Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Avocas
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: stř 04 lis 2009 16:03
Bydliště: Nad Sázavou

Zkušenost s vnějším použitím

Příspěvek od Avocas »

Trvalo mi to sice dlouho, než jsem se dokopala k napsání své zkušenosti, ale lepší pozdě než vůbec.
Takže: moje dcera přijela jednou v pátek z internátní školy s několika ošklivými lézemi na obličeji. Jak to popsat... prostě místo nepokryté pokožkou (asi 1 cm v průměru), otevřený bolák, mokvající, uvnitř drsný, vylučující žlutou tekutinu, z níž se po okrajích vytváří krusta. Moc hezké to na pohled nebylo, docela mě to vyděsilo, nikdy jsme se s tím nesetkaly. Protože jsem však žena činu, hmátla jsem po MMS, které jsem obdržela pouhé 2 dny předtím. Vygooglila jsem si vnější použití (možná by to stálo za zvláštní vlákno?) a namíchala jsem roztok do rozprašovače. Posléze to dcera stříkala na boláky dle mého návodu. (To jest "kdykoliv si vzpomeneš"). Musím říct, že výsledek byl mimo jakékoliv očekávání. Během půl hodiny (!!!) se uprostřed té největší ze tří lézí začalo utvářet růžové, hladké kolečko celistvé pokožky a pokračovalo to směrem k okrajům. Když v neděli odjížděla, byly všechny rány zataženy dohladka tenoučkou růžovou blankou. Když se vrátila za týden, měla na obličeji sotva znatelné začervenalé flíčky. Docela mi to přišlo, jako by mě tato příhoda měla přesvědčit o účinnosti MMS, neb jsem celkem skeptik (zejména vůči všemu, co se inzeruje jako "zázračné"). Nechci ani domýšlet, jak bychom se asi natrápily, kdybychom s tím šly na kožní. Je mi jen líto, že jsem to nevyfotila - znáte to: jeden obrázek za tisíc slov. Pak jsem roztok nabídla sousedce k ošetření ošklivého úrazu na noze a taky se to hojilo rychle, ale tady nemám dostatek informací k bližšímu popisu.
Příprava "postřiku":
20 kapek MMS, 100 kapek kyseliny citronové, 3 minuty ustát a přidat 2 unce (oz) vody. To jsem přepočítala jako 56 ml, ale netuším, jestli dobře. V každém případě to funguje. Tento roztok se nalije do lahvičky s rozprašovačem a údajně vydrží 3 dny. Po třech dnech si ho prostě naliju do koupele těla či nohou a udělám další.
Sama to používám na jakékoliv povrchové nepohody a na nehtovou plíseň. Vypadá to dost dobře, zdá se že nehet odrůstá zdravě, ale zatím je to jen krátce.
Snad to bude někomu k užitku.


Všichni jsme dobré duše, jen někteří z nás o tom zatím nevědí...
Avocas
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: stř 04 lis 2009 16:03
Bydliště: Nad Sázavou

Re: Po týdnu

Příspěvek od Avocas »

Palo píše:Spíš bych viděl obnovu DNA jako řešení nesmrtelnosti... Kdybys nechtěl stárnout, nesměl bys dýchat :lol:
To jsi uhodil hlavičkou o hřebíček, Palo. Podívej se na "butejkovu metodu" http://normalbreathing.com/. Zaujalo mě to natolik, že jsem si objednala i tu velkou knihu. Tady v Čechách to zatím nikdo nedělá, ale byla bych ráda, kdyby se našel nějaký "samouk" jako já k výměně zkušeností. Mám to, čemu doktoři říkají "astma" a nejsem moc nadšená z léků. Možná zkusím ověřit přítomnost chlamydií...


Všichni jsme dobré duše, jen někteří z nás o tom zatím nevědí...
Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

MMS a chřipka

Příspěvek od hanka »

Užívání MMS střídám vždy po týdnu s pausou pro "dobití" imunitního systému vitamínem C a ostatními vitamíny a minerály. Mohu potvrdit, že ten týden s MMS může být skutečně hranicí, za níž je imunitní systém už natolik vyčerpán, že začínají problémy. Bezprostředně po "dobití" imunitního systému vysokými dávkami vitamínů probíhá rozumné navyšování kapek MMS bez větších problémů.

Možná se bude někomu hodit moje zkušenost z průběhu detoxikace s MMSkou minulý týden:
Jak se v průběhu týdne zásoby vitamínů (=papáníčko pro imunitní systém) vyčerpávaly, poznávala jsem, jak imunitní systém slábne. Mně se nejdřív začaly dělat bolestivé hnisavé koutky na rtech - to znám, takhle se mi vždycky hlásí nedostatek vitamínů, nebrala jsem na to zřetel a pokračovala v navyšování kapek MMS- vitamíny musely počkat až do pauzy. Když ke konci týdne imunitnímu systému docházely "náboje", začala se o mne pokoušet chřipka. Zřejmě se po odkrytí nějakého ložiska MMSkou uvolnilo hodně virů, které slábnoucí imunitní systém už neměl sílu zvládnout. . Pak se začaly vyhazovat opary na rtech s pocitem chřipky, ale tak nějak divně, teď se vyhodil a do půl hodiny zmizel, druhý den na druhé straně rtu, ale už to ustupovalo mnohem pomaleji a pocit chřipky byl už intenzivní, kašel, bolest hlavy, pokoušela se o mě zimnice, horečka ale nebyla . Protože navyšování kapek probíhalo bez nevolností, byla jsem přesvědčena, že chřipku jsem chytla venku a s MMS nesouvisí. Pak jsem ztratila tu chuť a musela jsem si udělat pauzu od MMS. Nasadila jsem velké dávky vit. C a všech možných vitamínů, a chřipka se dál už nerozvinula a další den ustoupila. Když si nyní připomínám průběh chřipky, vidím, že jsem tehdy nerozpoznala, že to nebyla chřipka, ale projev čištění - to stěhování oparu z místa na místo a nepřítomnost horečky - jsou jasným projev detoxikace. Proto radím všímat si i jiných projevů čištění těla než jen nevolnosti a průjmu, pocity onemocnění mohou patřit mezi ně.

Hodně trpělivosti při zbavování se breberek přeje Hanka :lol: .

---------------------------------------------
Slunce v duši.
Naposledy upravil(a) hanka dne stř 04 lis 2009 23:40, celkem upraveno 1 x.


Uživatelský avatar
Dita
Stálý člen
Příspěvky: 34
Registrován: stř 07 říj 2009 23:46

Detoxikace

Příspěvek od Dita »

Ondřej píše:Pořád tu někdo píše jak i při malých dávkách je přiotrávený, nestíhá vylučování a pod. Zřejmě plno lidí neví, že existují metody jak celkem jednoduše a přitom masivně zvýšit efektivnost vylučování u detoxikace. Jak známo tlustý střevo hraje prim.
Klystyr zvladne kazdy v pohodli domova a pak take vrele doporucuji :Blahodárné účinky šankaprakšalány na http://www.zdravi-az.cz/Ocista_tlusteho_streva_00.php


Uživatelský avatar
Dita
Stálý člen
Příspěvky: 34
Registrován: stř 07 říj 2009 23:46

Vitamin C

Příspěvek od Dita »

hanka píše:Právě jsem byla MMSkou přinucena k C-čkové pauze
Na http://www.eujuicers.cz/cs/labuznikuv-koutek se doctete:
Kiwi
Jen málokteré ovoce obsahuje tolik vitamínu C jako kiwi. Obsahem až 1 miligram vitamínu C v 1 gramu kiwi pokrývá konzumace kiwi příjem denní dávky. Díky vitamínu C, i v kombinaci s hořčíkem, podporuje kiwi látkovou výměnu, zpevňuje cévy a žíly, posiluje imunitní systém a zlepšuje vidění. Je známo, že vitamín C je důležitý antioxidant, který pomáhá zvládat stresy, zvyšuje schopnost soustředit se a podporuje tvorbu hormonů pro dobrou náladu.

Tak me napada,proc delat C-pauzu? Nestaci dostatek vitaminu C z prirodnich zdroju? Ty prece ucinek MMS nerusi?

Nač ty dohady? Viz http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=1319 , jsou tam dva články k stažení. Jeden obsahuje seznam ovoce a zeleniny s přesnými údaji o množství obsaženého vitamínu C.


jvj56
Zasloužilý člen
Příspěvky: 276
Registrován: sob 09 kvě 2009 10:36
Dostal: 3 poděkování

Re: Zkušenost s vnějším použitím

Příspěvek od jvj56 »

Avocas píše:.. dcera přijela jednou v pátek z internátní školy s několika ošklivými lézemi na obličeji. ...
Zdravím, jsem rád, že to dceři snad pomohlo.
A teď k věci:
Aktivátor MMS slouží k pomalejšímu uvolňování jinak rychle reagujícímu oxidu chloričitému.
Jinak řečeno: používat tvůj "postřik" po třech dnech je spíše "placebo" efekt.
VŽDY MUSÍŠ před aplikací udělat ZNOVA.


Iam
Nový člen
Příspěvky: 6
Registrován: sob 13 čer 2009 7:02

Re: Zkušenost s vnějším použitím

Příspěvek od Iam »

No neviem či je to placebo. Ja mám tiež skúsenosť, že roztok pripravený na postreky v uzavretej flaštičke mal po troch a viac dňoch neporovnateľne silnejší zápach a jeho farba bola omnoho žltšia. Po aplikácii pokožka dokonca štípala.


Avocas
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: stř 04 lis 2009 16:03
Bydliště: Nad Sázavou

Re: Zkušenost s vnějším použitím

Příspěvek od Avocas »

Dceři to nepomohlo "snad", ale docela určitě. Ten recepis jsem vyčetla z Humblovy stránky a tam by se dalo předpokládat, že ví, o čem mluví, ale HLAVNĚ: mám to prostě vyzkoušeno OSOBNĚ, takže mi to někdo bude těžko vymlouvat (i kdyby to mělo působit pouze na mě a mou rodinu). A navíc - placebo efekt (víra v uzdravení) je PODSTATOU každého uzdravení.


Všichni jsme dobré duše, jen někteří z nás o tom zatím nevědí...
Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Avocas

Příspěvek od poota »

Výborně, tohle si zaslouží bod :good: - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
la
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1854
Registrován: úte 06 úno 2007 19:04
Bydliště: Brno
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Re: Avocas

Příspěvek od la »

poota píše:Výborně, tohle si zaslouží bod :good: - poota
Musím to taky pochválit,tohle jsem nezkoušel. :good:
Možná to funuje takto:chlordioxid je plyn, ten z kapaliny vyprchá po jisté době, ale v uzavřené nádobě toho postřikovače nemá kam,udělá takovou směs, něco jako sifon 8) ,proto se ta doba použití prodlouží,asi tak nějak. Ale bude záležet na tom z čeho je ta pumpička postřikovače vyrobena ,protože víme, že po čase to třeba petlahev rozleptá.Ještě v té nádobce zvýšit tlak to by byl postřik na bebíčka.Konstrukci toho postřikovače neznám ,ale možná ,že ten již zpětný ventil má,tudíž se ten tlak udělá sám a je to už vyřešený. :pivko: Takovej MMS stopangin taky není k zahození .

Pro Avocas :nechceš nám sem ten přístroj vyfotit,aby jsme věděli ,co je to za typ rozprašovače,nebo aspoň odkaz?
:smoke:


Iam
Nový člen
Příspěvky: 6
Registrován: sob 13 čer 2009 7:02

Re: Avocas

Příspěvek od Iam »

Ak to niekoho zaujíma, ja som použil ako rozprašovač asi 120ml sklenenú nádobku myslím od Salus v ktorej bola predtým pleťová voda na osvieženie tváre. Má to rozprašovač takže sa to dá použiť aj ako ústny deodorant :P


Avocas
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: stř 04 lis 2009 16:03
Bydliště: Nad Sázavou

Re: Avocas

Příspěvek od Avocas »

Přesně tak. Není to žádný přístroj, je to lahvička (plastová) od bylinkového deodorantu od Justa. Zatím drží a nerozkládá se. Zřejmě je dobré, aby nebyla o moc větší, než ta dávka roztoku.
A ještě mi řekněte, jak to udělat, když chci citovat jenom část textu. Zdá se, že to plně nechňápu :oops:


Všichni jsme dobré duše, jen někteří z nás o tom zatím nevědí...
Uživatelský avatar
la
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1854
Registrován: úte 06 úno 2007 19:04
Bydliště: Brno
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Re: Avocas

Příspěvek od la »

Iam píše:..................

Ak to niekoho zaujíma, ja som použil ako rozprašovač asi 120ml sklenenú nádobku myslím od Salus v ktorej bola predtým pleťová voda na osvieženie tváre. Má to rozprašovač takže sa to dá použiť aj ako ústny deodorant :P
Určitě zajímá ,proto že si myslím ,že jádro pudla(doby účinnosti roztoku) bude v tom jestli kapalina v nádobce může být skladována pod přetlakem (třeba mírným)nebo ne. ;)
O co mi jde ,třeba s kapkou DMSO byto mohlo být opět superturbo,ale vyzkoušený to nemám pouze sem s tím roztokem natíral,tohle by se muselo skladovat potmě a v chladničce.Myslím že je to dobrý tip.


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Zkušenost s vnějším použitím

Příspěvek od Palo »

Avocas píše:...navíc - placebo efekt (víra v uzdravení) je PODSTATOU každého uzdravení...
Když máš v blízkosti člověka, který JE nemocný a nechce se uzdravit, přesto použiješ MMS třeba se slovy "máš žízeň, tak to vypij"...

Co se stane potom, co to vypije?


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Iam
Nový člen
Příspěvky: 6
Registrován: sob 13 čer 2009 7:02

Re: Zkušenost s vnějším použitím

Příspěvek od Iam »

Povracia sa? :lol: To mal byť len fór po mojom dobrom obede....


Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“