MMS jsem si pořídila už v říjnu ale než jsem se dostala k přečtení knihy p. Humbla, uplynul měsíc. Nechtěla jsem ho začít používat, aniž bych znala více. V knize jsem se dočetla, že je vhodné nějaký čas před použitím MMS užívat větší dávky vitamínu C, což jsem také udělala, cca 14dní jsem brala 5 g denně.
V neděli 6. prosince jsem začala pociťovat bolest nohou a asi od pátku jsem pokašlávala ale nevěnovala jsem tomu moc pozornost, přičítala jsem to únavě-běžný lehce pracovní víkend-úklid, vaření, mytí oken, zahrada atp. . Pro jistotu jsem ale přestala brát céčko ( s postupným uvolňováním), stím, že začnu s MMS od úterka a v pondělí si dám od všeho pauzu. Včera, v pondělí jsem se probudila úplně grogy, hned bych si MMS připravila, ovšem musela jsem do práce- bohužel až do 17 hod. A na nic jiného nebyl čas- neměla jsem ani připravený aktivační roztok a taky jsem se bála, co by to se mnou v práci udělalo. Byla to jasná chřipka, klepala se mnou zimnice a rozhodně jsem měla teplotu, každý kousek těla mě bolel na lehký dotyk a já jsem jen počítala každou minutu do konce pracovní doby.
Doma jsem si vzala nejprve jednu kapku MMS, po hodině 2 kapky a před spaním zase 2. Usnula jsem okamžitě a spala jak zabitá. Ráno mi už bylo znatelně lépe. Vzala jsem si 3 kapky, a MMS si vzala do práce s tím, že na likvidaci chřipky bude potřeba mnohem kratší časový interval, než cca 10 hod. ( v knize p. Humbla je 6x6 kapek, na což jsem si netroufala). V práci jsem brala každou hodinu až do 14 kod. 3 kapky, tj od rána celkem 8x. Potom jsem si dala pauzu- bylo to o mnoho lepší než ráno, ale celkem dost, a to už od druhé kapky v pondělí se mi motala hlava a byla jsem celkově rozechvělá a bolelo mě břicho. Z ostatních příznaků při používání MMS se dostavil jen průjem, ale nic drastického ( zatím!). V průběhu dne se ale ( po týdnu!!) dostavila menstruace. Nikdy jsem neměla žádné problémy s periodicitou, až letos v září, kdy jsem po více než dvaceti letech navštívila gynekologa, který mi sdělil, že už nejsem nejmladší, a tím pádem je vše v normálu, což jsem i celkem uvítala. Ovšem při prvotním vyšetření objevil malou „ cystičku“ vlevo a po 14- ti dnech se cystička vlevo ztratila a objevila se malá ( asi putovní ) „ cystička“ vpravo. Zajímalo by mne proto, pokud někdo bude mít informace, nebo zkušenosti, zda není možné, že se při celkem masívním začátečním použití MMS nemohla cysta uvolnit a vyloučit. Jak už jsem psala, po dnešních 24 kapkách jsem se ještě pořád cítila rozechvěle, slabě a ne ve své kůži. V 19 hod. Jsem dala další 3 kapky a začíná mi být příjemně. Před spaním zvýším dávku na 4 a ráno uvidím.
Celkem shrnuto, na to, že chřipka byla rozjetá, a já nevychytala prvotní příznaky- moc krásnej úspěch- proti včerejšku je blaze. Jarka
Gratuluji, to je opravdu ukázkový postup.
Podržte se toho i po té chřipce. Ale nechodil bych přes ty 4 na dávku.