý manželky přihlásili do takovýhle soutěže okamžitě bez zaváhání ... to následné odškodné by potom byl už jenom takovej malej drobnej bonus navíc ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Tak tím jsi mne dostal pokud vím tak podezření na ženský hormon má voda z kohoutku v důsledku vyloučení přebytku a následně vyčištěním v čističce která tyto sice zachytí leč určité množství se dostane zpět do vodního řetězce (odpad,čistička,vypuštění do toků,následná úprava ve vodárně,vodovod a zase dokola).Pokusím se vydolovat z laborantek co ty petky vlastně uvolňují ale co vím tak nic co by nebylo v normě.Ono se to hlídá a každá z várka granulátu se před a i po zpracování vzorkuje. Žádný z výrobců si nelajzne možný výskyt svinstev jelikož by skončil,konkurence výrobců je obrovská.Palo píše:Jinak k těm PET lahvím... Snažím se jim vyhýbat, nahrazovat sklem... Tuhle jsem třebas slyšel, že se z toho plastu uvolňuje cosi jako ženský hormon... No kdo ví, jestli třeba kvůli těmhle ropnejm potvravinodržičům, chlapům brzy přestane stát No je to asi na diskuzi...
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.