Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Salvia

Příspěvek od lajos »

salvia mi trochu připomíná Aculife který obdržím asi příští týden. Na posledním srazu nám to ukázal kolega ze slovenska a mně to nedalo, i když pro členy stojí něco přes 15000, jenže se dá přepnout i do léčebného režimu na kompenzaci zjištěných problémů. Budu mít si s čím hrát přes svátky. V příloze předběžný překlad návodu, se slibem o lepší (nebo obšírnější?).
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Aculife

Příspěvek od Craft »

Chtěl jsem se na to mrknout a koukám, že lajos používá MS Office 2007. Pokud někomu nejde ta příloha od lajose otevřít, tj. všem, co mají starší MS Office, musí si nejdříve nainstalovat konvertor, který stáhne odsud http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
a předtím si vyberte jazyk Czech. Je to totiž novej formát MS používaný v MS Office 2007.

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

offis 2007

Příspěvek od lajos »

Ten doc jsem bohužel dostal v tom novém offisu, je třeba instalovat ten konvertor, neměl jsem čas a sílu to předělávat, vy si poradíte.

Návštěvník

Re: offis 2007

Příspěvek od Návštěvník »

lajos píše:Ten doc jsem bohužel dostal v tom novém offisu, je třeba instalovat ten konvertor, neměl jsem čas a sílu to předělávat, vy si poradíte.
OpenOffice3 to zvládne bez problémů.
P.

rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Využití Blešáku

Příspěvek od rival »

V tomto vlákně se probírají různé léky, které se "obtížně" shánějí. Potěšilo by mne pokud by se našel někdo, kdo by byl ochoten zajistit jejich lehčí dostupnost pro uživatele tohoto fóra. Ať už jednotlivou nabídkou nebo formou balíčku "první pomoci", kde by byl takový základní výběr toho nejpotřebnějšího. Nemusí se jednat jen o léky, ale i o různé doplňky k výživě, apod. V sobotu byl spuštěn Blešák. A myslím, že by bylo vhodné jej využít i pro tento účel. Takže pokud by se našel někdo, kdo by se této myšlenky chtěl ujmout, bude mít mou plnou podporu.

rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Re: Paraziti - příznaky ...

Příspěvek od rival »

Mimo téma (offtopic)
Vinc 1 píše:Jinak k tomu nicku. Nejsem anonymní, ale jsem již skoro 2 roky na foru pod tímto nickem (také pod Vinc). Zapoměl jsem ale heslo, neboť jsem se na počátku hlásil z jiného servru i počítače. Protože se nechci přihlašovat stále pod jiným nickem (jsem také vaul), spokojuji se i s tím "anonymní" Žádal jsem již před časem administrátora o korekci, ale zatím k tomu nedošel. Tolik jen k vysvětlení
Písni mi na e-mail rival@upramene.cz nebo rovnou sem do vlákna svou mejlovou adresu a jaký nick chceš používat... zda Vinc nebo Vinc 1. A dám to do pořádku...

Dasena
Stálý člen

Re: Využití Blešáku

Příspěvek od Dasena »

Rival píše:V tomto vlákně se probírají různé léky, které se "obtížně" shánějí. Potěšilo by mne pokud by se našel někdo, kdo by byl ochoten zajistit jejich lehčí dostupnost pro uživatele tohoto fóra. Ať už jednotlivou nabídkou nebo formou balíčku "první pomoci", kde by byl takový základní výběr toho nejpotřebnějšího. Nemusí se jednat jen o léky, ale i o různé doplňky k výživě, apod. V sobotu byl spuštěn Blešák. A myslím, že by bylo vhodné jej využít i pro tento účel. Takže pokud by se našel někdo, kdo by se této myšlenky chtěl ujmout, bude mít mou plnou podporu.
Ahojky Rivale, je pravda, že Praziquantel (CESOL) jsem tu proprali ze všech stran. Nevím, zda nědko jiný, ale já jsem ho v pátek zkusila z Thajska 2 balení za 184 EUR objednat. Pán chtěl samo peníze dopředu na účet. Takže teď s napětím čekám ( a se mnou určitě Palo, protože jsme do kšeftu šli na půl). Potom bych ho chtěla nechat otestovat mojí léčitelkou, která se hodně moc vyzná a pak samo není problém. Ráda se dovozu antihylmetik ujmu. Zentel už odsud mám a je prý o.k.
Hromadná objednávka ve větším nemá cenu, musí se posílat jen jedno balení v balíčku kvůli celním povinostem, takže na dopravném neušetříme. Ale i tak, vzhledem k tomu, že nesehnatelný CESOL - 6 tablet - stojí na naše kolem 900,-Kč je to v podstatě za hubičku. A těch 100 tablet v balení je na odčervení minimálně 5 lidí.
Ještě tam nabízejí něco ve smyslu vit. doplňku, který by měl utlumit nežádoucí účinky CESOLU, pokud to teď klapne a byl by zájem, tak ho asi taky objednám.

Vinc 1

Paraziti - příznaky ...

Příspěvek od Vinc 1 »

Pro Hanku:
Pokud máš opravdu zájem začít se Salvií, stačí ti, než se naučíš skutečně dobře měřit Salvie a tak 3 sady, což je do 20000 Kč. Pak můžeš přikoupit event. další. Chce to ale, aby ti někdo vysvětlil, jak se s tím měří, eventuálně navštívit kurs. Lepší je ale 1-2 hodinky u zkušeného "měřiče". Ten se ti může opravdu věnovat a zaplatíš jen ty dvě hodinky :lol: Na tom kurzu se ti nikdo tak nevěnuje ....

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Využití Blešáku

Příspěvek od Palo »

Rival píše:...různé léky, které se "obtížně" shánějí...
Jojo, uvažujeme s Dášenou, že se zkusíme postarat o hůře sehnatelné věci - český česnek, čistou kyselinu l-askorbovou a další fajšmekrovosti jako je třeba i D3 a další :) Zřejmě to všechno skončí na blešáku (včetně např. chloritanu sodného) :) Uvidíme, co se nám všechno podaří :) Nechte se překlopit :lol:
Účelem je, aby to bylo "všechno pod jednou střechou". Zatím to s Dášenou konzultujeme... :)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: zaping

Příspěvek od hanka »

Craft píše: Trochu jsem si u toho zagenu pohrál s průběhem signálu a řekl bych, že je to na můj vkus poněkud až moc silné. Jel jsem sestavu, která trvala kolem 1 hodiny a obsahovala i několik bakterií. Známá jela tuším pouze echinokoka a ještě jednoho nějakého parazita, ale pouze kolem 15 minut.
... tak silná reakce se přiznám mě dosti zaskočila, protože jsem ji nečekal. Známá nepokračovala, protože měla obavu ze zhoršení stavu a já jsem to zkusil po dvou dnech jenom tak lehce a další den to bylo ještě horší a nabyl jsem dojmu, že to je prostě chřipka a pak už jsem to nezkoušel, protože jsem byl úplně k.o.
Crafte, tak prudká a dlouhá reakce je fakt zvláštní. Podle mě to může znamenat:

1) Nevhodně nastavený program - t.j. bakterie, které jsi likvidoval, nejsou ty, které vyvolávají zánět v krku, podle mě tohle dělají Streptokoky, Stafylokoky apod. Podruhé (aby jsi se zbavil zánětu) jsi měl nastavit jenom bakterie bez parazitů. A k tomu Adenovirus.

2) Nebo se na čas vyřadil imunitní systém. Tuhle domněnku podporuje to, že tělo přeplněné mrtvými mikroorganismy reaguje spíš nevolnostmi a průjmy (viz např. reakce na MMS). Tady ale evidentně bakterie a viry zůstaly živé, což by přece nemělo být, když jsi použil program i na bakterie.

3) Není dobré, když se jedou v jednom kole paraziti+bakterie. Chybí tam ty pauzy, které doporučuje H. Clark, aby se mohly v dalších kolech zničit uvolněné bakterie z parazita a pak uvolněné viry z baktérií. Ty dvacetiminutové pauzy asi mají svůj význam.
U toho Rava nikdy nic podobného nikdo z mojich známých nezažil, kterým jsem ho i na delší dobu půjčoval a já také ne.
Záleží na tom, co a jak jeli. Z výše uvedeného vyplývá, že jestli jeli 3x, nemusela být taková reakce, protože žádné uvolněné breberky nezůstaly naživu. Nemusí to znamenat nefunkčnost Rava.

Jak jsem už psala dřív, měla jsem taky problém s příznaky chřipky s mým Super Ravem, když jsem jela pouze konkrétního parazita!

Další pokusy teď dělat nebudu, protože nechci být vyřazena z činnosti právě před vánocemi :lol:.

Zdravím, :lol: Hanka.

Naposledy upravil(a) hanka dne pon 14 pro 2009 22:26, celkem upraveno 1 x.

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Paraziti - příznaky ...

Příspěvek od hanka »

Vinc 1 píše:Pro Hanku:
Pokud máš opravdu zájem začít se Salvií, stačí ti, než se naučíš skutečně dobře měřit Salvie a tak 3 sady, což je do 20000 Kč. Pak můžeš přikoupit event. další. Chce to ale, aby ti někdo vysvětlil, jak se s tím měří, eventuálně navštívit kurs. Lepší je ale 1-2 hodinky u zkušeného "měřiče". Ten se ti může opravdu věnovat a zaplatíš jen ty dvě hodinky :lol: Na tom kurzu se ti nikdo tak nevěnuje ....
Vinci, ani nevíš, jak málo stačí k tomu, abych se do toho pustila, a Ty mě tady ještě navnazuj! Uvažuji o tom velice vážně, rozhodovat se ale budu až po svátcích nebo po Novém roce - prostě v klidu.
Určitě máš pravdu s těma hodinkama u zkušeného měřiče, bojím se ale, že najít ochotného měřiče bude problém, jednak z obav z konkurence a taky víš, jak lidi smýšlejí -"..já jsem se to musela tak dlouho učit a chodit na školení za velké prachy a teď se mám dělit o to, co vím?" . Vůbec nevěřím, že by se někdo ochotný našel, i když mu za to zaplatím. Nebo o někom takovém víš :P ?! To by ale hodně posunulo rozhodování!

Craft
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

zapping

Příspěvek od Craft »

1) Nevhodně nastavený program - t.j. bakterie, které jsi likvidoval, nejsou ty, které vyvolávají zánět v krku, podle mě tohle dělají Streptokoky, Stafylokoky apod. Podruhé (aby jsi se zbavil zánětu) jsi měl nastavit jenom bakterie bez parazitů. A k tomu Adenovirus
Ten zánět se dostavil až po dvou dnech chřipkových příznaků, předtím to bylo v pohodě. Jinak jsem jako dítě často trpěl na angíny až jsem skončil s vytržením krčních mandlí, protože to už bylo akutní (holt jsem ještě neznal KS a vůbec o alternativě nic nevěděl), ale od té doby jsem nic takového neměl.
2) Nebo se na čas vyřadil imunitní systém. Tuhle domněnku podporuje to, že tělo přeplněné mrtvými mikroorganismy reaguje spíš nevolnostmi a průjmy (viz např. reakce na MMS). Tady ale evidentně bakterie a viry zůstaly živé, což by přece nemělo být, když jsi použil program i na bakterie.
Žádné průjmy, žádná nevolnost. Já zaproval bakterie, které nemají se zánětem v krku nic společného, takže to spíše nasvědčuje tomu, že se něco "nového" vyrojilo a vzalo mě to útokem a IS ten nápor prostě nezvládl, to je má doměnka.
3) Není dobré, když se jedou v jednom kole paraziti+bakterie. Chybí tam ty pauzy, které doporučuje H. Clark, aby se mohly v dalších kolech zničit uvolněné bakterie z parazita a pak uvolněné viry z baktérií. Ty dvacetiminutové pauzy asi mají svůj význam.
Ano, Clarková to píše, ale mě si nikdy nic takového předtím nestalo a to jsem zkoušel všemožné kombinace i mnohem delší časy zapingu v kuse a bez problému, kromě zvýšené únavy.
Záleží na tom, co a jak jeli. Z výše uvedeného vyplývá, že jestli jeli 3x, nemusela být taková reakce, protože žádné uvolněné breberky nezůstaly naživu. Nemusí to znamenat nefunkčnost Rava.
Jde o to, že pokud měl někdo nějaký zdravotní problém, na který byl ravo cíleně nasazen, nevykazoval ani po skenu na oberonu žádné zlepšení ani zhoršení a zdravotní problém to taky u nikoho nijak nezlepšilo, ani se to nijak neprojevovalo a to je to, co mě zajímá. Zkoušeny byly i frekvence na parazity doporučené paní Bláhovou i s přestávkama.
Ale mám jednu zkušenost od moji známé, co pro mě testuje můj přístroj a pracuje s oberonem a to, že každý je jinak vnímavější na zapping. U někoho už před mojim zásahem do konstrukce toho zapgenu vyvolával reakce jako např. přechodné zvětšení lymf. uzlin, bolesti hlavy jenom v určitém místě, pocit nevolnosti, odtranění gynekologických problémů už po jedné aplikaci a výrazné zlepšení problémů se zažíváním, ale je pravdou, že u někoho se třeba reakce projevily až po několikaté aplikaci, třeba s týdenní pauzou. Doba aplikace byla od cca. 20min. do 45 min., ale je pravdou, že pouze velcí paraziti. Někdo třeba nepociťoval nic moc, jako třeba já až do té úpravy, kterou jsem udělal jako poslední. Ale únava během zapingu nastala vždycky, což se mi u rava nikdy nestalo. Každopádně žádnou z uvedených reakcí jsem u osob, které měly ravo ode mě zapůjčený, ačkoliv to dělaly systematicky se nic takového nikdy neprojevilo až na dva případy přechodného zlepšení problému, jak jsem psal. Zkoušeny byly jak vysoké frekvence (Clarková), tak nízké (CAFL). Spíše bych to viděl na to, že ty patříš do té skupiny lidí, kteří jsou mnohem vnímavější a stačí trochu a už jejich organismus nějak reaguje, viz. třeba přípravky od Jonáše ve tvém případě. Trochu se obávám, aby to u takových lidí nevyvolávalo až příliš silné reakce. No uvidíme, jak se to bude vyvíjet.

Nicméně ber v úvahu jaké reakce vyvolalo nasazení zentelu, jak jsem psal, a ten přece také funguje pouze na velké parazity, takže to, že jsem jel ty bakterie bych tady jako problém neviděl, spíše to, že se něco prostě vyrojilo.
Naposledy upravil(a) Craft dne úte 15 pro 2009 0:39, celkem upraveno 2 x.

Craft
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Vitamín D3

Příspěvek od Craft »

Na to přece stačí, když si každý koupí rybý tuk, neměl by být moc problém jej splašit v 0,5 nebo 1L balení, ve kterém se vyrábí ;)

rejpal
Nový člen
Dostal: 3 poděkování

praziquantel+pyrantel+febendazolum

Příspěvek od rejpal »

Tak jsem se konečně rozhoupal a zkusil jeden z přípravků s těmito ú.l., v dávce doporučené na cca 65 - 75 kg ž.h. Ráno po jídle jsem napřed užil jednu tabletu kvůli možné alergické reakci. Do pěti minut nic nenastalo, takže šel na řadu zbytek. Žádná nauzea, jenom pocit slanosti z krčních mandlí. Do cca 2 hodin ale nastává nepříjemný tlak u srdce při silnějším nádechu. V poledne jsem snědl bez problémů polévku. Při druhém jídle jsem se ale začal potit, chuť k jídlu šla dolů, nastává silná únava. Do hodiny jsem usnul jak špalek (na cca 30 minut), po probuzení jsem zjistil extrémní propocení oblečení. Po 15 hodině slabší - velmi slabá nauzea, ale bez zvracení, postupně snesitelná bolest hlavy, zejména v pravé horní zadní části. Snížená chuť k jídlu, nechuť k mastnému, tučnému, chuť na ovocné, svěží - asi přetížená játra. Pocit slabé únavy přetrvává. Další den po probuzení slabá bolest hlavy, ale nevnímám ji nijak intenzivně, ani nevím, kdy odezněla. Kromě slabší chuti k jídlu (asi ona přetížená játra, protože se značně zlepšuje po pravém jablečném moštu) nejsou jiné doprovodné a vedlejší jevy. Třetí den bez subjektivních příznaků, ale několikrát mi něco "tepe" v ruce, v okolí kloubů. Že by to nějaké dobře skryté mrchy nezlikvidovalo?
Až na to srdce!!!, je tohle v porovnání s turbo klárou procházka růžovým sadem, ale pozor, zde popsané platí pro kombinaci s kortikoidy!!!, které tlumí případný šok z rozpadajícího se parazita (možnost epileptického záchvatu, super zánětlivé reakce atp.).

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: praziquantel+pyrantel+febendazolum

Příspěvek od Palo »

rejpal píše:Tak jsem se konečně rozhoupal a zkusil jeden z přípravků s těmito ú.l...
:good: Rejpale, bodík ode mě :) Za prvního průzkuníka, co napsal své zkušenosti :)

Jsou nějaké znatelné zlepšení zdravotního stavu po této aplikaci?

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“