Ve vlákně vyjádření k MMS jsme trochu diskutovali, ale myslím si že to patří raději sem.
Já nasadil opravdu tvrdou dietu dle návodu jak léčit kandidózu a vynechal svoji milovanou kávu a veškeré sladkosti. Divil sem se aj ušima
, nijak mě ten cukr nechybí a při dietě mě dokonce přešla chuť i na kávu.
Držel jsem ji poctivě těch 14 dnů a pak trochu polevil.
Candia je mrška na delší povídání. Ty houbové mikroorganismy jsou všude a prolezou ti celé tělo. Má je od narození každý a dá se s nimi žít.
Problém je, když se přemnoží. MMS odstraní viry, bakterie a patogeny, na plísně houbového charakteru je zřejmě krátké. Díky mmsku jsem se zbavil letitých problémů s plísněmi a bradavicemi na nohou a vyčistil sem si organismus. Ale problémy s trvale zahleněným krkem zůstaly a tím pádem i s projevy refluxu. Co to je? když na to MMS nezabralo?- odpověď sem našel v google.
Já mám ložisko-centrum Candie v krku a mohu tedy lehce pozorovat co se s ní děje.
Při umístění ložiska v jiné části těla je to složitější. Musíte vypozorovat po očistné kůře mmskem, co se nezmněnilo! Prostě které problémy setrvávají nebo se rychle vrací. Tam je nutno napřít své síly.
Já přes 30 roků pod dohledem lékařů hýčkal a udržoval svůj reflux v mezích snesitelnosti, a jeden čas mě dokonce chtěli poslat i pod nůž - grrr
A stačil jeden skromný človíček který nám tu na fóru nezištně nabídl překlad mmska a tím spoustě lidí pomohl v rozhodování jak dál? I když to tak na fóru nevypadá, tato spousta je za to gewovi vděčná.
Ale vraťme se ke Candii albicans
Jak sem dříve uvedl, já se razantních řešení bojím a protože Candia nejde úplně vyhubit, tak se omezuji na její pomalejší likvidaci kdy omezuji její ložisko natolik, aby se dále nepřemnožovala. Ten první razantní krok udělala ta dieta, kdy mi odezněly potíže Candií způsobované. Kdybych to považoval po Turbokláře za ukončené, asi bych se za čas divil, kde se ta mrška znovu namnožila.
Gewo někde psal že kloktal mmsko s přidáním DMS. Tak sem to večer risknul a zkusil to. Světe div se, ráno krk skoro čistý, nyní už zase bělavý povlak. Asi to chce kloktat co dvě hodiny. Zabírá to, ale při léčení kandie se píše, že je to dlouhodobá záležitost asi na 1/2 roku.
Jde to pomalu, ale jde to!!! jupí. Jak sem psal, problémy s refluxem již téměř žádné, Anacid již neberu vůbec a to jsem měl spotřebu za měsíc 1 krabici i více -grrr
Nyní vím že v kombinaci lněného oleje a MMS to již zvládnu. No a vo to gou, nebo ne?
Tož ať se vám všem daří, chce to enem vydržať
Honza
PS:
Hlavní obtíže odezněly, otrnulo mi, tak jsem chtěl zkusit, jak rychle se Candia množí.
Přerušil sem mírnou udržovací dietu, při rodinné oslavě jsem candii dopřál sladkosti, kávičku, bílé pečivo i trochu tvrdšího alkoholu …….
Nedělejte to !!!
Candii stačilo pouhých 24 hodin, aby se v krku namnožila tak, že se slinami jsem každým polknutím posílal do trávícího traktu miliony jejich bakteriíí a opět se začaly objevovat první náznaky problémů s refluxem-grrrrr
Ale na druhou stranu, stačilo několikrát vykloktat mmskem a usměrnil sem ji do rozumných mezí.
Doktoři mají pravdu v tom, že léčení kandidózy není jednoduchou záležitostí a že opravdu musím vydržet toho ½ roku. Jak říkával herec Menšík: léčení rýmy trvá 7 dní, neléčená se táhne týden
Všechno chce svý