Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
milda
Zasloužilý člen
Dal: 710 poděkování
Dostal: 489 poděkování

Re: Jak se vyjadřují farmaceutické firmy na MMS

Příspěvek od milda »

Pan profesor Heřt s oblibou přednášel o drahách v lidském těle:

"Řezal jsem už stovky lidských těl a žádnou energii jsem tam nikdy neviděl" ......až jeden student elektra mu povídá:

"Pane profesore, podám vám měděný drát, energii v něm taky neuvidíte........ A uvidíme..." :lol: :lol:

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Příspěvek od hanka »

:lol: Jo, a ještě jiný se ho zeptal "...pane profesore, když jste pitval mozek, viděl jste tam myšlenky?.....a přece jsou." :lol: :lol: :lol:

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Příspěvek od kutil »

Palo píše:Došel mi zajímavý mail od jednoho uživatele ...
MMS – Miracle Mineral Supplement
Jiří Heřt
Bla bla bla ....
Kókám očima, dalo se to čekat :evil:
Opravdu kdo nevyzkouší, nepochopí :!: :!: :!:
Stačí si jen porovnat chemoterapii která opravdu zabíjí vše a účinky MMS. Já již absolvoval 3x očistnou kůru a udržuji se občas 6 ti kapkami. Kdyby MMS působilo jak píše pan Heřt, tak už bych měl být mrtvý nabo na smrtelné posteli. Takový nápor chemie přece nemůže žádný organismus vydržet :!:
Pravý opak je pravdou. Zbavil sem se hóódně drobných problémů které jsou předzvěstí těch horších. Žádné drastické stavy které popisují ti, kteří absolvovali klasickou chemoterapii a na chvilku přežili, žádné vypadávání vlasů atd... Mě naopak vlasy mírně zhoustly a musím se častěji holit....
Kde je tedy pravda :?:
My, kteří jsme si koštli mmska to víme ;) :lol: :lol:
H.v.

Ivan
Nový člen

opozice

Příspěvek od Ivan »

Pán Heřt bude asi podobný týpek ako v USA Stephen Barrett. Tomu už ani z očí nič dobrého nekuká, nieto ešte z hlavy http://www.quackwatch.com/10Bio/bio.html

poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Zentrich?

Příspěvek od poota »

gewo píše:
poota píše:Na mě to působí tak, že ať již jde o ironii či pouhé zlehčování, je to v každém případě přímý útok na MMS od někoho, kdo ho vnímá jako "nekalou kšeftkazící konkurenci". Tato první vlaštovka je ještě jaksi nesmělá, ale zcela určitě se dočkáme útoků daleko sofistikovanějších, podepřených naprosto seriózními výzkumy, které budou zveřejňovat věhlasné kapacity z nejrůznějších oborů. A bez jakýchkoli skrupulí, počítejte s tím, že to nebude jenom takové naivní plácání, jaké nám tu porůznu předvádějí naši milovníci karet. U pana Zentricha můžeme apelovat na jeho svědomí, a nejspíš i s úspěchem, ale u zaplacených kapacit není na co apelovat! Navíc mají k dispozici všechna média, která náležitě využijí. Takže ve výhodě budou všichni, kteří si účinky stihnou ověřit prakticky na vlastních tělesných schránách ještě předtím, než ta kampaň začne. Ostatní se na základě toho, co se nám bude předkládat, pustí do tohoto "léčení" jenom tehdy, až je ti "opravdoví" lékaři hodí přes palubu. To nestraším, bude to tak - poota
... podepřených naprosto seriózními výzkumy, které budou zveřejňovat věhlasné kapacity z nejrůznějších oborů.
Ne, nedočkáme. Slabé snahy byly, ale nic takového není a nedá se ani očekávat. Naopak se zdá, že kapacity mají přímo nařízeno se tomuto tématu vyhýbat - protože by jen potvrdily to, co už tady bylo několikrát zveřejněno k stažení. Výsledkem by byla jen další propagace MMS, a na tom farma ani felčarská obec nemá nejmenší zájem.
Uvědomte si, že ta věc je "nová" jen u nás, ale všude ve světě běží už 5 i více let. A za celou tu dobu se nestal jediný průšvih, nikdo neumřel, a žádný odborník nenašel nic, čím by se to dalo očernit. Nic, zero, nada... Takže se přešlo na očerňování Jima atd. I tady už se o to nějaký anonýmek pokoušel.
Jestli jsem měl pravdu já, tak se to začíná pozvolna rozjíždět. Jestli měl pravdu gewo, tak se jim ten Heřt jenom trochu "utrh ze řetězu" a nebo mu zapomněli říct, že se o tomhle nemá mluvit. Uvidíme, co bude dál.
Zdravím - poota

Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
Merlin
Zasloužilý člen
Dostal: 54 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: opozice

Příspěvek od Merlin »

Ivan píše:Pán Heřt bude asi podobný týpek ako v USA Stephen Barrett. Tomu už ani z očí nič dobrého nekuká, nieto ešte z hlavy http://www.quackwatch.com/10Bio/bio.html
http://www.google.cz/search?q=Ji%C5%99% ... =firefox-a

To nic, je to jen další strašidlo z klubu bacených balvanem.. Má to v popisu práce. Jako ten strašák u strašidelného domu. Toho majitel za sprosťárny, které tam plácal do kamery, nesfackoval jenom proto, aby se mu před domem nerozpadl na kusy... Jsou to jedovatí, zapšklí dědci. Ještě zapšklejší, než já.
No, a pan Rádiovka z USA je bývalý psychiatr, kterému vzali licenci.. ony ty pacientky, zvlášť nezletilé... přece jen, že jo. No, a tak se začal přiživovat "skepticizmem", jako všichni demagogové bez argumentů. Nakonec co, vždyť i zloději musí být z něčeho živi, ne?

The hardest part of being a teacher is not teaching what I know but knowing what not to teach.
-----------------------------------------------------
verča
Stálý člen

MMS a chelace

Příspěvek od verča »

Chtěla bych se zeptat, zda někdo nevíte zda se v Česku chelace provádí. S tímhle slůvkem jsem se setkala prvně v knize od Huldy Clark Revoluce v léčení nemocí vydané v r. 2000, takže už je to dřív co jsem to četla a nyní už nějak nemám sílu. Co si pamatuji, tak snad by to mělo být odstraňování ,,něčeho" z těla. Vím, že se to netýká MMS, ale Dr.Clark se zde na fóru zmiňuje, tak mě napadlo se zde zeptat.
Mám diagn. RS a nyní jsem se na Fóru Roskařů setkala s novou možnou příčinou proč může RS vzniknout. Obrázek s Polských novin:
http://www.rp.pl/galeria/9138,399689.html
Je z toho patrné, že se v mozku usazuje železo, a co když i jinde a třeba i něco jiného co tam nemá být.
Proto mě zajímá ta chelace, nebo jestli existuje něco jiného co třeba nadbytek nežádoucích látak z těla odstraňuje.

Nejsilnější lék je LÁSKA - trošičku denně mi dej.......
Iam
Nový člen

Re: Chelace

Příspěvek od Iam »

Ahoj verča. Chelace je odstraňovanie kovov z tela a mozgu a dokáže to DMSA, EDTA, tiež MMS atď. ale účinnosť je u všetkých iná ..... pozri si http://derealizacia.wgz.cz/informacie-o-derealizacii
nájdeš tam hodne info na toto téma.

verča
Stálý člen

odkaz

Příspěvek od verča »

IAM, děkuji, nyní se mě to otevřelo,pokkusím se tím prokousat. :shock:

Nejsilnější lék je LÁSKA - trošičku denně mi dej.......
JardaXXX
Stálý člen

Jake stavy pouzit?

Příspěvek od JardaXXX »

muezte zde napsat, jake konkretni stavy od firem se mohou pouzit? detailne jsem koukal na vsechny koncentraty, kde pisou ze jsou 100%, ale u poloviny bylo napsano ze stejne obsahuje kyselinu askorbovou, synteticke Cecko, apod. tak pak nevim cemu mam verit, vyrobky co jste zde uvadeli, tak na ne jsem proste nenatrefil nikde!, prosim o Vase zkusenosti, neco ve stylu napr. vyrobce HELLO - jablecny koncentrat 1L apod., diky

Dasena
Stálý člen

ENTEROSGEL

Příspěvek od Dasena »

Veru, jukni na http://www.enterosgel.cz

Odvádí toxiny a těžké kovy z těla, ale nevím, jak až moc se dokáže dostat do mozku. Každopádně nemá žádný nežádoucí účinek.

Je to prý tajná zbraň ruské armády. Hodně ho prý používali, když jim tam prásknul Černobyl.

Jediný mínus - pausa mezi jinými vitamíny, alespoň dvě hodiny, stáhne sebou všechno.

A něco pro pány, umí pěkně navázat zbytkový alkohol, prostě se po tom nenadejchá a i s kocovinou dělá zázraky.... :lol: vřele doporučuji

Mimo trávicí trakt se to nedostane vůbec nikam.. stačí číst a nezazmatkovat.

ENTEROSGEL Působí v zažívacím traktu, kde na sebe váže středněmolekulární látky: toxické sloučeniny, rozkladné produkty, cholesterol, toxické produkty, které poškozují sliznici žaludečního a střevního traktu, alergeny, choroboplodné bakterie a viry. Obnovuje přirozenou střevní mikroflóru. Neváže stopové prvky a jiné užitečné látky. Sám se nevstřebává a spolu s navázanými toxickými látkami je vyloučen z organismu, nemá nežádoucí účinky.
----------
Chelátová kúra sestává z asi 24 kapaček podávaných s odstupem několika dnů.. prodejte nové auto a můžete si ji dovolit :D

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Re: Jake stavy pouzit?

Příspěvek od la »

JardaXXX píše:muezte zde napsat, jake konkretni stavy od firem se mohou pouzit?
Jo čím je to konzervovaný . Já to řešil tak, že jsem vzal kousek ananasu nebo jablka a rozmixoval to s vodou a štáva na zapití byla hotová .Etikety na štávách sem pak neřešil,stejně to píšou čím dál menšími písmeny a je to s čerstvýho ovoce chutnější. :D Když jsem si udělal zásobu v ledničce tak než sem se k ní podruhý dostal byla tajemně zkonzumovaná prý aby se to nezkazilo :devil: :ewhistle:

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

V podstatě máš pravdu, na to natrefit mezi "kvalitními" džusy nejde. Jsou to džusy, kterých jsou plný palety - tedy velmi dobře přehlédnutelné. Jsou to ty nejlevnější džusy - zejména jablečné, vyrobené pouze z koncentrátu. Cenu očekávej tak max. 15 Kč za litr :lol: Proto jsou po paletách, bo je lidi prostě berou :)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Rey
Nový člen

Příspěvek od Rey »

Ja osobně občas koupim 100% jablečný koncentrát u Lidla,ale nazev přesně nevím.Rozhodně je tam ale srozumitelně napsané co obsahuje a o kyselině askorbové tam není ani zminka.

Nemusí být, ale podívej se, jestli tam náhodou není E300 .. to je to samé.
Jde o to, že syntetický vitamín C a pomerančový džus blokují vývin chlordioxidu.. Vitamín C obsažený v plodech a citronech to nedělá.

Denny
Zasloužilý člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Příspěvek od Denny »

la píše: je to s čerstvýho ovoce chutnější.
To je opravdu nejjistější, pokud nesneseš MMS jen s vodou. Etiketám se opravdu nedá moc věřit, na něco se vždy ,,zapomene,, :!:

Dal bych všechno co vím, za tisícinu toho, co neznám - "Denny"
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“