Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Dobré srdce Krnova - QR platba na účet města Krnova - Pomoc postiženým při povodních. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
lena

6 kapek

Příspěvek od lena »

myslim si, ze se nic nestane, zalezi na tve konstituci nebo lepe co sneses. Mozna, ze pokud to budes brat delsi dobu tak to bude znat. Telo musi neco dostat z tela ven. Ja jsem zacala s jednou kapkou a bylo me dobre az jsem zacla s 4 pote to bylo horsi. Sla jsem zpatky a ted uz jich beru 5 a je to v pohode.

Zdravim a hezky den

Nelaborujte s tím.. považujte to za výjimku. Při vyšší dávce si tím můžete popleptat jícen i žaludek, je to silná zásada. Ty 3 minuty jsou bezpečnostní hranice pro potřebnou neutralizaci, pod kterou by se nemělo chodit. Věřte Jimovým dlouhodobým zkušenostem, ví, co říká a proč. Nic pro "úpravy po česku"...


denisa
Nový člen
Příspěvky: 7
Registrován: úte 10 lis 2009 8:08

pocit elektrických výbojov na koži

Příspěvek od denisa »

neviem, či ste to zažili aj Vy pri užívaní MMS, ale ja mám pocit, ako keby mi z tela "vystreľovali" drobné elektricé výboje - trochu ako keby sa mi chcelo robiť vyrážka a zároveň ma trochu štípala elektrina. neviem to lepšie popísať, ale zaujíma ma , či to tak pociťujú aj ostatní..
pritom ale na koži nie je nič vidno.

dík za reakcie.


Majo
Nový člen
Příspěvky: 11
Registrován: sob 29 srp 2009 12:12

MMS

Příspěvek od Majo »

Dobrý deň chcel by som sa opýtať : berem mms a súčasne beriem aj práškové proteíny ktoré obsahujú aj menšie množstvo kys. askorbovej. Existuje aj nejaky tolerovaný limit čo sa týka množstva kys. askorbovej (umelej) vzhľadom na to aby nedošlo k zníženiu účinnosti mms alebo je nutné úplne obmedziť E300. Ďakujem. ;)


Majo
Nový člen
Příspěvky: 11
Registrován: sob 29 srp 2009 12:12

MMS

Příspěvek od Majo »

Mám ešte jednu otázku našiel som takýto návod na použitie mms zvonku :

(Pri kožných chorobách zmiešajte 20 kvapiek chloritanu sodného so 100 kvapkami ( 1,5 čajovej lyžičky) kyseliny citrónovej, krúživým pohybom premiešajte, nechajte stáť 3 minúty, dolejte pohár do polovice a vlejte do fľaše rozprašovača. Takto pripravený sprej môžete používať počas troch dní, potom je treba pripraviť nový roztok. Po nastriekaní na pokožku nechajte roztok vyschnúť, dosiahnete tak plný účinok. Pokiaľ by bol roztok pre vás stále silný, zrieďte ho vodou tak, aby ste dosiahli pre seba vhodnú koncentráciu.) Zdroj : http://www.cez-okno.net/

Ako môžu písať že roztok môžem používať 3 dni keď účinnosť mms sa od 1 hodiny znižuje. :|


Uživatelský avatar
la
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1854
Registrován: úte 06 úno 2007 19:04
Bydliště: Brno
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Re: MMS

Příspěvek od la »

Majo píše:Mám ešte jednu otázku našiel som takýto návod na použitie mms zvonku.
....

Ako môžu písať že roztok môžem používať 3 dni keď účinnosť mms sa od 1 hodiny znižuje. :|
Domnívám se že proto, že je v uzavřené natlakované flaši,MMS je plyn ,tudíž to udělá něco jako sifon ,asi tak . ;)


roman07
Nový člen
Příspěvky: 25
Registrován: pon 28 zář 2009 15:56

Re: MMS

Příspěvek od roman07 »

Majo píše:Dobrý deň chcel by som sa opýtať : berem mms a súčasne beriem aj práškové proteíny ktoré obsahujú aj menšie množstvo kys. askorbovej. Existuje aj nejaky tolerovaný limit čo sa týka množstva kys. askorbovej (umelej) vzhľadom na to aby nedošlo k zníženiu účinnosti mms alebo je nutné úplne obmedziť E300. Ďakujem. ;)
majo dve hodiny pred a po brani MMS E300nesmies brat.


Ivan
Nový člen
Příspěvky: 21
Registrován: stř 04 lis 2009 14:38

Re: K mikrovlnkám

Příspěvek od Ivan »

gewo píše:Na stránkách WM magazínu už sedm let "visí" tyhle články

http://www.mwm.cz/clanek1.php?id=1003
http://www.mwm.cz/clanek1.php?id=106
http://www.mwm.cz/clanek1.php?id=1004
http://www.mwm.cz/clanek1.php?id=1406

Člověk něco udělá a naivně si myslí, že to všichni zaregistrovali.. ale tak tomu nikdy není. Mrzí mne, že to sem dávám až teď, ale lépe teď, než nikdy.
Nechápem, prečo tam Jiří Wojnar píše, že sa jedná o radiačné roury, keď to žiarenie je úplne niekde inde než mikrovlnné. http://www.kof.zcu.cz/st/dp/horsky/html/k2obr1b.jpg

Autor píše: Podle definice fyzikálního názvosloví jde o „elektromagnetické vlny vysílané atomy a molekulami radioaktivních látek v důsledku jaderného rozpadu“. Záření vyvolává ionizaci, protože neutrální atomy získávají nebo ztrácejí elektrony. Shrnuto: v mikrovlnné troubě dochází k rozpadům a změnám molekulární struktury potravin vystavené procesu radiace. Výrobci by správně měli hovořit o „radiačních troubách“, ale je sporné, zda by pak vůbec ještě nějakou prodali. Název nicméně přesně vystihuje čím mikrovlnná trouba skutečně je.

Môj známy napríklad píše o tom toto: Ja viem zo skusenosti, ze niektore jedla sa miestne spalia pricom ostatok jedla je len vlazny, tj zahrievanie je daleko od rovnomerneho.
Ako inzinier fyzik a elektronik poznam ucinky mikrovln na rozne molekuly(tam sa to nazyva stratovy uhol pri polarizacii elektromagnetickymi vlnami, tiez hystereza) a viem, ze niektore molekuly sa zahrievaju desiatky krat rychlejsie, ako druhe. Tj je jasne, ze kym sa ostatne, menej polarne molekuly sotva zohreju, tieto su davno "prehriate" a zacnu sa tepelne rozkladat.
A tam je ten rozdiel medzi konvekcnym, dotykovym, infracervenym a elektromagnetickym zahrievanim.
Vsetky, az na elmag zahrievaju rozne molekuly prakticky rovnako, bez ohladu na polarny moment.
Takze suhlasim s tym, ze mikrovlnky nicia niektore hodnoty v jedle spojene so silne polarnymi molekulami.
Na kolko je to ale skodlive, na to som statistiky nikde nevidel zatial, ale iste to nie je ziadna katastrofalna vec, lebo to by uz masy ludi pouzivajucich mikrovlnky nejak len zistili za tie dlhe roky. My pouzivame mikrovlnku v domacnosti vyse 30 rokov.

Respektuji Váš názor, pane ....? Ušlo Vám ovšem, že se jedná o překlad původního článku, na jehož obsah nemám vliv. Nemám ve zvyku měnit text a myšlenky autorů, a to ani v případě, že s nimi nesouhlasím. Takže prosím, žádné útoky ad hominem.

V angličtině má slovo "radiace" mnoho významů, je tak nazýváno záření libovolného druhu. Jistě jste si povšiml, že jsem pojem "radiační trouby" dal do uvozovek, což v angl. originálu není. České a slovenské fyzikální názvosloví, patrně jako jediné, slovo radiace přiděluje jen ionizovanému záření.. ale klidně se hřejeme u radiátorů a posloucháme radio... :D
Statistiky, po nichž voláte, neexistují, protože je nikdy nikdo nedělal! Kromě Německa za II. sv války a později v býv. SSSR (kde hned nato na MW záření zavedli velmi tuhé normy) na to nikde nikdy nebyly peníze. Nebylo by to ve prospěch "nezadatelných zájmů", stejně tak, jako grilování mozků mobilními telefony. Nicméně si myslím, že pokud byste i opravdu přečetl všechny články, a nešel si "spoza buka" vítězoslavně rýpnout hned poté, co jste narazil na tohle (je kouzelné, že za ta léta to přesně v tomto bodě udělali všichni, protože nic jiného, kde by mohli fundovaně oponovat, tam není... :D ) Ten úvod je nepodstatný, jde o zbytek obsahu. (Mohl jsem to tam dávno opravit tak, aby to bylo našinci srozumitelnější, ale vždy mne rozveselí reakce, jako ta Vaše, tak proč bych se o to sám okrádal...)

Jediná Vaše věta, která je k věci, je tedy tato:
"... iste to nie je ziadna katastrofalna vec, lebo to by uz masy ludi pouzivajucich mikrovlnky nejak len zistili za tie dlhe roky. My pouzivame mikrovlnku v domacnosti vyse 30 rokov".. samozřejmě, že ne. Civilizační choroby, rakovina střev a žaludku, krve, kostí apod., to všechno na nás v posledních 30 letech seslal Bůh...

K MMS Vás jistě přivedlo dokonalé, ničím nenarušené zdraví, že? Tak dobrou chuť při mikrovlnění.. ;)

Máte snad po ruce nějaké statistiky, které by prokazovaly opak, a dokládaly Vaše tvrzení? Jestli inženýr a fyzik s něčím souhlasí, či nesouhlasí, je v oboru biologie naprosto irelevantní. Zkuste vyvrátit fakta v uvedených výzkumných zprávách odborně fundovaným opakováním takových výzkumů. Pak můžete tvrdit. Do té doby je to jen Váš názor.


Abych nezapomněl, tady je ještě něco:

2. V žiadnom prípade nekonzumovať žiadne jedlá z mikrovlnnej rúry, či už ide o jedlá v mikrovlnnej rúre varené alebo len prihrievané. Mikrovlnnej rúry by sa mal každý človek, nie len ten trpiaci rakovinou, zbaviť. V mikrovlnnej rúre totiž nedochádza len k všeobecne proklamovanému ohrevu jedla prostredníctvom rozkmitávania molekúl vody v ňom obsiahnutom, ale dochádza tam aj k zmene chemickej štruktúry veľkého množstva ostatných molekúl. Bolo dokonca dokázané, že v potravinách prihrievaných mikrovlnným žiarením sa vytvárajú dioxíny, ktoré patria medzi jedny z najtoxickejších látok pre ľudský organizmus a k tomu ešte s veľmi pomalou dobou ich odbúravania z tela. Pri pokusoch sa rovnako zistilo, že po konzumácii jedla z mikrovlnky sa chemické zloženie krvi daného človeka na prechodnú dobu čiastočne zmenilo a svojou štruktúrou pripomínalo zloženie krvi predrakovinových stavov. Pri občasnom použití takto, v mikrovlnke pripravenom jedle, má ľudský organizmus schopnosť sa dostať na pôvodnú úroveň, no pri pravidelnom konzumovaní takto upravených jedál je vysoko pravdepodobné, že raz telo už nedokáže napraviť škody týmto napáchané a výsledok môže byť práve rozvoj rakovinového ochorenia. Mnoho ľudí, ktorí si myslia, že sa správne stravujú, nepijú, nefajčia, športujú a teda že nemôžu dostať rakovinu, ak ju nanešťastie dostanú, sa potom čudujú, že ako je to možné. Oni si totiž neuvedomujú, že práve dlhodoby príjem toxínov z mikrovlnkovej stravy môže u nich po čase vyvolať rakovinové ochorenie. Výrobcovia mikrovlnných rúr samozrejme takéto niečo nepripúšťajú a je to aj pochopiteľné, keďže sú na ich výrobe a predaji životne závislí. Títo výrobcovia zneužívajú ten fakt, že príčinná súvislosť medzi škodlivosťou mikrovlnných rúr a ochorením na rakovinu môže predstavovať aj odstup niekoľkých rokov, číže príliš dlhú dobu na to, aby sa dalo jednoznačne dokázať, že táto príčinná súvislosť tam existuje. Mnou tuto uvádzané fakty sa zakladajú na štúdiách a výskumoch nezávislých testovacích inštitúcii, vedcov a lekárov.

Napísal Bádateľ (kolega při jiné příležitosti Vámi vzpomínaného Damiana na Bádateľ SK (celý článek je na http://www.badatel.sk/index.php?option= ... &Itemid=31 )
Napište mu, že káže bludy. ;)


A abych nezapomněl:

Konzumace stravy zpracované mikrovlnkou působí dlouhodobá a trvalá poškození mozku, způsobená „vyzkratováním“ mozkových elektrických impulsů [depolarizací nebo demagnetizací mozkové tkáně].

A z Vašeho příspěvku, Ivane, čtu:

pá 06 listopad 2009 11:25 Předmět: MMS2
Po troch dňoch užívania sa mi stav stále zlepšuje. A to beriem len štvrť kapsle denne. Zrejme to s úspechom likviduje tú breberku, čo mám v mozgu, a ktorú lekári nazvali hraničnou schizofreniou.

Možná žádná "breberka", jen detoxikace. A pokud ano, co ji tam asi dostalo, přes všechny biologické bariéry? V tomto ohledu patří mozek k nejlépe chráněným tělesným oblastem. Není to alespoň k zamyšlení?


Uživatelský avatar
Palo
Zasloužilý člen
Příspěvky: 4207
Registrován: úte 08 srp 2006 18:01
Bydliště: Brno
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: pocit elektrických výbojov na koži

Příspěvek od Palo »

denisa píše:neviem, či ste to zažili aj Vy pri užívaní MMS, ale ja mám pocit, ako keby mi z tela "vystreľovali" drobné elektricé výboje - trochu ako keby sa mi chcelo robiť vyrážka a zároveň ma trochu štípala elektrina. neviem to lepšie popísať, ale zaujíma ma , či to tak pociťujú aj ostatní..
pritom ale na koži nie je nič vidno.

dík za reakcie.
Sice jsem to nezažil, ale zeptal bych se - zkoušela jsi koupele? Popřípadě přímo potírání kůže aktivovaným roztokem či neaktivovaným roztokem (do minuty smýt)?

Je docela možné, že máš problém třebas hned pod pokožkou a jiný způsob užívání (zevně) by mohl pomoci nebo naznačit, kde by mohl být problém...

Pokud se nic při/po koupeli neprojeví - nebo bude stejný pocit znát při dalším užívání, mohlo by to ukazovat na něco úplně jiného - buď problém s mozkem nebo nervy...

Nechci strašit, jen teoretizuju...


Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
klára8
Nový člen
Příspěvky: 4
Registrován: ned 25 říj 2009 11:55

Užívanie MMS s doplnkami výživy

Příspěvek od klára8 »

Ahojte,

zaujimalo by ma či môžem uzivat MMS spolu s preparátmi ako sú chlorophyl, oreganovy olej (prirodne antibiotikum), mineraly v tobolkach. Nezníži sa účinok jedného z nich?
vopred vdaka za odpoved

Ne, nesníží, nejsou to jedy.


fdh
Nový člen
Příspěvky: 19
Registrován: sob 14 lis 2009 23:17

MMS a kandidóza

Příspěvek od fdh »

Máte někdo zkušenost s léčbou kandidózy pomocí MMS?


kutil
Zasloužilý člen
Příspěvky: 766
Registrován: pát 25 lis 2005 19:33
Bydliště: Morava
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Re: MMS a kandidóza

Příspěvek od kutil »

fdh píše:Máte někdo zkušenost s léčbou kandidózy pomocí MMS?
Ahojky, přečti si stranu 6 ve vlákně Vyjádření k MMS.
Mmsko sice kvasinky likviduje, ale ty jsou zalezlý ve sliznici a schovávají se za zdravé buňky, tak to má MMS těžký. Ale díky separaci sem tu kvasinku objevil a platí na ni lněný olej.
Mě se osvědčil dávat jej ve směsi s kokosovou moučkou a oříšky až těsně před spaním, přes noc to v krku lépe účinkuje a ráno je to den ode dne lepčí a lepčí ;)
Musíš vydržať
H.
PS- občas si vykloktám 3 aktiv.kapky mmska v 1/2 dcl vody a dopřeji si večerní koupel s mmskem. Neznám nic lepšího, relax jak blázen :lol:


June
Nový člen
Příspěvky: 5
Registrován: pon 17 srp 2009 10:42

Jim Humble osobne (Rozhovor s J.V. Humble)

Příspěvek od June »

Zdravim,

neviem ake ma kto informacie o MMS okrem tych z knihy ale Project Camelot zverejnil cez hodinu dlhy rozhovor s Jimmom Humblom kde rozprava o svojej minulosti, samozrejme o MMS a tiez o nadeji na zmenu mediciny, celkom prijemny rozhovor aj ked vela veci uz asi viete z knihy.

http://www.youtube.com/user/jagbodhi#p/u/46/PGjUp1zoov8

(Viacerych zrejme budu zaujimat aj ine rozhovory Projectu Camelot, hovori sa tam aj o VE atd.) :)


lila
Nový člen
Příspěvky: 2
Registrován: pát 20 lis 2009 16:33

MMS a leky

Příspěvek od lila »

Ahoj, nevite nahodou, jestli se daji kombinovat leky a MMS? Dostala jsem ted na mykozu, ktera me trapi uz nekolik mesicu Mycomax a zaroven beru MMS.
Neudela mi kombinace nic?
Diky za zkusenosti! Lila

[color=#4000FF]S Mycomaxem by to kolidovat nemělo. Ale stejně bych ho vysadil a zkusil, co zvládne MMS. Hlavně koupele![/color]


Pietro
Nový člen
Příspěvky: 1
Registrován: úte 10 lis 2009 8:13
Bydliště: SR
Kontaktovat uživatele:

MMS a mykóza

Příspěvek od Pietro »

Nechcem mudrovať, bol by som rád, keby sa ozval niekto, kto je skúsenejší, ale mám pocit, že mykóza je špecifický prípad - aspoń niektoré druhy.
Vyzerá to tak, že pri kombinácii MMS a mykózy MMS odstráni patogény a všelijaké iné sajrajty, o.i. možno i také, ktoré potláčajú mykózu a tá potom môže bujnieť.
V takom prípade by bolo ASI logické kombinovať MMS s niečim, čo potláča mykózu, resp. po preliečení pomocou MMS zaútočiť niečim na mykózu, ktorá sa počas používania MMS môže rozbehnúť . (A to som najprv napísal, že nechcem mudrovať). Proste na vaginálnu mykózu MMS zrejme nezaberá.

Nejde o žádná kouzla ani nic složitého, "mykóza" totiž není nic jiného, než přemnožení Candida albicani, čili běžné kvasinky. Ve vlákně "Zkušenosti uživatelů" je o tom dost hodně. Na Candidu al. MMS jednoznačně zabírá lépe, než cokoli jiného. Koupele a velmi slabé opakované výplachy (max. 2 aktivované kapky na 2 - 3 dl vody).


Uživatelský avatar
Merlin
Zasloužilý člen
Příspěvky: 1764
Registrován: sob 21 říj 2006 0:32
Bydliště: Severní Morava
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

OSTUDNOST!

Příspěvek od Merlin »



The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“