Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
Uživatelský avatar
poota
Zasloužilý člen
Příspěvky: 5830
Registrován: stř 26 zář 2007 22:23
Bydliště: Praha
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Zkušenost s vnějším použitím

Příspěvek od poota »

Palo píše:Když máš v blízkosti člověka, který JE nemocný a nechce se uzdravit, přesto použiješ MMS třeba se slovy "máš žízeň, tak to vypij"...Co se stane potom, co to vypije?
Zkus si to představit jako kulečníkovou kouli, do které žduchneš tágem. Výsledný směr a rychlost jejího pohybu závisí na tom, jestli stojí, pohybuje se k Tobě a nebo od Tebe. Impulz tága (MMS) je ve všech případech stejný, hmotnost koule (fyzická reakce na MMS) také, ale mění se její pohyb od souhlasného přes neutrální až k protipohybu (duševní vztah k léčení - impulzu).
V Tvém příkladu by se onen nemocný snažil účinek léku potlačit, protože se nechce uzdravit - koule se pohybuje proti tágu, tedy účinek oslabuje až ruší. Podáš-li mu MMS jako obyčejnou tekutinu k zahnání žízně, tak neví, že je to lék a nebude tedy proti němu vědomě působit - koule stojí a záleží pouze na fyzickém účinku MMS, který se ani neoslabuje, ani neposiluje. Dá se říci, že jsi pro něj učinil maximum.
Zdravím - poota


Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Vitamin C

Příspěvek od hanka »

ditac píše: Tak me napada,proc delat C-pauzu? Nestaci dostatek vitaminu C z prirodnich zdroju? Ty prece ucinek MMS nerusi?
Nestačí, Ditac, když imunitní systém pracuje na detoxikaci, potřebuje si odpočinout a nakrmit bílé krvinky. Krmí je látkami, které získává pomocí přeměny vit. C. Běžnou stravou nezískáš do těla potřebné denní dávky vit. C, ani když sníš za den několik kiwi - spodní hranicí vit. C jsou 2g denně, proto se musí dodávat i syntetický vit. C a ten, jak víš, ruší účinek MMS.

Zdravím :D , Hanka.

----------------------------------------------------
Slunce v duši.
Naposledy upravil(a) hanka dne čtv 05 lis 2009 18:32, celkem upraveno 2 x.


Uživatelský avatar
Ondřej
Zasloužilý člen
Příspěvky: 285
Registrován: pát 22 zář 2006 10:49
Bydliště: j.Mor.
Dostal: 7 poděkování

opar

Příspěvek od Ondřej »

Někdo tu psal, že si aktivovanou kapkou vyléčil opar do druhýho dne. Opar mám dvakrát do roka a zrovna jsem to zkusil. Výsledek je, že sice opar už necítím, ale mám zřejmě od citronovky poleptanou držku všude okolo. Oranžová nateklá kůža se strupem velkým jak dluh USA, takže nedoporučuji. v podstatě s blbým oparem bych vypadal líp. Takhle se mě lekne i Fred Krueger.

Aktivovaný MMS podle mě může být skladovaný celkem dlouho v uzavřené sklince. ClO2 se samozřejmě trochu uvolňuje do vzduchu, takže při otevření to smrdí.


Uživatelský avatar
Denny
Zasloužilý člen
Příspěvky: 440
Registrován: ned 27 zář 2009 15:24
Bydliště: Bruntálsko
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Re: No třeba je tam ještě něco

Příspěvek od Denny »

Jayo píše:Ludia, ziadne niekolkocentimetrove nanosy v crevach niesu. Jedine, co tam je, je zdegenerovana crevna sliznica, opotrebovane klky, a kysele prostredie, ktore vytvara vhodne podmienky pre disbakteriozu a nasledne zabyvanie parazitov. Prave tie parazity vypustaju do tela najviac toxinov. Stolica, tak ako z nas vychadza, je minimalne z 50% tvorena bakteriami. Ked vznikne disbakterioza, bakterie ktore z nej narastu, su pre telo paraziticke, a vylucuju toxiny. To su tie toxiny, ktore nas zaplavuju, sposobuju nam chronicke zdravotne problemy. Tie toxiny, nachadzajuce sa v potrave, niesu ten hlavny problem. Detoxifikaciou by ich telo zachvilu vyplavilo, a bolo by vsetko v poriadku. Ale toxiny od parazitou nemiznu, dokym sa clovek nezbavi parazitov. Stale sa mnozia naspat a vypustaju toxiny. Pokial niekto neodkyseli tkaniva tela, vzdy im bude vytvarat vhodne podmienky, aby sa tam zakorenili a vratili sa. Nezdravou stravou, ktora zahlienuje, sa to bude len zhorsovat.
Najhorsia je skutocne disbakterioza v crevach, v hrubom creve sa skrze specialne telieska vytvara cca 80% imunity, ktora putuje do lymfatickeho systemu. Ked je sliznica creva zdegenerovana, zapalena, a podrazdena vplyvom disbakteriozi, imunitny system zacne trpiet, oslabovat sa a to vytvara v tele dalsie vhodne podmienky pre zakorenenie parazitov.
Pokial niekto berie MMS, ten sice vycisti parazity, lenze, vacsinou nie uplne. O to sa musi postarat imunitny system. A hlavne, v tele nesmu byt vhodne podmienky pre parazity, teda kysle prostredie. Inak sa zase vratia. Preto brat MMS a nic ine neriesit na svojom zdravi, je podla mna ako dat si naplast, ale neriesit skutocnu pricinu obtiazi. Pocas MMS je samozrejme vhodne mat vycistene vylucovacie organy a funkcne crevo. Vtedy procedura prebehne pomerne hladko.
Tie fotky nanosov, co su na pust.cz, je odpad s roznych programov na cistenie criev, ako Colonix. Je to samotna vlaknina, ktoru ludia beru. Je to postavene tak, aby to vyzeralo, ze to ma efekt, typicky oblbovak na tahanie penazi.
Colonhydroterapia ucinne preplachne creva, no je to podla mna dost rizikova metoda. Niekolko ludi na to doplatilo. Musi sa urobit dobre, pokial sa spravi chyba, ci uz na strane pacienta, ktory nebere laktobacily, alebo na strane lekara, ktory to urobi neodborne, mozu sa vyskytnut dost neprijemne problemy.
Podla mna, aj tu plati mudrost, pomaly dalej zajdes, alebo trpezlivost ruze prinasa. Pravidelne klystiri s urinou su podla mna setrnejsia cesta, zadarmo, a ovela bezpecnejsia.

Takisto mi pripada nelogicke, ako niekto pocas kury MMS ostane jest maso, sladkosti a ine kyselinotvorne potraviny, co narusaju imunitu. Tak, chce sa zbavit parazitov, na druhej strane sa prekyseluje, zaplavuje telo tazko vylucitelnou zahnivajucou potravou, ktora oslabuje imunitu. Je to logicke? Ked chcem cistit telo, tak ho cistit poriadne. Ja doporucujem uz niekolko tyzdnov pred kurou prejst na cistejsiu stravu s minimom zivocisnych potravin, a pit caje na precistenie pecene, obliciek a traviaceho traktu. Takisto cistit hrube crevo, aby bolo uz pri kure v co najlepsom stave.
Pocas kury doporucujem prejst na lahku, zdravu stravu. Je to vitarianska strava. Teda jest len surove ovocie, zeleninu a orechy. To asi nedokaze vela ludi, takze je velmi vhodne ostat jest aspon 51% surovej stravy. Zabrani sa tak leukocytoze, to jest stav, kedy sa vyluci do traviacej sustavy imunita, ktora povazuje tepelne upravenu stravu za votrelca. Zase logika, ked sa chcem zbavit parazitov, potrebujem imunitny system inde, a nie nim plytvat. Preto je vitarianska strava najvhodnejsia. Je takisto lahko vylucitelna, telo usetri obrovske mnozstvo energie na travenie. Takisto doporucujem pohyb na cerstvom vzduchu, to pomaha odkyselovat a telo vylucuje plucami vela toxinov, ide mu to lepsie v prostredi, kde ich nenasava naspat. Dolezite je taktiez zachovat si psychicku pohodu, prave preto treba najst vhodny kompromis v strave, kam zajst, ako sa hovori, psychika pol zdravia. :-)
Třeba je v těch střevech u nás požíračů výrobků z bílé mouky opravdu ještěta druhá ,,trubice",která tam nepatří :bhead: http://www.institut.celostnimedicina.cz/knihy1.htm


Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Uživatelský avatar
hanka
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1697
Registrován: ned 13 zář 2009 11:22
Bydliště: Severní Morava
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: opar

Příspěvek od hanka »

Ondřej píše:Někdo tu psal, že si aktivovanou kapkou vyléčil opar do druhýho dne.
Mně se na opar osvědčuje koloidní stříbro (ks) -když cítím, že se začíná dělat opar, namočím kousek vatičky do ks, přiložím na místo asi tak na 15 minut, během této doby vatičku ještě párkrát v ks zmáčím. Když se to udělá včas, opar vůbec nevznikne :) !

Hanka.
------------------------------------
Slunce v duši.


Avocas
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: stř 04 lis 2009 16:03
Bydliště: Nad Sázavou

Re: Zkušenost s vnějším použitím

Příspěvek od Avocas »

Palo píše: Když máš v blízkosti člověka, který JE nemocný a nechce se uzdravit, přesto použiješ MMS třeba se slovy "máš žízeň, tak to vypij"...

Co se stane potom, co to vypije?
Předpokládám, že se posrinká. Pokud se člověk NECHCE uzdravit, nepomůže mu ani sám Pámbu, natož MMS. Mysl je silnější, jenže k jejím hlubinám máme málokdo/kdy přístup. Rozhodně bych nikoho (snad s výjimkou vlastních dětí tak do 14 let) neléčila lstí (a i proti tomu se ve mně všechno vzpouzí). I když uznávám, že pozorovat v klidu následky něčího - z našeho hlediska špatného - rozhodnutí, je už vyšší škola. Ale dá se to. (Jsem zrovna ve výukovém procesu :-) ).
Avocas


Všichni jsme dobré duše, jen někteří z nás o tom zatím nevědí...
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: opar

Příspěvek od Palo »

Ondřej píše:...sice opar už necítím, ale mám zřejmě od citronovky poleptanou držku všude okolo...
Co myslíš tou cintronovkou? Aktivované MMS?

Jednou jsem zkoušel jakýsi nedefinovaný útvar na obličeji potřít neaktivovaným MMS - tedy přímo nijak neupravovaným chloritanem sodným... a nesmýval jsem ho, protože jsem měl velmi dobré výsledky se stějně aplikovaným chloritanem na komáří bodnutí. Výsledek byl ten, že útvar zůstal nezměněn a jak to steklo o něco níže, tak mě to tam poleptalo. Pak se to dávalo dokupy asi týden.

Když jsem se potíral aktivovaným MMSkem, tak při poměru 1:5 to bylo znatelně kyselé, při poměru 1:4 to bylo v pohodě a při poměru 1:3 to na některých určitých místech (asi 1 % těla) mělo lehce leptavé účinky.

Jestli Tě poleptalo aktivované MMS, zkusil bych příště jiný poměr nebo přímo tak jak to je neaktivované a kvalitně smýt do minuty. Určitě to pomůže a nepoleptá.

Můžeš zkusit i jiný poměr MMS ku aktivátoru, ale v každém případě to smyj, alespoň do 5 minut.

Závěrem - chloritan sodný neleptá tam, kde je opravdu nějaký problém, s kterým si může poradit. Ovšem běžnou kůži bez problémů poleptá (pokud se nesmyje), tak si na to všichni dávejte pozor :)
S tím, s čím si poradí je často cítit při aplikaci - takové štípání. Jak se to projeví, tak ihned omývat... Pokud se to neprojeví, tak do minuty kvalitně smýt :)

Ještě jednou:
Potřu se neaktivovaným chloritanem:
- smířit se s tím, že do minuty dostatečně opláchnu
- když začne někde něco štípat, může se oplachovat ihned


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Zkušenost s vnějším použitím

Příspěvek od Palo »

Avocas píše:Předpokládám, že se posrinká. Pokud se člověk NECHCE uzdravit, nepomůže mu ani sám Pámbu, natož MMS. Mysl je silnější, jenže k jejím hlubinám máme málokdo/kdy přístup.
A co když Ti řeknu, že moje žena na MMS nevěří a při "třetí dávce" (chtěla mi dokázat, že MMS nefunguje) čítající asi 9 aktivovaných kapek dostala zimnici a šla si lehnou s tím, že zítra jde k doktorovi - a ráno šla do práce? :D Ale zas na druhou stranu přišla z práce a že jde k doktorovi :)

Tak bych řekl, že ano, ale že by jí to vůbec nepomohlo, tak s tím si troufám nesouhlasit :) Není to až tak černobílý :)


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
pepe
Zasloužilý člen
Příspěvky: 693
Registrován: ned 21 říj 2007 23:50

Re: Zkušenost s vnějším použitím

Příspěvek od pepe »

Avocas píše:...Pokud se člověk NECHCE uzdravit, nepomůže mu ani sám Pámbu, natož MMS. Mysl je silnější, jenže k jejím hlubinám máme málokdo/kdy přístup...
Tak tak a o tom to je :good: . Pepe


Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Avocas
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: stř 04 lis 2009 16:03
Bydliště: Nad Sázavou

Re: Zkušenost s vnějším použitím

Příspěvek od Avocas »

pepe píše:
Avocas píše:...Pokud se člověk NECHCE uzdravit, nepomůže mu ani sám Pámbu, natož MMS. Mysl je silnější, jenže k jejím hlubinám máme málokdo/kdy přístup...
Tak tak a o tom to je :good: . Pepe
Možná je třeba doplnit, že pokud se uzdravit CHCE, tak mu pomůže to, čemu v hloubi duše uvěří - třeba voda ze studánky nebo políbení nohou guruovi. Pokud jsme rozkročeni mezi MOŽNÁ a MOŽNÁ NE - uvidíme, tak nám to sice třeba pomůže, ale řádně si tu léčbu užijeme :)
Avocas


Všichni jsme dobré duše, jen někteří z nás o tom zatím nevědí...
Avocas
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: stř 04 lis 2009 16:03
Bydliště: Nad Sázavou

Důležité upozornění

Příspěvek od Avocas »

Těm, kteří ještě nepoužívali MMS "postřik" - TA VĚC PŘÍŠERNĚ ODBARVUJE - BACHA NA ŠATSTVO! My už máme doma pár hadříků na odpis :(
Avocas


Všichni jsme dobré duše, jen někteří z nás o tom zatím nevědí...
pepe
Zasloužilý člen
Příspěvky: 693
Registrován: ned 21 říj 2007 23:50

Hmm...

Příspěvek od pepe »

Pekný ,,otoč". Pohoda v ,,duši" je gro každéj medicíny a na všetky ,,bolačky". A preto . Pepe
Naposledy upravil(a) pepe dne čtv 05 lis 2009 21:49, celkem upraveno 1 x.


Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Důležité upozornění

Příspěvek od Palo »

Avocas píše:Těm, kteří ještě nepoužívali MMS "postřik" - TA VĚC PŘÍŠERNĚ ODBARVUJE - BACHA NA ŠATSTVO! My už máme doma pár hadříků na odpis :(
Avocas
Co mám říkat já co pracuju s několika litry denně :) Zrovna teď ve středu jsem si opravdu hezky odbarvil svoje nejlepší kaťata z černa do červenočerna, jak jsem dával soudek do auta... Ty prasátka co to plněj tou "hadicí" snad polijou soudek od uzávěru dolů a vůbec to ani nevočistěj... Jo a taky ty kaťata furt bezvadně smrděj... Asi je budu muset vyhodit... Zkusím možná ještě znovu černou barvu...


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Avocas
Nový člen
Příspěvky: 8
Registrován: stř 04 lis 2009 16:03
Bydliště: Nad Sázavou

Re: Zkušenost s vnějším použitím

Příspěvek od Avocas »

Palo píše: A co když Ti řeknu, že moje žena na MMS nevěří a při "třetí dávce" (chtěla mi dokázat, že MMS nefunguje) čítající asi 9 aktivovaných kapek dostala zimnici a šla si lehnou s tím, že zítra jde k doktorovi - a ráno šla do práce? :D Ale zas na druhou stranu přišla z práce a že jde k doktorovi :)

Tak bych řekl, že ano, ale že by jí to vůbec nepomohlo, tak s tím si troufám nesouhlasit :) Není to až tak černobílý :)
Ale to je něco jiného, ona se nespíš uzdravit CHTĚLA, jen ne Tvou metodou :)


Všichni jsme dobré duše, jen někteří z nás o tom zatím nevědí...
kutil
Zasloužilý člen
Příspěvky: 766
Registrován: pát 25 lis 2005 19:33
Bydliště: Morava
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Mé léčení Candie albicans

Příspěvek od kutil »

Ve vlákně vyjádření k MMS jsme trochu diskutovali, ale myslím si že to patří raději sem.

Já nasadil opravdu tvrdou dietu dle návodu jak léčit kandidózu a vynechal svoji milovanou kávu a veškeré sladkosti. Divil sem se aj ušima :shock: , nijak mě ten cukr nechybí a při dietě mě dokonce přešla chuť i na kávu.
Držel jsem ji poctivě těch 14 dnů a pak trochu polevil.

Candia je mrška na delší povídání. Ty houbové mikroorganismy jsou všude a prolezou ti celé tělo. Má je od narození každý a dá se s nimi žít. Problém je, když se přemnoží. MMS odstraní viry, bakterie a patogeny, na plísně houbového charakteru je zřejmě krátké. Díky mmsku jsem se zbavil letitých problémů s plísněmi a bradavicemi na nohou a vyčistil sem si organismus. Ale problémy s trvale zahleněným krkem zůstaly a tím pádem i s projevy refluxu. Co to je? když na to MMS nezabralo?- odpověď sem našel v google.

Já mám ložisko-centrum Candie v krku a mohu tedy lehce pozorovat co se s ní děje.
Při umístění ložiska v jiné části těla je to složitější. Musíte vypozorovat po očistné kůře mmskem, co se nezmněnilo! Prostě které problémy setrvávají nebo se rychle vrací. Tam je nutno napřít své síly.
Já přes 30 roků pod dohledem lékařů hýčkal a udržoval svůj reflux v mezích snesitelnosti, a jeden čas mě dokonce chtěli poslat i pod nůž - grrr
A stačil jeden skromný človíček který nám tu na fóru nezištně nabídl překlad mmska a tím spoustě lidí pomohl v rozhodování jak dál? I když to tak na fóru nevypadá, tato spousta je za to gewovi vděčná.

Ale vraťme se ke Candii albicans
Jak sem dříve uvedl, já se razantních řešení bojím a protože Candia nejde úplně vyhubit, tak se omezuji na její pomalejší likvidaci kdy omezuji její ložisko natolik, aby se dále nepřemnožovala. Ten první razantní krok udělala ta dieta, kdy mi odezněly potíže Candií způsobované. Kdybych to považoval po Turbokláře za ukončené, asi bych se za čas divil, kde se ta mrška znovu namnožila.
Gewo někde psal že kloktal mmsko s přidáním DMS. Tak sem to večer risknul a zkusil to. Světe div se, ráno krk skoro čistý, nyní už zase bělavý povlak. Asi to chce kloktat co dvě hodiny. Zabírá to, ale při léčení kandie se píše, že je to dlouhodobá záležitost asi na 1/2 roku.
Jde to pomalu, ale jde to!!! jupí. Jak sem psal, problémy s refluxem již téměř žádné, Anacid již neberu vůbec a to jsem měl spotřebu za měsíc 1 krabici i více -grrr
Nyní vím že v kombinaci lněného oleje a MMS to již zvládnu. No a vo to gou, nebo ne?

Tož ať se vám všem daří, chce to enem vydržať ;)
Honza

PS:
Hlavní obtíže odezněly, otrnulo mi, tak jsem chtěl zkusit, jak rychle se Candia množí.
Přerušil sem mírnou udržovací dietu, při rodinné oslavě jsem candii dopřál sladkosti, kávičku, bílé pečivo i trochu tvrdšího alkoholu …….
Nedělejte to !!!
Candii stačilo pouhých 24 hodin, aby se v krku namnožila tak, že se slinami jsem každým polknutím posílal do trávícího traktu miliony jejich bakteriíí a opět se začaly objevovat první náznaky problémů s refluxem-grrrrr
Ale na druhou stranu, stačilo několikrát vykloktat mmskem a usměrnil sem ji do rozumných mezí.
Doktoři mají pravdu v tom, že léčení kandidózy není jednoduchou záležitostí a že opravdu musím vydržet toho ½ roku. Jak říkával herec Menšík: léčení rýmy trvá 7 dní, neléčená se táhne týden :lol: Všechno chce svý :shock:


Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“